• Toget mellem Chicago og Seattle passerer forbi Kootenai Falls i det nordlige Montana
 • Hvidhovedet havørn i USA
 • Wilderness Discoverer sejler rundt i fjorde og skærgårde nær Seattle
 • Chicagos Skyline med det 447 meter høje Willis Tower til venstre

I tog over USA til yacht-cruise i Seattles fjorde

Fra Chicago til Seattle og videre på enestående natureventyr, 15 dage

Glæd jer til:

Togrejse fra Chicago over Glacier National Park til Seattle

7 dages Cruise til Olympic Wilderness og San juan Islands

Forrevne fjorde, spækhuggere og gastronomi

Mindre skib med udflugter i kajak og til fods

4* hoteller med perfekt beliggenhed

Læs mere

Oplev Chicago og Seattle og en betagende togrejse mellem de to byer. Fortsæt på 7 dages ekspedition ud i rå skærgård og forrevne fjorde på et lille skib med lækker mad og naturskønne udflugter bl.a. i kajak. Et ægte natureventyr!

Oplev en rejse til USA væk fra de gængse ruter og med oplevelser ud over det sædvanlige. 

Udforsk skønne Chicago

Chicago er en fantastisk by, som alt for få lægger vejen forbi. I flyver direkte dertil og bor i smørhullet, hvor Chicago River løber ud i Lake Michigan. Her ligger Swissotel 4* tæt på alle attraktioner. 

Tag toget Empire Builder videre

Fra den storslåede Union Station i Chicago stiger I om bord på toget Empire Builder og glemmer alt om, at USA er bilens land. I nyder nogle dages togrejse hen over USA gennem landbrugsland og vidtstrakte stepper og over smukke Glacier National Park som højdepunktet. 

Smukke og afslappede Seattle

Fremme i Seattle tjekker I ind på The Edgewater 4*, der står på pæle ud i Elliott Bay. Byens eneste waterfront hotel og tæt på alt. I har en fuld dag til at udforske Seattle og smage på den gode mad, byen er så kendt for. 

Natureventyr i seattles fjorde

Der går mange almindelige krydstogter fra Seattle, men glem alt om dem. I skal godt nok ud at sejle, men på et lille skib, som bringer jer på 7 dages ekspedition til Olympic Wilderness og San Juan islands. Glæd jer til at udforske de smalle fjorde med landgang på flere af de smukke skærgårdsøer. 

I sejler i kano, vandrer og tager på safari på udkig efter spækhuggere og sæler. Og I nyder stemning og gastronomi om bord. Der er selvfølgelig lagt en rute, men der er plads til spontanitet, hvis kaptajnen hører om særlige muligheder. Som man nu gør på rigtige ekspeditioner!

Tal med jeres rejserådgiver om ekstra dage eller ekstra oplevelser undervejs på denne rejse til USA. Rejsen kan skræddersys til jer.

Program

Dag 1
I rejser til Chicago

Lobbyen på Swissotel, ChicagoI rejser til Chicago med direkte fly. I Chicago O'Hare International Airport får I jeres bagage og herefter sætter I jer i en taxa mod byens centrum. En god halv time senere er I ved jeres hotel i Chicago.

Swissotel 4*, Chicago

Hvor Chicago River møder Lake Michigan i Illinois, skyder en trekantet prisbelønnet glasbygning i vejret. Det er Swissotel, hvor et lyst og komfortabelt værelse venter på jer. I bor i gåafstand til butikker og attraktioner i Chicago.

Dag 2
På egen hånd i Chicago

Navy Pier og det 447 meter høje Willis Tower i baggrundet (ændret fra Sears Tower i 2009), ChicagoNår dagen er omme, vil I undre jer over, at ikke flere danskere søger mod Chicago, der ligger så smukt ud til Lake Michigan med masser af grønne åndehuller. 

I har hele dagen til at gå på opdagelse. Gå en tur i parker som Millennium Park tæt på Swissotel og se på folkelivet. Læg vejen forbi forlystelsesområdet Navy Pier. Søg i højden til Skydeck Chicago i Willis Tower og nyd udsigten fra den højeste bygning på den vestlige halvkugle. Tør I gå ud på afsatserne af plexiglas og se lige ned i dybet? 

Jazz club i ChicagoEn T Rex, der hedder Sue

Et besøg i Chicago kan også omfatte et møde med en af byens berømtheder, Sue. Det er den komplette Tyrannosaurus Rex dinosaurus på The Field Museum, der blot er ét af mange glimrende museer. Og så er Chicago også stedet med en levende musikscene med både blues og jazz. 

Sig til, hvis vi skal forlænge opholdet med flere dage.

Dag 3-5
Chicago og skøn togtur mod Seattle

"All on board" - Amtrak tog klar til afgangI har hele formiddagen til at se det sidste af Chicago. Og så er det tid til at opleve en smuk togrejse. Efter frokost går turen mod Union Station, et imponerende vidnesbyrd om Vanderbilt-familiens storhed, da de skabte deres formuer bl.a. på jernbanedrift. 

Deres stationers udtryk f.eks. i Chicago og Seattle er store slottes riddersale og romerske katedraler værdige. Jeres tog afgår 14.45. 

Minneapolis i Minnesota - skylineMed Empire Builder til Seattle

Det kan godt være, USA er bilens land, men her er også fantastiske togture i USA. I skal køre med toget Empire Builder i det nordlige pionerspor gennem flot natur fra vidstrakte stepper til høje bjerge. Nyd udsigten fra jeres egen kupe eller sæt jeg i panorama vognen på øverste etage og nyd sceneriet.

Kort efter Chicago følger I Mississippi, og når aftenen falder på, kan I nyde lysene i skyline i Minneapolis og St. Paul. I har en komfortabel kupé på øverste etage og falder i søvn til den beroligende rytme af togets vej på skinnerne. 

Gassman Coulee Trestle i North Dakota. Togbroen fra 1899 er 546 m. langUendelige stepper og spektakulære bjerge

Om morgenen byder North Dakotas stepper jer velkommen, og I kører over den spektakulære Gassman Coulee Trestle bro på 546 m, der ligner noget, der er bygget af en uendelig række metalpinde. Men bare rolig, den skal nok holde. 

Via Missouri kører I ind i Big Sky country i Montana med uendeligt landbrugsland. Og så kommer højdepunktet på alle måder. Glacier National Park i The Rocky Mountains.

Om formiddagen dag 5 ruller I ind på Union Station i Seattle. Jeres togrejse er slut. I tager en taxa til jeres hotel i Seattle. 

Nyd en middag på Six Seven med udsigt til vandet på The Edgewater Hotel i SeattleThe Edgewater 4*, Seattle

I skal bo på det hotel i Seattle, der nok ligger smukkest af alle i byen. The Edgewater er Seattles eneste waterfront hotel og står på pæle i Elliott Bay. Nyd smukke udsigter til Olympic Mountains, Elliott Bay og skønne solnedgange, når dagen går på hæld. 

I bor i gåafstand til cruise-terminalen og de store seværdigheder i Seattle. Og hotellet kigger gerne efter jeres bagage, til værelset er klar om eftermiddagen.

Dag 6
På opdagelse i Seattle

Seattle med byens vartegn, det 184 meter høje udsigtstårn, The Space Needle i baggrundenSeattle ligger smukt ved Elliott Bay omgivet af høje bjerge. Det skaber en del nedbør, men til gengæld er her grønt og frodigt overalt. Byen er meget moderne med fokus på miljø og livskvalitet. Bygger man en ny bygning, skal 2% af omkostningerne f.eks. gå til kunst i byen. 

Oplev Seattles vidunderlige smagsindtryk under en gourmettur i byenKaffe og god mad

Seattle er en dejlig by bare at slentre rundt i. Den er kendt for sin gode mad med bl.a. frisk seafood og det store fødevaremarked Pike Place Market. Tal endelig med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere en madtur for jer. 

Hvis I kan lide en god kop kaffe, er I også det rigtige sted. Seattle har mange udsøgte kafferristerier – bl.a. Starbucks, der startede her.

Dag 7-13
Cruise til Olympic Wilderness og San Juan Islands

Wilderness Discoverer sejler rundt i fjorde og skærgårde nær SeattleNu venter et enestående natureventyr fra Seattle med gastronomi og guddommelig skærgård. I skal med et mindre skib på cruise i de smalle fjorde og den smukke skærgård ved Seattle. 

Oplev naturen til vands under krydstogtet ved San Juan Islands og Olympic Wilderness7 dages eventyr i skærgården

På jeres 7 dages cruise til Olympic Wilderness og San Juan Islands kan I glæde jer til meget mere end bare at nyde det gode liv om bord fra den dejlige kahyt til mad på gourmetniveau. 

I sejler i de smalle fjorde og går i land på en række øer ude i den rå og smukke natur, hvor I er i læ af Olympic Peninsula og Vancouver Island. I kan tage på udflugter til fods og i kajak og opleve sæler og spækhuggere på nært hold. 

Vandretur i Olympic National Park på halvøen Olympic i Washington StateGlæd jer f.eks. til vandretur i Olympic Mountains, der er UNESCO World Heritage Site. Ude i vandet er østersfarme, og I skal nok få en smagsprøve. Vær også forberedt på, at kaptajnen udnytter aktuelle muligheder til særlige oplevelser på vejen. 

Programmet ligger ikke 100 % fast, men tilpasses mulighederne. Det er med andre ord ikke et traditionelt krydstogt. Det er en ekspedition, men med høj komfort og fantastisk mad.

Dag 14-15
I havn og hjem til Danmark

Spæghugger ved San Juan Islands, Washington StateDenne dag kommer jeres cruise tilbage til Fishermen’s Terminal i Seattle om formiddagen. Senere er der afgang til lufthavnen, hvorfra I flyver hjemad. Efter et enkelt skift undervejs, ankommer I til København over middag.

Velkommen hjem fra jeres rejse til USA.

 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Flyrejse København-Chicago / Seattle-København
 • Lufthavnsskatter
 • Togrejse Chicago-Seattle med Empire Builder i egen sovekupe med toilet
 • 2 nætter på Swissotel 4*, Chicago i dobbeltværelse
 • 2 nætter på The Edgewater 4*, Seattle i dobbeltværelse
 • 7 nætters eksklusivt yacht-cruise i Seattles fjorde inkl. helpension, drikkevarer og udflugter

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda og Europæiske
 • Transport mellem hoteller, lufthavne, stationer og havn
 • Måltider, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

Bestil i god tid!
Der er et begrænset antal vogne med sovekupeer med eget toilet, hvorfor vi anbefaler bestilling i god tid.