Xl Usa Allegria Long Island New York Usa Room Sunrise Suite
New York, USA

Allegria, Long Island

Afslappet strandluksus i Manhattans baghave

En New York hemmelighed på Long Island. Et sofistikeret strandhotel på ikoniske Long Beach. Elsket af både lokale og tilrejsende gæster. Både for hotellet og ikke mindst det velrenommerede organiske køkken med udsigt til det endeløse Atlanterhav.

Afslappet strandliv i Manhattans baghave

Hotellet har klasse og udstråler noget chikt uden at være for pænt og prangende. Det er som at komme til en velordnet oase. En overraskende og afslappet strandluksus i Manhattans baghave. Lyden af bølger der ruller ind på stranden er helt terapeutisk og føles som en god kontrast til Manhattans hektiske mylder.

Værelserne er holdt i helt lyse farvetoner med lyse trægulve. Det hele er let og lyst med store vinduespartier. Her er alle de nødvendige faciliteter, der skal til for at gøre et ophold så afslappet og komfortabelt som muligt.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser

143 værelser og suiter. Alle er rummelige, elegant indrettede i moderne lys og enkel skandinavisk designstil med det nyeste indenfor teknologi. Desuden aircon., satellit TV, DVD, CD, clock radio, internetadgang og telefon. Vinkøler, værdiboks, badekåber og luksus toiletries.

Faciliteter

Restaurant, bar og lounge. Pool på toppen, fitness, room service, mødefaciliteter, parkering. Butikker og gallerier i nærheden.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.