• Phuket Old Town er fyldt med moderne streetart
 • Tag bare børnene med på streetfood tur i Phuket Town

Smag på Phuket Old Town

Kom med bag facaden på lokalliv, markeder og gadekøkkener

Sino-portugisisk hus i Phuket Town
Læs mere

I selskab med en lokal guide, skal I opleve Phuket Old Towns autentiske lokalliv, farverige markeder og bedste gadekøkkener, som kun de lokale kender til. En halvdagstur, som afgår tidlig morgen.

De farverige sino-portugisiske huse i Phuket Old TownEn multikulturel by fuld af dufte og farver

Tilbage i 1900-tallet begyndte arabiske og indiske handlende at drage til Phuket Old Town, og både portugisiske -, franske - og kinesiske immigranter kom til byen for at slå sig ned. Siden har byen udviklet sig til at være helt sin egen med et unikt, multikulturelt lokalliv. Det afspejler sig især i gadebilledet med de mange farverige markeder og gadekøkkener, der er en fantastisk sansefuld oplevelse.

Frisk ananas og bananer på markedet i Phuket Old TownTæt på deT lokale liv med guide

Meloner, bananer, ananas, friske urter og grøntsager ligger side om side i de mange boder på det lokale marked, og udgør en eksplosion af farveindtryk og dufte. Fra et gadekøkken dufter det af barbeque, et andet dufter sødmefuldt af grillede bananer. Her finder I en madkultur, som I ikke finder andre steder i verden. Og i dag skal I smage på den!

Jeres guide fortæller undervejs om Phuket Old Towns historie og fortid, imens I smager jer vej gennem byen, beundrer de farverige, små sino-portugisiske huse og møder de lokale i øjenhøjde på gadekøkkener, familierestauranter, markeder og i templer.

Tag bare børnene med på streetfood tur i Phuket TownMærk byens puls på markeder og i baggaderne

På jeres vej gennem Phuket Old Town får I mulighed for at smage på det lokale gadekøkkens delikatesser. I kommer også gennem byens friskmarked, hvor I kan komme tæt på nogle af Thailands unikke grøntsager, frugter, krydderier og urter.

Nyd byens farverige huse, gemte templer og historiske bygninger. Mærk den pulserende morgenstemning, når de lokale er på vej til markedet og haster på arbejde. Når der forhandles om de friske ananas og naboerne får en snak over en dampende kop morgente.

Krydderier på Phuket Old Townsmag på et stykke af Kina og malaysia

I går af sted om morgenen og besøger et lille dim sum-sted bag det lokale marked. "Dim Sum" stammer fra Kina, og er et bredt udvalg af små retter. Oftest små pakker af rismels-ravioli eller wanton-dej, som er dampede eller stegte. Og de smager fremragende!

Ligeså gør de malaysisiek roti brød, der steges på glohede pander og sødes med kondenseret mælk. Det er ofte populært blandt både voksne og børn.

Gadekøkken i Phuket Old TownVi udvælger kun de bedste steder

Kast jer trygt ud i dette kulinariske eventyr velvidende, at jeres lokale guide kender de bedste steder, hvor råvarerne er friske og de lokale selv spiser. Om nogen, er thailænderne nemlig kritiske, når det kommer til deres mad. Og har et gadekøkken ikke styr på hygiejnen, tager det lang tid at bygge tilliden blandt de lokale op igen.

Så find nysgerrigheden frem, væk jeres sanser og lad jeres guide åbne en verden for nye smagfulde oplevelser og lokal viden for jer. Vi lover, at I bliver klogere – og mætte!

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Oplevelsen indgår i disse rejseforslag

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.