Small Usa Florida Miami Beach Savoy Hotel View To The Beach
Florida, USA

Savoy Hotel

Art Deco hotel på Ocean Drive

Nyd historisk stemning og perfekt beliggenhed ganske tæt på det ikoniske Art Deco-område på Ocean Drive. Familievenligt art deco hotel med 2 pools og direkte adgang til stranden.

Stemningsfuld historie på Ocean Drive

Savoy Hotel er et stykke stemningsfuld historie, som slog dørene op for de første gæster allerede i 1935. Samtidig er det et fuldt moderne hotel med Wi-Fi og øvrige faciliteter. 

Ganske få skridt henne ad Ocean Drive ligger ikonet for Miami Beach: perlerækken af art deco bygninger med de mange restauranter og Lummus Park. I får med andre ord ikke meget bedre beliggenhed. Også shopping på Washington Avenue er lige om hjørnet.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Store familievenlige værelser

Savoy Hotel i Miami Beach har en række forskellige værelseskategorier fra almindelige værelser til 1 bedroom apartments med lille køkken. Mange værelser har god plads til en familie. Værelser og suiter er individuelt indrettet, så billederne her er vejledende. Enkelte værelser har balkon, dette kan dog ikke garanteres.

 

Smukt poolområde og adgang til stranden

Savoy Hotel i Miami Beach er et af de få hoteller på Ocean Drive med direkte adgang til stranden, hvor hotellet kan hjælpe med solstole og parasol. Her er samtidig et smukt poolområde med palmer og to pools, der ikke bare er traditionelle firkantede bassiner, men skabt i fine organiske former. Fra en solterrasse er der udsigt over stranden. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.