XL USA Utah Mesa Arch

Nyhavns Very Best of the West

Nyhavns Very Best of the West

22 dage fra 49.500 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Den ultimative kør-selv-ferie i det vestlige USA, 22 dage

Denne rejse i det vestlige USA er til jer, der vil have de største oplevelser og en rute, hvor I får det maksimale ud af jeres tid! Oplev Highway 1, Route 66 og Vestkystens berømte nationalparker og byer med overnatning på håndplukkede hoteller. Glæd jer, for I kommer bl.a. til at bo tæt ved Grand Canyons kant!

Glæd jer til

 • Hoteller, der giver ekstra dimension til oplevelsen - flere inde i nationalparkerne
 • Oplevelser væk fra den slagne vej, f.eks. stenbuerne i Arches og adventurebyen Moab
 • God tid til at komme ud af bilen og opleve undervejs
 • Vestens nationalparker, bl.a. Grand Canyon og Navajo-indianernes Monument Valley
 • Los Angeles, Las Vegas og San Francisco med kulinarisk udflugt

Ultimativ rute gennem vestens fascinerende landskaber

 

På Nyhavns Very Best of the West bliver I ført gennem det allerbedste af det sydvestlige USAs storslåede og kontrastrige natur; fra den rå Stillehavskyst til de vilde westernlandskaber med de karakteristiske flade mesa-bjerge. I ser verdens største træer og den vestlige halvkugles laveste punkt i Death Valley. Og vi kunne blive ved!

Denne del af USA er så varieret i sin natur, at ikke to dage er ens. Og naturen opleves bedst i bil. Til forskel fra de traditionelle køreruter, mange andre tilbyder, har vi lagt langt mere elastik ind. Det bliver I glade for!

USA California Yosemite National Park,

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
San Francisco 3 nætter på San Francisco 3 Højdepunkter Golden Gate Bridge, Alcatraz, Fisherman's Wharf, Alamo Square og vi kunne blive ved. Listen med højdepunkter i San Francisco er lang Golden Gate Bridge, Alcatraz, Fisherman's Wharf, Alamo Square og vi kunne blive ved. Listen med højdepunkter i San Francisco er lang
Monterey 1 nat på Monterey 1 Højdepunkter Køreturen ad 17-Mile Drive er det hele værd. Smukke naturområder og et dyreliv med sæler og søløver der leger i vandet Køreturen ad 17-Mile Drive er det hele værd. Smukke naturområder og et dyreliv med sæler og søløver der leger i vandet
Santa Barbara 1 nat på Santa Barbara 1 Højdepunkter Hvis 17-Mile Drive var en oplevelse at køre på, så glæd Jer til Highway 1. Amerikanerne kalder den selv for verdens smukkeste kystvej Hvis 17-Mile Drive var en oplevelse at køre på, så glæd Jer til Highway 1. Amerikanerne kalder den selv for verdens smukkeste kystvej
Los Angeles 3 nætter på Los Angeles 3 Højdepunkter Stjernestøvet hvirvler rundt i luften, og en cykeltur i West Hollywood og Beverly Hills kan anbefales Stjernestøvet hvirvler rundt i luften, og en cykeltur i West Hollywood og Beverly Hills kan anbefales
Lake Havasu 1 nat på Lake Havasu 1 Højdepunkter På vej til Lake Havasu City kommer I igennem Joshua Tree National Park. De store ørkenlandskaber og finurlige kaktusser bringer Jer direkte ud i den vilde vesten På vej til Lake Havasu City kommer I igennem Joshua Tree National Park. De store ørkenlandskaber og finurlige kaktusser bringer Jer direkte ud i den vilde vesten
Grand Canyon 2 nætter på Grand Canyon 2 Højdepunkter Route 66 behøver ingen introduktion. Den ikoniske hovedvej bringer Jer igennem 50erne og 60erne og frem til nutidens Grand Canyon Route 66 behøver ingen introduktion. Den ikoniske hovedvej bringer Jer igennem 50erne og 60erne og frem til nutidens Grand Canyon
Monument Valley 1 nat på Monument Valley 1 Højdepunkter Kør gennem USAs største indianerreservat, "Navajo Nation". Oplev fortidens fodspor ved Tuba City, hvor dinosaurernes aftryk står tydeligt frem i de røde klipper. I kommer på en privat guidet tur gennem magiske Antelope Canyon af en Navajoindianer! Kør gennem USAs største indianerreservat, "Navajo Nation". Oplev fortidens fodspor ved Tuba City, hvor dinosaurernes aftryk står tydeligt frem i de røde klipper. I kommer på en privat guidet tur gennem magiske Antelope Canyon af en Navajoindianer!
Moab 2 nætter på Moab 2 Højdepunkter Moab er velsignet med fantastiske omgivelser, og I har to nationalparker og flere andre store oplevelser inden for kort afstand. Moab er velsignet med fantastiske omgivelser, og I har to nationalparker og flere andre store oplevelser inden for kort afstand.
Bryce Canyon 1 nat på Bryce Canyon 1 Højdepunkter Når solen er gået ned og mørket har taget over, venter den helt utrolige stjernehimmel over Bryce Canyon Når solen er gået ned og mørket har taget over, venter den helt utrolige stjernehimmel over Bryce Canyon
Las Vegas 2 nætter på Las Vegas 2 Højdepunkter The Strip er hovedgaden i Las Vegas, og omkring jer har I alt hvad hjertet begærer inden for underholdning, shopping og kulinariske tilbud. I kan gå til meget, og resten kan nås med monorail. MGM Park Hotel ligger nemlig midt på The Strip, og det er byens eneste 100% røgfri hotel. The Strip er hovedgaden i Las Vegas, og omkring jer har I alt hvad hjertet begærer inden for underholdning, shopping og kulinariske tilbud. I kan gå til meget, og resten kan nås med monorail. MGM Park Hotel ligger nemlig midt på The Strip, og det er byens eneste 100% røgfri hotel.
Mammoth Lakes 1 nat på Mammoth Lakes 1 Højdepunkter Området er kendt som Californiens bedste skiområder. Men er helt utroligt naturskøn året rundt Området er kendt som Californiens bedste skiområder. Men er helt utroligt naturskøn året rundt
Yosemite 2 nætter på Yosemite 2 Højdepunkter Yosemite er en af de smukkeste nationalparker i USA. Oplev den fantasiske natur, hvor El Capitan rejser sig lodret op i himlen og hvor kæmpe sequoiaen, The Grizzly Giant, hviler på jorden med en stammeomkreds på 28 meter Yosemite er en af de smukkeste nationalparker i USA. Oplev den fantasiske natur, hvor El Capitan rejser sig lodret op i himlen og hvor kæmpe sequoiaen, The Grizzly Giant, hviler på jorden med en stammeomkreds på 28 meter
Xl Usa Utah Moab Hot Air Balloon Butte Right Moabadventurecenter

Dagsprogram

I rejser til Californien direkte med SAS fra København til San Francisco. Det er ikke den korteste flyvetur – tal med jeres rejserådgiver, hvis den skal gøres mere behagelig med pladser på business class eller premium economy.

Handlery Union Square 3+*

I San Francisco skal I bo på Handlery Union Square, der, som navnet antyder, ligger supercentralt, lige ved Union Square. Herfra kommer I nemt rundt i byen, og I kan hurtigt komme hjem for at få et hvil eller en tur i poolen, hvis der er brug for det.

Xl Usa California San Francisco Helicopter Golden Gate

Er I til lokale madoplevelser af gode råvarer kombineret med etnisk kulturindsigt, byder det multikulturelle San Francisco på en fantastisk tur, som vi uden tøven inkluderer i denne rejse til USA. I skal på en guidet gåtur, hvor maden og råvarerne er i højsædet kombineret med en indsigt i de enkelte lokalområders kulturelle rødder.

Vælg mellem 3 spændende food-tours, hvor I spiser jer igennem Mission District eller Little Italy. I kan alternativt vælge en cocktail-tour.

Xl USA San Francisco Avital North Beach Food Tour Bartender Jonny Pisco Punch Comstock Bar

Alcatraz

Vi kan også varmt anbefale en udflugt til fængselsøen Alcatraz, der rummer gribende fortællinger. Lad os i givet fald hjælpe med at reservere billet hjemmefra.

Xl Usa California San Francisco Helicopter Alcatraz Aerial

Med tre overnatninger i San Francisco har I tid til at se den hyggelige havnefront Fisherman's Wharf med de mange restauranter, det store shopping-område Union Square, de smukke, victorianske huse på Alamo Square kaldet The Painted Ladies, fængselsøen Alcatraz, og meget, meget mere. Nyd hvert sekund!

San Francisco er international i bedste forstand og kan ikke sammenlignes med andre storbyer. Chinatown og Japan Town er begge "byer i byen". North Beach blander det bedste af italiensk og irsk kultur, og "SoMa" er en smeltedigel for thai- og cubansk kultur.

Shopping i San Francisco

San Francisco med sin ikoniske Golden Gate Bridge er et fantastisk syn. Byen generelt opleves bedst til fods eller med de gamle sporvogne, så I får først bilen, når turen går videre.

USA California San Francisco Painted Ladies Victorian Houses
XL USA California San Francisco Hyde Street Cable Car Tram Of The Powell Hyde
USA California San Francisco Sea Lions At Pier 39

Bilen er klar ved 8-tiden, og hvorfor vente længere på at komme af sted? I skal ud for at opleve Californiens smukke kyst. Vi anbefaler, at I kører mod syd til Carmel-by-the-Sea og herfra tilbage mod Monterey ad den smukke 17-Mile Drive.

17-Mile Drive og Monterey

Det koster en afgift at køre ad 17-Mile Drive mellem Pacific Grove og Pebble Beach, men de fine scenerier er alle pengene værd. I kommer gennem smukke naturområder med sæler og søløver på klipperne og forbi storslåede huse og velplejede golfbaner.

Xl Usa California 17 Mile Drive The Lone Cypres

Dagen slutter i charmerende Monterey, som er kendt for bl.a. sit akvarium med bl.a. de nuttede havoddere. Vi finder et godt og centralt beliggende hotel i Monterey.

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil forkæle jer selv på et af områdets luksuriøse resorts som Carmel Valley Ranch, Post Ranch Inn eller glamping på Ventana Big Sur. Vi advarer dog om, at man hurtigt får lyst til at blive adskillige dage disse steder.

Den første del af dagens rute går gennem smukke Big Sur med dramatiske kyststrækninger og masser af dyreliv. Sørg for at stoppe ved Julia Pfeiffer Burns State Park og gå en tur.

Forsæt mod syd ad Highway 1, som amerikanerne selv ynder at kalde verdens smukkeste kystvej. Undervejs er der rig mulighed for at opleve noget af Californiens dyreliv med søelefanter, sæler og søløver og med lidt held legende havoddere og delfiner. I visse perioder kan I også være heldige at spotte hvaler fra kysten.

XL USA California Big Sur Pacific Coast Highway (Highway 1)
XL USA California Coast Of Big Sur Along Highway 1
Xl Harbor View Inn Santa Barbara California USA Entrance

Hearst Castle

Afsæt eventuelt også tid til et stop ved Hearst Castle, et imponerende palads bygget som privatbolig af avisejeren William Randolph Hearst med en spansk katedral som forbillede. Her er 165 værelser, romerske søjlegange, smukke haver, masser af skulpturer og meget andet, der er en kejser værdigt. Det tog otte år at bygge bare den indendørs pool som et romersk bad med tusindvis af små glasmosaikker. I dag er det et museum og blandt USA's 10 mest besøgte seværdigheder.

Harbor View Inn 4*, Santa Barbara

Dagens køretur ender i hyggelige Santa Barbara, hvor I overnatter på Harbor View Inn. Nyd at sætte jer til rette i restauranten eller ved det flotte poolområde, der begge har en smuk udsigt over den brede strand, det blå Stillehav og marinaen kort herfra. Et dejligt hotel med en perfekt beliggenhed.

Santa Barbara er Middelhavsstemning på amerikansk. Gå en aftentur og nyd den smukke solnedgang f.eks. fra havnemolen Stearns Wharf, hvor de lokale spiser sig mætte i krabbeburgere og fish & chips. Hvorfor ikke gøre det samme?

Nyd formiddagen i charmerende Santa Barbara. Gå en tur på hovedgaden State Street, som er fyldt med butikker og restauranter, eller se de spanske franciskanermunkes mission fra 1776, smukke Old Mission Santa Barbara, der ligger i udkanten af Santa Barbara. En god anledning til et indblik i USA's historie.

Hvalsafari fra Santa Barbara?

I kan også tage på en hvalsafari om morgenen. Santa Barbara Channel er hjemsted for mere end 30 arter af hvaler, delfiner, sæler, havoddere, havfugle og søløver. Området anses for at være blandt de bedste steder i verden, hvor man kan opleve dyrelivet tæt på. Nyhavn Rejser hjælper gerne med at arrangere evt. udflugt. 

XL USA California Santa Barbara Channel Islands Humpback Whale Santa Barbara Condor Express
Xl Usa Californien Old Mission Santa Barbara
XL USA Los Angeles Skating Ocean Walk Venice Beach

Solvang og californisk vin

Der er også mange gode grunde til hurtigt at komme videre mod Hollywood, Beverly Hills og alle drømmene. På vejen er flere steder at stoppe for at få lidt ekstra afslapning ind i jeres rejse til USA.

Danskerbyen Solvang er et af dem, og vindistriktet Santa Ynez Valley et andet. Her inviterer de mange vingårde jer til at komme ind og høre om vinene og evt. til en lille smagsprøve.

Hollywood og Venice Beach

I Hollywood vil mange gerne se Avenue of the Stars med stjernerne i fliserne og Mann's Chinese Theater, hvor stjernerne har sat aftryk af hænder og fødder i fliserne. Og selvfølgelig Beverly Hills med alle stjernernes kæmpe palæer. Overvej en cykeltur hertil! Hvis I vil opleve Californiens glade strandliv f.eks. på Muscle Beach, kan I køre en tur til Venice eller Santa Monica.

Disneyland eller Universal Studios?

I kan også køre en omvej via Malibu med den berømte strand, inden turen går videre via Beverly Hills til Hollywood. Tal med vores rejsekonsulenter om en ekstra overnatning, hvis I gerne vil opleve Disneyland eller Universal Studios.

XL USA Los Angeles North Hollywood Hotel The Garland Pool

The Garland 3+*, Los Angeles

I skal bo tre nætter på The Garland. Her er en lækker gårdhave og en dejlig pool, og hotellet ligger perfekt for at udforske Los Angeles, Universal Studios og Hollywood.

Jeres rejse til USA går nu fra storbyen ud i naturen. I skal på en pæn køretur, men glæd jer. Højdepunktet denne dag er nemlig den over 3.000 km2 store Joshua Tree National Park.

Joshua Tree National Park

I Joshua Tree National Park er store vidder med smukke ørkenlandskaber, forunderlige klippeformationer og finurlige træer, der ser ud som om, at de ikke har besluttet, om de vil være et træ eller en kaktus eller noget helt tredje.

I kan i princippet køre lige igennem nationalparken, men und jer selv at tage på opdagelse. I får et kort og en informationsfolder ved indgangen, så I kan køre ud i sceneriet, hvor I kan stoppe for at gå en tur. Et sjovt sted at stoppe lige før indgangen, er den gamle filmkulisse Pioneer Town, hvor vi kan anbefale spareribs på Pappy & Harriet's.

Xl Usa California Joshua Tree National Park Blue Sky
Xl Usa California Pioneertown Pappy Harriett
XL USA Arizona Lake Havasu London Bridge

London Bridge ved Colorado River

Målet for dagens tur er Lake Havasu City ved Colorado River: Byen har 300 årlige solskinsdage, men er mest kendt for den genopførte originale London Bridge fra 1825. Hotellet har pool til en dukkert, når I kommer frem, men ellers er Lake Havasu City kun et stop på vejen mod Grand Canyon, så brug dagens timer i naturen. 1 overnatning på 3* hotel med god beliggenhed.

Nu går jeres ferie i USA mod en af de helt store naturoplevelser, Grand Canyon, men som altid er der masser at se undervejs. En del af dagens tur kan gå ad den legendariske Route 66.

Route 66

Route 66 er den gamle hovedvej fra Chicago til Santa Monica og for mange vejen over alle veje i USA. I kører igennem et flot landskab, der giver appetit på de kommende dage i Grand Canyon. Ofte følges I af flere kilometer lange godstog med adskillige lokomotiver til at trække det store læs.

I dag er strækningen fra byen Kingman via Peach Springs restaureret og ført tilbage til rutens storhedstid i 50erne og 60erne med burgerbarer, købmandsforretninger og benzintanke i retrostil. Nyd at få fyldt bilen op af en tankpasser, der også klarer ruderne, mens I venter.

Vejen går også gennem Hualapai indianerreservatet, men forvent ikke fjerklædte krigere: Hualapaierne er moderne amerikanere.

Xl Usa Arizona Hackberry Route 66
XL USA Illinois Chicago Route 66 Sign
Xl USA Arizona Grand Canyon Yavapai Lodge General Store

Maswik Lodge South 3*, Grand Canyon National Park

Sidst på dagen ankommer I så til Grand Canyon. Glæd jer til den særlige følelse, det er at være i et af verdens syv naturlige vidundere. Hvor mange stopper ved et hotel, der nogle gange ligger et pænt stykke uden for nationalparken, skal I overnatte på Maswik Lodge South 3*

Rustrøde klipper, stejle skrænter og Coloradofloden, der skærer sig igennem klipperne langt langt nede. På kanten af verdens 7. vidunder - Grand Canyon - er det umuligt ikke at føle sig lille. På Maswik Lodge South 3* kommer I til at bo i moderne omgivelser, indhyllet i velduftende fyrretræsskov og tæt på et af verdens største naturvidundere. 

På en rejse til USA som denne, hvor der er så meget, man gerne vil nå, bør man bo tæt på oplevelserne. I får bedre tid. Og I kan nyde scenerierne fra dagens start, mens andre er på vej fra deres hoteller langt væk.

Solopgang over Grand Canyon

Allerede når I står op, vil I nyde, at I bor på en lodge inde i selve Grand Canyon National Park. Glæd jer f.eks. til at gå hen til kanten for at opleve solopgangen og solnedgangen i Grand Canyon. Se, hvordan solens stråler forvandler farverne på klipperne, som Colorado River har skåret sig halvanden km ned gennem.

Xl Usa Arizona Grand Canyon South Rim Sunrise
XL Grand Canyon Man Looking Cliffs River Arizona USA
Xl USA Arizona Grand Canyon South Rim View From Mather Point

Ekstra oplevelser på jeres rejse til USA

Overalt på jeres rejse til USA er ekstra oplevelser, som I kan vælge mellem. I Grand Canyon kan I komme et stykke ned i kløften på muldyr eller til fods med en guide. I kan også vælge at tage den helt store oplevelse i en helikopter. Vi hjælper gerne med at booke ture hjemmefra, så I ved, at der er plads. Og så I får den bedste tur.

I kan også nøjes med at gå en tur oppe på kanten og lade jer fascinere af udsigten ned mod floden. Der går gratis shuttle-busser rundt i nationalparken, så I kan gå ud og køre hjem eller køre et stykke væk og gå her i stedet for. Det er helt op til jer.

Fra Grand Canyon går turen nu mod øst gennem USA's største indianerreservat, "Navajo Nation". På vejen til Monument Valley kan I opleve fortidens fodspor ved Tuba City, hvor aftryk af dinosaur står tydeligt i de røde klipper.

Monument Valley og Antelope Canyon

De kæmpe klippeformationer i Monument Valley kan ses fra den asfalterede hovedvej, og det er en kæmpe oplevelse. Vil I ind i Monument Valley State Park, bugter en ujævn jordvej sig gennem det utrolige landskab, som er kendt fra mange westerns. Her kan I tage en rundtur i bus, og vil I yderligere væk fra denne vej, tilbyder Navajo-guider ture i jeep og på hesteryg. I må ikke køre selv her. Turene behøver ikke tage mere end en time eller to. 

I kan se frem til en guidet tur af Navajoindianerne til Anteolope Canyon. I Antelope Canyon i Arizona er kløftens krogede gange skabt af buldrende vandmasser, der spiser sig ind i sandstenen. Lyset, formerne og de røde farver er aldeles unikke. I oplever det med en guide, for I må ikke komme her alene!

I overnatter på den historiske handelsstation Goulding’s Lodge – et stykke historie i Monument Valley.

Xl Usa Arizona Monument Valley John Ford Point
XL USA Utah Canyonlands National Park The Colorado River Near Moab City
XL USA Arizona Monument Valley Highway Panorama

Fra Monument Valley kører I nordpå ind i Utah og mod Moab, der ligger omgivet af røde klipper og Colorado Floden. Allerede ved byen Mexican Hat kan I tage en afstikker til Goosenecks State Park, hvor San Juan River slår flere af sine berømte knæk. Videre nord på ad hovedvej 191 kan I tage en tur forbi Canyonlands National Parks sydlige del, Needles District.

I skal bo 2 nætter på Hoodoo Hotel i Moab.

XL USA Utah Canyonlands National Park The Colorado River Near Moab City

Ruten på denne rejse til USA er lagt, så I får de bedste muligheder for at opleve. Her er Moab et mekka for naturelskere med sin naturskønne beliggenhed lige i smørhullet mellem nationalparkerne Arches og Canyonlands og Dead Horse Point State Park.

Klippebuer, kløfter og solnedgang

Arches National Park er nok den mest kendte med sine enorme klippebuer, store rokkesten og dinosaurus spor. Mindre kendt er Canyonlands National Park, men i begge parker spænder mulighederne vidt. Her er bl.a. whitewater rafting, mountainbiking, jeepture og vandreture. Intet besøg er komplet, uden at have set solnedgangen fra Dead Horse Point højt hævet over Colorado River. Moab er et skønt pusterum og et af de steder, vi kan anbefale en dag mere, hvis I har tiden til det.

XL USA Utah Double Arch In Arches National Park, Near Moab
Xl Usa Utah Moab Mountain Biking Break Couple Moabadventurecenter
Xl Usa Utah Moab River Rafting Family Fisher Towers Calm Water Boat ADRIFT

Den første del af dagens rute går gennem nogle af de mest øde og golde områder i Utah. Landskaberne er flotte med dramatiske klippeformationer i alle nuancer af grå og gul.

Over Boulder Mountain til Bryce Canyon National Park

Kort efter Capitol Reef ændres naturen til et frodigt bjerglandskab med skovområder. Ruten går over betagende Boulder Mountain, hvor I kører oppe på bjergkammen. Efter omkring 5 timer er I fremme i Bryce Canyon.

Tag på en vandretur blandt de mange orange spir og særprægede klippeformationer i Bryce Canyon. Her kommer I virkelig tæt på naturen og får med garanti taget en masse billeder! Nyd solnedgangen fra Sunset Point og - hvis I har mod på det - den helt utrolige stjernevrimmel, som Bryce Canyon er kendt for.

XL USA Bryce Canyon National Park Utah Thor's Hammer
USA Utah Natural Bridge In Bryce Canyon National Park
Xl Usa Utah The Lodge At Bryce Canyon Western Cabin Exterior

The Lodge at Bryce Canyons 3*

The Lodge at Bryce Canyon 3* er en historisk lodge i Bryce Canyon National Park. Lodgen regnes for en af parkens arkitektoniske skatte på grund af den rustikke og smukke stil. Den ligger ganske tæt på klippeformationerne Bryce Amphitheater. En kort gangsti fører jer fra lodgen til kanten af kløften. Her er både hytter og værelser. Tal med jeres rejsekonsulent om jeres ønsker og hør, hvad der er ledigt. 1 overnatning på The Lodge at Bryce 3*. 

Start dagen med solopgang ved Sunrise Point og en vandretur blandt Bryce Canyons mange orange spir og særprægede klippeformationer. Her kan I komme helt tæt på naturen, og der er stier af forskellig længde og sværhedsgrad. I kan få råd og vejledning på visitor-centeret.

Zion National Park

Fra Bryce Canyon kører I til Zion National Park, som er vidt forskellig fra de øvrige parker, I har besøgt. Zion byder på hængende haver, vandfald og flere geologiske kuriositeter. Om sommeren foregår transporten inde i Zion i en gratis bus på en 22 km lang rundstrækning, og om vinteren er det muligt selv at køre. Der er mange små vandreture.

USA Utah Zion National Park Zion Canyon Virgin River

Mod Las Vegas

En god del af dagen er gået med fantastiske naturoplevelser, og det er helt bevidst. Fra Zion til Las Vegas er godt 2½ times kørsel, og I skal sørge for at time jeres ankomst til Las Vegas, så I ankommer til lyshavet efter mørkets frembrud. Det er en særlig oplevelse at nærme sig lyset for til sidst at blive opslugt af det.

XL Las Vegas Sign Vegas Strip Nevada USA

Park MGM 5* i Las Vegas

Midt på the Strip i Las Vegas i gåafstand til det meste ligger det moderne Park MGM 5*. Stemningsfuldt, hyggeligt og røgfrit. Hop i poolen i den dejlige gårdhave eller nyd en cocktail i baren. Se frem til 2 overnatninger i et Park MGM King værelse.

XL USA Nevada Park MGM Pool Hero Shot

Dagen i dag er sat af til for alvor at mærke ørkenbyen Las Vegas. Her er et utal af muligheder for at se et show, hvad enten man er til variete eller ønsker at se gårsdagens eller morgendagens stjerner. Nogle shows kan I gå ind til fra gaden, andre skal bestilles hjemmefra. Vi hjælper gerne.

Ekstra oplevelser i Las Vegas?

Mange vælger at blive lidt længere i Las Vegas for at kunne nå flere spektakulære shows, en magisk flyvetur over Grand Canyon eller en udflugt til hjertet af Hoover Dam. Alt på denne rejse til USA kan skræddersys til jeres ønsker. 

Xl Usa Arizona Grand Canyon Helicopter Flying
Xl USA Nevada Hoover Dam Lake Mead Arizona Boarder Aerial View
Xl Usa Nevada River Raft Hoover Dam Tour Aerial

I dag kører I et godt stræk, før I ankommer til Mammoth Lake. Om vinteren er det et af Californiens bedste skiområder. Men her er utrolig naturskønt året rundt, så snør vandrestøvlerne, og få strukket benene på en vandre- eller cykeltur i området. I overnatter på Juniper Springs Resort, der har både studios, lejligheder og townhouses. Derudover byder resortet også på pool, fitness og vaskeri samt mange andre faciliteter.

XL USA California Mammoth Lakes Summer Woman Mountainbike

Mammoth Lake ligger blot ½ times kørsel fra Yosemite National Park, så I er hurtigt fremme. I kan godt køre en flot omvej gennem Sequoia og Kings Canyon National Park, hjemstedet for de største fyrretræer i det sydlige Californien (lukket om vinteren), især hvis I tager en ekstra dag i Yosemite, hvad mange gør. Hvis ikke anbefaler vi den direkte vej.

Yosemite er Californiens mest populære nationalpark - og efter manges mening en af de absolut smukkeste nationalparker, man kan opleve på en rejse til USA. Yosemite National Park byder på flotte klippeformationer, smukke vandfald, kæmpe træer og et fascinerende dyreliv med vaskebjørne, sorte bjørne, ulve og et utal af forskellige hjorte.

Rejse til USA på 4 hjul ... og 2 ben!

Når man tager på kør selv-ferie i USA, glædes man hele tiden over, at alt er baseret på at komme rundt på 4 hjul. I kan derfor opleve meget fra bilen, men vi kan kun anbefale, at I kommer ud i den fri natur og suger til jer af oplevelserne og den friske luft. Man skal jo også huske at få strakt benene.

Der går gratis shuttle-busser rundt i parken. Nationalparkens ikon er bjerget El Capitan, der rejser sig lodret 910 m i vejret, mens Yosemite Falls er det højeste vandfald i hele Nordamerika.

XL USA California National Park Yosemite
XL Yosemite National Park Mariposa Grove Redwoods California USA
XL USA California Yosemite National Park

Kæmpe træer

I den sydlige ende af nationalparken ved Mariposa Grove vokser kæmpe træer med The Grizzly Giant som et af de største med en omkreds ved jorden på 28 m. Kort herfra står California Tunnel Tree, hvor der i 1895 blev skåret en tunnel, så hestevogne kunne køre igennem.

Yosemite View Lodge 3*

I overnatter 2 nætter på Yosemite View Lodge, som ligger tæt på indgangen til Yosemite National Park. Omgivelserne er utroligt smukke, og hotellet er anlagt ned langs med Merced River, som med sin brusen eller rislen afhængigt af årstiden er med til at sikre en fantastisk kulisse. I har udsigt til floden fra jeres værelse. Yosemite View Lodge har både indendørs og udendørs pools og jacuzzier.

Xl USA CA Yosemite View Lodge Yosemite NP Overview

Jeres ferie i USA er ved at være slut, og det er tid at vende hjemad fra farverige San Francisco og skønne Californien. Fra Yosemite kører I til San Francisco, hvor flyet afgår hjem. I stiller bilen og tager til lufthavnen – f.eks. med togbanen "BART" fra Market Street, med shuttlebus eller hvad med at slutte turen med stil og bestille en stretch-limo med privatchauffør? I ankommer til Danmark på dag 22.

XL USA Old Letterboxes In A Row
Storslåede nationalparker og skønne byer

Det skal I opleve på jeres rejse

Glæd jer til at opleve Vestens berømte storbyer: stjernernes Los Angeles, utrolige Las Vegas og charmerende San Francisco, hvor I endda skal på en spændende kulinarisk udflugt.

Bliv betaget af de store klassiske nationalparker som Grand Canyon og Yosemite, og overrasket af de mindre kendte som f.eks. Bryce Canyon, Arches og Canyonlands, der efter vores opfattelse ligger på den allersmukkeste del af ruten! I kan specielt glæde jer til at besøge magiske Antelope Canyon på en privat guidet tur af en Navajoindianer. 

Håndplukkede hoteller og lodges

Her skal I bo på jeres rejse

Storslåede naturscenerier, vidunderlige byer og en gennemtænkt rute er ikke alt på denne rejse til USA. I kommer til at opleve hoteller og lodges, der giver rejsen endnu en dimension på grund af deres stemning og beliggenhed. 

I Santa Barbara bor I f.eks. ud til vandet, og i Grand Canyon på lodge inde i selve nationalparken tæt ved kløftens kant. I Bryce Canyon bor I på en historisk lodge, ved Yosemite på en lodge ud til Merced River og i Las Vegas på Park MGM 3+* direkte på The Strip. Glæd jer også til at bo i en oase i Death Valley!

Bestil i god tid

På hoteller med så god beliggenhed, er der rift om værelserne. Vil I bo inde i nationalparkerne – helt tæt på oplevelserne – kræver det, at I bestiller jeres rejse til USA i god tid.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Direkte fly København - San Francisco t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på Handlery Union Square Hotel 3*, San Francisco. Premier room
 • Billeje fra dag 2-15: Standard SUV med alle forsikringer, en tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.
 • Oplevelse: Smag på det lokale San Francisco
 • 1 nat på 4* hotel i Monterey
 • 1 nat på Harbor View Inn Hotel 4*, Santa Barbara. Cityview room
 • 3 nætter på The Garland 3+*, North Hollywood, Los Angeles. Deluxe room
 • 1 nat på 3* hotel, Lake Havasu
 • 2 nættter på Maswik Lodge South 3*, Grand Canyon National Park. Standard room
 • 1 nat på Goulding's Lodge 3*, Monument Valley. Standard double room
 • 2 nætter på 3* hotel, Moab
 • 1 nat på The Lodge at Bryce Canyon 3*, Bryce Canyon. Hotel room
 • 2 nætter på Park MGM 3+*, Las Vegas. Park MGM King room.
 • 1 nat på Juniper Springs Resort 3*, Mammoth Lakes. Standard room
 • 2 nætter på Yosemite View Lodge 3*, Yosemite National Park. River view room
Pris per person ved 2 voksne
Nyhavns Very Best of the West
RejseperiodeDobbeltEnkelt
23.04.24 ‑ 19.06.2449.000‑51.00070.000‑72.000
20.06.24 ‑ 11.08.2458.000‑60.00077.000‑79.000
12.08.24 ‑ 19.06.2549.000‑55.00069.000‑76.000
20.06.25 ‑ 11.08.2560.000‑62.00081.000‑83.000
12.08.25 ‑ 05.09.2551.000‑53.00073.000‑75.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, diverse entréer, benzin og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA

Bemærk

 • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly, hvis I flyver fra andre lufthavne end København
 • Har I ekstra god tid, anbefaler vi at I slutter med et ophold på Hawaii. Det kan gøres relativt billigt, når I allerede er i Californien!
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.