Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Pool Ocean Cliffs Sunbeds
Krabi, Thailand

Rayavadee

Luksuriøst resort
med suveræne strande

Rayavadee på Krabi er et skønt 5* resort med en uovertruffen beliggenhed. Forvent service i særklasse, gastronomi på tallerkenen, luksuriøse spabehandlinger og adgang til naturens mest fantastiske strande.

Velkommen til Thailands smukkeste adresse

Træd ind i et levende eventyr

Rayavadee på Phra Nang-halvøen ved Krabi har nok Thailands smukkeste adresse med dramatiske kalkstensbjerge som nærmeste nabo. Her er kuperet, frodigt, fyldt med små laguner og masser af huler og grotter.

De stejle klippeformation afskærer adgangen til fastlandet, så den eneste mulighed for at ankomme til Rayavadee er med båd. Den korte sejltur ender ved en af Rayavadees smukke strande og man fornemmer hurtigt en særlig ø-ferie stemning.

Rayavadee har vundet flere priser og flotte anmeldelser gennem årene, og det forstår man let når besøger dette fortryllende hotel.

Snorkling, sejlture og et væld af oplevelser

Lej en longtailbåd for en dag og sæt kursen direkte ud fra Rayavadee mod Phangna-Bugtens mange klippeøer, bl.a. Phi Phi Island og den gudesmukke Bamboo. Tag snorkeludstyr og frokost med, besøg nogle af områdets smukke laguner, læg til ved isolerede paradisstrande og hop i vandet ved farverige koralrev.

Har I brug for shopping og mere byliv, så er det nemt at tage en båd til Ao Nang, hvor behovet nemt bliver mere end tilfredsstillet. Og så er det ikke mindst vidunderligt at komme retur til roen og magien på Rayavadee.

Aktivitetspersonalet på Rayavadee hjælper gerne med bestilling til forskellige oplevelser i nærområdet.

Det svære valg mellem to strande

Den flotte Railay Beach ligger i resortets ene hjørne. Strandlivet er afslappende og det samme kan siges om atmosfæren i de hyggelige strandrestauranter om aftenen.

I det andet hjørne ligger den postkortsmukke Phra Nang Beach. Ud for Phra Nang Beach ligger en lille klippeø, man kan gå til ved lavvande. Her kan man snorkle ved det omkringliggende koralrev direkte fra en lille sandbanke eller bare nyde de smukke omgivelser.

Vær opmærksom på, at begge strande er offentlige, og at der kommer en del besøgende om dagen. Derudover lægger bådene til i vandkanten, hvilket kan resultere i støj.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

4 vidunderlige restauranter

Vælg mellem 4 forskellige restauranter, der alle har deres eget unikke særpræg. Spis frokost eller tidlig middag i The Grotto – en stor hule under en af de enorme kalkstensklipper i Phra Nang-strandens ene hjørne. Lad sandet smyge sig om de bare tæer og nyd magien, mens solen går ned i horisonten.

Derudover er her en restaurant på hver af de to strande. Krua Phranang har fokus på det lokale køkken og seafood, og Raitalay Terrace har fokus på mere klassiske retter fra det internationale menukort.

Raya Dining er åbent fra tidlig morgen til sen aften. Her starter dagen med en imponerende morgenmadsbuffet, hvor det store og friske udvalg og et smilende og serviceorienteret personale sikrer, at dagen starter på den bedst tænkelige måde. Om aftenen består menukortet af en innovativ fortolkning af klassiske retter fra det internationale køkken.

Børn til og med 15 år spiser gratis fra børnemenuerne på Rayavadees restauranter (gælder dog ikke ophold omkring jul og nytår).

Økologi og samarbejde med lokale levarandører

Rayavadee samarbejder tæt med lokale småbønder og fiskere, som leverer mange af de råvarer, som resortets restauranter benytter - til gavn for det lokale samfund og de kvalitet, I oplever på menuen. Samarbejdet tæller bl.a. en lokal, økologisk gård samt et traditionelt fiskersamfund på den øen Koh Klang, der leverer meget af den fisk, I nyder på resortet. 

Hver gang I bestiller en ret på et af resortets restauranter går et fast beløb til velgørenhedsorganisationen Food4Good, der arbejde med at give udsatte, thailandske børn et sundt måltid hver dag. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I vil høre mere om resortets samarbejde med lokale leverandører. Pool, spa, tennis, vandsport og meget mere

Nyd den fabelagtige pool, der ligger helt ud til stranden. Smukkere placering skal man lede længe efter. Man kan ligge i timevis og bare nyde at være omgivet af palmer, kalkstensklipper og klart vand. Rayavadee har desuden 2 tennisbaner, en indendørs squashbane med aircondition, butik, fitness, mødefaciliteter, dykkerskole, havkajakker, snorkeludstyr, windsurfing og Hobie Cats. 

The Rayavadee Spa

Bliv forkælet fra top til tå i den luksuriøse spa på Rayavadee. Det store sortiment af behandlinger omfatter alt lige fra traditionelle thailandske behandlinger og afslappende massage, til energigivende body wraps og pragtfulde ansigtsbehandlinger. Slap af i et varmt bad fyldt med eksotiske blomster eller få løst musklerne op i saunaen. Spaen har også frisør samt manicure og pedicure.

Skønne villaer i to etager

Rayavadees 98 villaer, også kaldet pavilloner pga. den runde facon, består for de flestes vedkommende af to etager. De ligger spredt rundt mellem palmetræer og græsarealer, og minder om en mindre thailandsk by. Alle pavilloner er smagfuldt og luksuriøst indrettet og indeholder alt det, der kan forventes af et 5* hotel. Minibar, badekåber, slippers, kaffe- og tefaciliteter, deponeringsboks, toiletartikler, aircondition, DVD- og CD afspiller og fladskærms satellit-TV. 

Deluxe Pavilion 90 m2

Stuen med direkte udgang til udendørs terrasse med siddekrog og resortets grønne græsareal. På 1. sal ligger soveværelset og badeværelse med både brus og badekar. 

Terrace Pavilion 115 m2

Indrettet som Deluxe Pavilion, men med en stor udendørs terrasse med loungemøbler. Ligger lidt tættere på både pool og en af strandene.

Pool Pavilion 115 m2

I private omgivelser, omgivet af tropiske have, kan I nyde jeres egen pool på 3 x 8 meter og den udendørs terrasse med liggestole og loungemøbler.

Er I flere venner eller en større familie, der rejser sammen, er det også muligt at bestille en villa med 2-3 soveværelser. Men de er eftertragtede, og der er kun ganske få af dem.

Bemærk: Rayavadee ligger på en stor naturgrund som er hjemsted for dyreliv som f.eks. aber og varaner. Aberne kommer jævnligt ned fra klippeskråningen og nyder de tropiske omgivelser.  De gør ingenting - men husk at holde døre og vinduer lukket i jeres villa. 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Railay Beach Lounge
Krabi, Phi Phi og Yao Noi, Thailand, Asien

Glæd jer til

Et luksuriøst resort pakket ind i enestående natur

Suveræne og børnevenlige strande

En lækker villa i to etager

Gratis mad fra børnemenuen til børn til og med 16 år

Lækker middag for 2 voksne inkluderet

Xl Thailand Six Senses Yao Noi Longtail Boat Island Hopping
Krabi, Phi Phi og Yao Noi, Thailand, Asien

Luksuriøst ø-hop i Sydthailand

16 dage fra

30.000 kr.

Glæd jer til

Nem kombination af 3 unikke øer og luksuriøse resorts

Designhotel på Phukets rolige Nai Yang-strand

Barfodsluksus på Six Senses Yao Noi 5+* med gudesmuk havudsigt

Afslapning og strandferie på Thailands smukkeste adresse

Thailand-rejse fyldt med skønhed, romantik og idyl

XL Thailand Krabi Rayavadee View Over The Bay
Phuket, Thailand, Asien

På eventyr fra Phuket til Krabi

16 dage fra

25.000 kr.

Glæd jer til

Thailands smukkeste adresse på Rayavadee 5* i Krabi

To skønne resorts på jeres strandferie, i stedet for én

Ro og gennemført stil på The Slate 5* i Phuket

Smuk køretur med oplevelser fra Phuket til Krabi

Gode hoteller til både familier og par

XL Thailand Krabi Rayavadee Family Pavilion With Pool Exterior
Krabi, Phi Phi og Yao Noi, Thailand, Asien

Glæd jer til

2-etagers villa på smukke Rayavadee 5* i Krabi

Stor poolvilla med formidabel havudsigt på Koh Lanta

Børnevenlige tropestrande og guddommelige omgivelser

Middag til voksne inkluderet på Rayavadee

Gratis mad fra børnemenu til børn op til 15 år

XL Thailand Chiang Mai Raya Heritage Laan Cha Tea Terrace
Nordthailand og Chiang Mai, Thailand, Asien

Chiang Mais harmoni og Krabis strande

14 dage fra

27.000 kr.

Glæd jer til

Raya Heritage 5* i tropisk have ved Ping-floden, Chiang Mai

Vandretur, rafting og spændende kulturmøder i højlandet

Rayavadee 5* blandt strande og kalkstensklipper i Krabi

2-etagers villa under palmerne i Krabi

3 skønne middage og high-tea inkluderet

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.