• Familieferie i Florida med villa og speedbåd
 • Vandland på Reunion Resort, USA
 • Pool ved vandlandet på Reunion Resort, USA
 • Smuk sandstrand i Florida, USA

3 generationer til Florida med speedbåd

Temaparker, strand og villa med speedbåd, 16 familiedage fra kr. 23.500,- pr. voksen, børn fra kr. 8.000,-

Glæd jer til:

Billetter til 2 dage i Universal Studios & Universals Islands of Adventure

Udflugt: Cykel- og kajaktur i Miami

Lejlighed med flere soveværelser i fabelagtigt familieresort i Orlando

Stor villa med speedbåd i Cape Coral

Masser af tid sammen. Alt tilpasses jeres familie

Læs mere

Rejs 3 generationer eller flere venner med større børn sammen til en utrolig familieferie i Florida. Inkl. billetter til temaparker i Orlando og udflugt på cykel og i kano i Miami. Glæd jer til at have en lejlighed med flere soveværelser i fantastisk resort i Orlando og til jeres villa med pool og privat speedbåd i Cape Coral!

Familieferie med masser af tid sammen

At rejse flere generationer sammen er en fantastisk oplevelse for alle. Endelig har I tid sammen. Den ældre generation ser nye sider af den yngste … og omvendt. Og den midterste generation slapper af, som de ikke har gjort længe. I får mange fælles oplevelser, som både store og små tager med videre i livet. 

Overnatninger med plads til at være sig selv

I er vant til at være hver for sig derhjemme, så rejsen skal tilrettelægges, så I også har jeres privatliv og plads til at puste ud. På denne rejse til Florida har vi udvalgt en stor lejlighed med flere soveværelser i Orlando på et fantastisk familieresort. Her er aktiviteter for alle aldre og temaparker få minutter væk. 

I Miami bor I væk fra det store m ylder direkte ud til stranden og med skønne pools. Den bedst tænkelige beliggenhed! Og i Cape Coral ved Den Mexicanske Golf når bopælen nye højder … 

Villa med Speedbåd i Cape Coral 

I Cape Coral venter en stor villa med pool. På den ene side af huset er der plads til jeres bil. På den anden side ligger jeres speedbåd klar, hvis I hellere vil sejle. Villaen ligger ud til et net af kanaler forbundet med havet. Glæd jer til at sejle af sted, kaste anker og hoppe i vandet

Inkl. billetter til Universal Islands of Adventure

I denne rejse til Florida er inkluderet 2 dages billetter til Universal Islands of Adventure, som efter vores mening er de bedste temaparker til lidt større børn. Billetterne tillader, at I kommer i 2 parker begge dage, hvis I f.eks. skulle have lyst til at tage med Hogwarts Express mellem de to parkers utrolige Harry Potter universer. 

Udflugt på cykel og i kano

Vi inkluderer også en skøn familieudflugt i Miami, hvor I skal på cykel til en stort naturområde, hvor I skifter til kano. Er I heldige, får I følgeskab af en delfin.   

Tilpasses jeres ønsker og antallet af deltagere

Når I rejser til USA med Nyhavn Rejser, kan rejsen tilpasses jeres ønsker. Denne rejse er f.eks. som udgangspunkt baseret på 4 voksne og 2 børn, men alt tilpasses det antal deltagere, I er. Samtidig kan rejsen laves til flere vennepar med børn. Og så videre. Tal med Nyhavn Rejsers USA-eksperter om jeres rejse.

Program

Dag 1
I rejser til USA

Solnedgang over golfbanen og Reunion Resort i Orlando, Florida, USAI rejser til USA, hvor I lander i Orlando samme dag. I lufthavnen henter I jeres bil med god plads til alle inkl. bagage, og så sætter I ellers kurs mod jeres rummelige hotellejlighed, hvor I har 5 nætter. Jeres ferie i Florida er i fuld gang! 

Antallet af biler, soveværelser mm. på hele turen bestemmes selvfølgelig ud fra det antal, I nu er, og gruppens sammensætning af voksne og børn. Der kan derfor være afvigelser fra det, I læser i programmet her. Vi finder den bedste rejse for jer. 

Vandland på Reunion Resort, USAReunion Resort 4*, Orlando, Florida, USA

I Orlando skal I bo på Reunion Resort, der er mere end bare et hotel. Det er et resort skabt til, at familier tilbringer tid sammen: Her er store lejligheder med flere soveværelser og mange aktiviteter. 

I er her for at besøge temaparker, men Reunion Resort bliver hurtigt en stor del af oplevelsen i sig selv med golf, vandland, tennis, pools, prisbelønnede restauranter og meget mere. Perfekt for alle aldre.

Dag 2
Universal's Islands of Adventure

Mød den "ægte" Spiderman i Universal's Islands of Adventures og Universal Studios, FloridaDa denne rejse er tilrettelagt for familier med lidt større børn, har vi valgt at fokusere på Universals forlystelsesparker frem for Disneys. Vi inkluderer billetter til 2 dage, så I kan oplev både Universal's Islands of Adventures og Universal Studios. 

I kan sagtens bytte rundt på dagene. Og I kan besøge to parker hver dag, hvis I har lyst. Det giver mulighed for at tage Hogwarts-ekspressen mellem de to Harry Potter universer i parkerne! I kan også vælge at erstatte en af disse parker med vandlandet Wet ‘N Wild Orlando med masser af sjov inkl. kæmpe vandrutsjebaner. 

Spiderman og Harry Potter i Islands of Adventures

Starter I med Islands of Adventures venter en utrolig oplevelse i selskab med bl.a. Spiderman og Harry Potter. Her er forlystelser for alle, blide og vilde. Det er så stort, at man lige tager en dyb indånding, for hvor skal man starte og slutte? Rutsjebaner som The Incredible Hulk Coaster går ind i himlen og ned i loops, og alt er bygget op, så man kniber sig i armen. 

Fantastiske eventyr venter med brug af alle effekter. Prøv f.eks. en utrolig tur, hvor I overværer Spidermans kamp for retfærdighed. Kør jeres livs raftingtur i Jurassic Park, hvor de grummeste dinosaur er brudt ud og på jagt efter jer. Og glæd jer til storslåede The Wizarding World of Harry Potter, hvor I kommer gennem både Hogwarts Castle, møder alle figurerne og tager med Harry Potter på the Forbidden Journey. 

Foretrækker enkelte i gruppen lidt shopping i Hogsmeade eller en kop kaffe på en café, mens resten flyver af sted på kostene, finder I nemt hinanden igen.

Dag 3
Universal Studios Florida

Oplev Harry Potters univers i Universal's Islands of Adventures og Universal Studios, FloridaI Universal Studios Florida træder I ind i en verden med forlystelser, restauranter og shows skabt over alskens filmtemaer, og gader er bygget op som imponerende kulisser. 

Her er fra tegnefilmenes mange karakterer, Woody Woodpecker's Kid Zone og The Minions hyggelige rutsjebane. I kan opleve 4D eventyr med Shrek, Blues Brothers show og meget mere. Flyv af sted på en cykel med ET, oplev hjælp Men in Black med at redde verden i et alien attack. I kan også køre med The Simpsons i Krustyland og lodret op i himlen, før det går løs i rutsjebanen Hollywood Rip Ride Rockit. 

Og også her er der masser af muligheder for at splitte op, hvis nogle er til det vilde og andre til det milde. Alle skal nok få en fantastisk dag. 

Harry Potter i Universal Studios

Også i Universal Studios møder I Harry Potter, denne gang The Wizarding World of Harry Potter – Diagon Alley, hvor I kan leve jer ind i hele universet, købe en tryllestav hos Ollivanders, smage et glas honeybeer og tage på en vild tur med Harry efter en tur gennem Gringotts bank. Glæd jer til endnu en forrygende dag.

Dag 4
Tid til shopping?

Premium Outlet shopping center i USAMindst lige så berømt som Orlandos forlystelsesparker er områdets mange shopping malls og outlets. USA's største outlet-kæde Premium har f.eks. to outlets i ved Orlando med hhv. 180 og 160 butikker, så måske skal der nye jeans, sneakers eller solbriller med hjem i kufferten? Hvis I skal i outlets, kan det betale sig at tilmelde sig deres nyhedsbreve mm. hjemmefra, da det giver adgang til kuponer med ekstra rabat. 

Men tiden er jeres egen i disse dage, og en af dagene har I nok slet ikke lyst til at forlade Reunion Resort og de mange tilbud her. Afslapning, hygge, leg, svømmeture og god mad kan hurtigt fylde dagen. Måske enkelte foretrækker en tur omkring golfbanen, mens resten shopper. Så kan i fortælle om jeres oplevelser over middagen? 

Kennedy Space Center, Orlando, FloridaDer er selvfølgelig også mulighed for at prøve endnu en af de utallige andre temaparker i området fra vandlande og svømmeture med eksotiske fisk til Kennedy Space Center på Cape Canaveral evt. i kombination med et par timer på stranden. Samtidig hævder mange, at man aldrig bliver for gammel til Mickey Mouse og Anders And, så Disney med deres forlystelser og flotte optog skal måske prøves alligevel?

Dag 5
Til art deco og stranden i Miami Beach

Ocean Drive, Miami, FloridaNu siger I farvel til temaparkerne i Orlando og kører sydpå til skønne Miami Beach. Her er smukke art deco huse i fine farver, en uendeligt bred strand, god shopping og lige så gode udflugtsmuligheder. Stemningen er afslappet, og livet er herligt, og byen lægger op til både gåture langs stranden og cykelture. 

Eden Roc miami beach 4*, Miami

Når I ser billeder fra Miami Beach, er mange af de smukke art deco bygninger på Ocean Drive, der ofte for at fuldende stemningen har fået en eller flere klassiske amerikanerbiler i matchende farver placeret udenfor. Der er da også en fantastisk stemning og et forrygende leben her.

Hovedpoolen på Eden Roc og Nobu Hotel, MiamiMen det er nu også rart at komme lidt væk fra det hele, når I skal slappe af på stranden eller ved poolen og falde til ro om aftenen. Derfor har vi udvalgt Eden Roc Miami Beach som jeres hotel i Miami. Det er et dejligt hotel lidt væk fra det hele, hvor I kan nyde skønne udsigter, tre pools, stor spa, glimrende mad og store værelser. Og at få meget for pengene, fordi I ikke er lige midt i mylderet!

Dag 6
På udflugt på cykel og i kano

Cykeludflugt i Miami BeachGlæd jer! Vi har håndplukket en hyggelig familieudflugt, hvor I sammen med en guide skal ud og være lidt aktive og opleve en masse. I skal på udflugt, der først foregår på cykel og siden i en kano. 

På cykel i Biscayne National Park 

USA er bilernes land, men de tohjulede uden motor er slet ikke så usædvanlige i denne del af USA, som nogle måske tror. Derfor skal I på udflugt med cykel og kajak. I cykler fra South Beach til vådområdet Biscayne National Park syd for Miami. Her skal ud at ro i kajak i Biscayne Bay. Området er kendt for et rigt marineliv med både skildpadder og koralrev, og måske ser I en delfin eller to. Inde på land troner skyline sig op i downtown Miami.

På kajakudflugt i Miami BeachEfter sejlturen cykler I stille og roligt tilbage til Miami Beach igen. Når I er tilbage, kan I f.eks. tage en slentretur op til gågaden Lincoln Road Mall, hvor I både kan få stillet jeres shoppetrang og sult.

Om aftenen er her også mange muligheder. Prøv f.eks. en af de hyggelige fortovsrestauranter på Espaniolo Way, hvor stemningen er så spansk, som den kan blive.

Dag 7
På udkig efter alligatorer i Everglades

Airboat i Everglades National Park i Florida, USAVest for Miami ligger det kæmpe vådområde Everglades National Park, der er hjemsted for bl.a. alligatorer og et væld af fuglearter. Den bedste måde at opleve nationalparken på er i en brølende airboat. Vi anbefaler, at I ofrer det ekstra en privat tur koster, så I har båden for jer selv. Det giver den største oplevelse, da alle har et godt udsyn. 

Hold godt øje – mon ikke det gyser lidt i både store og små, når I får øje på et af de langsnudede dyr, der ligger og dovner i solen? Undervejs fortæller jeres kaptajn om dyrene og området. Der er mange udbydere. Nyhavn Rejser hjælper gerne med at book en god tur hjemmefra. 

Vægmaleri i Little Havana i Miami, FloridaDomino og cubansk kaffe i Little Havana

Vejen til og fra Everglades går via Tamiami Trail, der løber igennem Miami-bydelen Little Havana. Tag evt. et pitstop her og gå en tur ad hovedgaden Calle Ocho. De voksne kan få sig en kop god kaffe, og i Maximo Gomez Park kan I se de cubanske mænd sidde og spille domino og ryge cigarer. En god anledning til en spændende snak med børnene om Cuba og de mange eksilcubanere i Miami.

Hvis vejret siger høj sol, kan det dog godt være, at de mindste bare vil hjem til stranden.

Dag 8
Til villa med speedbåd i Cape Coral

Cape Coral i Florida består af et stort netværk af kanaler med villaer med egen bådpladsSå er dagen kommet, hvor I siger farvel til Miami for at begive jer videre til Cape Coral ved Den Mexicanske Golf. Området kan bedst beskrives som utallige, bebyggede holme med store villaer, hvor det hele bindes sammen af et utroligt net af kanaler. Det betyder, at mange villaer har garage med bil i forhaven og bådebro med speedbåd i baghaven. Blandt andet jeres villa! 

Jeres villa med speedbåd i Florida

I får naturligvis en villa, der passer til det antal, I rejser sammen. Her er store soveværelser, fuldt udstyret køkken, dagligstue og alt, hvad I ellers drømmer om. Også en pool. Det er med andre ord lidt af et slaraffenland især for børnene, men også for de voksne, der kan glide ned i en dyb lænestol med et glas vin, når børnene er lagt. Samtidig ligger villaen perfekt for mange udflugter til lands og til vands. 

I bor 7 nætter i jeres private villa.

Dag 9
Strandøen Sanibel Island

Strandskaller på Sanibel Island, FloridaNu er det jo slet ikke sikkert, at I har lyst til at forlade den formidable villa, når I lige er kommet, men I får alligevel et par tips til dagene. 

Skaller, konkylier og naturområde

Tag f.eks. på en hyggelig dagsudflugt til Sanibel Island. Der er broforbindelse fra fastlandet via en imponerende fem kilometer lang bro, men I kan også vælge at sejle hertil i jeres båd. Sanibel Island er ikke større, end at man kan køre øen rundt på ganske kort tid, og I vil se, at både turister og de lokale meget gør det på cykel. Her er en stemning som i en dansk badeby, bortset fra at sommerhusene her er en hel del større!

Sanibel Island er kendt for at være et af de bedste steder i verden at se smukke strandskaller og konkylier. Er I heldige ser I delfiner fra stranden, og I kan tage på opdagelse i J.N. “Ding” Darling National Wildlife Refuge, som er et stort vådområde med bl.a. et rigt fugleliv. Området er hjemsted for bl.a. skestorke, pelikaner, ibisser og hejrer. I kan desuden besøge søsterøen Captiva Island, der lokker med stilhed og billedskønne strande.

Fik I smag for kajak i Miami? Så tag på en guidet kajaktur gennem øernes smukke mangrove- og strandlandskaber.

Dag 10
Poolparty og afslapning

Luftfoto over lidt af Cape Coral - by, marina, huse og kanalerPå jeres rejse til USA skal også være plads til en hyggedag ”hjemme” i Cape Coral. Sejl på opdagelse i kanalerne og ud langs kysten, kast anker og nyd en dukkert eller slap af ved poolen og lav noget god mad. Om aftenen kan I holde jeres eget lille poolparty, mens I nyder livet i en af Floridas mest solrige byer.

Dag 11
Everglades fra den anden side?

I Corkscrew Swamp Sanctuary ved Naples i Florida går en lang boardwalk gennem naturområdetHvis I ikke fik besøgt Everglades National Park, da I var i Miami, eller gerne vil se endnu mere af det store UNESCO-fredede vildnis, kan I køre en tur til den vestlige del af nationalparken i dag.  

Lidt tættere på kan I få en naturoplevelse i lidt mindre målestok ved at besøge Corkscrew Swamp Sanctuary, hvor en lang boardwalk leder jer gennem et naturområde med bl.a. fugle og alligatorer. Her lever også pantere, men man skal være meget heldig for at se dem. 

Ingen siger, at I skal lægge program hver dag. Hvis I rejser flere generationer eller flere vennepar sammen, kan et hyggeligt spil og en god snak også være noget af det, man har set frem til.

Dag 12
River District Fort Meyers Beach

Fort Myers i FloridaMåske en lille morgensejltur i speedbåden, en dukkert og en vellavet morgenmad? Så er dagen i gang. 

Hvis I vil på udflugt, så er her et tip: Ca. 13 kilometer nordøst for Cape Coral ligger Fort Myers ved bredden af Caloosahatchee River. Syd for byen er er en lang og meget bred strand, men det er især den gamle bydel ved marinaen, River District, der er en udflugt værd. Bydelen består af lavt byggeri med palmer langs de smalle gader, og i de charmerende bygninger gemmer både cafeer, restauranter og butikker sig. Så kan I måske tage et par timer på stranden bagefter.

Fort Myers Beach og mole, FloridaHar I en lille opfinder i familien, kan I for sjov skyld lægge vejen Edison & Ford Winter Estates, som var opfinderne Thomas Alva Edison og Henry Fords vinterboliger. Husene står som dengang, men de gamle laboratorier m.m. kan dog kun ses udefra.

Dag 13
Key West

7 Mile Bridge, Florida Keys, USAHvis I har mod på at stå tidligt op, køre langt og måske også komme lidt sent hjem, så er det muligt at køre til Key West, den allersydligste af de mange små øer – Florida Keys – der udgør sydspidsen af Florida.

Den ca. 220 km lange køretur er i sig selv en vigtig del af oplevelsen, når I kører fra den ene lille ø til den næste og passerer i alt 42 små broer undervejs. 

Lime Pie og hotte konkyliefritter i Key West

Gå en tur ad den hyggelige hovedgade med de smukke huse og skønne stemning. Smag på nogle af de lokale delikatesser, bl.a. key lime pie og friturestegte konkylier, de berømte conch fritters. Læg gåturen forbi bøjen, der markerer det sydligste punkt på USA’s fastland. 

Intet besøg i Key West uden at smage på den berømte kage, Key Lime Pie.I skal naturligvis også en tur til stranden, f.eks. i Fort Zachary State Park, hvor der bl.a. er omklædningsfaciliteter (der er entré til parken). Tag snorkeludstyret med, så I kan se nærmere på livet i det lune, krystalklare vand.

Det er fristende at vente og se den smukke solnedgang fra Mallory Square, inden I vender næsen hjemad mod Cape Coral, men de mindste i familien vil nok sætte pris på, at I kører lidt før. Det samme vil chaufføren måske.

Dag 14
Fisketur eller afslapning? I hvert fald en sidste tur i speedbåden!

Tag ud og prøv deep sea fishing - og få en tun, sejlfisk eller andet på krogenSå har I jeres sidste hele dag i jeres villa med speedbåd i Cape Coral. Hvis I har rejst flere generationer sammen, er der masser af minder at tale om ved de kommende familiemiddage. Det er noget ganske særligt for alle generationer fra de mindste til de ældste. 

Rejser I flere vennepar sammen, er venskabet højst sandsynligt blevet tættere end nogensinde. Både blandt de voksne og børnene. 

Men hvad skal dagen gå med? Speedbåden skal ganske givet luftes en sidste gang. Poolen skal også tjekkes ud. Og så kan det være, at I har lyst til selv at fange aftensmaden. Der er flere udbydere af fisketure i området.

Dag 15-16
Hjem fra ferie i USA

Klassisk amerikansk bil i South Beach, Miami, Florida, USADet er tid at sige farvel til speedbåd og villa. I kører tværs over Florida til Miamis internationale lufthavn. Hold øje med livet langs hovedvejene. Måske får I øje på bæltedyr og alligatorer på jeres vej. Skilte med advarsel om krydsende pantere kan godt få et lille gys frem, men I ser dem nok ikke, da de har været tidligt oppe.

I flyver hjem fra Miami og lander i Danmark dag 16.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

bemærk venligst: nedenstående priser er per person og gældende ved hhv. 4 eller 6 voksne rejsende.

 

 • Pris pr. voksen ved 4 voksne: 25.000 kr.

- 2 Junior Suiter Ocean View med to queen beds på Eden Roc Miami Beach 4* i Miami
- En lejlighed med 2 soveværelser Reunion Resort 4* i Orlando
- En villa med 3 separate soveværelser  i Cape Coral
- Speedbåd med plads til 6 personer

 • Pris pr. voksen ved 6 voksne: 23.500 kr.

- 3 Junior Suiter Ocean View med to queen beds Eden Roc Miami Beach 4* i Miami
- En lejlighed med 2 soveværelser og 1 lejlighed med 1 soveværelse på Reunion Resort 4* i Orlando
- En villa med 4 separate soveværelser i Cape Coral
- Speedbåd med plads til 8 personer

Børnepris fra 8.000 kr. per barn


kontakt os for priser for andre perioder

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ved 4 voksne der rejser sammen

 • Fly København-Orlando / Miami-København
 • 4 nætter på Reunion Resort 4*, Orlando. Lejlighed med 2 soveværelser 
 • 2 dages billet til Universal Studios (med mulighed for at besøge både Universal Studios & Islands of Adventure begge dage)
 • 3 nætter på Eden Roc Miami Beach 4*, Miami. Junior Suite Ocean View
 • Oplevelse: Cykel og kajak i Miami
 • 7 nætter i Cape Coral. Executive waterfront home med 3 soveværelser
 • Speedbåd i Cape Coral til 6 personer i 5 dage
 • Billeje: 7 pers. mini med alle forsikringer, en tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.

Ved 6 voksne der rejser sammen

 • Fly København-Orlando / Miami-København
 • 4 nætter på Reunion Resort 4*, Orlando. 2 lejligheder med hhv. 1 og 2 soveværelser 
 • 2 dages billet til Universal Studios (med mulighed for at besøge både Universal Studios & Islands of Adventure begge dage)
 • 3 nætter på Savoy Hotel 3+*, Miami. 3 standard suiter med 1 soveværelse hver 
 • Oplevelse: Cykel og kajak i Miami
 • 7 nætter i Cape Coral. Executive waterfront home med 4 soveværelser
 • Speedbåd i Cape Coral til 8 personer i 5 dage
 • Billeje: 2 fullsize biler med alle forsikringer, en tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Yderligere soveværelser end de nævnte. Spørg om priser på andre konfigurationer
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA