Xl Thailand Banyan Tree Krabi Destination Dining At Beachfront Cabana 4

Palmestrand og poolvilla med magisk udsigt

Palmestrand og poolvilla med magisk udsigt

14 dage fra 25.500 kr.

Kontakt Margit

Tlf. 33 320 320

Fra overdådig suite i Khao Lak til stilren luksus i Krabi

Fra Khao Laks kilometerlange palmestrande til Phang Nga-bugtens jungleklædte kalkstensklipper, er dette strandferien, der giver jer det bedste af Thailand. Vi har kombineret to enestående resorts, der på hver sin bringer jer helt ind i magien - velkommen til en uforglemmelig strandferie for såvel par som familier.

 

Glæd jer til

 • Eventyrlig strandluksus og Bib Gourmand-gastronomi på Devasom Khao Lak Beach Resort & Spa 5*
 • Forkælelse, wellness og gastronomi på Banyan Tree Krabi 5+*
 • Private pools og fortryllende udsigt på begge resorts
 • Smuk køretur med oplevelser fra Phuket til Krabi
 • 60 min. spa og middag inkluderet på begge resorts

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Khao Lak 5 nætter på Khao Lak 5 Højdepunkter Eventyrlig suite med pool, gastronomi, autentiske udflugter og vandsport i hav og ferskvandslagune. Eventyrlig suite med pool, gastronomi, autentiske udflugter og vandsport i hav og ferskvandslagune.
Krabi 7 nætter på Krabi 7 Højdepunkter Strandluksus med suite, egen pool, middag i trætoppen med solnedgang, wellness og vandreture i nationalpark. Strandluksus med suite, egen pool, middag i trætoppen med solnedgang, wellness og vandreture i nationalpark.
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Forkælelse, romantik og suveræn naturstemning

På denne rejse oplever I Phang Nga-provinsens fulde magi på to vidt forskellige og lige vidunderlige resorts, der tilsammen byder på alt det, som gør Thailand til et af verdens bedste rejsemål - sansefuld natur, luksuriøs romantik, fredfyldte strande, fantastisk stemning, skøn mad og autentiske oplevelser, der får smilet til at brede sig helt inde i sjælen.

Overdådige suite i eventyrlige Khao Lak

I begynder jeres rejse i eventyrlige Khao Lak ved Andamanerhavet cirka 1 time og 15 min. kørsel fra den internationale lufthavn på Phuket. Her bor I 5 nætter i en overdådig Seaside Pool Paradise Suite (105 m2) på Devasom Khao Lak Beach Resort & Villas 5* - suiten har separat soveværelse og en stor terrasse eller balkon med udsigt til havet eller den smukke lagune ved siden af resortet.

Devasom betyder englenes hjems på thailandsk - og det lover ikke for meget. Beliggenheden. De to Bib Gourmand-restauranter. Stranden. Stemningen. Spaen. Det autentiske landsbyliv i nærheden. Saltvandspoolen. Ferskvandslagunen. Snorkling og dykning med rokker og havskildpadder. Vi kunne blive ved...velkommen til strandferie i Thailand, når det er allerbedst. 

Designluksus ved en af Krabis bedste strande

Fra Koh Yao Noi går jeres rejse videre til Krabi og Banyan Tree Krabi 5+*, der inviterer jer til rendyrket strandferie med al den forkælelse, I kan drømme om. Glæd jer til en af Krabis smukkeste strande, tosomhed i en vidunderlig suite med pool (99 m2) og et væld af skønne faciliteter – fra romantiske middage i trætoppen til en verden af wellness i resortets overdådige spa.

Vi har inkluderet en gourmetmiddag og 60 min. spa i jeres ophold, lige som I også kan glæde jer til smukke kajakture og vandreture i den eventyrlige nationalpark, der omkranser resortet.   

Korte afstande, smukke sejlture og gode forbindelser

På denne rejse til Thailand flyver I til Phuket og hjem fra Krabi. Rejsetiden til og mellem jeres resorts er relativt kort – den længste tur er cirka 2 timer - og transporten er en oplevelse i sig. I skal nemlig både sejle i Phang Nga-bugten (to gange) og køre i tuk-tuk, lige som I får et indtryk af både Krabi og Phuket undervejs. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I foretrækker at sejle med speedbåd eller en traditionel longtailbåd. 

Xl Thailand Banyan Tree Krabi Lobby 22
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Sydhailand fra Danmark. I flyver enten direkte til Phukets internationale lufthavn (fra november 2023) – eller med en mellemlanding i Bangkok.

I lander på Phuket, hvor Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner står klar til at byde jer velkommen og køre jer til Devasom Khao Lak Beach Resort & Villas 5* - hvor I skal bo de næste 5 nætter. Turen tager sammenlagt cirka 1 time 15 min. 

XL Thailand Devasom Khao Lak Aerial View

De næste fire dage er jeres og jeres alene. Nyd jeres overdådige suite og den uspolerede natur omkring jer. Ubekymrede dage under solen – ved jeres pool. Måske med en god bog. I bestemmer. Det her er jeres fristed. Indhyllet i en skønhed, der løfter sjælen dag og nat.

Devasom Khao Lak Beach Resort & Villas 5* byder på et væld af skønne aktiviteter og autentiske oplevelser- fra yoga på stranden og magiske sejlture til snorkling ved paradisøen Koh Tachai.

Alt det kræver naturlgivis, at I forlader jeres suite og jeres private pool - og husk, I ringer blot til butleren efter forfriskninger og nye provianter!

XL Thailand Devasom Khao Lak Seaside Pool Paradise Suite (1)

Efter nogle skønne dage i Khao Lak, er det tid til at sætte kurs mod Krabi på den anden side af Phang Nga-bugten. Efter morgenmad, bliver I hentet af jeres private chauffør og guide, som kører jer til Krabi. I skal ikke bare fra A til B. I skal på roadtrip - med buddhistiske templer, kajaktur og en traditionel thailandsk frokost i mangroveskoven!

Banyan Tree Krabi 5+*, Krabi

Det kan siges ganske kort. Banyan Tree Krabi 5+* er et suverænt resort. Ved en af de absolut bedste strande i Krabi. Og så er der udsigten. I bliver endnu engang forkælet med et vue over Phang Nga-bugten, der er svær at slippe. Det behøver I heller ikke. I kan nyde det hele dagen. Også fra jeres vidunderlige suite med pool, hvor I bor de næste 7 nætter. Glæd jer til 99 m2 stilfuld luksus med privat pool og jetpool – og få skridt fra jetpoolen, har I adgang til et fritstående badekar i jeres luksuriøse badeværelse. Det her er kun begyndelsen. Velkommen til jeres egen lille bid af paradis.

Xl Thailand Banyan Tree Krabi Beachfront Pool Villa 9

De næste seks dage står på thailandsk strandluksus, når det er allerbedst. Lange, fredfyldte strande. En stor pool – foruden den, I har i jeres egen poolvilla. Nyd resortets mange faciliteter, ikke mindst den vidunderlige spa, som byder på et væld af muligheder for at forkæle krop og sjæl. Vi har inkluderet 60 min. spabehandling i opholdet.

Glæd jer også til at opleve resortets skønne signaturrestaurant Saffron – vi har inkluderet en romantisk middag i jeres ophold, men I vender helt sikkert tilbage flere gange! I kan nyde jeres middag i den stilfulde restaurant eller i ”fuglereder” i trætoppen med magisk udsigt over Phang Nga-bugten. Hvorfor ikke prøve begge dele?     

Havkajak, vandreture, natmarkeder og meget mere

Området omkring Banyan Tree Krabi 5+* byder på en skøn kombination af oplevelser – fra bådture med snorkling og paradisstrande på øen Ko Hong til vandreture i nationalparken Khoa Ngon Nak, der omkranser resortet. De mere aktive kan også begive sig ud på eventyrlige kajakture langs Krabis kyst, der er kendt for dens dragende mangrover, gemte klippebugter, grotter og jungleklædte kløfter. I kan f.eks. tage på havkajakeventyr i Ao Thalane-bugten. Hør mere om dette og meget mere hos jeres rejserådgiver.

Har I lyst til at udforske det lokale liv og nyde den thailandske stemning? Krabi byder på et væld af lokale restauranter og markeder, herunder det farverige natmarked i Krabi by, hvor I kan gå på opdagelse i alt mellem himmel og jord, mens I sætter smagsløgene fri ved de mange madboder og gadekøkkener. 

Xl Thailand Banyan Tree Krabi Hotel Drone 12

Jeres rejse til Thailand er snart ved vejs ende, men det haster ikke. I skal først tjekke ud sent på dagen, så I kan roligt nyde formiddagen og jeres sidste dag i Thailand. Bagefter kører I cirka 45 min til Krabis lufthavn, hvorfra I flyver til Danmark med en mellemlanding i Bangkok.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra Khao Lak til Krabi med privat guide

På denne rejse har vi valgt at gøre transporten mellem jeres to resorts til en oplevelse i sig selv. Glæd jer bl.a. til hellige grottetempler, levende mangroveskove og lokale østersfarme på en spændende heldagsrejse rundt om Thailands smukke Phang Nga-bugt. 

NB: I bliver naturligvis hentet på jeres resort i Khao Lak, hvor jeres roadtrip begynder - i stedet for Phuket, som det står beskrevet i oplevelsen. Herefter er programmet som beskrevet.

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Phuket / Krabi-København t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport med bil, båd og tuk tuk fra Phuket lufthavn til Devasom Khao Lak Beach Resort & Spa 5*
 • 5 nætter på Devasom Khao Lak Beach Resort & Spa 5*, i Seaside Pool Paradise Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Roadtrip fra Phuket til Krabi (med start i Khao Lak i stedet for Phuket)
 • 7 nætter på Banyan Tree Krabi 5+*, i Partial Ocean Pool Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: 60 min spabehandling og 3 retters thai middag på Saffron på Banyan Tree
 • Transport i bil til Krabi lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
Palmestrand og poolvilla med magisk udsigt
RejseperiodeDobbelt
20.06.24 ‑ 17.08.2426.000‑30.000
18.08.24 ‑ 25.10.2425.000‑28.000
26.10.24 ‑ 31.10.2433.000‑37.000
01.11.24 ‑ 13.12.2430.000‑32.000
14.12.24 ‑ 15.12.2439.000‑41.000
16.12.24 ‑ 19.12.2461.000‑63.000
20.12.24 ‑ 31.12.2471.000‑78.000
01.01.25 ‑ 10.01.2555.000‑63.000
11.01.25 ‑ 06.04.2529.000‑34.000
07.04.25 ‑ 30.04.2534.000‑36.000
01.05.25 ‑ 25.10.2526.000‑30.000
26.10.25 ‑ 30.10.2537.000‑40.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys til jeres ønsker. I kan vælge at flyve videre til Koh Samui med det samme uden stop i Bangkok, og I kan kombinere med andre tropeøer som Koh Pha Ngan og snorkel- og dykkerparadiset Koh Tao. Tal med jeres rejserådgiver om jeres specifikke ønsker.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.