XL USA California San Francisco The Marker Lobby
Californien, USA

The Marker San Francisco

Charmerende boutiquehotel ved Union Square

I en historisk bygning få minutters gang fra Union Square ligger The Marker San Francisco omgivet af butikker, restauranter og teatre. Hotellets glade og uformelle atmosfære komplementeres af farveglad indretning og en populær restaurant.

Fantasifuld og afslappet stemning

The Marker San Francisco er et indtagende, lille hotel med en atmosfære, der er lige så livsglad og uhøjtidelig som de muntre pangfarver, der går igen i hotellets indretning. Som et ægte boutique-hotel er designet tænkt ind i hver eneste detalje, på en gang moderne og samtidig respektfuld over for hotelbygningens klassiske Beaux Arts-arkitektur og hundredårige historie.

Optimal beliggenhed

Hotellet ligger et par minutters gang fra Union Square, den perfekte beliggenhed for jer, der gerne vil udforske San Francisco til fods og suge til jer af storbyens atmosfære og tilbud. Shopping og gastronomi venter i overflod lige uden for døren, og i befinder jer i hjertet af San Francisco's Theater District med shows, underholdning, museer og et medrivende natteliv.

XL USA California San Francisco The Marker View
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Populært trattoria

The Marker er et almindeligt kendt hotel i San Francisco, ikke mindst takket være hotellets gode restaurant, der er lige besøgt af lokale som af hotellets gæster. Tratto Restaurant and Bar er et hjertevarmt trattoria med en moderniseret italiensk menu, hvor de gode råvarer og den gode smag er i højsædet, og såvel gelato som limoncello serveres hjemmelavet og iskold.

Yoga og cykler

I har gratis WiFi over hele hotellet samt et veludstyret motionsrum og mulighed for egen yoga-måtte på værelset. I kan også låne cykler på The Marker og udforske San Francisco i øjenhøjde med de lokale.

Mod betaling er det muligt at få spa-behandlinger og massage på værelset.

Hyggelige værelser med munter indretning

Det er umuligt ikke at komme I godt humør, når I træder ind på jeres værelse på The Marker. Livsglade farver i alle regnbuens nuancer er intelligent og harmonisk afstemt, og fine designdetaljer står som moderne kommentarer til hotellets mondæne arkitektur.

I kan vælge mellem værelser med en eller to dobbeltsenge og rummelige suiter med et soveværelse og et kombineret sove- og opholdsrum. Alle værelser har tv, hårtørrer og gourmet-minibar.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL USA California Big Sur California Coast 2
San Francisco, Californien, USA, Nordamerika

Tag strandvejen til Hawaii

17 dage fra

38.000 kr.

Glæd jer til

Skønne byer: San Francisco, Los Angeles og Honolulu

Køretur i bil langs Californiens smukke kyst

Øhop på Hawaii: Hawaii Big Island og Oahu

Hoteller udvalgt for stemning og beliggenhed

Udflugt til 4.207 m høje Mauna Kea inkl. middag

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.