Xl Usa WA San Juan Islands Wilderness Discoverer Ship Uncruise Adventures
Oplevelse i USA

Eksklusivt yacht-cruise i Seattles fjorde

Natureventyr fra Seattle med gastronomi og guddommelig skærgård

Tag med et mindre skib på cruise i de smalle fjorde og den smukke skærgård ved Seattle. Nyd udflugter til fods og i kajak, oplev sæler og spækhuggere og nyd det gode liv om bord fra den dejlige kahyt til mad på gourmetniveau.

Lad os hellere slå fast med det samme, at dette er ikke et traditionelt krydstogt. Det er en ekspedition, men med høj komfort og fantastisk mad. 

Xl Usa WA Safari Quest Ship Sailing Uncruise Adventures
Xl Usa Wa San Juan Islands Wilderness Orca Whale Zodiac Uncruise Adventures
Xl Usa Wa San Juan Islands Wilderness Kayak Eagle Uncruise Adventures

Udforsk spektakulær natur

I udforsker de smalle fjorde og små øer i skærgården ved Olympic National Park og San Juan Islands i staten Washington. Her er råt, her er smukt og her er fredfyldt på samme tid. I deler sceneriet med ørne, sæler, søløver og spækhuggere. Og med få andre gæster om bord på båden Safari Quest – maks 22!

Oplevelser til fods og i kajak

Hver dag er der mulighed for nye oplevelser i naturen. Der er kajakker om bord, så I kan padle jer en tur. Også paddleboards, hvis I foretrækker at padle rundt stående. Endelig er der flere ture med naturguider i land. Glæd jer til frisk luft, højt til himlen og store naturoplevelser.

Nyd gourmetmad og dejlig stemning

Den lille både betyder en særlig intim stemning, hvor I er tæt på de andre passagerer, når der skal udveksles oplevelser. Samtidig har båden stadig en størrelse, så I kan være jer selv, når I har brug for det.  Glæd jer til super god service og gourmetmad, der så absolut er en vigtig del af oplevelsen.

Tal med jeres rejserådgiver om, hvordan I kan kombinere dette cruise til Olympic Wilderness og San Juan Islands med andre oplevelser på rejser til USA. 

Xl Usa WA Kayaking Kayak Sound Uncruise Adventures
Xl Usa WA Coastal Kayaking Uncruise Adventures
Small Usa WA Olympic National Park Peninsula Forest Hike Uncruise Adventures
Det kan I se frem til

Program

Dag 1: Afgang fra Seattle, Washington

Seattle ligger ud til Elliott Bay dybt inde i smalle og forrevne fjorde, der igen deler sig i nye fjorde med små vige og bugter. Er man ikke stedkendt, er det nemt at fare vild. Det behøver I dog ikke frygte på denne tur. 

I stævner stille og roligt ud i fjordene. Når det bliver tid at ankre op for natten, sker det i en stille bugt. Kort efter er det tid til at stifte bekendtskab med skibets gastronomiske niveau. 

Dag 2: Kajak, vandretur og solnedgang

I vågner op til bølgeskvulp og duften af saltvand. Det giver energi, som I kan brænde af på en guidet kajaktur, hvor I kan møde sæler, hvis I er heldige. Der er også mulighed for gåture i land og måske en sejltur gennem Deception Pass alt afhængig af tidevandet. 

Det smalle stræde Deception Pass med den ikoniske stålbro blev navngivet af kaptajn George Vancouver i 1792, da han følte sig forladt og fortabt i de smalle fjorde. I dag er Deception Pass State Park et af staten Washingtons mest besøgte rekreative områder. 

Slut dagen med at nyde solnedgangen fra skibets bov. I er midt i guddommelig natur langt fra den travle hverdag. 

Dag 3: Spækhuggerland ved Lopez Island og San Juan Island

Det bliver bedre og bedre. I er nu ude i et af de smukkeste områder i Salish Sea fyldt med skærgårdsstemning. 

Spækhuggere, søløver og sæler

De mange forrevne øer som Lopez Island og San Juan Island ligger i læ af Olympic Peninsula og Vancouver Island, og her i de indre farvande boltrer sæler, søløver og spækhuggere sig.  Tag på udflugt med marineeksperter på udkig dem. I kan også hoppe i en kajak eller i bølgerne med snorkel.  

Dagen slutter ved San Juan Islands, hvor I kan udforske tidevandspools og igen hoppe i kajakkerne til små bugter alt efter vejr, vand og vind. 

Dag 4: Orcas Island

I fortsætter jeres cruise til en camp på Orcas Island, hvorfra der er ”fri leg” hele dagen. En af de lokale favoritter er en vandretur til Mt. Constitution, områdets højeste punkt. Bjerg er måske så meget sagt om de 734 m, men de hjælpes på vej af et gammelt udkigstårn, og der er under alle omstændigheder en fantastisk udsigt over hele øhavet. 

I kan også tage ud i en lille båd, i kajak eller på paddleboard. Som nævnt, der er fri leg. Også til bare at slappe af. Senere venter igen køkkenchefens kreationer fulgt af gode vine.

Dag 5: Sucia Island

Nord for Orcas Island ligger Sucia Island, der i sig selv består af flere småøer. Den store har form som en hestesko, og de andre gemmer sig både på ydersiden og indersiden. Inde på land er bølgende landskaber beklædt med skov. Her er utallige små bugter og vige – og hele 4 helårsbeboere. Overrendt er her med andre ord ikke.  

I kaster anker, og igen er der mulighed for at kaste sig ud i guidede udflugter, kajakture og vandreture i de smukke landskaber på øen. Hvis vejret er til det, er der BBQ på stranden.

Dag 6: Kaptajnens dag

Er det dagen, hvor I starter med at boble lidt i dækkets hot tub, eller skal I ud i kajak langs den smukke kyst på Olympic Peninsula? Eller måske begge dele? 

Resten af dagen afhænger af vind, vejr og ikke mindst kaptajnens mange ideer til aktiviteter. Sådan er det generelt på dette cruise i skærgården. Der er plads til og tid til spontanitet ud fra alle de aktuelle muligheder. 

Måske skal I på vandretur på Olympic Peninsula. Måske går I tur langs stranden for at se eremitkrebs i Puget Sound. Eller I udforsker fugleøer, søger efter spækhuggere eller … tiden vil vise det. 

Dag 7: Olympic National Park

I blev vugget i søvn og vågner nu et af de mest fredfyldte steder i Puget Sound ved fjorden Hood Canal, der råt adskiller Olympic og Kitsap Peninsula. Er det en hvidhovedet ørn, der svæver over jeres hoveder? Var det en spækhugger, der sprang ude i fjorden? Hold øjnene åbne! Og se lige ned mod Sydøst. Er det Mt. Rainiers hvide tinde, der vogter over området? Jeres naturguider skal nok give jer alle svarene. 

I skal på vandretur i Olympic Mountains, der er UNESCO World Heritage Site med tempereret regnskov og små pittoreske byer. Ude i vandet er østersfarme, og I skal nok få en smagsprøve.

Om aftenen er der stor afskedsmiddag, der krydres med billeder fra de sidste dages mange oplevelser. Senere venter den sidste nat i jeres hyggelige kahyt. Sov godt.

Dag 8: Farvel til cruise fra Seattle

I har ganske givet lært flere af de andre gæster godt at kende. Nu er det tid at sige farvel. I nyder en sidste, dejlig morgenmad sammen, og lidt senere lægger skibet til for at sætte jer af i Fishermen’s Terminal. I er klar til at fortsætte på nye eventyr i USA eller til en kort køretur til lufthavnen for at flyve hjem.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.