Xl USA Florida Orlando Walt Disney World Cinderella Castle

Mickey, søkøer og strand i Florida

Mickey, søkøer og strand i Florida

13 dage fra 33.000 kr. | BØRN fra 6.500 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Familieferie med temaparker, snorkeludflugt med søkøer og strand

Oplev solskinsstaten Florida på en vinterferie med temaparker som Walt Disney World og Universal Studios. Mød en tonstung havfrue på snorkeltur med søkøer. Og nyd strandliv ved den Mexicanske Golf. Nyhavn Rejser har udvalgt 3* og 4* familiehoteller tæt på oplevelserne.

Glæd jer til

 • Snorkling med søkøer og sejltur blandt alligatorer
 • God tid til at opleve Orlandos temaparker
 • 3* og 4* familiehoteller tæt på oplevelserne
 • Afslapning på stranden i Naples
 • Rummelig bil med GPS

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Orlando 5 nætter på Orlando 5 Højdepunkter Walt Disney World med bl.a. Magic Kingdom og Animal Kingdom samt Universals temaparker Island of Adventures og Universal Studios. Walt Disney World med bl.a. Magic Kingdom og Animal Kingdom samt Universals temaparker Island of Adventures og Universal Studios.
Crystal River 2 nætter på Crystal River 2 Højdepunkter Det charmerende hotel Plantation on Crystal River 3* og snorkling med søkøer i Crystal River. Det charmerende hotel Plantation on Crystal River 3* og snorkling med søkøer i Crystal River.
Naples 5 nætter på Naples 5 Højdepunkter Stilfuld strandferie med 10 km lang strand ved Naples ud til Den Mexicanske Golf. Stilfuld strandferie med 10 km lang strand ved Naples ud til Den Mexicanske Golf.
Xl USA Florida Everglades Alligator Family Bird Animals
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Mød Mickey, Fedtmule, Harry Potter og Spiderman

Når I rejser til Floridas temaparker ved Orlando venter et overflødighedshorn af oplevelser, som man kan bruge mange ferier på. De kendteste er Walt Disney World med bl.a. Magic Kingdom og Animal Kingdom samt Universals to parker Island of Adventures og Universal Studios, hvor I bl.a. kan tage på vilde eventyr med Harry Potter. Her er gigantiske rutsjebaner, fascinerende 3D eventy.

Svøm med en havfrue med overskæg

Ved Crystal River i det nordvestlige Florida søger de store søkøer ind i de varmere kanalsystemer, når de har spist sig mætte ude i havet. De tonstunge dyr, der siges at have givet grobund for søfolkenes legender om havfruer, er på forunderlig vis utroligt charmerende fra den flade hale over de små luffer til den bløde mule med diskret overskæg.

Strandferie i Naples og alligatorer i Everglades 

Everglades med de mange alligatorer er også inden for rækkevidde, og vi inkluderer en privat sejltur i Everglades.

Xl Usa Florida Naples The Old Pier
Xl Usa Florida Crysta River Manatee 3
Xl Usa Florida Naples Edgewater Beach Hotel Fire Pit Sunset
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Orlando, hvor I lander samme dag. I henter jeres bil i lufthavnen og kører til WorldQuest Resort i Orlando, hvor I skal bo de næste 5 nætter. I morgen går det løs.

Xl Usa Florida Orlando Worldquest Resort Pool Overview

Xl USA Florida Magic Wizard Sign Harry Potter Not Universal Studios Shutterstock

De næste dage er fri til at besøge de temaparker, der passer bedst til jeres familie. I kan overveje at købe fast track billetter, så I springer køerne over og når meget mere. 

Glæd jer til Walt Disney World med bl.a. Magic Kingdom og Animal Kingdom, mødet med Mickey Mouse, Pluto, Anders And og alle de andre figurer, til storslåede parader og den rene fest med forlystelser for store og små. 

Mon ikke I også skal omkring en eller begge Universals parker Island of Adventures og Universal Studios? I begge venter store eventyr med Harry Potter. De modige kaster sig ud i rutsjebaner med kæmpe loops, men her er noget for alle fra det blide til det vilde bygget op omkring Universals mange filmuniverser fra Snurre Snup og Minions til Spider Man. Overgiv jer til en utrolig verden, hvor alt bare fungerer til mindste detalje. 

Xl USA Florida Spiderman Selfie Not Universal Studios Shutterstock

Her er også et utal af andre temaparker i området, som også er værd at se nærmere på. F.eks. Discovery Cove, hvor I kan snorkle med eksotiske fisk, og Kennedy Space Center.

Xl USA Florida Key Largo Scuba Diving Coral Reef Fish Florida Keys

Outlets i Orlando

I har bil. Og Orlando har outlets fyldt med tøj og sko til priser, der er værd at køre efter. I kan en af dagene vælge at lægge vejen omkring et af de kæmpe outlets. Man kan snildt bruge en dag her, hvis der er plads i kufferten. 

Nu går jeres rejse til Florida mod nye oplevelser. I forlader Orlando og kører mod nordøst til Crystal River på vestkysten nord for Tampa. På vejen kommer I blandt andet gennem kilometerlange appelsinplantager, hvor skilte advarer om krydsende bjørne!

Fremme ved Crystal River skal I bo på hyggelige Plantation on Crystal River 3*, der som navnet antyder, er bygget op som en gammel plantageejendom. Her er store grønne områder ud til kanalerne, opvarmet pool og en restaurant, der serverer rigtig god mad. Men årsagen til, at I er her, er en helt anden: I skal snorkle med søkøer!

Xl Florida Hotel Plantation On Crystal River Evening Pool River USA

Har I nogensinde mødt en havfrue? I dag bliver nok første gang. De kæmpe søkøer siges at have dannet baggrund for søfolkenes legender om havfruer, og de store dyr er da også noget, man bare forelsker sig i med det samme. Selv om de kan veje op til 1500 kg, er de utroligt kære. 

I skal svømme med søkøer på en udflugt med hotellets dykkercenter, så I sejler af sted fra hotellets egen bådebro. I får våddragt mm udleveret på stedet. Glæd jer til en skøn naturoplevelse. Om vinteren er der ca. 400 søkøer i Crystal River, om sommeren blot 40-50 individer, da havet her er varmere.

Xl USA Florida Edgewater Beach Hotel Cafe Pool

I kører nu lidt sydpå langs Floridas vestkyst til eksklusive Naples, der ligger ud til 10 km lang sandstrand og Den Mexicanske Golf.

De næste dage skal I nyde byen og ikke mindst fem overnatninger på  Edgewater Beach Hotel.

Xl USA Florida Edgewater Beach Hotel Beach View Naples

Edgewater Beach Hotel 4*, Naples

Jeres base for nydelse af det sydvestlige Florida er vores nøje udvalgte og stilfulde  strandhotel ud til Den Mexicanske Golf. Her ligger Edgewater Beach Hotel, hvor I har en dejlig suite. Glæd jer til badeture, shopping og solnedgange.

Xl Usa Florida Naples Edgewater Beach Hotel Aerial View Pool Beach Ocean

Det er vinter i Florida, så på stranden i Naples er der normalt som på en god dansk sommerdag derhjemme. Solen står højt, sandet er blødt og I må lige mærke med tæerne, om det skal være havet eller hotellets opvarmede pools, der skal bades i. 

I har stadig bilen, og her er flere udflugtsmuligheder. Kør f.eks. ud på den charmerende ø Sanibel Island med smukke sommerhuse, gode restauranter og en strand fyldt med smukke strandskaller. Her patruljerer pelikanerne langs kysten, og vil I se flere fugle, så læg vejen omkring øens beskyttede naturområde. 

Florida Naples Laplaya Beach & Golf Resort Airboat Alligator Safari

Shopping i Naples

I downtown Naples er god shopping, gallerier og restauranter. Kør i bilen eller nok endnu nemmere hop på en cykel til fashionable Fifth Avenue South og Third Street South i Naples. 

Alligatorer i Everglades

Everglades' alligatorer er også inden for rækkevidde, så selvfølgelig skal I se dem. Vi inkluderer en sejltur i Everglades på en privat airboat. Det koster noget mere end en af de større turbåde, men oplevelsen er også markant bedre.

Xl USA Florida Tampa Aerial View City Hillsborough River

Jeres rejse til Florida nærmer sig slutningen. Efter morgenmaden kører I til Miami International Airport, hvor I afleverer bilen, og herfra flyver hjemad mod Danmark, hvor I lander dag 13. 

Small USA Florida St. Augustine, Trolley
Håndplukket til jer

Det skal i opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

I har 5 overnatninger på WorldQuest Resort 3+* i Orlando, så har I også god tid til at nyde både temaparker og jeres hotel.

I skal snorkle med søkøer og bo på et hyggeligt hotel, Plantation on Crystal River 3*, der ligger lige ud til kanalsystemerne – med stor opvarmet pool! 

Jeres rejse til Florida slutter med 5 nætter på Edgewater Beach Hotel 4* i Naples. I bor lige ud til stranden og kan tage på udflugter til kystens charmerende øer som Sanibel Island, hvor strandene er fulde af smukke strandskaller og pelikaner, der patruljerer langs stranden. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Orlando / Miami-København
 • Lufthavnsskatter
 • Billeje: Standard SUV med alle forsikringer, en tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.
 • 5 nætter på WorldQuest Resort 3+*, Orlando. Two Bedroom Deluxe Suite
 • 1 nat på Plantation on Crystal River 3*, Florida
 • Oplevelse: Svøm med en havfrue i Crystal River
 • 5 nætter på Edgewater Beach Hotel 4*, Naples. 1 Bedroom Suite
 • Oplevelse: Alene med alligatorerne i Everglades
Pris per person ved 2 voksne
Mickey, søkøer og strand i Florida
RejseperiodeDobbeltEnkelt
12.04.24 ‑ 19.06.2444.000‑46.00082.000‑84.000
20.06.24 ‑ 15.12.2432.000‑36.00057.000‑64.000
16.12.24 ‑ 04.01.2544.000‑46.00082.000‑84.000
05.01.25 ‑ 31.03.2537.000‑39.00067.000‑69.000
01.04.25 ‑ 19.06.2547.000‑49.00086.000‑88.000
20.06.25 ‑ 25.08.2534.000‑38.00060.000‑67.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Mickey, søkøer og strand i Florida, børn (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
12.04.24 ‑ 25.08.256.000‑8.0006.000‑8.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.