XL Caribbean US Virgin Islands St. Thomas Island Aerial View And Rainbow With Cruise Ships

New York og øhop i Dansk Vestindien

New York og øhop i Dansk Vestindien

13 dage fra 30.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

13 dage, kombiner The Big Apple med 2 caribiske øer

Mød dansk kulturhistorie, strande i verdensklasse og gæstfrie lokale på de attraktive øer, St. Croix og St. Thomas. Kombinér rejsen med pulserende New York – så fås det ikke meget bedre.

Glæd jer til

 • 2 nætter i New York med shopping og seværdigheder
 • 5 nætter på The Buccaneer 4* på St. Croix
 • 5 nætter på Secret Harbour Beach Resort 3+*, St. Thomas
 • 1 dagstur til St. John, inkl. frokost
 • Fleksibilitet: kortere eller længere rejse? Bestem selv!

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
New York 2 nætter på New York 2 Højdepunkter På egen hånd i New York med base i hjertet af Chinatown. På egen hånd i New York med base i hjertet af Chinatown.
St. Croix 5 nætter på St. Croix 5 Højdepunkter Eksklusiv strandferie og dansk kolonitidshistorie med charmerende Christiansted og det velbevarede gule fort, Christiansværn. Eksklusiv strandferie og dansk kolonitidshistorie med charmerende Christiansted og det velbevarede gule fort, Christiansværn.
St. Thomas 5 nætter på St. Thomas 5 Højdepunkter Den historiske havneby Charlotte Amalie, Von Scholtens guvernørbolig og svævebanen op til solnedgang fra Paradise Point. Den historiske havneby Charlotte Amalie, Von Scholtens guvernørbolig og svævebanen op til solnedgang fra Paradise Point.
XL USA New York Manhattan Skyline
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

New York - byen der aldrig sover ...

New York er en af de byer, I skal besøge mindst én gang i livet. Og når I først har gjort det, vil I næsten med sikkerhed tilbage mindst én gang til. Byen har alt, hvad hjertet begærer fra de bedste restauranter til bedste museer og shopping. Og meget mere! I bor på Hotel 50 Bowery 4*, der ligger centralt i New Yorks Chinatown. Designet er hipt og moderne, og her er en fantastisk asiatisk restaurant - men morgenen starter naturligvis med brunch på amerikansk manér.

Har I allerede oplevet New York, eller vil I bare gerne se noget andet, anbefaler vi enten Chicago eller Washington D.C. 

Dansk Vestindien - caribisk charme med historie

På Dansk Vestindien findes der stadig velholdte levn fra den danske kolonitid, som varede ca. 250 år, indtil øerne blev solgt til USA i 1917 for et symbolsk beløb. I dag er øerne først og fremmest caribiske. Calypso- og reggaemusik høres fra biler og baglokaler, og de smilende og farverige øboere er meget stolte af deres paradis.

Den særlige stemning og hjertevarme atmosfære kommer hurtigt under huden på alle besøgende.

Udforsk St. Thomas

St. Thomas er en mindre, naturskøn og frodig ø med bakker, dale og flotte strande, hvoraf flere er børnevenlige, som f.eks. Magens Bay. 

Hovedbyen Charlotte Amalie byder på spændende levn fra kolonitiden, hyggelige restauranter i de små gader og god taxfree shopping, bl.a. diamanter. Se Von Scholtens guvernørbolig og tag svævebanen op til Paradise Point for at opleve den smukkeste solnedgang over by og bugt. På St. Thomas skal I bo i en dejlig lejlighed på Secret Harbour Beach Resort 3+*. Det ligger direkte til en formidabel strand ved det turkisblå Nazareth Bay. Stedet har bl.a. pool, tennisbaner, vandsportsfaciliteter m.m.

På øhop fra St. Croix til St. Thomas

St. Croix er den største og på mange måder mest danske ø i Dansk Vestindien. Her finder I den charmerende by Christiansted med det velbevarede gule fort, Christiansværn, gamle pakhuse og en afslappet atmosfære. Masser af danske gadenavne, gravstene og gamle plantager.

St. Croix byder desuden på kridhvide strande, tropiske skove, et fantastisk caribisk køkken og smukke bygninger fra kolonitiden. Glæd jer til at bo på øens mest eksklusive hotel, The Buccaneer 4*. Her venter tre skønne strande, 18-hullers golfbane, talrige tennisbaner, stilfulde værelser og gastronomiske oplevelser.

XL Caribbean US Virgin Islands St. Thomas Island Coconut Palms Along Magens Bay Beach
XL Caribbean US Virgin Islands St. Thomas Island Sea Turtle Over Turtle Grass At Sapphire Beach
XL Caribbean US Virgin Islands St. Thomas Island Coast
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-St. Croix / St. Thomas-København
 • Lufthavnsskatter
 • 2 nætter i New York på Hotel 50 Bowery 4* i City View Room
 • 5 nætter på The Buccaneer, St. Croix 4* i Great House Ocean View,  inkl. morgenmad
 • 5 nætter på Secret Harbour Beach Resort, St. Thomas 3+* i Beachfront Studio
Pris per person ved 2 voksne
New York og øhop i Dansk Vestindien
RejseperiodeDobbeltEnkelt
12.08.22 ‑ 15.12.2229.000‑32.00048.000‑50.000
16.12.22 ‑ 29.12.2240.000‑44.00067.000‑75.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og- rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport fra lufthavne til hoteller
 • Vandflyveren mellem St. Croix og St. Thomas, enkelttur til ca. 700 kr. pr. person
 • Drikkepenge til Hotel The Buccaneer, som udgør USD 2,50 pr. person pr nat. Beløbet betales direkte til hotellet og dækker kun for morgenmadsbuffet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 
 • Andre ydelser, der ikke er nævnt

Bemærk

 • Mulighed for tilslutningsfly fra provinsen fra ca. 850 kr. ekskl. taxes per person
 • Taxapriser enkelt New York ca. 65 USD, Dansk Vestindien ca. 80 USD plus drikkepenge
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Caribien

TILVALG: ØHOP PÅ HELE 3 ØER!

St. John er den mindste, men ubetinget smukkeste, ø i Dansk Vestindien. Det meste af øen er udlagt som nationalpark med fantastisk natur, gode vandrestier og suveræne strande, bl.a. den verdenskendte Trunk Bay og Cinnamon Bay. I rejsen til Dansk Vestindien er inkluderet en dagstur til St. John med frokost, drikkevarer og engelsktalende guide.

Ønsker I en overnatning eller flere på øen, kan vi arrangere dette på Gallows Point 3+* eller mere eksklusive The Westin Resort 4+*. Som vores Dansk Vestinden-eksperter siger: "Ingen tur til Dansk Vestindien er komplet, medmindre I har besøgt alle tre øer!"

I kan flyve mellem St. Croix og St. Thomas på 25 min. og sejle med katamaran på fem kvarter. Fra St. Thomas til St. John tager det kun 20 min. med båd fra Red Hook.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.