• En af mange vingårde i Napa Valley og Sonoma Valley i Californien
 • Oplev Sonoma Valley i Californien fra et klassisk biplane fra 1926
 • Vinsmagning på vingård i Californien

Til vejrs og til lands i Sonoma Valley

Flyv med biplane, besøg vingårde og nyd en eksklusiv vinsmagning Moon Mountain

Oplev Sonoma Valley i Californien fra et klassisk biplane fra 1926
Læs mere

Oplev et af de mest idylliske vinområder i Californien til vejrs og til lands. I starter med at flyve i et biplane over Sonoma Valleys bugtede landskab med sirlige vinmarker og saftige druer. Bagefter besøger I vingårde, og nyder en eksklusiv vinsmagning inkl. skøn frokost på toppen af det ikoniske Moon Mountain.

Vingård i CalifornienPrivat tur med egen guide og chauffør

Jeres eventyr starter klokken 9.30, hvor I bliver hentet på jeres hotel i Sonoma-området af jeres private guide og chauffør. Dagen igennem er der sørget for, at I kan læne jer tilbage og nyde hvert et øjeblik af naturen, vinene og oplevelserne, som venter på jer.

Oplev Sonoma Valley i Californien fra et klassisk biplane fra 1926

Sonoma Valley – vin for enhver smag

I flyver over Sonoma Valleys endeløse vinmarker med snorlige rækker af vinstokke. Rundt omkring på vingårdene produceres især Pinot Noir, Cabernet Sauvignong og Chardonney, men I finder også mange andre varianter. Glæd jer til at besøge flere af de smukke vingårde i området, og smage jer vej gennem de allerbedste vine.

Take off - flyv over Sonoma Valley i et biplane fra 1926

Mod himlen i et klassisk biplane

I starter dagen med en halv times flyvetur over Sonoma Valley med det klassiske biplane fra 1926. Flyvemaskinens kendetegn er det dobbelte sæt vinger, dets åbne cockpit og propellen foran. Ved ankomst hilser I på jeres professionelle pilot, som giver jer en kort introduktion og sørger for, at I får udleveret korrekt påklædning til turen. Så er I klar!

Klar til flyve over Sonoma Valley i et biplane fra 1926Sammen med piloten stiger I til vejrs, og under jer bliver landskabets vinmarker alt afhængig af årstid til en fantastisk pallette af grønne, røde og gule nuancer. I flyver over vingårde, der heroppefra ligner små dukkehuse, og over Moon Mountain, som I senere skal besøge til lands.

Vinsmagning på vingård i CalifornienSunset Magazine Gardens og vinsmagning

Tilbage på jorden har I fået en oplevelse, I aldrig glemmer. Og de sanselige oplevelser fortsætter dagen ud. I kører nu videre til Cornerstone, som er hjemsted for parken Sunset Magazine Gardens. Her har I tid på egen hånd til eksempelvis at opleve parkens haver, hvis natur, planter og kunst hver især udgør et tema og inviterer til interaktion og fortolkning. Er det mon The Cocktail Garden, The Farm Garden eller en af de andre haver, der gør størst indtryk på jer?

Bagefter besøger I en af de nærliggende vingårde, hvor I nyder dagens første vinsmagning. 

Vinmarker i Sonoma Valley, USAEksklusiv vinsmagning og frokost på Moon Mountain

Dagens sidste stop er en lokal vingård på toppen af Sonoma Valleys ikoniske Moon Mountain, hvis frodige bjergside med endeløse vinmarker, pryder landskabet lidt uden for Sonoma. Køreturen hertil er ligeså fantastisk, som da I så landskabet oppefra det klassiske åbne fly.

Vel fremme bliver I budt velkommen af en vinspecialist, som tager jer med på en informationsrig, sansefuld og ikke mindst smagfuld vinsmagning af de allerbedste vine fra Sonoma. I får også serveret en skøn frokost, som I nyder til den fantastiske udsigt ud over vinmarkerne, mens dagens mange indtryk og oplevelser forankrer sig.

Efter knap seks timer er I tilbage på jeres hotel i Sonoma-området.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.