Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Pavilions Coconut Trees

Tropestrande og luksus fra Krabi til Koh Lanta

Tropestrande og luksus fra Krabi til Koh Lanta

15 dage fra 24.500 kr. | BØRN fra 8.000 kr.

Kontakt Maria

Tlf. 33 320 320

Familierejse i pavillon og poolvilla.

Oplev et afslappet ø-hop i Thailand på første klasse. Først en 2-etagers villa på Thailands nok smukkeste adresse mellem kalkstensklipperne i Krabi. Senere i en stor poolvilla på sydspidsen af Koh Lanta omgivet af børnevenlige sandstrande.

Andamanerhavet byder ikke bare på vidunderligt vejr i den mørke, danske vinter. I kan også meget nemt kombinere flere skønne steder uden den lange rejsetid mellem dem. Ja, transporten mellem de dramatiske kalkstensklipper og –øer er faktisk en oplevelse i sig selv, så det næsten er synd kun at nøjes med ét sted.

Glæd jer til

 • 2-etagers villa på smukke Rayavadee 5* i Krabi
 • Stor poolvilla med formidabel havudsigt på Koh Lanta
 • Børnevenlige tropestrande og guddommelige omgivelser
 • Middag til voksne inkluderet på Rayavadee
 • Gratis mad fra børnemenu til børn op til 15 år

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Krabi 7 nætter på Krabi 7 Højdepunkter Vidunderlige strande, gastronomi, snorkling og inkluderet spabehandling. Vidunderlige strande, gastronomi, snorkling og inkluderet spabehandling.
Koh Lanta 5 nætter på Koh Lanta 5 Højdepunkter Infinity pool med svimlende udsigt, skønne strande og sejlture til naboøerne. Infinity pool med svimlende udsigt, skønne strande og sejlture til naboøerne.
Xl Thailand Koh Lanta Pimalai Koh Haa Islands
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

2-etagers villa på Rayavadee 5* i Krabi

At kalde denne rejse til Thailand for et ø-hop er måske lidt af en tilsnigelse og så alligevel ikke. Jeres første hop i Andamanerhavet lander nemlig på spidsen af halvøen Phra Nan, hvor dramatiske kalkstensklipper betyder, at I kun kan sejle dertil.

Her venter Rayavadee i så spektakulære omgivelser, at vi uden blusel vil kalde det Thailands nok smukkeste adresse. I bor i en stor 2-etagers villa gemt under høje palmer.

Stor poolvilla på Koh Lanta

Fra Rayavadee går jeres Thailand-rejse videre til sydspidsen af Koh Lanta, hvor Pimalai Beach Resort & Spa 5* ligger omgivet af børnevenlige strande. Her har I en 204 m2 stor luksusvilla med egen 20 m2 stor pool!

Spabehandling og middage

Vi inkluderer en spabehandling til 2 personer eller en middag efter jeres valg på Rayavadee og endnu en middag på Koh Lanta. Her får I også 10 % rabat på øvrige måltider. Og ikke nok med det: Børn op til 15 år spiser gratis fra børnemenu begge steder.

Én rejse, to hop

Mange rejser til strandene i Thailand for kun at være ét sted. Dels af gammel vane, dels fordi det kan virke besværligt at bevæge sig rundt især med børn.

Men mange steder er det ingen sag, hvis man kender de lokale muligheder. Slet ikke, når I som på denne ferie i Thailand har Nyhavn Rejser til at arrangere det hele for jer. Vi sørger for fly, chauffører på landjorden og både ud til jeres hoteller. I skal kun koncentrere jer om at holde fri sammen.

Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Railay Beach Lounge
Xl Thailand Koh Lanta Pimalai Resort Beach Pool Aerial
Xl Thailand Koh Lanta Pimalai Sunbeds Pool Area
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Thailand, hvor I lander i Krabi dag 2 lokal tid efter et stop på vejen. I lufthavnen bliver I budt velkommen og kørt til havnen. Det tager en halv times tid.

Nu stiger I så over i en speedbåd, og den næste halve time vil I få det første indtryk af den vidunderlige natur, Krabi kan byde på. Kalkstensklipperne rejser sig dramatisk af vandet, og de lodrette sider står i rå kontrast til al den frodighed, der har bidt sig stædigt fast overalt, hvor det er muligt.

I sejler ud langs halvøen Phra Nang og passerer dramatiske Railay-klipper, der afskærer den yderste del fra fastlandet, og som ofte er befolket af modige klatrere … og så er I fremme.

XL Thailand Krabi Rayavadee The Railay Peninsula

Rayavadee 5*, Krabi

I skal bo de næste 7 nætter på Rayavadee, der ligger på Thailands nok smukkeste adresse. Der er andre hoteller i nabolaget, men I mærker dem ikke på grund af de store klipper og den tætte frodighed.

I skal bo i en skøn to-etagers pavillon, der gemmer sig mellem store plæner og høje palmer, så man føler, man er i en thailandsk landsby. Ud over personalet er der med stor sandsynlighed også andre, der byder jer velkommen – de søde aber.

Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Pool Ocean Cliffs Sunbeds

Nu er jeres rejse til Thailand for alvor i gang. I skal nyde de smukke omgivelser og resortets mange tilbud.

Strand, pool og snorkling

På Rayavadee er tre strande at vælge mellem og et formidabelt poolområde, hvor I kan bruge timer på bare at ligge og nyde livet, se på klipperne og livet omkring jer inkl. aberne.

Ud for den ene strand, Phra Nang, kan i snorkle ved en lille klippeø, som I kan gå til ved lavvande. Her er tennis, squash, fitness, dykkerskole, havkajakker, windsurfing og Hobie Cats at fylde dagen med, hvis I vil være aktive.

I kan også tage på udflugter i longtailboat, hvis I vil udforske øhavet ved Krabi. Rejser I med børn under 15, så husk at starte med at tjekke børnemenuerne i de fire restauranter. Det er nemlig gratis for dem.

Spa og gavekort på 100 dollars

Vi inkluderer 75 minutters spabehandling for 2 personer eller en middag i restauranten Krua Phranang. Middagen er eksklusiv drikkevarer, men I får et gavekort med på 100 USD, og det kan I jo f.eks. bruge her. Ellers finder I ganske givet på noget andet at bruge pengene på.

Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Spa Area

Det er blevet tid til at sige farvel til Rayavadee. For rigtigt mange er det dog et på gensyn, for både omgivelserne og stemningen på Rayavadee går lige i hjertet. Heldigvis gør jeres næste stop på øhoppet i Thailand det samme.

I sejler ind til fastlandet, kører et stykke sydpå i bil, og hopper så igen om bord på en speedbåd, der sejler jer til næste hotel. Velkommen til Koh Lanta! Der er nu gået ca. 2½ time, fra I forlod Rayavadee.

Small Thailand Koh Lanta Pimalai Resort Activities

Poolvilla på Pimalai Resort & Spa 5*, Koh Lanta

I skal bo de næste 5 nætter på Pimalai Resort & Spa, der ligger helt ude på den sydlige spids af Koh Lanta omgivet af strande. I har en 204 m2 stor villa med 20 m2 pool, stort soldæk og formidabel havudsigt, da villaen ligger oppe ad bakkedraget. Der er separat soveværelse og plads til 2 børn på daybeds. Nyd det.

Xl Thailand Koh Lanta Pimalai Resort Hillside Oceanview Poolvilla 1 Bedroom Bed

Xl Thailand Koh Lanta Pimalai Resort Beach Aerial

De næste dage går med at nyde ægte thailandsk ø-stemning i Andamanerhavet.

Afslapning og oplevelser på Koh Lanta

Dagene går med så meget eller lidt, I har lyst til. I kan prøve kræfter med hotellets kokkeskole, som er en sjov oplevelse for både børn og voksne, og der er mange udflugtsmuligheder både på Koh Lanta og på sejlture til naboøerne. Se mere om oplevelser på Koh Lanta.

Small Thailand Koh Lanta Pimalai Resort Rak Talay Restaurant

Pool og børnevenlige strande

Stranden er meget børnevenlig, og Pimalai Resort & Spa har også en kæmpe infinitypool, hvor I kan hænge på kanten og falde i svime over udsigten. I kan krydre det gode liv med masser af sportsfaciliteter med f.eks. gratis kajakker og paddle boards.

Børn op til 15 år spiser gratis

Pimalai Resort & Spa inviterer til fortrinlig mad for alle aldre. Vi inkluderer en middag for to voksne, og vi inkluderer samtidig 10 % rabat på jeres mad i øvrigt. Børn op til 15 år spiser gratis fra børnemenu, når I bor i villa. Måske kan de voksne også lige smutte omkring en skøn behandling i den smukke spa.

Jeres ferie i Thailand er ved vejs ende, og I vender næsen hjemad. I bliver sejlet til fastlandet, hvor en bil holder klar, så I kan blive kørt direkte i lufthavnen for så at lande i Danmark dag 15 dansk tid. 

Xl Thailand Koh Lanta Pimalai Sunset
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Krabi / Krabi-København
 • Lufthavnsskatter
 • Alle transfers mellem lufthavne og hoteller
 • 7 nætter på Rayavadee 5*, Krabi. Deluxe Pavillion inkl. morgenmad
 • 1 middag på Krua Phranang restaurant for 2 personer
 • 5 nætter på Pimalai Resort & Spa 5*, Koh Lanta. Hillside Pool Villa inkl. morgenmad
 • Børn til og med 15 år bor og spiser gratis fra børnemenuen på både Rayavadee og Pimalai (max 2 børn)
Pris per person ved 2 voksne
Tropestrande og luksus fra Krabi til Koh Lanta
RejseperiodeDobbelt
25.05.24 ‑ 24.09.2424.000‑27.000
25.09.24 ‑ 10.10.2433.000‑38.000
11.10.24 ‑ 25.10.2425.000‑27.000
26.10.24 ‑ 27.10.2432.000‑34.000
28.10.24 ‑ 31.10.2438.000‑40.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Tropestrande og luksus fra Krabi til Koh Lanta, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
25.05.24 ‑ 31.10.247.000‑9.0008.000‑10.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Drikkevarer til den inkluderede middag på Krua Phranang
 • I perioden 20.dec-4.jan er middag på Krua Phranang og børn op til 15 år spiser gratis ikke inkluderet.
 • I perioden 19.dec-11.jan er følgende IKKE inkluderet på Pimalai: Børn op til 15 år spiser gratis fra børnemenuen

Bemærk

 • Billigere alternativ: Pimalai har smukke værelser uden pool - nogle sågar med direkte adgang til stranden. Spørg jeres rejsekonsulent for muligheder.
 • Der er særlige regler gældende over jul- og nytår, som minimum antal nætter, hvornår I må tjekke ind/ud, ligesom obligatorisk jule- og/eller nytårsmiddage kan være inkluderet. Spørg jeres Thailand-ekspert for mere information.
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker færre eller flere dage nogle af stederne – og hvis I gerne vil udvide med en ekstra ø, før I rejser hjem fra Thailand. Tropeøerne ligger som perler på snor i Andamanerhavet, og de er vidt forskellige, selv om afstandene er små.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.