• Solnedgang ved Fort Myers Beach
  • Søko kalv i Crystal River, Florida, USA
  • Strandskaller på Sanibel Island, Florida
  • Alligatorfamilie i Everglades i Florida

Mickey, søkøer og strand i Florida

Familieferie med temaparker, snorkeludflugt med søkøer og strand, 13 dage fra 26.000 kr., børn fra 6.000 kr.

Glæd jer til:

Snorkling med søkøer og sejltur blandt alligatorer

God tid til at opleve Orlandos temaparker

3* og 4* familiehoteller tæt på oplevelserne

Afslapning på stranden i Naples

Rummelig bil med GPS

Læs mere

Oplev solskinsstaten Florida på en vinterferie med temaparker som Walt Disney World og Universal Studios. Mød en tonstung havfrue på snorkeltur med søkøer. Og nyd strandliv ved den Mexicanske Golf. Nyhavn Rejser har udvalgt 3* og 4* familiehoteller tæt på oplevelserne.

Mød Mickey, Fedtmule, Harry Potter og Spiderman

Når I rejser til Floridas temaparker ved Orlando venter et overflødighedshorn af oplevelser, som man kan bruge mange ferier på. De kendteste er Walt Disney World med bl.a. Magic Kingdom og Animal Kingdom samt Universals to parker Island of Adventures og Universal Studios, hvor I bl.a. kan tage på vilde eventyr med Harry Potter. Her er gigantiske rutsjebaner, fascinerende 3D eventyr, store optog og meget mere for alle aldre. Overgiv jer til en utrolig verden, hvor alt bare fungerer til mindste detalje. 

I har 5 overnatninger på WorldQuest Resort 3+* i Orlando, så har I også god tid til at nyde både temaparker og jeres hotel.

Svøm med en havfrue med overskæg

Ved Crystal River i det nordvestlige Florida søger de store søkøer ind i de varmere kanalsystemer, når de har spist sig mætte ude i havet. De tonstunge dyr, der siges at have givet grobund for søfolkenes legender om havfruer, er på forunderlig vis utroligt charmerende fra den flade hale over de små luffer til den bløde mule med diskret overskæg. 

I skal snorkle med søkøer og bo på et hyggeligt hotel, Plantation on Crystal River 3*, der ligger lige ud til kanalsystemerne – med stor opvarmet pool!  

Strandferie i Naples og alligatorer i Everglades 

Jeres rejse til Florida slutter med 5 nætter på Edgewater Beach Hotel 4* i Naples. I bor lige ud til stranden og kan tage på udflugter til kystens charmerende øer som Sanibel Island, hvor strandene er fulde af smukke strandskaller og pelikaner, der patruljerer langs stranden. 

Everglades med de mange alligatorer er også inden for rækkevidde, og vi inkluderer en privat sejltur i Everglades.

Program

Dag 1
I rejser til USA

Poolen på WorldQuest Resort, OrlandoI rejser til Orlando, hvor I lander samme dag. I henter jeres bil i lufthavnen og kører til WorldQuest Resort i Orlando, hvor I skal bo de næste 5 nætter. I morgen går det løs.

Dag 2-5
Temaparker og outlets i Orlando

Animal Kingdom i Walt Disney World, Orlando, FloridaDe næste dage er fri til at besøge de temaparker, der passer bedst til jeres familie. I kan overveje at købe fast track billetter, så I springer køerne over og når meget mere. 

Glæd jer til Walt Disney World med bl.a. Magic Kingdom og Animal Kingdom, mødet med Mickey Mouse, Pluto, Anders And og alle de andre figurer, til storslåede parader og den rene fest med forlystelser for store og små. 

Cinderella Castle i Walt Disney World, Magic Kingdom i Orlando, Florida

Mon ikke I også skal omkring en eller begge Universals parker Island of Adventures og Universal Studios? I begge venter store eventyr med Harry Potter. De modige kaster sig ud i rutsjebaner med kæmpe loops, men her er noget for alle fra det blide til det vilde bygget op omkring Universals mange filmuniverser fra Snurre Snup og Minions til Spider Man. Overgiv jer til en utrolig verden, hvor alt bare fungerer til mindste detalje. 

Den marrokanske pavillion i Epcot, Walt Disney World, FloridaHer er også et utal af andre temaparker i området, som også er værd at se nærmere på. F.eks. Discovery Cove, hvor I kan snorkle med eksotiske fisk, og Kennedy Space Center.

Outlets i Orlando

I har bil. Og Orlando har outlets fyldt med tøj og sko til priser, der er værd at køre efter. I kan en af dagene vælge at lægge vejen omkring et af de kæmpe outlets. Man kan snildt bruge en dag her, hvis der er plads i kufferten. 

Dag 6
Fra Mickey til søkøer

Plantation on Crystal River. Smukt beliggende 4* hotel i Florida, USANu går jeres rejse til Florida mod nye oplevelser. I forlader Orlando og kører mod nordøst til Crystal River på vestkysten nord for Tampa. På vejen kommer I blandt andet gennem kilometerlange appelsinplantager, hvor skilte advarer om krydsende bjørne!

Fremme ved Crystal River skal I bo på hyggelige Plantation on Crystal River 3*, der som navnet antyder, er bygget op som en gammel plantageejendom. Her er store grønne områder ud til kanalerne, opvarmet pool og en restaurant, der serverer rigtig god mad. Men årsagen til, at I er her, er en helt anden: I skal snorkle med søkøer!

Dag 7
Svøm med søkøer i Crystal River

Søko kalv i Crystal River, Florida, USAHar I nogensinde mødt en havfrue? I dag bliver nok første gang. De kæmpe søkøer siges at have dannet baggrund for søfolkenes legender om havfruer, og de store dyr er da også noget, man bare forelsker sig i med det samme. Selv om de kan veje op til 1500 kg, er de utroligt kære. 

I skal svømme med søkøer på en udflugt med hotellets dykkercenter, så I sejler af sted fra hotellets egen bådebro. I får våddragt mm udleveret på stedet. Glæd jer til en skøn naturoplevelse. Om vinteren er der ca. 400 søkøer i Crystal River, om sommeren blot 40-50 individer, da havet her er varmere.

Efter morgenens snorkeltur går turen videre sydpå til Naples, hvor de sidste 5 nætter skal nydes på det nyrenoverede Edgewater Beach Hotel.

Dag 8
Til Stranden i Naples

Udsigt over poolområderne og stranden på Edgewater Beach Hotel, NaplesI kører nu lidt sydpå langs Floridas vestkyst til eksklusive Naples, der ligger ud til 10 km lang sandstrand og Den Mexicanske Golf.  

Edgewater Beach Hotel 4*, Naples

I skal nu nyde livet på et stilfuldt strandhotel ud til Den Mexicanske Golf og den 10 km lange strand ved Naples. Her ligger Edgewater Beach Hotel, hvor I har en dejlig ferielejlighed. Glæd jer til badeture, shopping og solnedgange.

Dag 9-11
Shopping, sol og alligatorer

Strandskaller på Sanibel Island, FloridaDet er vinter i Florida, så på stranden i Naples er der normalt som på en god dansk sommerdag derhjemme. Solen står højt, sandet er blødt og I må lige mærke med tæerne, om det skal være havet eller hotellets opvarmede pools, der skal bades i. 

I har stadig bilen, og her er flere udflugtsmuligheder. Kør f.eks. ud på den charmerende ø Sanibel Island med smukke sommerhuse, gode restauranter og en strand fyldt med smukke strandskaller. Her patruljerer pelikanerne langs kysten, og vil I se flere fugle, så læg vejen omkring øens beskyttede naturområde. 

Naples downtown - fasionable butikker og gode restauranterShopping i Naples

I downtown Naples er god shopping, gallerier og restauranter. Kør i bilen eller nok endnu nemmere hop på en cykel til fashionable Fifth Avenue South og Third Street South i Naples. 

Airboat i Everglades National Park i Florida, USAAlligatorer i Everglades

Everglades' alligatorer er også inden for rækkevidde, så selvfølgelig skal I se dem. Vi inkluderer en sejltur i Everglades på en privat airboat. Det koster noget mere end en af de større turbåde, men oplevelsen er også markant bedre.

Dag 12-13
Hjemrejse

Livreddertårn på Miami South Beach ved solopgangJeres rejse til Florida nærmer sig slutningen. Efter morgenmaden kører I til Miami International Airport, hvor I afleverer bilen, og herfra flyver hjemad mod Danmark, hvor I lander dag 13. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Mickey, søkøer og strand i Florida
RejseperiodeDobbeltEnkelt
02.12.21 - 15.12.2127.000-29.00047.000-49.000
16.12.21 - 04.01.2234.000-36.00061.000-63.000
05.01.22 - 31.03.2228.000-30.00049.000-51.000
01.04.22 - 19.06.2235.000-37.00064.000-66.000
20.06.22 - 15.12.2225.000-29.00044.000-49.000
16.12.22 - 01.01.2335.000-37.00064.000-66.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Mickey, søkøer og strand i Florida, børn (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
02.12.21 - 01.01.235.000-7.0006.000-8.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA