Xl Thailand 9 Hornbills Tented Camp Koh Yao Noi Water Boat

Glamping og poolvilla med magisk udsigt

Glamping og poolvilla med magisk udsigt

14 dage fra 26.500 kr.

Kontakt Pernille

Tlf. 33 320 320

Fra naturdrømme på Koh Yao Noi til stilren luksus i Krabi

Med sine jungleklædte kalkstensklipper og fredfyldte strande er Phang Nga-bugten et af Thailands smukkeste og mest sansefyldte naturområder. Vi har fundet to enestående resorts, der på hver deres måde bringer jer helt ind i eventyret.

Glæd jer til

 • Glamping og autentiske oplevelser på 9 Hornbills Tented Camp 3+*
 • Forkælelse, wellness og gastronomi på Banyan Tree Krabi 5+*
 • Private pools og fortryllende udsigt på begge resorts
 • 60 min. spa og middag inkluderet på begge resorts
 • En Thailand-rejse fyldt med skønhed, romantik og fredfyldte strande

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Koh Yao Noi 5 nætter på Koh Yao Noi 5 Højdepunkter Luksuriøse telte, private middage og autentiske udflugter med bl.a. mountainbike og kajak Luksuriøse telte, private middage og autentiske udflugter med bl.a. mountainbike og kajak
Krabi 7 nætter på Krabi 7 Højdepunkter Strandluksus med suite, egen pool, middag i trætoppen med solnedgang, wellness og vandreture i nationalpark Strandluksus med suite, egen pool, middag i trætoppen med solnedgang, wellness og vandreture i nationalpark
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Forkælelse, romantik og suveræn naturstemning

På denne rejse oplever I Phang Nga-bugtens fulde magi på to vidt forskellige og lige vidunderlige resorts, der tilsammen byder på alt det, som gør Thailand til et af verdens bedste rejsemål - sansefuld natur, luksuriøs romantik, fredfyldte strande, fantastisk stemning, skøn mad og autentiske oplevelser, der får smilet til at brede sig helt inde i sjælen.

Luksuriøse villatelte på rolige Koh Yao Noi

I begynder jeres rejse på naturskønne Koh Yao Noi, der ligger cirka 2 timers kørsel og sejltur fra den internationale lufthavn på Phuket. Koh Yao Noi er ikke bare en frodig og gudesmuk ø, det er også en af de mindre besøgte og mere autentiske øer i dette skønne hjørne af Thailand. På 9 Hornbills Tented Camp 4+* kommer I helt ind i magien, mens I nyder roen og jeres sublime fristed oppe i bakkerne – med kort afstand til strand og et søsterresort med spa, restaurant og strandbar.

Det bliver svært at forlade jeres fabelagtige villatelt, men skulle I alligevel få lyst, er der rige muligheder for udflugter på øen og ude i bugten. I har 5 nætter her, så der er god til at få det hele med. Og til bare at være til og nyde det skønne liv – i pagt med naturen og næsehornsfuglene der har lagt navn til jeres hotel. Vi har inkluderet en privat middag og 60 min. spa i jeres ophold – lige som I bl.a. kan glæde jer til yoga på stranden og udflugter med mountainbike rundt på øen. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Designluksus ved en af Krabis bedste strande

Fra Koh Yao Noi går jeres rejse videre til Krabi og Banyan Tree Krabi 5+*, der inviterer jer til rendyrket strandferie med al den forkælelse, I kan drømme om. Glæd jer til en af Krabis smukkeste strande, tosomhed i en vidunderlig suite med pool (99 m2) og et væld af skønne faciliteter – fra romantiske middage i trætoppen til en verden af wellness i resortets overdådige spa.

Vi har inkluderet en gourmetmiddag og 60 min. spa i jeres ophold, lige som I også kan glæde jer til smukke kajakture og vandreture i den eventyrlige nationalpark, der omkranser resortet.   

Korte afstande, smukke sejlture og gode forbindelser

På denne rejse til Thailand flyver I til Phuket og hjem fra Krabi. Rejsetiden til og mellem jeres resorts er relativt kort – den længste tur er cirka 2 timer - og transporten er en oplevelse i sig. I skal nemlig både sejle i Phang Nga-bugten (to gange) og køre i tuk-tuk, lige som I får et indtryk af både Krabi og Phuket undervejs. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I foretrækker at sejle med speedbåd eller en traditionel longtailbåd. 

Xl Thailand Banyan Tree Krabi Lobby 22
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Sydhailand fra Danmark. I flyver enten direkte til Phukets internationale lufthavn (fra november 2023) – eller med en mellemlanding i Bangkok.

I lander på Phuket, hvor Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner står klar til at byde jer velkommen og køre jer til Ao Por Pier, hvorfra I sejler en smuk tur til Koh Yao Noi. Ved molen på Koh Yao Noi bliver I hentet af en tuk tuk, som kører jer det sidste stykke til 9 Hornbills Tented Camp 4+*, hvor I skal bo de næste 5 nætter. Turen tager sammenlagt cirka 2 timer.

9 Hornbills Tented Camp 4+*, Koh Yao Noi

Jeres første ankomst til 9 Hornbills Tented Camp 4+* er faktisk en ankomst til søsterresortet Koyao Island Resort, der ligger nede ved stranden. Det er her i checker ind, inden I kører de sidste 500 meter med en golf buggy op til jeres telt. Telt er måske ikke det rigtige ord. Forestil jer 108 m2 smagfuld og enkel luksus, omkranset af jungle og haver – med en stor pool ude foran. Og så er der udsigten. Vi lader billederne tale her. Det er ganske enkelt mageløst. Velkommen til glamping i Phang Nga-bugten.

Small Thailand 9 Hornbills Tented Camp Koh Yao Noi Beach

De næste fire dage er jeres og jeres alene. Nyd jeres overdådige villatelt og den uspolerede natur omkring jer. Ubekymrede dage under solen – ved jeres pool. Måske med en god bog. I bestemmer. Det her er jeres fristed. Indhyllet i en skønhed, der løfter sjælen dag og nat. Næsehornsfuglenes sang. En svalende brise, der danser på teltdugen. Og duften af regnskov under en funklende stjernehimmel.

Der er intet tv på Nine Hornbills Tented Camp 4+*, men I har Wi-Fi og Thailands smukkeste udsigt. For ikke at nævne et lille bibliotek og et fritstående badekar med udsigt over de fortryllende kalkstensklipper. Er det i aften jeres butler arrangerer en privat middag ude i jeres have? Eller vil I hellere finde vej ned til søsterresortets skønne restaurant?

Vi har inkluderet 60 min. spa og en romantisk tre-retters middag foran jeres telt i opholdet.

Glæd jer også til at udforske den naturskønne, uberørte ø – til lands og til vands. 9 Hornbills Tented Camp 4+* byder på en række aktiviteter og autentiske oplevelser, fra yoga på stranden og ture med mountainbike til sejlture med longtailbåd i selskab med lokale fiskere – resortets kokke hjælper naturligvis med at tilberede dagens fangst, hvis I har lyst. Fik vi nævnt, at I f.eks. også kan fiske efter blæksprutter i nattens mulm eller tage på dykker- og snorkelture til nogle af de nærliggende klippeøer?

Xl Thailand 9 Hornbills Tented Tented Camp Koh Yao Noi Limestone

Det er tid til at tage afsked med Koh Yao Noi, men der er ikke meget tid til vemod og hjertesorg, for den smukke sejltur til Krabi tager kun 45 min, efterfulgt af 30 min. med bil, inden I når frem til jeres næste resort. Og hvilket resort.

Banyan Tree Krabi 5+*, Krabi

Det kan siges ganske kort. Banyan Tree Krabi 5+* er et suverænt resort. Ved en af de absolut bedste strande i Krabi. Og så er der udsigten. I bliver endnu engang forkælet med et vue over Phang Nga-bugten, der er svær at slippe. Det behøver I heller ikke. I kan nyde det hele dagen. Også fra jeres vidunderlige suite med pool, hvor I bor de næste 7 nætter. Glæd jer til 99 m2 stilfuld luksus med privat pool og jetpool – og få skridt fra jetpoolen, har I adgang til et fritstående badekar i jeres luksuriøse badeværelse. Det her er kun begyndelsen. Velkommen til jeres egen lille bid af paradis.

Xl Thailand Banyan Tree Krabi Beachfront Pool Villa 9

De næste seks dage står på thailandsk strandluksus, når det er allerbedst. Lange, fredfyldte strande. En stor pool – foruden den, I har i jeres egen poolvilla. Nyd resortets mange faciliteter, ikke mindst den vidunderlige spa, som byder på et væld af muligheder for at forkæle krop og sjæl. Vi har inkluderet 60 min. spabehandling i opholdet.

Glæd jer også til at opleve resortets skønne signaturrestaurant Saffron – vi har inkluderet en romantisk middag i jeres ophold, men I vender helt sikkert tilbage flere gange! I kan nyde jeres middag i den stilfulde restaurant eller i ”fuglereder” i trætoppen med magisk udsigt over Phang Nga-bugten. Hvorfor ikke prøve begge dele?     

Havkajak, vandreture, natmarkeder og meget mere

Området omkring Banyan Tree Krabi 5+* byder på en skøn kombination af oplevelser – fra bådture med snorkling og paradisstrande på øen Ko Hong til vandreture i nationalparken Khoa Ngon Nak, der omkranser resortet. De mere aktive kan også begive sig ud på eventyrlige kajakture langs Krabis kyst, der er kendt for dens dragende mangrover, gemte klippebugter, grotter og jungleklædte kløfter. I kan f.eks. tage på havkajakeventyr i Ao Thalane-bugten. Hør mere om dette og meget mere hos jeres rejserådgiver.

Har I lyst til at udforske det lokale liv og nyde den thailandske stemning? Krabi byder på et væld af lokale restauranter og markeder, herunder det farverige natmarked i Krabi by, hvor I kan gå på opdagelse i alt mellem himmel og jord, mens I sætter smagsløgene fri ved de mange madboder og gadekøkkener. 

Xl Thailand Banyan Tree Krabi Hotel Drone 12

Jeres rejse til Thailand er snart ved vejs ende, men det haster ikke. I skal først tjekke ud sent på dagen, så I kan roligt nyde formiddagen og jeres sidste dag i Thailand. Bagefter kører I cirka 45 min til Krabis lufthavn, hvorfra I flyver til Danmark med en mellemlanding i Bangkok.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Phuket / Krabi-København t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport med bil, båd og tuk tuk fra Phuket lufthavn til 9 Hornbills
 • 5 nætter på 9 Hornbills Tented Camp 3+*, i Panorama Tented Pool Villa, inkl. morgenmad
 • Gratis yoga og lån af mountainbikes på 9 Hornbills
 • Oplevelse: 60 min spabehandling og 3 retters middag foran teltet på 9 Hornbills
 • Floating breakfast i poolen på 9 Hornbills (1 dag under opholdet)
 • Transport i bil og båd fra 9 Hornbills til Banyan Tree Krabi t/r
 • 7 nætter på Banyan Tree Krabi 5+*, i Partial Ocean Pool Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: 60 min spabehandling og 3 retters thai middag på Saffron på Banyan Tree
 • Transport i bil til Krabi lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
Glamping og poolvilla med magisk udsigt
RejseperiodeDobbelt
16.06.23 ‑ 24.06.2327.000‑29.000
25.06.23 ‑ 14.08.2329.000‑32.000
15.08.23 ‑ 24.09.2326.000‑28.000
25.09.23 ‑ 09.10.2330.000‑33.000
10.10.23 ‑ 25.10.2327.000‑29.000
01.11.23 ‑ 13.12.2330.000‑32.000
14.12.2335.000‑37.000
15.12.2344.000‑46.000
16.12.23 ‑ 06.01.2459.000‑65.000
07.01.24 ‑ 08.01.2439.000‑41.000
09.01.24 ‑ 13.01.2433.000‑35.000
14.01.24 ‑ 29.01.2435.000‑41.000
30.01.24 ‑ 28.02.2431.000‑34.000
01.03.24 ‑ 30.04.2429.000‑34.000
01.05.24 ‑ 24.06.2426.000‑28.000
25.06.24 ‑ 24.09.2427.000‑31.000
25.09.24 ‑ 20.10.2429.000‑34.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys til jeres ønsker. I kan vælge at flyve videre til Koh Samui med det samme uden stop i Bangkok, og I kan kombinere med andre tropeøer som Koh Pha Ngan og snorkel- og dykkerparadiset Koh Tao. Tal med jeres rejserådgiver om jeres specifikke ønsker.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.