Xl USA Florida Hotel Reunion Resort Sunset Golfcourse Hotel
Florida, USA

Reunion Resort

Familieresort med store lejligheder og alt fra vandland til 3 golfbaner

Reunion Resort 4* i Orlando er mere end bare et hotel. Det er et resort skabt til, at familier tilbringer tid sammen: Her er store lejligheder og mange aktiviteter. I er her sikkert for at besøge temaparker, men Reunion Resort bliver hurtigt en stor del af oplevelsen i sig selv.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Store lejligheder med flere soveværelser

På Reunioen Resort i Orlando er jeres lejlighed fuldt udstyret med køkken, stue og et eller flere soveværelser. Nyhavn Rejser anbefaler lejlighederne i den 11 etager store hovedbygning Reunion Grande, som resortet selv kalder "The crown jewel of the resort ". 

Her har I masser af plads inkl. flere badeværelser, balkon med udsigt over golfbaner og hele området og jeres egen vaskemaskine og tørretumbler. Vil I en tur i poolen, behøver I ikke en gang bevæge jer ud i området, for der er pool på tagterrassen af Reunion Grande. 

Lejlighederne er indrettet præcis så pompøst og storslået, som amerikanske luksuslejligheder skal være det. Når I kommer hjem fra temaparkerne, afleverer I blot bilen til parkeringsvagten, der parkerer den for jer og henter den, når I skal afsted igen. Endnu en fordel ved at bo i Reunion Grande.

Golf, vandland, tennis, pools ...

Tiden går hurtigt på en dag på Reunion Resort i Orlando. Leg i vandlandet med vandrutsjebaner og meget mere. Flyd i badering ned ad Lazy River, og svøm i en af de øvrige pools. Gå i børneklubben og tag et slag tennis på en af de 6 baner, der er oplyst om aftenen. 

I kan også gå en runde på en af de tre golfbaner designet af Jack Nicklaus, Arnold Palmer og Tom Watson. Den ene bane kan også gås igennem med en fodbold i stedet for golfkugle! Slut aftenen med udsigten til Disneys kæmpe fyrværkeri.

To golfakademier

Blandt sine mange tilbud har Reunion Resort i Orlando to golfakademier. Et putting akademi og ANNIKA Academy startet af Annika Sörenstam med individual træning og focus på fitness og ernæring.

 

6 restauranter

I har jeres eget køkken, så vil I lave mad selv, kan I bare gøre det efter en tur i et af de kæmpe supermarkeder. I kan spise også jer mætte i resortets 6 restauranter, hvor flere har fået anerkendelser for at være blandt områdets bedste, bl.a. Eleven på øverste etage i Reunion Grande. 

  • Forté serverer italiensk køkken
  • Eleven er steakhouse og eksperter i gode cocktails
  • The Clubhouse serverer traditionel amerikansk mad morgen, middag og aften
  • The Cove at Seven Eagles er lette retter og drinks ved poolen
  • Grande Lobby Sushi Bar - en let middag eller en drink i lobbyen
  • The Water Park har snacks, mens i plasker rundt i vandet

Endelig kan I bede om at få maden leveret til jeres store lejlighed. Skønt at have alle muligheder, når man rejser med børn. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.