• Juniper Springs Resort er beliggende ved foden af Mammoth Mountain, CA
  • Der er aktiviteter i skiområdet for alle ved Mammoth Mountain, Californien
  • Rig mulighed for tricks ved Mammoth Mountain i Californien, USA

Familieski i Mammoth Lakes

Skiferie med lejlighed i Californiens bedste skiområde 12 dage fra 25.000 kr., børn fra 8.500 kr.

Glæd jer til:

Mammoth Lakes, Californiens bedste skiområde

Spektakulær natur og fortrinligt terræn med 46 præparerede pister

Utallige oplevelser for hele familien væk fra pisterne

Stor lejlighed med 2 soveværelser

Ski in/ski out med liften som nærmeste nabo

Læs mere

Oplev skiferie i USA for hele familien. I har en stor lejlighed i Mammoth Lakes, Californiens bedste skiområde, og bor med liften som nabo. Nyd butkicking fun, som man siger her, også når I ikke er på en af de 46 pister!

Mammoth Lakes i Californien er sol, smil og sne. Solen skinner 300 dage om året på det sammenhængende område med 46 pister. Basen ligger i 2.424 meter, og I kan løbe helt oppe fra toppen af Mammoth Mountain i 3.362 meter. Det betyder stor snesikkerhed, og kvaliteten af sneen er super.

Skiferie i USA for hele familien

Mammoth Lakes er samtidig endnu et eksempel på, hvordan amerikanerne kan skabe totaloplevelser for hele familien med utallige tilbud - uden at der går Disneyland i den her!

Kør ud i terrænet på snemobil. Drøn ned ad snerutsjebaner i baderinge. Kast jer ud i freestyle på forrygende baner, hvis I har mod på det. Tag gondolen til toppen af Mammoth Mountain om ikke andet så bare for turen og udsigten. Og nyd at være sammen i de skønne omgivelser. Måske i den opvarmede, udendørs jaccuzzi på hotellet?

Se artikel om Mammoth Lakes med grundig beskrivelse.

Stor lejlighed med to soveværelser

I skal bo 8 nætter på Juniper Springs Resort 3*, der ligger med liften Eagle Express som nærmeste nabo. Gå ud af døren om morgenen og tag skiene på. Kom hjem om aftenen og tag skiene af ved døren. Liften starter og slutter fladt, så den er nem at komme af og på – og I kan sidde hele familien sammen.

I har en stor lejlighed med 2 soveværelser og fuldt udstyret køkken. Er familien større, findes der også større lejligheder, der matcher.

Skræddersyet skiferie i Mammoth Lakes

Alt på denne rejse kan skræddersys efter jeres ønsker. Et ekstra stop i New York eller Los Angeles? Flere dage i San Francisco? Flere eller færre dage på ski? Et smut omkring Hawaii på vej hjem? Sig til, så arrangerer jeres rejserådgiver det.

Vi inkluderer som udgangspunkt både liftkort og udstyr alle dage, men tal med jeres rejserådgiver, hvis I medbringer udstyr selv.

Program

Dag 1
I rejser til San Francisco på skiferie i Mammoth Lakes

Lombard street, San Francisco, CalifornienI flyver som udgangspunkt direkte med SAS fra København til San Francisco, hvor I overnatter på et hotel nær lufthavnen. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker en anden rute f.eks. med stop i New York på vejen.

Sig på samme måde til, hvis vi i stedet skal arrangere et hotel i centrum af San Francisco, så I kan blive her et par dage før skiferien. En Nyhavn-rejse er skræddersyet til jer.

Dag 2
Fra San Francisco til Mammoth Lakes

Mammoth Mountain (3362m) i Californien er del af Sierra Nevada-bjergkædenI henter jeres bil og kører af sted mod Mammoth Lakes. Alt afhængig af vejret tager det 6½-7 timer.

I kan også vælge at flyve en times tid til Mammoth Lakes/Yosemite air, der ligger blot 10 minutters kørsel fra centrum af Mammoth Lakes. Flyene skal dog bestilles i rigtig god tid!

Spisestuen i jeres 3 Bedroom Townhouse på Juniper Springs Resort ved Mammoth Lakes, CAJuniper Springs Resort, Mammoth Lakes

De næste 8 nætter skal I bo på Juniper Springs Resort 3* i Mammoth Lakes. Her har I en stor lejlighed med 2 soveværelser og fuldt udstyret køkken.

Det betyder ikke nødvendigvis, at I skal lave mad selv, men det er dejligt at have faciliteterne f.eks. om morgenen. Mammoth Lakes byder på masser af muligheder, når sulten melder sig.

Dag 3-10
Skiferie i Mammoth Lakes, Californiens bedste skiområde

Der er aktiviteter i skiområdet for alle ved Mammoth Mountain, CalifornienMammoth Lakes er perfekt til skiferie i USA for familier. Ja, også for par, selvfølgelig, men her er ud over masser af gode løjper også utallige ekstra oplevelser for børn og barnlige sjæle.

Juniper Springs Resort er beliggende ved foden af Mammoth Mountain, CA

Ski in/ski out i Mammoth Lakes

Den ene nabo til hotellet er Little Eagle Base Lodge. Det lyder som et hotel, men er et servicecenter, hvor I kan leje ski, købe udstyr m.m. Et godt sted at starte skiferien. Der er flere af disse ”lodges” rundt i Mammoth Lakes. Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal sikre jer plads på en skiskole hjemmefra.

Den anden nabo er Eagle Express, en high speed lift, der lynhurtigt bringer jer op i terrænet. Det kan ikke være meget bedre. Kom bare af sted. Eller vil I starte med at få det store overblik over Mammoth Lakes? Der er to gratis buslinjer lige fra hotellet, og kører I til Mammoth Village, kan I tage gondolen op til toppen af Mammoth Mountain. Smukkere start kan I ikke få.

Læs mere om Mammoth Lakes og alle områdets tilbud.

Dag 11-12
Hjem fra Skiferie i Mammoth Lakes

Tag en pause og nyd udsigten til Mammoth Mountain, USAJeres skiferie i USA er ved at være slut. I kører tilbage til San Francisco og går om bord på et direkte SAS-fly til København … med mindre I vil et smut omkring Hawaii og få varmen på strandene? Hvis ikke, så lander flyet i København dag 12.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Familieski i Mammoth Lakes
RejseperiodeDobbelt
15.11.20 - 15.12.2024.000-26.000
16.12.20 - 05.01.2129.000-31.000
06.01.21 - 30.04.2124.000-26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS (2-11 ÅR)

Familieski i Mammoth Lakes, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
15.11.20 - 30.04.218.000-10.0008.000-10.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

  • Fly København-San Francisco / San Francisco-København
  • 1 nat på hotel i San Francisco nær lufthavnen
  • 9 dages billeje, med alle forsikringer, op til 4 chauffører, en tank benzin, Standard SUV og GPS
  • 8 nætter på Juniper Springs Resort 3*, Mammoth Lakes. 2 Bedroom Suite
  • 7 dages liftkort
  • 7 dagess udstyrsleje, inkl. ski, stave og støvler

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Gebyr for ESTA-registrering til USA