• Highway 1 langs kysten, Big Sur, Californien
 • Kilauea på Big Island er Jordens mest aktive vulkan
 • Tag ud og snorkle med havskildpadder på Hawaii
 • Golden Gate Bridge, San francisco, Californien

Tag strandvejen til Hawaii

17 dages kør selv-ferie i Californien og øhop på Hawaii fra 32.000 kr.

Glæd jer til:

Skønne byer: San Francisco, Los Angeles og Honolulu

Køretur i bil langs Californiens smukke kyst

Øhop på Hawaii: Hawaii Big Island og Oahu

Hoteller udvalgt for stemning og beliggenhed

Udflugt til 4.207 m høje Mauna Kea inkl. middag

Læs mere

Drømmer I om at rejse til Hawaii, men synes I, der er lidt langt derud? Stop i Californien på vejen og kør ad Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles. Så er I klar til Hawaii Big Island med udflugt til toppen af vulkan og Oahu med Waikiki Beach.

En rejse til Californien og et øhop på Hawaii samlet i et og samme eventyr. Det er i al korthed, hvad der venter på denne rejse.

San Francisco, Los Angeles og Honolulu

Denne rejse til Californien og Hawaii bringer jer til skønne, men vidt forskellige storbyer. Først charmerende San Francisco med de berømte sporvogne. fængselsøen Alcatraz, Fisherman's Wharf og meget mere. Måske en cykeltur over Golden Gate?

I Los Angeles venter eksklusiv shopping, store palæer, Hollywood, hippe strande og Beverly Hills. En verden af stjernestøv og drømme. Og til sidst viser Honolulu jer, at selv man er en storby, behøver pulsen ikke banke af sted. Vi når det jo nok. Sandet er hvidt, solnedgangen betagende og livet dejligt. 

Søløvernes Highway 1

Efter San Francisco kører I sydpå ad Highway 1 langs en af verdens smukkeste kyster befolket af søelefanter, sæler og søløver. Glæd jer til Monterey og til at overnatte på klipperne ved Pismo Beach, før I udforsker Los Angeles og tager på øhop på Hawaii. 

Vulkaner, strande og regnskov på Hawaii Big Island og Oahu

Jeres øhop på Hawaii går til Hawaii Big Island og Oahu. På Hawaii Big Island kan I gå på opdagelse i tropisk regnskov, tage på fantastiske snorkelture, vandre golde lavalandskaber, bade fra skønne strande og opleve kæmpe vulkaner. Vi inkluderer en udflugt til 4.207 m høje Mauna Kea, hvor I kan opleve en smuk solnedgang, der afløses af en magisk stjernehimmel. 

Jeres øhop på Hawaii slutter i Honolulu på Oahu. Hang loose, nyd Waikiki Beach og tag på udflugt til Pearl Harbor.

Udvalgte hoteller

På hele jeres rejse til rejse til Californien og Hawaii har vi udvalgt hoteller med god stemning og perfekt beliggenhed for oplevelserne. Centralt i byerne og ellers ud til de smukke kyster.

Program

Dag 1
I rejser til San Francisco

Golden Gate Bridge, San Francisco, Californien, USAI rejser til San Francisco direkte med SAS. 

The Marker san francisco 4*

I skal bo 3 nætter i San Francisco på boutiquehotellet The Marker San Francisco, der ligger få minutters gang fra Union Square. I er med andre ord midt i shoppingområdet, omgivet af restauranter, teatre og barer tæt på det fleste attraktioner. Hotellets uformelle atmosfære komplementeres af farverig indretning og en populær restaurant.

Dag 2-3
På opdagelse i San Francisco

Sporvogn på Hyde Street i San Francisco, Californien, USASan Francisco opleves bedst til fods, og her er samtidig glimrende offentlig transport med bl.a. de berømte sporvogne. 

San Francisco er international i bedste forstand. China Town og Japan Town er begge byer i byen. North Beach blander det bedste af italiensk og irsk kultur. Og SoMa (South of Market Street) er en smeltedigel for thai- og cubansk kultur.

San Francisco, California Flere oplevelser i San Francisco

Tag en tur på cykel over Golden Gate til hyggelige Sausalito med udsigt over San Francisco Bay. Hils på søløverne - og de andre turister - ved Fisherman's Wharf. Shop og hyg på havnefronten på Ghirardelli Square. Nyd udsigten fra Coit Tower. Gå en tur gennem Japanese Tea Garden i Golden Gate Park.

Se Baseball på AT&T Park og The Painted Ladies på Alamo Square, som slet ikke er en plads, men en fin park. Og vi kunne blive ved, men I skal jo videre på jeres rejse til Californien og Hawaii.

I kan også besøge fængselsøen Alcatraz. Hvis I skal derud, skal turen bestilles hjemmefra. Lad Nyhavn Rejser bestille en specifik afgang, så I ikke oplever, at der er udsolgt.

Dag 4
Ad Highway 1 til Pismo Beach

17 Mile Drive. CalifornienI siger farvel til San Francisco, henter jeres bil og kører sydpå langs Californiens smukke kyst. Først kører I mod Carmel-by-the-Sea, hvor Clint Eastwood engang var borgmester, og herfra kører videre ad Highway 1.

Det er ifølge amerikanerne selv verdens smukkeste kystvej. Smuk er den i hvert fald. Undervejs er der mulighed for at opleve søelefanter, sæler, søløver og - med lidt held - legende havoddere, delfiner og i visse perioder hvaler.

17 Mile Drive 

Læg turen omkring 17 Mile Drive gennem Pacific Grove og Pebble Beach på vejen mod Monterey. Det koster en afgift, men de fine scenerier er det værd. I kommer gennem smukke naturområder med sæler og søløver på klipperne og forbi storslåede huse og velplejede golfbaner.

Havodder med nyfødt unge i havet ved Monterey, CaliforniaCharmerende Monterey og Hearst Castle

Monterey er kendt for fantastisk natur som f.eks. Julia Pfeiffer Burns State Park og for sit akvarium, Monteray Bay Aquarium.

I kan også stoppe ved det imponerende palads Hearst Castle. Det blev bygget som privatbolig af avisejeren William Randolph Hearst. Forbilledet var en spansk katedral. 165 værelser, romerske søjlegange, smukke haver, masser af skulpturer og meget andet, der er en kejser værdigt. Det tog otte år at bygge bare den indendørs pool som et romersk bad med tusindvis af små glasmosaikker. I dag er det et museum og blandt USA's 10 mest besøgte seværdigheder.

Besøg Hearst Castle under køreturen til Santa BarbaraBest Western Plus Shore Cliff Lodge 3*

Dagens køretur ender i Pismo Beach, hvor I overnatter på et værelse med havudsigt på Best Western Plus Shore Cliff Lodge. Hotellet ligger helt fantastisk på klipperne med udsigt over havet og stranden. Og her er en opvarmet pool ude på klipperne. Der er restaurant på hotellet.

Dag 5
Mod stjernerne i Hollywood

Butterfly beach, Santa Barbara, CalifornienNu går jeres rejse gennem Californien mod stjernerne i Hollywood og Beverly Hills. Der er flere gode steder at stoppe og slappe af undervejs.

Solvang, vin og Santa Barbara

Danskerbyen Solvang er et af dem. Det er turistet, ja, men det er stadig en sjov oplevelse. Vindistriktet Santa Ynez Valley et andet spændende sted at lægge vejen forbi. Her inviterer de mange vingårde på smagsprøver.

Et godt sted at spise frokost er Santa Barbara med sine spanske og mexicanske haciendaer og dejlige strandpromenade. Tag evt. en omvej via Malibu med den berømte strand, inden turen går videre via Beverly Hills til Hollywood, hvor I har to overnatninger.

Hyggelig terrasse på The Garland, Los AngelesThe Garland 3+*

I skal bo 1 nat på The Garland 3+*, der er et hyggeligt hotel med pool og restauranter, så I kan slappe godt af efter dagens oplevelser, før I går ud om aftenen. Hotellet har en skøn gårdhave, pool og masser af stjernestøv i sin indretning, der er cool retro. Hotellet ligger tæt på Hollywood Hills, Universal Studios og Hollywood Boulevard. Der er gratis shuttlebus til Universal Studios og CityWalk.

Dag 6
Hollywood og Los Angeles

Solnedgang overen mole i Venice Beach, Los Angelels, CalifornienDer er nok at se og gøre under jeres besøg I Hollywood og Los Angeles. Et af de mest ikoniske steder i Hollywood er Avenue of the Stars og Mann's Chinese Theatre, hvor berømthederne har sat aftryk af hænder og fødder i fliserne. Og selvfølgelig Beverly Hills med eksklusive Rodeo Drive og Bel Air med alle stjernernes kæmpe palæer.

Hollywood Walk of Fame, Los AngelesI kan gå en tur fra Venice Beach til Santa Monica Pier og videre op til den hyggelige gågade 3rd Street Promenade med shopping, restauranter, fantasifulde springvand og gadeartister. I kan også vælge at besøge Universal Studios tæt på jeres hotel. Men und også jer selv at slappe lidt af på dejlige The Garland, før I tager videre til øhop på Hawaii.

Dag 7
I rejser til Hawaii Big Island

Courtyard by marriott king kamehameha's kona beach hotelEfter en spændende rejse ad "strandvejen" gennem Californien er det nu til at rejse til Hawaii Big Island. Her henter I jeres bil i lufthavnen ved ankomsten og kører til hotellet. 

Courtyard by Marriott King Kamehameha 3+* Kona Beach Hotel

I skal bo 4 nætter på Courtyard by Marriott King Kamehameha. Hotellet ligger centralt i Kona, og I har adgang til både pool og en lille sandstrand. Stranden er faktisk et særsyn på denne kyst, som ellers består af rå og sorte lavaklipper. I har et dejligt værelse med partial ocean view.

Dag 8-10
Vulkaner, rokker og millioner af stjerner

Solnedgang over Mauna Kea, Big Island HawaiiDe næste dage kan I vælge fra et overflødighedshorn af muligheder, når det gælder oplevelser på Hawaii Big Island.

Helikopterture, snorkling, vandring …

Få steder i verden har så mangfoldig en natur som Hawaii Big Island, der er den største ø på Hawaii. I kan gå på opdagelse i tropisk regnskov, vandre i landskaber med golde lavaklipper, bade fra vidunderlige strande og opleve kæmpe vulkaner. Velkommen til Hawaii!

Big Island på Hawaii byder på et rigt naturlivØstkysten med den største by Hilo får mest regn og er dermed mest frodig og med prægtige vandfald. Vestkysten, hvor I bor, har flere solskinstimer og mere tørvejr. I kan opleve Hawaii Big Island fra en helikopter, hvor I ser ned i krateret af aktive vulkaner og oplever store vandfald fra luften. 

Volcanoes National Park på Big IslandHawaii Big Island byder også på snorkeleventyr med manta rays, de kæmpe djævlerokker, efter mørkets frembrud. I kan også besøge Hawaii Volcanoes National Park med de berømte lavatubes med flydende lava. Jeres Hawaii-ekspert hos Nyhavn Rejser giver gerne tips til flere udflugter på Hawaii Big Island.

Toppen af vulkanen Mauna Kea på Big Island, HawaiiSolnedgang og stjernehimmel på Mauna Kea

Vi inkluderer en oplevelse, hvor I oplever solnedgangen fra toppen af den hellige vulkan Mauna Kea, den største vulkan på Hawaii Big Island. Se jeres livs stjernehimmel tone frem over jer og gennem en kraftig stjernekikkert. Udflugten er inklusiv en let middag.

Dag 11
I rejser til Honolulu på Oahu

Waikiki beach ved Honolulu, OahuI dag går jeres øhop på Hawaii videre fra Hawaii Big Island til Honolulu og Waikiki Beach på Oahu. I bliver budt velkommen med blomsterkranse i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Velkommen til Oahu. Eller aloha, som de lokale siger, hvilket betyder "min kærlighed til dig".  

Queen Kapiolani Hotel i Honolulu, HawaiiQueen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu, Oahu

I har 4 overnatninger på eksklusive Queen Kapiolani Hotel i et skøn værelse med balkon og havudsigt. I har restaurant på hotellet og flere lige omkring jer, og en kort gåtur er nok til at få sand mellem tæerne på Waikiki Beach.

Dag 12-14
Waikiki Beach, Honolulu og Pearl Harbor

Diamond Head ved Honolulu, Oahu. HawaiiHonolulu ligger utroligt smukt neden for de majestætiske bjergskråninger med den udslukte vulkan Diamond Head for enden af bugten med Waikiki Beach. Honolulu er en by på størrelse med København, men alligevel med den typiske tilbagelænede hang loose stemning, som I møder på rejser til Hawaii. Gå en tur på stranden og nyd solnedgangen ved Waikiki Beach. 

Historiske Pearl Harbor på Oahu, HawaiiUdflugter på Oahu

I er primært i Honolulu for denne særlige kombination af strand og storby, men Oahu byder også på mange udflugtsmuligheder. Lej eventuelt en bil for en enkelt dag og tag resten af smukke Oahu i øjesyn. 

I Polynesian Cultural Center på nordkysten kan I få større kendskab til kulturen i Stillehavet. Syv stillehavslandsbyer er udstillet, så besøgende på tæt hold kan opleve den polynesiske kulturs mange facetter. Her er også shows mm.

Den store statue af King Kamehameha foran Iolani Palace, Honolulu, Oahu HawaiiHvis I er historisk interesserede skal I selvfølgelig tage på udflugt til Pearl Harbor, og I kan besøge det gamle kongepads Iolani Palace i Honolulu.

I kan også leje cykler og køre ud til Diamond Head. En vandretur i den udslukte vulkan belønnes med en betagende udsigt over hele Waikiki Beach og Honolulu.

Dag 15-17
Hjem fra rejse til Hawaii

Hawaii er beriget med en fantastisk farverig floraJeres rejse til Hawaii ad strandvejen i Californien er ved at være slut. I bliver kørt i lufthavnen, hvor vores lokale samarbejdspartner ønsker jer god rejse hjem. 

Vi anbefaler den hurtigst mulige flyrejse fra Hawaii til Danmark. Hvis I rejser tidlig morgenen fra Honolulu, er I tilbage i Danmark dag 16 lokal tid, mens I er i Danmark dag 17 med aftenflyet, hvor I så har mere tid i Honolulu.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Tag strandvejen til Hawaii
RejseperiodeDobbeltEnkelt
04.11.21 - 15.12.2131.000-33.00049.000-51.000
16.12.21 - 31.12.2139.000-41.00059.000-62.000
01.01.22 - 24.06.2233.000-35.00052.000-55.000
25.06.22 - 11.08.2240.000-42.00061.000-63.000
12.08.22 - 15.12.2233.000-35.00052.000-54.000
16.12.22 - 31.12.2241.000-44.00063.000-67.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-San Francisco / Honolulu-København
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på The Marker San Francisco 4*, San Francisco
 • Billeje (fullsize med GPS) i Californien fra dag 4-7
 • 1 nat på Best Western Plus Shore Cliff Lodge 3*, Pismo Beach
 • 2 nætter på The Garland 3+*, Los Angeles
 • Fly Los Angeles-Kona, Hawaii Big Island
 • Billeje (fullsize) alle dage på Hawaii Big Island
 • 4 nætter på Courtyard by Marriott King Kamehameha Kona Beach 3*, Hawaii Big Island. Ocean Front Room
 • Oplevelse: Solnedgang og stjernehimmel på Mauna Kea
 • Indenrigsfly Kona, Hawaii Big Island-Honolulu
 • Blomsterhilsen ved ankomst og transport lufthavn-hotel t/r
 • 4 nætter på Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu. Ocean View Balcony King Room
 • Billeleje inkluderer fri kilometer, lokale skatter, forsikringer (ingen selvrisiko), 4 gratis førere på kontrakten og første tank benzin

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen