Xl USA California Winery Vineyard Napa Sonoma Valley
Oplevelse i USA

Til vejrs og til lands i Sonoma Valley

Flyv med biplane, besøg vingårde og nyd en eksklusiv vinsmagning Moon Mountain

Oplev et af de mest idylliske vinområder i Californien til vejrs og til lands. I starter med at flyve i et biplane over Sonoma Valleys bugtede landskab med sirlige vinmarker og saftige druer. Bagefter besøger I vingårde, og nyder en eksklusiv vinsmagning inkl. skøn frokost på toppen af det ikoniske Moon Mountain.

Privat tur med egen guide og chauffør

Jeres eventyr starter klokken 9.30, hvor I bliver hentet på jeres hotel i Sonoma-området af jeres private guide og chauffør. Dagen igennem er der sørget for, at I kan læne jer tilbage og nyde hvert et øjeblik af naturen, vinene og oplevelserne, som venter på jer.

Small Usa California Biplane Airplane Over The Moon Tour Take Off
Xl USA California Vineyards Napa Sonoma Valley Barn Mountains
Xl Usa California Red Wine Bottle Napa Sonoma Valley Wine Tasting

Sonoma Valley - vin for enhver smag

I flyver over Sonoma Valleys endeløse vinmarker med snorlige rækker af vinstokke. Rundt omkring på vingårdene produceres især Pinot Noir, Cabernet Sauvignong og Chardonney, men I finder også mange andre varianter. Glæd jer til at besøge flere af de smukke vingårde i området, og smage jer vej gennem de allerbedste vine.

Mod himlen i et klassisk biplane

I starter dagen med en halv times flyvetur over Sonoma Valley med det klassiske biplane fra 1926. Flyvemaskinens kendetegn er det dobbelte sæt vinger, dets åbne cockpit og propellen foran. Ved ankomst hilser I på jeres professionelle pilot, som giver jer en kort introduktion og sørger for, at I får udleveret korrekt påklædning til turen. Så er I klar!

Sammen med piloten stiger I til vejrs, og under jer bliver landskabets vinmarker alt afhængig af årstid til en fantastisk pallette af grønne, røde og gule nuancer. I flyver over vingårde, der heroppefra ligner små dukkehuse, og over Moon Mountain, som I senere skal besøge til lands.

Xl USA California Biplane Airplane Over The Moon Tour

Sunset Magazine Gardens og vinsmagning

Tilbage på jorden har I fået en oplevelse, I aldrig glemmer. Og de sanselige oplevelser fortsætter dagen ud. I kører nu videre til Cornerstone, som er hjemsted for parken Sunset Magazine Gardens. Her har I tid på egen hånd til eksempelvis at opleve parkens haver, hvis natur, planter og kunst hver især udgør et tema og inviterer til interaktion og fortolkning. Er det mon The Cocktail Garden, The Farm Garden eller en af de andre haver, der gør størst indtryk på jer?

Bagefter besøger I en af de nærliggende vingårde, hvor I nyder dagens første vinsmagning. 

Eksklusiv vinsmagning og frokost på Moon Mountain

Dagens sidste stop er en lokal vingård på toppen af Sonoma Valleys ikoniske Moon Mountain, hvis frodige bjergside med endeløse vinmarker, pryder landskabet lidt uden for Sonoma. Køreturen hertil er ligeså fantastisk, som da I så landskabet oppefra det klassiske åbne fly.

Vel fremme bliver I budt velkommen af en vinspecialist, som tager jer med på en informationsrig, sansefuld og ikke mindst smagfuld vinsmagning af de allerbedste vine fra Sonoma. I får også serveret en skøn frokost, som I nyder til den fantastiske udsigt ud over vinmarkerne, mens dagens mange indtryk og oplevelser forankrer sig.

Efter knap seks timer er I tilbage på jeres hotel i Sonoma-området.

Small Usa California Biplane Airplane Over The Moon Tour
XL USA Sonoma Valley Wine Vineyard
XL USA SONOMA Arrow And Wine Barrels Along Rural Road
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.