XL Usa Californien Yosemite The Ahwahnee National Park
Yosemite National Park

The Ahwahnee

Vidunderlig lodge midt i Yosemite

Omgivet af høje klipper midt inde i selve Yosemite National Park ligger et af dens slags steder, man drømmer om at bo på i en nationalpark.

En ægte styke amerikansk historie

The Ahwahnee, bliver også kaldt ”The mother of all lodges”. Det var det første af sin slags, da det blev bygget i 1927, og det er selve inkarnationen af en ægte amerikansk nationalpark-lodge.

Her er en charmerende, rustik lodge-atmosfære med store ildsteder, højt til loftet, diskret musik fra Steinway-flygelet og masser af store sten og tungt træ. Det er underspillet luksus midt ude i noget af Californiens smukkeste natur. På den måde fuldender det oplevelsen af Yosemite. Når dagens aktiviteter i den fantastiske natur er slut, fortsætter stemningen eftermiddagen og aftenen igennem.

Store sten og masser af træ

The Ahwahnees helt unikke beliggenhed i en lysning mellem høje klipper og med udsigt til naturikoner som Half Dome, Yosemite Falls og Glacier Point er ganske enestående. Lodgens ydre er designet af store sten og rødligt tømmer, så det nærmest falder i et med parkens rå klipper og slanke, høje træer.

Den unikke placering midt i parken gør også, at man direkte uden for døren kan drage på oplevelse langs en af de afmærkede vandrestier. Eller simpelthen bare nyde udsigten fra den store terrasse.

XL Usa Californien Yosemite The Ahwahnee Diningroom
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

The Great Lounge

Efter en oplevelsesrig tur gennem parkens natur, er det vidunderligt at returnere til lodgen og sætte sig med en kop varm te i The Great Lounge. I den ene ende står det smukke, gamle Steinway-flygel. Og I den modsatte ende lyser ilden fra den enorme pejs godt op.

Væggene er prydet med gamle tæpper og indiansk kunsthåndværk. Fra det solide træloft skaber store lysekroner af støbejern hyggelig atmosfære over det ornamenterede træbord og de smukke, gamle stole. Det er næsten som træde ind i en god amerikansk film.

Restaurant med udsigt

The Dining Room er et andet af de magiske rum på The Ahwahnee. Det er en enorm sal, der både har noget storslået og noget intimt over sig. I hjørnerne vidner markante stensøjler om den solide konstruktion og loftet bæres oppe af lange, smukke bjælker.

Men det mest imponerende er vel nok de over 10 meter høje gulv til loft-vinduer, der om dagen åbenbarer nationalparkens betagende natur og om aftenen pakker rummet ind i intimt mørke. Og så tæller det selvfølgelig også med, at maden er gedigent håndværk i modsætning til de fleste andre hoteller i området.

Værelser eller hytter

Hovedbygningen huser 99 værelser og suiter, hvoraf de største gennem årene har huset nobiliteter som Winston Churchil, J.F. Kennedy og dronning Elisabeth. De har formentlig nydt den helt særlige atmosfære i de største af suiterne, der bl.a. har egen pejs.

Alternativt er det muligt at overnatte i en af de 24 hytter, der ligger spredt mellem høje fyrretræer i lodgens have.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

USA California Los Angeles Hollywood Boulevard Sign,
Los Angeles, Californien, USA, Nordamerika

California Deluxe

15 dage fra

60.000 kr.

Glæd jer til

Håndplukkede 4*-5* hoteller og lodges

Vinlandet i Napa Valley og Sonoma

Store naturoplevelser i Yosemite National Park og ad Highway 1

Spændende udflugter: Helikoptertur i San Francisco, hvalsafari og store oplevelser i Hollywood

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.