XL Rocky Mountaineer Denver Moab RTR Train Red Canyon
Oplevelse i USA

Med Rocky Mountaineer fra Denver til Moab

Panoramaudsigt og finesse fra Rockies til Red Rocks

Rejs med stil mellem Denver i Colorado og Moab i Utah ombord på ikoniske Rocky Mountaineer. Her er fokus på nuet – det magiske landskab, der folder sig ud foran jer gennem de store panoramavinduer, de dybe bjergkløfter, naturlige buegange og fortryllende hoodoos – høje, tynde klippespir dannet af erosion.

XL Rocky Mountaineer Denver Moab RTR Train Red Canyon
XL Rocky Mountaineer Denver Moab Onboard Silverleaf Service Hostess
XL Rocky Mountaineer Denver Moab RTR Train In Ruby Canyon

En uforglemmelig rejse

Det er ikke altid destinationen, der er målet – det er rejsen i sig selv. En sådan oplevelse er togrejsen med Rocky Mountaineer. Halvanden dag med vidunderlige, foranderlige landskaber, gastronomi i topklasse og langsom luksus fra en svunden tid. Rejsen er fyldt med magiske højdepunkter, som man ser allerbedst fra toget, og inkluderer en overnatning i Glenwood Springs. 

XL Rocky Mountaineer Denver Moab Stoney Creek

Første rute i USA

Mens Rocky Mountaineer har leveret enestående oplevelser i Canada igennem mange år, er Rockies til Red Rocks selskabets første rute i USA. Ruten supplerer de canadiske ruter fra Vancouver til Banff og Jasper perfekt med sin mindst lige så imponerende landskaber og udsigter. Læn jer tilbage, og kig ud af de store panoramavinduer, så I er sikre på at få det hele med.

Forkælelse, forkælelse og atter forkælelse

Et af de bærende nøgleord på en rejse med Rocky Mountaineer er forkælelse. Af både sind, øjne og gane. Udsigten er intet mindre end mageløs, og det samme er indretningen, servicen og gastronomien. De professionelle stewarder på toget opvarter jer efter alle kunstens regler, og undervejs fortæller de om de områder, I passerer, så I bliver klogere på det landskab, der glider forbi. 

SilverLeaf eller SilverLeaf Plus

I rejser på SilverLeaf eller SilverLeaf Plus, Rocky Mountaineers stilfulde klasse. På SilverLeaf får I alt, hvad I har brug for – og mere til – for at opleve Rocky Mountains majestætiske nærvær: panoramaudsigt, udsøgte måltider og drikkevarer på din plads, imødekommende togstewarder og bagagehåndtering. Og kilometervis af uforglemmelige minder.

XL Rocky Mountaineer Denver Moab Silverleaf Service Interior RTR Toast

Gastronomi på skinner

Rocky Mountaineer har (selvfølgelig) en spisevogn, hvor I spiser morgenmad og frokost. Køkkenet er bemandet af højtkvalificerede kokke, der tilbereder delikat gastronomi fra bunden, inspireret af lokale råvarer og fransk kogekunst. Ønsker I frugt, snacks, kaffe eller øvrige drikkevarer, tilbydes det ved jeres plads gennem hele dagen. 

Rullende ingeniørkunst 

Togrejsen byder på maleriske udsigter, der er unikke for det sydvestlige USA – og som I ikke ser på Rute 70 – knap 3.500 km motorvej, der strækker sig gennem ikke færre end 10 stater, fra Utah til Maryland.  I rejser mellem Colorado og Utah, og på strækningen Denver—Glenwood Springs følger toget Coloradofloden og gennem en række bjergkløfter med stejle, forrevne stenvægge. Her er det kun muligt at rejse med tog.  

Ruten Glenwood Springs—Moab byder på flere forskellige scenerier inkl. smukke bjergudsigter, ørkenklipper og klippeformationer, der er formet af naturen for flere millioner år siden. Læg også mærke til ’Tunneldistriktet’ – en ca. 20 km lang strækning anlagt i 1904 med i alt 30 tunneller, som alle er blevet sprængt ud af den solide klippe. 

XL Rocky Mountaineer Denver Moab Onboard Silverleaf Service Host
XL Rocky Mountaineer Denver Moab Onboard Silverleaf Delicious Lunch
XL Rocky Mountaineer Denver Moab Onboard Silverleaf Plus Bar
Det kan I se frem til

Program

Dag 1: Fra Denver til Glenwood Springs

På togstationen i Denver er den røde løber rullet ud for at tage imod jer. En steward eller stewardesse tager sig af jeres bagage og viser jer til jeres plads. I krydser The Continental Divide, det højtliggende vandskel i Rocky Mountains, der adskiller Nordamerikas flodsystemer fra hinanden, og oplever det fascinerende syn af de forrevne bjergkløfter og Coloradofloden, samtidig med at I nyder komforten og forplejningen ombord. 

I ankommer til Glenwood Springs først på aftenen og checker ind på et turistklassehotel, hvor I skal overnatte en enkelt nat. Middagen er på egen hånd på en af byens restauranter.

Dag 2: Fra Glenwood Springs til Moab

I triller ud fra stationen i smukke Glenwood Springs veludhvilede og afslappede, helt klar til at rejse videre mod Moab. I krydser grænsen mellem Colorado og Utah og nyder synet af de majestætiske bjerge i baggrunden. Langsomt, efterhånden som I nærmer jer Moab, dukker det røde sandstenslandskab op for øjnene af jer. Det er indgangen til de storslåede nationalparker Arches og Canyonlands National Parks.

Vælg selv serviceniveau og rute

Det er også muligt at rejse med Rocky Mountaineer fra Moab til Denver, hvis det passer bedre I jeres program. Alternativt har toget flere andre ruter at vælge imellem. Ønsker I at opgradere til GoldLeaf Class er det naturligvis også muligt.

Bemærk

Turen med Rocky Mountaineer er primært en tur for voksne. Der er ingen underholdning for børn ombord – heller ikke Wi-Fi. Det er derfor et must, at man kan holde fokus på selve den oplevelse, det er at køre med tog.

Højdepunkter på rejsen

 • Big Ten Curve
 • Coal Creek Canyon Park
 • Gross Reservoir Dam
 • Moffat Tunnel
 • Glenwood Canyon
 • Parachute Creek
 • Mount Logan
 • Mount Lincoln
 • Mount Garfield
 • Ruby Canyon
 • Mount Peale 

Inkluderet i togrejsen

 • 2 dage med det legendariske tog Rocky Mountaineer på SilverLeaf eller SilverLeaf Plus Class
 • 1 overnatning på 3* hotel i Glenwood Springs, Colorado.
 • 2 x morgenmad og 1 frokost ombord på toget
 • Bagagehåndtering
 • Drikkepenge ombord på toget
 • Transfer fra banegården ved Moab
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.