XL USA Illinois Chicago Swissotel Guestroom
Illinois, USA

Swissotel Chicago

God komfort og perfekt beliggenhed i Chicago

Bo i et lyst og komfortabelt værelse i gåafstand til butikker og attraktioner i Chicago. Restaurant, bar og indendørs pool byder velkommen hjem efter dagens udflugt. Hør om mulighed for værelse med fantastisk udsigt over Lake Michigan.

Hvor Chicago River møder Lake Michigan i Illinois, skyder en trekantet prisbelønnet glasbygning i vejret. Det er Swissotel.

Det bedste af Chicago lige uden for døren

På den nordlige side vender Swissotel ud til Chicago River Front. Få skridt syd for hotellet er Millenium Park, og den anden vej er butikkerne på The Magnificient Mile kun få minutter væk. Det samme gælder livet på Navier Pier med pariserhjul, cafeer og bådene, hvor I kan tage på cruise på floden og på Lake Michigan. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Swissotel

Swissotel har 661 værelser og suiter. Værelserne er 30 m2, mens suiterne spænder fra 70 til enorme 609 m2. Så skulle der vist være plads nok! Uanset, hvilken størrelse I vælger, anbefaler vi at tage et værelse med udsigt over Lake Michigan. Alle værelser er lyse og lækre med store glaspartier.

Restaurant på Swissotel

Swissotel har tre restauranter: The Palm, Geneva og lobby loungen Amuse, der alle serverer absolut glimrende mad fra nogle af byens møreste bøffer til hummere i kæmpestørrelse fra Nova Scotia. 

Trænger I til at brænde noget af energien af igen, er her et stort spa og sportscenter på 42. etage med vidunderlig udsigt over byen. I fitnesscentret er en mere end 13 m lang pool.

Spa, fitness og pool

Trænger I til at brænde noget af energien af igen, er her et stort spa og sportscenter på 42. etage med vidunderlig udsigt over byen. I fitnesscentret er en mere end 13 m lang pool.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.