• Golden gate bridge, San Francisco, Californien
  • Yosemite National park, Californien
  • Malibu molen i Los Angeles, Californien, USA
  • Napa Valley, Sonoma county i Californien
  • Post Ranch Inn Big Sur 5*, Californien

California Deluxe

Eksklusive hoteller og store oplevelser fra vinland til hvaler, 15 dage fra 45.500 kr.

Glæd jer til:

Håndplukkede 4*-5* hoteller og lodges

God tid hvert enkelt sted og overkommelige afstande i bilen

Vinlandet i Napa Valley og Sonoma

Store naturoplevelser i Yosemite National Park og ad Highway 1

Spændende udflugter: Helikoptertur i San Francisco, hvalsafari og guidet bartur i Hollywood

Læs mere

Op kør selv-ferie fra San Francisco til Los Angeles i mageligt tempo. Bliv forkælet på lækre 4* og 5* hoteller og lodges, og kør ad legendariske Highway 1 på denne California Deluxe rejse i USA. Vi inkluderer spændende udflugter:  Helikoptertur i San Francisco, hvalsafari og guidet bartur i Hollywood.

En udsøgt kør selv-ferie med god tid til det hele: smuk natur, hyggelige vingårde, pulserende storbyer og charmerende småbyer. Inkl. helikoptertur, hvalsafari og guidet vandretur i Hollywood.

Nyd livet på lækre hoteller

Denne rejse er for jer, som ønsker en god lang ferie i Californien uden stress og jag, og som prioriterer at bo rigtig godt. Og det kommer I til! Alle hoteller og lodges er 4*-5* og udgør i sig selv en stor del af fornøjelsen og oplevelsen ved denne rejse. Hvert enkelt sted er udvalgt for sin helt særlige stemning, eksklusive charme – og en beliggenhed, der siger spar to til det hele. F.eks. bor I inde midt i Yosemite National Park på den historiske lodge The Ahwahnee 4+* og på prisvindende Post Ranch Inn 5* i Big Sur med fantastisk udsigt over Stillehavet.

Minimum 2 nætter hvert sted

Som et ekstra plus er rejsen tilrettelagt, så I bor 2-3 nætter hvert sted. I slipper dermed for at skulle pakke kufferten ud og sammen hver dag, som man ellers ofte gør på kør selv-ferier i USA. Og I kan i højere grad nyde godt af de lækre hotelfaciliteter.

God tid til oplevelser undervejs

Ruten er nøje planlagt, så I ikke skal bruge for meget tid i bilen. De enkelte kørestrækninger er overkommelige med distancer på mellem 90 og 300 km. I har således god tid til både at komme fra A til B, se de anbefalede højdepunkter – og stoppe undervejs, når og hvor det falder jer ind.

Udflugter til lands, til vands og i luften

Vi har inkluderet 3 spændende og anderledes udflugter i henholdsvis San Francisco, Santa Barbara og Los Angeles.

Helikoptertur, hvalsafari og guidet bartur

I San Francisco skal I se byen, broerne og omegnen i fugleperspektiv på en fantastisk helikoptertur. I Santa Barbara kommer I på hvalsafari. Endelig skal I på Historic Hollywood Stars & Bars aftentur med guide til de bedste hangouts på og omkring Hollywood Boulevard. Hør om livet og stjernerne over et par drinks. 

Program

Dag 1
Ankomst i San Francisco

Taj Campton Hotel i San Francisco har i mere end 100 år været en stilfuld oase for kræsne rejsende fra hele verden.I bor tre nætter i hjertet af San Francisco tæt på Union Square Park. Taj Campton Place 5* er et historisk luksushotel med Michelin restaurant.

Dag 2-3
San Francisco

Den kendte Lombard gade, San FranciscoSan Francisco er for mange favoritbyen på rejser til Californien. Masser af charme og masser af oplevelser, gode restauranter og shopping! Husk også en tur i de gamle hvinende sporvogne op og ned af de stejle gader.

Byen er international i bedste forstand og kan ikke sammenlignes med andre storbyer. Chinatown og Japan Town er begge byer i byen, mens North Beach blander det bedste af italiensk og irsk kultur.

Se San Francisco fra en helikopter under ferien i USA's Californien

I HELIKOPTER OVER SAN FRANCISCO

I skal se byen, bugten, Golden Gate Bridge og Alcatraz fra luften. Vi har inkluderet en fantastisk helikoptertur over San Francisco, som giver jer den bedste helhedsoplevelse af den smukke by.

Hør om livet i fængslet Alcatrac i San Francisco, CalifornienALCATRAZ, FISHERMAN'S WHARF, ALAMO SQUARE ...

Nu skal I se byen til fods eller med de gode offentlige transportmidler, f.eks. de berømte cablecars.

SoMa (South of Market Street) er en smeltedigel af thai- og cubansk kultur. I Height-Ashbury lever hippiekulturen stadig i bedste velgående - selv om hippierne efterhånden er blevet lidt grå i toppen.

Den berygtede fængsels-ø Alcatraz, hyggelige Fisherman's Wharf med de mange søløver, de victorianske huse på Alamo Square og shopping distriktet ved Union Square er blandt de mange attraktioner i byen.

Dag 4
San Francisco - Sonoma - Napa Valley, 80 km.

Napa Valley, Sonoma county i CalifornienNu starter jeres kør selv-ferie i USA, fra San Francisco til Los Angeles for alvor. Hent udlejningsbilen og forlad San Francisco over Golden Gate Bridge.

Hvis I vil tage ordentlig afsked med byen, kan I nyde dens skyline over en kop kaffe i Sausalito på den anden side af Golden Gate Bridge, før I kører nordpå mod vinlandet i Sonoma og Napa Valley.

Lodge at Sonoma Renaissance Resort & Spa 4*LODGE MIDT I CALIFORNIENS VINLAND

I har to overnatninger på The Lodge at Sonoma Resort and Spa 4*, et charmerende hotel i Sonoma Valley midt i det berømte vindistrikt.

Dag 5
Vinlandet Sonoma - Napa Valley

Besøg på en af de lokale vingårde i Sonoma Valley, USAI har hele dagen til at besøge nogle af områdets mange vingårde. Hvis I er vinentusiaster og gerne vil smage på mange vine, men ikke synes, at " kør selv " lige passer i dag, findes der mange muligheder lige fra cykler til stretch limousine. Hotellets concierge hjælper gerne med at arrangere vinsmagning. I kan også besøge Sonoma Enoteca, hvor 10 lokale vingårde tilbyder vinsmagninger.

Vinmarker i Sonoma Valley, USA

I kan naturligvis også vælge at blive på hotellet, hvor der tilbydes vinsmagning hver eftermiddag.

Er I mere til shopping, er der muligheder for at gøre gode køb i Vacaville Premium Outlets. Endnu en fordel ved kør selv ferie i USA - I bestemmer, hvor I vil stoppe for at shoppe. Og der er plads i bilen til indkøbene.

Dag 6
Napa Valley - Yosemite National Park, 320 km.

En flok dådyr i Yosemite National Park, CalifornienSørg for at komme af sted i forholdsvis god tid, for der er så meget at se i Yosemite National Park, der ikke uden grund er den mest populære nationalpark i Californien.

TÆT PÅ CALIFORNIENS DYRELIV: BJØRNE, ULVE, ØRNE ...

Nyd flotte klippeformationer, smukke vandfald, kæmpe fyrretræer og et fascinerende dyreliv med ørne, vaskebjørne, sorte bjørne, ulve og et utal af forskellige hjorte.

Den historiske lodge, The Ahwahnee, Yosemite National Park, USAPå kør selv ferie i USA anbefaler vi at bo inde i de smukke nationalparker. Derfor skal I bo på den historiske The Ahwahnee 4+* inde i selve Yosemite. Det er en smuk, gammel lodge med kæmpe pejse, storslåede spisesale og højloftede fælles rum, hvor man kan nyde varm kakao eller en øl, spille spil eller bare slappe af efter en dags vandring i naturen.

Dag 7
Yosemite National Park

Yosemite National park, CalifornienYosemite National Park byder på fremragende muligheder for vandreture i varierende sværhedsgrader.

I kan opleve meget fra bilen, men vi kan kun anbefale, at I kommer ud i den fri natur og suger til jer af oplevelserne og den friske luft.

YOSEMITE FALLS, EL CAPITAN OG KÆMPE TRÆER

Der går gratis shuttle-busser rundt i parken. Nationalparkens ikon er bjerget El Capitan, der rejser sig lodret 910 m i vejret, mens Yosemite Falls er det højeste vandfald i hele Nordamerika.

Upper- og Lower Yosemite Falls - 2 fantastiske vandfald i Yosemite National ParkNormalt ville vi også anbefale at se de kæmpe Redwoods i den sydlige ende af nationalparken ved Mariposa Grove. Her vokser kæmpe træer med The Grizzly Giant som et af de største med en omkreds ved jorden på 28 m. 

Vi anbefaler at se naturens kæmper ved Tuolumne Grove eller Merced Grove. Begge steder skal I ud på en lille gåtur, der har lidt stigning på vejen, men det er oplevelsen værd. Der er et begrænset antal parkeringspladser.

Dag 8
Yosemite - Big Sur, 361 km.

Point Pinos - det historiske fyrtårn i MontereyBrug formiddagen i parken før jeres kør selv ferie går videre gennem Sierra Nevada bjergene mod kysten og via byerne Monterey og Carmel som bl.a. forbindes af den smukke 17-mile Drive.

SIG, HVIS I VIL SPILLE GOLF I CALIFORNIEN

Nyd synet af de fantastiske villaer, fortryllende kystlandskaber og formidable golfbaner, der kan få enhver entusiast til at drømme. Vi hjælper gerne med at bestille tee-time, hvis drømmen skal blive til virkelighed!

Det koster en afgift at køre ad denne vej, men det er alle pengene værd.

Post Ranch Inn Big Sur 4*, Californien

POST RANCH INN I BIG SUR

Dagen slutter i Big Sur, hvor I har to overnatninger på den fantastiske og smukt beliggende luksusoase Post Ranch Inn 5* i Big Sur.

Dag 9
Big Sur

Sæler på stranden af Big Sur, CalifornienOmrådet omkring Big Sur opfattes af mange som den smukkeste og mest dramatiske del af Highway 1, den berømte kystvej, som er et ikon for kør selv ferie i USA..

McWay Falls i Julia Pfeiffer Burns State Park langs Highway 1 i Big Sur, CalifornienKØR SELV FERIE TIL SØELEFANTER, SÆLER OG SØLØVER

Undervejs er der rig mulighed for at opleve utrolige kystlandskaber, søelefanter, sæler og søløver.

Sørg også for at afsætte tid til området omkring Big Sur samt Julia Pfeiffer Burns State Park.

Dag 10
Big Sur - Santa Barbara, 320 km.

Besøg Hearst Castle under køreturen til Santa BarbaraStart tidligt, for dagens rute gemmer på mange smukke steder.

Bl.a. Hearst Castle, et imponerende palads bygget som privatbolig af avisejeren William Randolph Hearst. Forbilledet var en spansk katedral. Stedet var et yndet tilholdssted for alverdens Hollywood stjerner, politikere og sportsstjerner.

Her er 165 værelser, romerske søjlegange, smukke haver, masser af skulpturer og meget andet, der er en kejser værdigt.

Den danske by Solvang, Californien, USASOLVANG - KØR IKKE UDENOM

Fortsæt sydpå og giv jer god tid til at nyde den smukke kyststrækning med mange state parks og state beaches, hvor I kan stoppe og gå gode ture.

Og det er jo vigtigt at strække benene på en kør selv ferie.

Der bliver sagt meget om Solvang, men har I ikke været der, bør I ikke snyde jer selv. Selv om det til tider kan være svært at genkende det danske, er det en sjov oplevelse.

Canary Hotel 4*, Santa BarbaraI bor to nætter på det smagfulde Kimpton Canary Hotel 4* med perfekt beliggenhed i Santa Barbara tæt på havet. Nyd den skønne udsigt over byen fra tagterrassen og den hyggelige, daglige vin-reception, som hotellet afholder.

Dag 11
Santa Barbara, USA's riviera

Santa Barbara, CalifornienVelkommen til USA's Riviera. Santa Barbara var Californiens første hovedstad og er bygget i spansk kolonistil.

Gå en stille tur på State Street, nyd pelikanerne på molen og slap af i solen på den smukke strand. Se det gamle courthouse, der stadig fungerer, og det gamle fort El Presidio.

Hvalsafari i Santa Barbara, Californien

PÅ HVALSAFARI I SANTA BARBARA

Santa Barbara Channel er hjemsted for mere end 30 arter af hvaler, delfiner, sæler, havoddere, havfugle og søløver. Området anses for at være blandt de bedste steder i verden, hvor man kan opleve dyrelivet tæt på.

Det synes vi I bør opleve, derfor har vi inkluderet en hvalsafari, hvor I afhængig af sæson bl.a. kan være heldige at se pukkelhvaler og de flotte spækhuggere.

Santa Barbara Mission i Santa BarbaraRONALD REAGAN RANCH CENTER

Interesserer I jer for nyere historie, kan I besøge Reagan Ranch Center, hvor museet bl.a. har en tro kopi af det ovale kontor i det hvide hus.

En særlig oplevelse er Santa Barbara Mission stiftet af spanske franciskanermunke i 1786 med fin arkitektur, smukke søjlegange og fredfyldte gårdhaver.

Vinmarker i nærheden af Santa Barbara, CalifornienSMAGSPRØVER PÅ CALIFORNISK VIN

Om eftermiddagen anbefaler vi et besøg på nogle af de mange hyggelige vingårde i Santa Ynez Valley, der ligger smukt mellem Santa Ynez Mountains og San Rafael Mountains med Santa Ynez River flydende gennem dalen. Der er masser af smagsprøver at få!

Dag 12
Santa Barbara - Hollywood, 148 km.

Hollywood, Los AngelesSe de sidste ting i Santa Barbara, før I starter på den sidste strækning på jeres kør selv-ferie.

MALIBU, VENICE BEACH OG HOLLYWOOD ...

Undervejs kommer I forbi nogle af de smukke villaer og huse i bl.a. Malibu. Ved Venice Beach kan I gå en tur til Santa Monica Pier og videre op til den hyggelige gågade 3rd Street Promenade.

Her finder I masser af shopping, restauranter, fantasifulde springvand og gadeartister.

Pool på Hotel Kimpton La Peer i Los AngelesKimpton La peer 4*, West Hollywood

I bor to nætter på trendy Kimpton La Peer. Det super trendy Los Angeles hotel ligger i designernes, galleriernes og high-end butikkernes West Hollywood. Nyd, hvordan designerånden og stemningen udenfor slipper med ind i et levende loungedesign

Stjernerne på the Hollywood Walk of Fame, Los Angeles, CalifornienSUNSET HIKE I LOS ANGELES

Når I har fundet jer til rette på hotellet skal I ud og opleve Los Angeles og Hollywood. I skal først på aftenen på en udflugt af de absolut mere hygelige, nemlig en guidet tur ad “Walk of Fame”, hvor I nyder atmosfæren i Old Hollywood med besøg på ikoniske barer og lounges på og omkring Hollywood Boulevard. I får en drink, mens jeres guide fortæller historier om stjerner og lengender knyttet til Hollywood generelt og specifikt til de steder, I besøger. Turen varer ca. 3 timer.

Dag 13
Hollywood

Beverly Hills, Los AngelesI Hollywood kan I finde jeres yndlingsskuespillers stjerne i fortovet på Avenue of the Stars, se de mange hånd- og fodaftryk ved Mann's Chinese Theater. Og i Universal Studios kan I komme bag kulisserne på store Hollywood film og få en forrygende oplevelse.

Tæt på Hollywood ligger Beverly Hills, der ud over en berømt tv-serie, også er kendt for at huse de største navne i filmbranchen. På fashionable Rodeo Drive skal det store kreditkort findes frem, men det koster jo heldigvis ikke noget at kigge!!

Dag 14
Afrejse til Danmark

Hvis I tager på kør selv ferie med Nyhavn Rejser, kan I skræddersy rejsen efter jeres ønsker. Så måske er ferien slet ikke slut endnu.

I kan f.eks. forlænge med nogle dage i Los Angeles eller San Diego - eller kombinere med en uge på Hawaii. Ellers er det tid til at rejse hjem.

Dag 15
Ankomst til Danmark

Mcway Falls, Big Sur, CalifornienVelkommen til Danmark. Tal med vores rejsekonsulenter, hvis I ønsker at planlægge en ny kør selv ferie i USA eller at udforske at af de mange andre fantastiske steder, der venter i verden.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

California Deluxe - fra San Francisco til Los Angeles, 15 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
17.04.21 - 15.12.2145.000-51.00079.000-87.000
16.12.21 - 31.12.2152.000-54.00091.000-93.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda.
  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Evt. one way gebyr på billeje (primært i højsæson og ved afh. på city kontor)
  • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 

Bemærk

  • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg