XL USA Florida AC Hotel Miami Pool Sunset Panorama
Florida, USA

AC Hotel Miami Beach

Moderne hotel med god beliggenhed

Tæt på stranden, men ikke lige ud til den. Tæt på South Beach, men ikke lige i det pulserende hjerte. Giver det lige ved og næsten? Nej, det giver et hotel med en rigtig god pris og gåafstand til det hele plus fred, når i kommer hjem.

Høj komfort og tæt på stranden

AC Hotel Miami Beach er et hotel i Miami, Florida til jer, der søger moderne komfort, god beliggenhed og god pris. AC Hotel Miami Beach ligger i anden række til stranden. For jer betyder det under 200 meter at gå, før I har sand mellem tæerne. For jeres regning betyder det til gengæld en verden til forskel i forhold til at bo i første række. På den gode måde!

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Stort poolområde på taget

Selv om der er under 200 meter til stranden, behøver I slet ikke gå så langt for en dukkert. Der er nemlig et flot poolområde i flere niveauer på tagterrassen med solstole, loungestemning og flot udsigt til strand og by. Er I tidligt oppe, er der en flot solopgang herfra. Måske en tur i fitnesscentret inden morgenmaden? 

AC Hotel Miami Beach har også en stor tagterrasse ud for 3. sal med sofaarrangementer, bordtennis m.m.

Under 200 meter til stranden

Ved stranden kan I gå lige ud til bølgerne eller dreje til højre ad strandstien, Miami Beach boardwalk, og slentre på under en halv time til Lummus Park og det pulserende centrum af art deco kvarteret. Læg vejen omkring gågaderne Lincoln Road og The Española Way med de mange butikker og restauranter, før I slentrer hjem igen til AC Hotel Miami Beach.

Eksklusiv og varm indretning

Indretningen i AC Hotel Miami Beach er præget af rene linjer og eksklusiv stemning med farvetoner i grå, mocca og chokolade. Dagen starter med morgenmad i AC Kitchen, og senere efter at have udforsket Miami kan I nyde en drink, lidt tapas og den afdæmpede atmosfære i loungen GIN+COLLINS, 

Værelser på AC Hotel Miami Beach

AC Hotel Miami Beach har 150 værelser, der alle har store vinduer til at lukke masser af lys ind. Der er god plads, og mange har balkon eller terrasse, dog ikke alle. Indretningen er også her moderne, lys og lækker. 

Værelserne spænder i størrelse fra Guest Rooms på 30 m2 med enten king size seng eller to queen size senge til suiter på 41 m2. Værelserne er opdelt i en række kategorier alt efter udsigt og hvor højt oppe i hotellet, de ligger. Der er Wi-Fi, et lillekøleskab, kaffe-/tefaciliteter og tv med bl.a. HBO på værelset. 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL RCCL Oasis Flowrider On Board (1)
Krydstogt, Florida, USA, Nordamerika

Glæd jer til

Krydstogt i Caribien med Oasis of the Seas

Oplev Haiti, Jamaica og Cozumel i Mexico

Paradisstrande og caribiske stemning i San Juan og St. Thomas

Et overflødighedshorn af tilbud om bord

Forlæng evt. med flere dages eventyr i Florida

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.