XL Thailand Devasom Khao Lak Resort Sunset View
Khao Lak - Thailand

Devasom Khao Lak Beach Resort & Villas

Boutiquestemning og suveræn strand i Khao Lak

Det skønne boutiquehotel Devasom ligger på den rolige Khuk Khak strand i Khao Lak. Devasom betyder meget passende englenes hjem; for her venter jer lækre suiter og luksusvillaer med privat pool, egen butler, Bib Gourmand gastronomi, spabehandlinger og sandstrand så langt øjet rækker.

Eventyrlig strandluksus i naturskønne Khao Lak

Devasom ligger på den kilometerlange, gyldne Khuk Khak strand i Khao Lak, 85 km nord for Phuket. Khao Lak er kendt for sin storslåede natur, det blågrønne Andamanerhav og en afslappende atmosfære med langt færre turister end i det pulserende Phuket.  Boutiquehotellet ligger på strandbredden, hvor ferskvandslagunen og havet mødes i en kollage af blågrønne nuancer. Det er bygget i 2018 i klassisk kolonistil med en arkitektur, der omfavner landskabet og former en oase af luksus. Her venter jer stilfulde værelser, suiter og villaer med havudsigt, privat pool og butlerservice.

Small Thailand Devasom Khao Lak Resort View
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Bib Gourmand gastronomi

I kan glæde jer til at gå på opdagelse i menukortet på hotellets to restauranter, der i 2022 modtog Michelin-guidens fornemme Bib Gourmand anerkendelse. Takola thai-restauranten forfiner og hylder det sydthailandske køkken med friske lokale råvarer og opskrifter, der er nedarvet gennem generationer. Devasom Beach Grill & Bar fremtryller middelhavsretter og pizza bagt i trækulsovn i en elegant indrettet restaurant med hvælvede lofter og buede vinduer, der indrammer udsigten over solnedgangen på stranden. Hver fredag er der BBQ-aften med flammegrillede wagyu bøffer og frisk seafood på grillen.

Devasom tilbyder private dining oplevelser - også til de helt store familier. Med Devasom Beach Camp kan I fejre ferien med en udsøgt 7-retters menu med privat bartender og kok i et fredeligt hjørne af stranden.

Indre og ydre velvære

Devasoms spaafdeling er noget helt særligt. Her kombineres de ypperste teknikker fra Thailand, Vesten og Indien i en bred vifte af foryngende ansigts-og kropsbehandlinger samt helende chakra-og lydhealingssessioner. Ønsker I ikke at forlade spaet allerede efter første session, kan vi anbefale en af de populære 1-dags wellnesspakker. Der er intet som lidt ferieforkælelse.

Saltvandspool og ferskvandslagune

Hotellets aflange saltvandspool munder ud i en smuk udsigt over både ferskvandslagunen og Andamanerhavet. Fra hotellets private sandstrand kan I gå direkte ud i det knapt 30 grader blågrønne hav. Rejser I med børn er den separate børnepool med den lavere vanddybde et trygt fristed til plask, grin og badedyr. Vælger I en suite eller villa, kan I naturligvis også nyde jeres private pool hele dagen, I ringer blot til butleren efter forfriskninger.

Fitness, yoga og ikke-motoriseret vandsport

Devasom tilbyder en bred vifte af fysiske aktiviteter såsom yoga og mindfulness sessioner, der styrker sjæl, sind og krop. Balancen kan også trænes på en dejlig tur rundt i lagunen på et af hotellets paddleboards eller i kajak. Foretrækker I landjorden, kan I låne en mountainbike og udforske den nærliggende kokosplantage, landsby og mangrove. Hotellets fitness studie er veludstyret og indbydende, men de modige kan også få pusten op med en times thaiboksning i stedet.

Kids Club

Savner børnene nogle at lege med, så venter der sig timevis af sjov med interaktive spil, film og små kunstprojekter i Kids Club fra kl. 8 - 17 hver dag.

Shopping og restauranter i nærområdet

Trænger I til et afbræk fra strandlivet, så bringer hotellets shuttleservice jer til Khao Lak village, hvor der er små butikker, barer og lokale restauranter. En halv time fra hotellet ligger den historiske handelsby Takuapa Old Town, som med dens kinesiske, indiske og arabiske islæt bestemt også er et besøg værd.

Storslået natur og snorkling

Khao Lak er et af Thailands skønneste naturområder. Hotellets aktivitetscenter står klar til at arrangere en bådtur til James Bond Island i den smaragdgrønne Phang Nga bugt eller et besøg til lokale templer og vandfald. Er I til dykning eller snorkling, kan I se frem til havskildpadder og rokker ved de uforlignelige Similan-øer eller koralrev og hvid sandstrand på paradisøen Koh Tachai.

Valg af værelser, suiter eller villa

Devasom Khao Lak Beach Resort and Villas består af 69 værelser, suiter og villaer med havudsigt. Alle har super kingsize seng, LED TV, wi-fi, aircondition, minibar (uden alkohol) og store badeværelser med fritstående badekar og spabruser. Vi anbefaler:

Seaside Grand Deluxe

54m2 stort værelse med balkon og delvis havudsigt, super kingsize seng, aircondition, wi-fi, LED TV og lækkert badeværelse med fritstående badekar og spabruser. Perfekt til par.

Seaside Pool Paradise suite

105 m2 stor suite med privat butlerservice, egen pool og soldæk med udsigt over lagunen og havet. Suiten byder på et rummeligt soveværelse og opholdsstue, hvor der kan reddes op til 2 børn. Perfekt til familier eller parret, der søger lidt ekstra privatliv.

Beach Pool Villa

150-160 m2 stor villa med udgang til stranden, flot infinity pool med jacuzzi feature og soldæk med solsenge. Villaen er i åbent plan med sofa, plads til opredning og super kingsize seng. Dertil er her Bose lydanlæg, premium minibar med dagens juice, espressomaskine, morgenmadsservice og personlig butler. Det luksuriøse valg til familier. Søger I optimal beliggenhed skal I vælge Beachfront Pool Villa.

Til de store familier anbefaler vi 2 Bedroom Beachfront Pool Villa eller Devasom Sky Pool Villa - 2 bedroom Pool Penthouse.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Thailand Khao Sok Elephant Hills Tented Camp Elephant Landscape
Khao Lak og Khao Sok, Thailand, Asien

Familieeventyr i Sydthailand

15 dage fra

31.000 kr.

Glæd jer til

Devasom Khao Lak Beach Resort 5*, pool suite og smuk strand

Nænsom nærkontakt med elefanter

Dyrelivet i Khao Sok National Park

Flydende safaritelte på spektakulære Cheow Larn Lake i junglen

Banyan Tree Samui 5+* poolvilla og palmestrand

Xl Thailand Banyan Tree Krabi Destination Dining At Beachfront Cabana 4
Krabi, Phi Phi og Yao Noi, Thailand, Asien

Glæd jer til

Eventyrlig strandluksus og Bib Gourmand-gastronomi på Devasom Khao Lak Beach Resort & Spa 5*

Forkælelse, wellness og gastronomi på Banyan Tree Krabi 5+*

Private pools og fortryllende udsigt på begge resorts

Smuk køretur med oplevelser fra Phuket til Krabi

60 min. spa og middag inkluderet på begge resorts

XL Thailand Khao Sok Elephant Hills Rainforest Camp Woman
Khao Lak og Khao Sok, Thailand, Asien

Glæd jer til

Den perfekte kombination af eventyr og strandferie i Sydthailand

Poolsuite og strandidyl i Khao Lak

Jungleeventyr på Elephant Hills i Khao Sok National Park

Flydende safaritelt på Cheow Larn-søen

Poolvilla med gudesmuk udsigt og hvide strande på Koh Lanta

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.