Xl USA California Santa Barbara City View San Rafael Mountains
Oplevelse i USA

Santa Barbara oppefra og i øjenhøjde

En times flyvning i mindre privatfly efterfulgt af vinsmagning og udsøgt picnic

Oplev Santa Barbaras og Santa Ynez’ smukke landskaber med Stillehavet, grønne skove, bjerge, vinmarker og dybe dale oppefra i et mindre privatfly – om bord er der kun jer og piloten.

Xl USA Aircraft Airplane Plane Cessna 172
Xl USA California Wine Tasting Barrel Sign
Xl Usa California Red Wine Bottle Napa Sonoma Valley Wine Tasting

Kun jer og piloten om bord

I bliver hentet på jeres hotel i Santa Barbara. Sammen med jeres lokale guide og chauffør har I kurs mod Santa Barbara Lufthavn, som er dagens første højdepunkt. Her bliver I budt velkommen af jeres pilot og får en introduktion til dagens flyvning, som foregår i et Cessna 172p-fly. Det første af disse fly blev bygget i USA i 1981, og der er kun plads til tre personer og piloten om bord.

I stiger om bord på flyet, og kort efter triller I ud af landingsbanen. Piloten øger tempoet, flyet letter langsomt sit tag i underlaget, og jeres eventyr over over Santa Barbara og Santa Ynez begynder. Husk kamera!

Over bjerge, vinmarker og hav

Fra cockpittet har I fuldt udsyn ud over de majestætiske bjerge ved Santa Barbara Lufthavn. I læner jer tilbage og nyder udsigten, der folder sig ud for jer. 

Glæd jer til at flyve langs kysten med Stillehavet, der glimter i solen og Channel Island Nationalpark med sine fem øer i det fjerne. Over San Rafaels store bjergkæder, der bugter sig gennem landskabet. Over Santa Barbaras rolige byliv og Santa Ynez’ fredfyldte, grønne vinmarker med sine snorlige vinrækker og mondæne vingårde, der drager jeres tanker mod dagens næste højdepunkt.

 

Xl USA California Channel Islands National Park Near Santa Barbara

Vinsmagning og gourmet picnic

Tilbage i Santa Barbara Lufthavn venter jeres guide på jer. De næste par timer skal I i selskab med jeres guide opleve Santa Barbaras bakkede og næsten magiske landskab med frodige, grønne vinmarker og gamle egetræer i øjenhøjde.

Undervejs stopper I ved nogle af de bedste vingårde i området og smager forskellige vine. Santa Barbara er især kendt for sin modne Chardonnay og elegante Pinot, men vingårdene dyrker mange forskellige druetyper, så her er noget for enhver smag. 

Sidst, men ikke mindst kan I se frem til en udsøgt gourmet picnic i det fri med tid til at lade dagens mange indtryk og oplevelser forankre sig.

Hele oplevelsen varer cirka seks timer, og I har transport tilbage til jeres hotel i Santa Barbara.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.