• Vingård i Napa Valley, Californien
 • På cykel i Sonoma Valley, USA
 • Vinmarker i Napa Valley, Californien

På cykel i Californiens vinmarker

Nyd en skøn dag med frisk luft, god motion og gode vine

Sonoma Valley i Californien, USA
Læs mere

Tag på cykel med guide til udvalgte vingårde i vinområdet Carneros, der strækker sig ind i både Sonoma og Napa Valley. Californisk vin med bl.a. skønne Pinot Noir og Chardonnay venter i det flade og smukke landskab.

Napa Valley, Sonoma county i CalifornienCalifornisk vin er med god grund blevet populært i Danmark. Et område, der lige nu på vej frem, er Carneros. Det skal I udforske på denne cykeltur. 

Rent geografisk breder Carneros sig lidt ind i Sonoma Valley og også lidt ind i Napa Valley. Temperaturen er dog lavere end i Napa, hvilket ikke kun har betydning for druerne, men også for jer, der skal ud på cykel i de smukke landskaber. 

På cykel i Sonoma Valley, USAFra væddere til californisk vin

Carneros ligger på en stor, flad slette, der er omkranset af bølgende højdedrag. Navnet stammer fra tiden omkring 1830’erne, hvor området var under mexicansk administration. Det er spansk for væddere og refererer til den tids mange fårefarme.

Store græsmarker dominerede landskabet helt frem til 1970’erne. I dag er her 20 vingårde, der primært har gjort det i Pinot Noir and Chardonnay til såvel mousserende vine som almindelig californisk vin. Andre druer har vundet indpas de senere år, så kendere vil også nikke genkendende til Syrah, Roussanne, Marsanne, Merlot og Cabernet Sauvignon. 

Vingård i Napa Valley, CalifornienAfsted til vingårde og picnic

I starter med at træde stille og roligt i pedalerne kl. 10 om formiddagen. Der er mange steder uendelige udsigter over rækkerne af vinstokke, og I kan ofte mærke den friske brise fra havet. Vejene er små og stille.

Jeres engagerede vinguide tager jer nu med til sine favoritter blandt egnens vingårde. Det kan f.eks. være Etude, Bouchaine, Ceja, Mackenzie Mueller, Acacia og Saintsbury. I møder de lokale eksperter, lærer om californisk vin og smager selvfølgelig også. Vi inkluderer også en picnic, så I både får vådt og tørt.

Følg små, lokale veje til de bedste vingårde i Sonoma Valley, Californien, USAPraktisk information

Jeres tur på cykel i Californiens vinmarker starter kl. 10 og varer til kl. 15.30. I får en god cykel, cykelhjelm og jeres guide har masser af flasker vand med. I følges med en lille gruppe, men det er muligt at arrangere en helt privat tur kun for jer.

Har I gode ben og elsker I gode vine?

Så se også: 6 dage på cykel i Sonoma Valley

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.