Xl Usa Illinois Chicago Hotel James Lobby Art
Illinois, USA

The James Chicago

Hipt designhotel i hjertet af Chicago

The James Chicago er med sit hippe og farverige udtryk vores favorithotel i Chicago. Her oplever I et højt serviceniveau, kan nyde dejlige behandlinger i spaen og få kulinariske madoplevelser i restauranten. Og lige uden for døren venter Chicagos pulserende storbyliv på jer.

Moderne kant og uformel stemning

I den spændende indretning mødes hvide vægge med farverige tekstiler, moderne kunst og masser af detaljer såsom glas, træ, jern og grønne planter. Og selv om indretningen på The James Chicago er moderne og hip, er stemningen uformel og helt nede på jorden. I lobbyen inviterer sofaområderne eksempelvis til hyggelige stunder og socialt samvær foran pejsen, som hvis I var derhjemme.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restaurant - fra bruch til steakhouse

The James Chicago har en restaurant, hvor I fra morgenstunden kan dykke ned i et varieret menukort med friskbrygget kaffe, juice, pandekager, yoghurt, æg i alle afskygninger og meget mere. Senere på dagen byder menukortet på moderne amerikanske retter såsom smagfulde bøffer, hummer og delikate desserter. Her bliver der hverken gået på kompromis med kvalitet eller smag, og alle retter laves af friske råvarer.

Storbyliv i Chicago

På The James Chicago bor I centralt i byen med gåafstand eksempelvis til Michigan Avenue og byens mange attraktioner. Her finder I en perlerække af shoppingmuligheder, restauranter, barer og oplevelser i massevis. I bor heller ikke langt fra søbredden Navy Pier, hvor I kan slentre en tur eller tage på cruise på floden og på Lake Michigan. I bor desuden tæt på Millennium Park og det moderne Museum of Contemporary Art. 

297 værelser

I kan vælge mellem forskellige værelsestyper, der varierer i størrelsen. Alle værelser har The James Chicagos unikke indretning med moderne designmøbler, masser af lys og hippe detaljer uden at gå på kompromis med komforten. Værelserne har desuden Wi-Fi, tv, aircondition, kaffe- og tefaciliteter m.m.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.