Xl USA Arizona Antelope Canyon Slot Tunnel

Områder og byer i USA

Vi guider dig

De skønneste byer og områder i USA

Få lande giver adgang til samme mangfoldighed som USA. Derfor handler planlægning af rejser til USA om at træffe de rette valg og fravalg.

Vores USA-eksperter ved af erfaring, hvilke steder I skal se – og hvad I bør springe over på jeres rejse til USA. Når I taler med os, spørger vi ind til jeres ønsker og drømme. Vi lytter, men har også en holdning til det, vi anbefaler. Vi kender faldgruberne og ved, hvor lidt der skal til for at gå fra den almindelige rejse til den ekstraordinære

Hvad skal I opleve i USA?

Seværdighederne står i kø i USA, og det kan være svært at vælge. Er Las Vegas fx. værd at besøge? Hvilken nationalpark er bedst? Storbyferie - men hvilken by? Hvordan er klimaet? Kan man kombinere rejsen til USA med ferie på Hawaii, Canada eller Alaska? Kan vi anbefale rundrejse med børn? Hvor skal man bo i Miami? Og kan man tage på krydstogt til Caribien fra USA?

Få råd og vejledning af Nyhavn Rejsers USA-eksperter. De kender de største attraktioner, bedste strande, byer, ruter og hoteller efter mange års erfaringer fra deres egne rejser til USA.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores USA-eksperter har personligt tjekket og håndplukket hoteller og resorts. Udvalgt unikke oplevelser og autentiske udflugter og fravalgt dem, I ikke er tjent med.

Og så har vi sørget for, at I kan kombinere højdepunkter med flere af landets mindre kendte – og helt fantastiske – steder. Med Nyhavn Rejser, får I med andre ord det bedste af USA. Hele USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.