Xl Usa Illinois Chicago Skyline

I tog over USA til yacht-cruise i Seattles fjorde

I tog over USA til yacht-cruise i Seattles fjorde

15 dage fra 63.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Fra Chicago til Seattle og videre på enestående natureventyr

Oplev Chicago og Seattle og en betagende togrejse mellem de to byer. Fortsæt på 7 dages ekspedition ud i rå skærgård og forrevne fjorde på et lille skib med lækker mad og naturskønne udflugter bl.a. i kajak. Et ægte natureventyr!

Glæd jer til

 • Togrejse fra Chicago over Glacier National Park til Seattle
 • 7 dages Cruise til Olympic Wilderness og San juan Islands
 • Forrevne fjorde, spækhuggere og gastronomi
 • Mindre skib med udflugter i kajak og til fods
 • 4* hoteller med perfekt beliggenhed

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Chicago 2 nætter på Chicago 2 Højdepunkter Skydeck Chicago i Willis Tower er den højeste bygning på den vestlige halvkugle. Tag til tops og ud på afsatsen af plexiglas og nyd synet direkte ned i dybet. Og glem ikke at besøge Sue - den komplette Tyrannosaurus Rex dinosaurus på The Field Museum Skydeck Chicago i Willis Tower er den højeste bygning på den vestlige halvkugle. Tag til tops og ud på afsatsen af plexiglas og nyd synet direkte ned i dybet. Og glem ikke at besøge Sue - den komplette Tyrannosaurus Rex dinosaurus på The Field Museum
Seattle 2 nætter på Seattle 2 Højdepunkter Seattle er god mad og det store fødevaremarkedet Pike Place Market er et besøg værd Seattle er god mad og det store fødevaremarkedet Pike Place Market er et besøg værd
Yacht-cruise 7 nætter på Yacht-cruise 7 Højdepunkter Ad smukke og smalle fjorde sejler I til oplevelser og højdepunkter. Kaptajnen tager sig friheden til at udnytte spontane muligheder til særlige oplevelser - derfor kan vi ikke udpege højdepunkterne på forhånd. De opstår når du mindst venter det Ad smukke og smalle fjorde sejler I til oplevelser og højdepunkter. Kaptajnen tager sig friheden til at udnytte spontane muligheder til særlige oplevelser - derfor kan vi ikke udpege højdepunkterne på forhånd. De opstår når du mindst venter det
Xl USA Washington State Deception Pass State Park Deception Pass Bridge
Xl USA Washington State Seattle Puget Sound Orca Killer Whale
Small Usa Amtrak Train Flowers
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Udforsk skønne Chicago

Chicago er en fantastisk by, som alt for få lægger vejen forbi. I flyver direkte dertil og bor midt i downtown Chicago. Her ligger Chicago Athletic Association 4* tæt på alle attraktioner. 

Tag toget Empire Builder videre

Fra den storslåede Union Station i Chicago stiger I om bord på toget Empire Builder og glemmer alt om, at USA er bilens land. I nyder nogle dages togrejse hen over USA gennem landbrugsland og vidtstrakte stepper og over smukke Glacier National Park som højdepunktet.

Smukke og afslappede Seattle

Fremme i Seattle tjekker I ind på The Edgewater 4*, der står på pæle ud i Elliott Bay. Byens eneste waterfront hotel og tæt på alt. I har en fuld dag til at udforske Seattle og smage på den gode mad, byen er så kendt for. 

Rejsen kan skræddersys til jer.

Oplev en rejse til USA væk fra de gængse ruter og med oplevelser ud over det sædvanlige. 

Tal med jeres rejserådgiver om ekstra dage eller ekstra oplevelser undervejs på denne rejse til USA.

Xl Usa Illinois Chicago Lasalle Street Bridge
Det skal i opleve

Dagsprogram

I rejser til Chicago med direkte fly. I Chicago O'Hare International Airport får I jeres bagage og herefter sætter I jer i en taxa mod byens centrum. En god halv time senere er I ved jeres hotel i Chicago.

Xl USA Chicago Athletic Association Hotel Lobby Fire Place

Chicago Athletic Association 4*, Chicago

I downtown Chicago skal I bo to nætter på historiske hotel Chicago Athletic Association. Hotellet er indrettet i en tidligere privat klub for eliten, og stedet emmer af smuk arkitektur og liv. Giv jer tid til at gå på opdagelse fra etage til etage og få alle fortællingerne med.

Når dagen er omme, vil I undre jer over, at ikke flere danskere søger mod Chicago, der ligger så smukt ud til Lake Michigan med masser af grønne åndehuller. 

I har hele dagen til at gå på opdagelse. Gå en tur i parker som Millennium Park tæt på Swissotel og se på folkelivet. Læg vejen forbi forlystelsesområdet Navy Pier. Søg i højden til Skydeck Chicago i Willis Tower og nyd udsigten fra den højeste bygning på den vestlige halvkugle. Tør I gå ud på afsatserne af plexiglas og se lige ned i dybet? 

Xl Usa Illinois Chicago Navy Pier Willis Tower Old Sears Tower Skyline
Xl Usa Illinois Chicago Jazz Club Sign Evening
Xl Usa Illinois Chicago Chicago Riverwalk Sign

En t-rex, der hedder Sue

Et besøg i Chicago kan også omfatte et møde med en af byens berømtheder, Sue. Det er den komplette Tyrannosaurus Rex dinosaurus på The Field Museum, der blot er ét af mange glimrende museer. Og så er Chicago også stedet med en levende musikscene med både blues og jazz. 

Sig til, hvis vi skal forlænge opholdet med flere dage.

I har hele formiddagen til at se det sidste af Chicago. Og så er det tid til at opleve en smuk togrejse. Efter frokost går turen mod Union Station, et imponerende vidnesbyrd om Vanderbilt-familiens storhed, da de skabte deres formuer bl.a. på jernbanedrift. 

Deres stationers udtryk f.eks. i Chicago og Seattle er store slottes riddersale og romerske katedraler værdige. Jeres tog afgår 14.45. 

Xl Usa Amtrak Train Starlight Coast Rail
Xl USA Minnesota Minneapolis Skyline
Xl Usa Amtrak Train Passengers Detain Conductor

Med Empire Builder til Seattle

Det kan godt være, USA er bilens land, men her er også fantastiske togture i USA. I skal køre med toget Empire Builder i det nordlige pionerspor gennem flot natur fra vidstrakte stepper til høje bjerge. I kan sætte jer i panorama vognen på øverste etage og nyd sceneriet.

Kort efter Chicago følger I Mississippi, og når aftenen falder på, kan I nyde lysene i skyline i Minneapolis og St. Paul. I har en komfortabel kupé og falder i søvn til den beroligende rytme af togets vej på skinnerne. 

Uendelige stepper og spektakulære bjerge

Om morgenen byder North Dakotas stepper jer velkommen, og I kører over den spektakulære Gassman Coulee Trestle bro på 546 m, der ligner noget, der er bygget af en uendelig række metalpinde. Men bare rolig, den skal nok holde. 

Via Missouri kører I ind i Big Sky country i Montana med uendeligt landbrugsland. Og så kommer højdepunktet på alle måder. Glacier National Park i The Rocky Mountains.

Om formiddagen dag 5 ruller I ind på Union Station i Seattle. Jeres togrejse er slut. I tager en taxa til jeres hotel i Seattle. 

Xl USA WA Seattle The Edgewater Hotel Six Seven Dining Room

The Edgewater 4*, Seattle

I skal bo på det hotel i Seattle, der nok ligger smukkest af alle i byen. The Edgewater er Seattles eneste waterfront hotel og står på pæle i Elliott Bay. Nyd smukke udsigter til Olympic Mountains, Elliott Bay og skønne solnedgange, når dagen går på hæld. 

I bor i gåafstand til cruise-terminalen og de store seværdigheder i Seattle. Og hotellet kigger gerne efter jeres bagage, til værelset er klar om eftermiddagen.

Seattle ligger smukt ved Elliott Bay omgivet af høje bjerge. Det skaber en del nedbør, men til gengæld er her grønt og frodigt overalt. Byen er meget moderne med fokus på miljø og livskvalitet. Bygger man en ny bygning, skal 2% af omkostningerne f.eks. gå til kunst i byen. 

XL USA Beautiful Seattle In The Evening With Mt.Rainer
Xl USA Washington State Seattle Cakes Coffee Savor Seattle Food Tour
Xl USA Washington State Seattle Jimmy Hendrix Statue Savor Seattle Food Tour

Kaffe og god mad

Seattle er en dejlig by bare at slentre rundt i. Den er kendt for sin gode mad med bl.a. frisk seafood og det store fødevaremarked Pike Place Market. Tal endelig med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere en madtur for jer. 

Hvis I kan lide en god kop kaffe, er I også det rigtige sted. Seattle har mange udsøgte kafferristerier – bl.a. Starbucks, der startede her.

Nu venter et enestående natureventyr fra Seattle med gastronomi og guddommelig skærgård. I skal med et mindre skib på cruise i de smalle fjorde og den smukke skærgård ved Seattle.

Xl Usa WA Safari Quest Ship Sailing Uncruise Adventures
Small Usa WA Safari Quest Ship Aft Deck Uncruise Adventures
Xl Usa WA Coastal Kayaking Uncruise Adventures

7 dages eventyr i Skærgården

På jeres 7 dages cruise til Olympic Wilderness og San Juan Islands kan I glæde jer til meget mere end bare at nyde det gode liv om bord fra den dejlige kahyt til mad på gourmetniveau. 

I sejler i de smalle fjorde og går i land på en række øer ude i den rå og smukke natur, hvor I er i læ af Olympic Peninsula og Vancouver Island. I kan tage på udflugter til fods og i kajak og opleve sæler og spækhuggere på nært hold.

Glæd jer f.eks. til vandretur i Olympic Mountains, der er UNESCO World Heritage Site. Ude i vandet er østersfarme, og I skal nok få en smagsprøve. Vær også forberedt på, at kaptajnen udnytter aktuelle muligheder til særlige oplevelser på vejen. 

Programmet ligger ikke 100 % fast, men tilpasses mulighederne. Det er med andre ord ikke et traditionelt krydstogt. Det er en ekspedition, men med høj komfort og fantastisk mad.

Small Usa WA Olympic National Park Peninsula Forest Hike Uncruise Adventures

Denne dag kommer jeres cruise tilbage til Fishermen’s Terminal i Seattle om formiddagen. Senere er der afgang til lufthavnen, hvorfra I flyver hjemad. Efter et enkelt skift undervejs, ankommer I til København over middag.

Velkommen hjem fra jeres rejse til USA.

Xl USA Washington State San Juan Islands Orca Killer Whale
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Natureventyr i Seattles fjorde

Der går mange almindelige krydstogter fra Seattle, men glem alt om dem. I skal godt nok ud at sejle, men på et lille skib, som bringer jer på 7 dages ekspedition til Olympic Wilderness og San Juan islands. Glæd jer til at udforske de smalle fjorde med landgang på flere af de smukke skærgårdsøer. 

I sejler i kano, vandrer og tager på safari på udkig efter spækhuggere og sæler. Og I nyder stemning og gastronomi om bord. Der er selvfølgelig lagt en rute, men der er plads til spontanitet, hvis kaptajnen hører om særlige muligheder. Som man nu gør på rigtige ekspeditioner!

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Flyrejse København-Chicago / Seattle-København
 • Lufthavnsskatter
 • Togrejse Chicago-Seattle med Empire Builder i valgte type togkupé
 • Alle måltider under hele togrejsen
 • 2 nætter på Chicago Athletic Association 4*, Chicago. Classic Queen room
 • 2 nætter på The Edgewater 4*, Seattle. Dobbeltværelse med waterviev
 • 7 nætters eksklusivt yacht-cruise i Seattles fjorde inkl. helpension, drikkevarer og udflugter

Superliner Roomette

Pris per person ved 2 voksne
I tog over USA til yacht-cruise i Seattles fjorde, Superliner roomette
RejseperiodeDobbeltEnkelt
06.09.22 ‑ 16.11.2262.000‑64.00074.000‑76.000
01.04.23 ‑ 09.05.2363.000‑65.00075.000‑77.000
06.09.23 ‑ 14.11.2366.000‑68.00078.000‑80.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Superliner Bedroom

Pris per person ved 2 voksne
I tog over USA til yacht-cruise i Seattles fjorde, Superliner bedroom
RejseperiodeDobbeltEnkelt
06.09.22 ‑ 16.11.2272.000‑74.00093.000‑95.000
01.04.23 ‑ 09.05.2373.000‑75.00095.000‑97.000
06.09.23 ‑ 14.11.2376.000‑78.00098.000‑100.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport mellem hoteller, lufthavne, stationer og havn
 • Måltider, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

Bestil i god tid!
Der er et begrænset antal vogne med sovekupeer med eget toilet, hvorfor vi anbefaler bestilling i god tid.

Togrejse med Empire Builder
I kan vælge togkupé Superliner Roomette (fælles bad/toilet) eller Superliner Bedroom (eget bad/toilet)

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.