• Hollywood, Los Angeles
 • Walk of Fame på Hollywood Boulevard
 • Stjernerne på the Hollywood Walk of Fame, Los Angeles, Californien

Barer og stjerner i Hollywood

Fire timers guidet aftentur på Hollywood Boulevard i Los Angeles

Hollywood, Los Angeles
Læs mere

Udforsk nogle af Hollywoods ikoniske barer og oplev prangende teatre og art deco-arkitekturen på Hollywood Boulevard. Smag på gadekøkkenet og nyd drinks i godt selskab.

Hollywood Boulevard i Los Angeles, CalifornienTag med guide og oplev nogle af Los Angeles' klassiske barer, som berømtheder som Charlie Chaplin, Marilyn Monroe og Ernest Hemingway benyttede sig af. De mange barer på og omkring Hollywood Boulevard kan give et fascinerende indblik i både sladder og historie, hvis man bliver introduceret til de rigtige mennesker, der kender historierne. Eller hævder at gøre det. 

På turen, der også bringer jer væk fra den slagne vej, hører I om nogle af de mest legendariske drikke, som tjenerne har mixet specielt til de store berømtheder. De mange sjove og spændende fortællinger starter som en god introduktion til en til tider skjult verden. 

Barer og stjerner i Hollywood Den gode drink og den gode historie

I oplever den rige Hollywood-historie, der ligger bag art deco-facaderne i selskab med jeres underholdende og kyndige tour guide. Når I besøger de ikoniske barer, får I mulighed for at falde i snak med de lokale, og hvem ved, hvem der også kommer forbi? Ud over barer stopper I også ved I de bedste gadekøkkener for at få et let måltid. 

Loungestemning med 45 omdrejninger i minuttet

I oplever også nogle historiske saloner fra et svunden i Los Angeles, hvor jukeboxe stadig er med 45 rpm singler. Læn jer tilbage og nyd den vidunderlige stjerneatmosfære på de mange smukke barer i funklende Hollywood. 

Lounge bar i Los AngelesBesøg mafiaens hemmelige steder

Denne tur er ikke bare en tur til en stribe barer. I kommer om bag scenen og får en masse fortællinger, og I besøger steder, som I med stor sandsynlighed aldrig selv havde opdaget. De hemmelige Speakeasies fra forbudstiden, hvor en anonym dør kan gemme en spændende verden for de indviede, og I kommer også til mobster hangouts, hvor mafiaen holdt til. 

 
Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.