Xl USA California Napa Valley Balloon Trip Sunrise
Oplevelse i USA

I luftballon over Napa Valley

Stig til vejrs på en magisk færd efterfulgt af en udsøgt brunchoplevelse

I står op før solen og stiger til vejrs i en luftballon på en magisk færd over Napa Valley. I flyver på denne halvdagstur over bakketoppe, vinmarker og vingårde med solen, der vågner i det fjerne. En sanserig oplevelse, der afsluttes med brunch og Napa Valleys bedste mousserende vin.

Om bord er der kun jer og jeres pilot. Og ud over gassen, der holder luftballonen oppe, er stilheden næsten larmende. 

Xl USA California Napa Valley Balloon Trip Lake
XL USA California Napa Valley Wineyards
Mini USA California Napa Valley Balloon Trip Flight For 2

Gennem det fredfyldte morgenlandskab

I bliver hentet tidlig morgen på jeres hotel og kørt til vingården Domaine Chandon Winery i Napa Valley nord for San Francisco. Uden for vinduet bliver by til endeløse vinmarker, der bølger sig gennem det fredfyldte landskab, og omfavnes af den friske morgendug. Tanken om, at I snart skal stige til vejrs i en luftballon og opleve landskabet oppefra, bringer de helt store smil frem på læberne.

Hils på dagens pilot og nyd en forfriskning

Vel fremme bliver I budt velkommen, får en introduktion til dagens flyvetur og nyder en let forfriskning i form af kaffe/te og frisk frugt, juice m.m.

På en mark bag vingården venter luftballonen på jer. I følger med øjnene, hvordan den store, farverige ballon fyldes med luft. Så tager I plads i kurven, piloten drejer på gashåndtaget og en ildsøjle fra brænderen får luftballonen til lydløst at slippe sit tag i jorden.

Stig til vejrs i solopgangen over Napa Valley

Langsomt stiger I op og lader den milde morgenbrise sætte kursen for jeres flyvetur den næste time. 

I svæver over Napa Valleys endeløse, frodige vinmarker, hvis vinstokke står på snorlige rækker. Over de smalle markveje, der snor sig gennem landskabet til vingårdene på bakkesiderne. Over grønne bakketoppe og store skovområder. I det fjerne ser I solen stå op og kaste sine orange solstråler ind over landskabet, hvor morgendisen er ved at lette.

Tænk at verden kan være så smuk. Så fredfyldt. I suger øjeblikket til jer og foreviger måske udsigten med et foto eller to. Husk kamera!

Brunch og Napa Valleys bedste mousserende vin

Tilbage på jorden, svæver I stadig over dagens oplevelse, som heldigvis ikke er helt slut endnu.

Her får I nemlig serveret en udsøgt amerikansk-inspireret brunch og kan glæde jer til at smage på Napa Valleys allerbedste mousserende vin. I de smukkeste omgivelser nyder I jeres brunch, mens dagens mange indtryk forankrer sig. 

Mini USA California Napa Valley Balloon Trip Sky

En halvdagstur med en time i luften

Turen varer i alt fire timer, og I flyver med luftballon i cirka en time. Arrangøren af turen har arrangeret flyvning i luftballon over Napa Valley i mere end 30 år, og før afgang får I en grundig sikkerhedsbriefing af deres professionelle piloter. 

Praktisk information

Der er afhentning på jeres hotel i Napa Valley eller det omkringliggende område. Afhængigt af, hvor I bor, kan der være et mindre tillæg. 

Børn skal minimum være 8 år og over 125 cm høje.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.