xl-usa-florida-marco_beach_ocean_resort_beach
Marco Island, Florida, USA

Marco Beach Ocean Resort

Elegant interiør, marmorgulve, kunst og pragtfuld sandstrand

Et feriested med førsteklasses faciliteter, ekstraordinær service, gourmetrestaurant, pools og kridhvid sandstrand lige udenfor døren.

Pragtfuldt luksus resort med en fantastisk udsigt over Den Mexicanske Golf. Beliggende på den fineste hvide sandstrand på Marco Island i det sydvestlige Florida ca. 30 km fra gode shopping muligheder og delikate restauranter i Naples.

Privatliv og forkælelse

Der udbydes et væld af aktiviteter fra afslappende massageterapi til hårde fitnesstimer og børnearrangementer, hvilket gør dette resort attraktivt for rejsende med og uden børn uanset om ferien står på afslapning eller aktiv ferie.

Dette er det ideelle resort til den rejsende, der stiller store krav til komfort, luksus og service og hvor privatliv og forkælelse er et must.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser

100 værelser og suiter. Alle er rummelige og elegant indrettet med bad/toilet, the køkken og altan. Desuden air condition, køleskab, microovn, kaffemaskine, mini bar, satellit tv, telefon, DVD/VCR, internetadgang, badekåbe, strygejern, værdiboks og gratis avis dagligt.

Faciliteter

Restaurant, bar, swimmingpool, jacuzzi, Spa, fitness center, massage, room service, børnepasning, biludlejning, mødefaciliteter m.m.

Øvrigt

Der er golf- og tennisbaner i nærheden.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.