USA Californien Los Angeles Chamberlain West Hollywood Hotel Pool Deck Day
Californien, USA

Chamberlain West Hollywood

Boutiquehotel i Los Angeles med perfekt beliggenhed og store suiter

Chamberlain West Hollywood ligger helt diskret i et grønt beboelseskvarter i West Hollywood med kun få minutters gang til Santa Monica Boulevard, Sunset Boulevard og byens sitrende liv. Nyd et stilfuldt hotel i Los Angeles, Californien med perfekt beliggenhed og fantastisk tagterrasse med pool.

Hotel i Los Angeles tæt på det bedste

West Hollywood er et kvarter i Los Angeles, hvor I kan slentre omkring og se på butikker, og kvarteret byder på et hav af restauranter og barer med et sitrende natteliv lige om hjørnet, hvis I møde de lokale over en drink.

Når I bor på Chamberlain West Hollywood, er I tæt på Sunset Strip, Rodeo Drive, The Grove og Beverly Center. Orker I ikke at gå, kan I låne en cykel, og skal I have bilen med, er der parkeringskælder i hotellet.

Lækker indretning i vintagestil

Chamberlain West Hollywood er indrettet i en stram boutiquestil, hvor sort/hvide mønstre går igen i alt fra marmorgulve over sengegærderne i suiterne til cabanaerne på tagterrassen. I bliver mødt af en masse små kunstværker og strejf af vintage og dekadence, så der altid er noget nyt at studere.

USA Californien Los Angeles Chamberlain West Hollywood Hotel Pool Deck Night
USA Californien Los Angeles Chamberlain West Hollywood Hotel Lobby2
USA Californien Los Angeles Chamberlain West Hollywood Hotel Premier King
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Suiter på Chamberlain West Hollywood

Chamberlain West Hollywood er et rent suite-hotel i Los Angeles. Her er 115 suiter i alt i størrelser, der spænder fra 33 til 60 kvadratmeter. De har alle et separat opholdsområde og ildsted, og mange har balkon. Alle suiter har to 60" tv (I er jo i Hollywood), sikkerhedsboks med plads til laptop, minibar m.m. 

Der er gratis Wi-Fi på Chamberlain West Hollywood.

Restaurant på Chamberlain West Hollywood

Når sulten melder sig, har I et utal af tilbud i lokalområdet, men også mulighed for at spise på hotellet. Chamberlains West Hollywoods smukke restaurant Fits er eksklusivt for hotellets egne gæster med morgenmad, frokost og aftensmad. Enkle, men smagfulde retter fra forret til dessert.

I kan nyde en drink i haven og også spise på tagterrassen.

Tagterrasse med pool

Et af vores favoritsteder på Chamberlain West Hollywood er tagterrassen. Her er pool, solstole, cabanaer og bar. Og så er her en fantastisk udsigt både mod Hollywood Hills og mod downtown og solnedgangen. Sæt tid af til at nyde livet her. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.