Xl USA Pittsburgh Kimpton Monaco Hotel Queen Queen Room
Pittsburgh, USA

Kimpton Hotel Monaco Pittsburgh

Førsteklasses hotel downtown i Pittsburgh

I hjertet af downtown Pittsburgh i Pennsylvania ligger Kimpton Hotel Monaco Pittsburg. Rammerne er en Beaux Arts-bygning fra 1903, hvor store søjler signalerer historie og styrke. Det indre er til gengæld en moderne verden fyldt med komfort.

Hvis I søger et super godt hotel i Pittsburgh med meget for pengene, er Kimpton Hotel Monaco Pittsburgh stedet. 

Centralt beliggende hotel i Pittsburgh

Kimpton Hotel Monaco Pittsburgh ligger perfekt i Pittsburgh. I kan hurtigt komme ind og ud af Pittsburgh herfra, og I er samtidig tæt på butikker, restauranter og seværdigheder, når I skal udforske byen.

Et kvarters gang bringer jer til Point State Park, hvor Monongahela River og Allegheny River flyder sammen og danner Ohio River. Stedet har haft stor strategisk betydning for både englændere og franskmænd, der ville kontrollere handelsvejene.

Lige på den anden side af Allegheny River ligger både byens baseball- og football-stadioner, hvis I vil se nærmere på flere vigtige elementer i den lokale kultur.

Høj komfort og levende indretning

Kimpton Hotel Monaco Pittsburgh lever op til stilen i den kendte og hyggelige Kimpton-kæde. Indretningen er lige dele elegance og dekadence i perfekt balance. Hvis en lampe er hængt op i et fuglebur, er det ikke fordi den kan flyve, men bare fordi man kan – og fordi det pirrer jeres sanser.

Når der er en yogamåtte på værelset, er der intet pres for at I skal bruge den. Det er bare et tilbud, som heldigvis inspirerer mange. Det samme er fitnesscentret. Og den gratis wine hour sidst på eftermiddagen. Det er sådan, gode hoteloplevelser skal være. Fyldt med tilbud, man kan tage imod, som man vil.

Xl USA Pittsburgh Kimpton Monaco Hotel King Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Kimpton Hotel Monaco Pittsburgh

Kimpton Hotel Monaco Pittsburgh har 248 værelser og suiter fordelt på 8 kategorier. Værelserne spænder fra Queen Room på 24 m2 med 1 Queen size seng og King Room på 31 m2 med 1 King size seng til Corner Queen Queen Room på 43 m2 med 2 Queen size senge.

Restaurant og bar

Nabolaget byder på masser af muligheder, når tørsten og sulten melder sig, men I behøver ikke forlade hotellet af den grund. The Commoner serverer amerikanske klassikere med et twist, mens The Biergarten er præcis, hvad navnet indikerer: En ølhave på tagterrassen med udsigt over Penn Place fra 9. etage.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Usa Illinois Chicago Lasalle Street Bridge
Washington D.C., USA, Nordamerika

Glæd jer til

Historie og indblik i USA’s Stålbælte, The Rust Belt

Fantastiske Chicago, Detroit, Pittsburgh, Philadelphia og New York

The Robie House og Falling Water af arkitekten Frank Lloyd Wright

Museet The Henry Ford ved Detroit

One World Observatory i New York

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.