• Central Park på Manhattan i New York
 • USA New York City taxa
 • Trunk Bay på St. John, Dansk Vestindien
 • Udsigt over landskabet ved Magens Bay på St. Thomas i Dansk Vestindien

New York og øhop i Dansk Vestindien

13 dage, kombinér The Big Apple med 2 caribiske øer, fra 25.500 kr.

Glæd jer til:

2 nætter i New York med shopping og seværdigheder

5 nætter på The Buccaneer 4* på St. Croix

5 nætter på Secret Harbour Beach Resort 3+*, St. Thomas

1 dagstur til St. John, inkl. frokost

Fleksibilitet: kortere eller længere rejse? Bestem selv!

Læs mere

Mød dansk kulturhistorie, strande i verdensklasse og gæstfrie lokale på de attraktive øer, St. Croix og St. Thomas. Kombinér rejsen med pulserende New York – så fås det ikke meget bedre.

New York - byen der aldrig sover ...

New York er en af de byer, I skal besøge mindst én gang i livet. Og når I først har gjort det, vil I næsten med sikkerhed tilbage mindst én gang til. Byen har alt, hvad hjertet begærer fra de bedste restauranter til bedste museer og shopping. Og meget mere! I bor på Hotel 50 Bowery 4*, der ligger centralt i New Yorks Chinatown. Designet er hipt og moderne, og her er en fantastisk asiatisk restaurant - men morgenen starter naturligvis med brunch på amerikansk manér.

Har I allerede oplevet New York, eller vil I bare gerne se noget andet, anbefaler vi enten Chicago eller Washington D.C. 

Dansk Vestindien – caribisk charme med historie

På Dansk Vestindien findes der stadig velholdte levn fra den danske kolonitid, som varede ca. 250 år, indtil øerne blev solgt til USA i 1917 for et symbolsk beløb. I dag er øerne først og fremmest caribiske. Calypso- og reggaemusik høres fra biler og baglokaler, og de smilende og farverige øboere er meget stolte af deres paradis.

Den særlige stemning og hjertevarme atmosfære kommer hurtigt under huden på alle besøgende.

På øhop fra St. Croix til St. Thomas

St. Croix er den største og på mange måder mest danske ø i Dansk Vestindien. Her finder I den charmerende by Christiansted med det velbevarede gule fort, Christiansværn, gamle pakhuse og en afslappet atmosfære. Masser af danske gadenavne, gravstene og gamle plantager.

St. Croix byder desuden på kridhvide strande, tropiske skove, et fantastisk caribisk køkken og smukke bygninger fra kolonitiden. Glæd jer til at bo på øens mest eksklusive hotel, The Buccaneer 4*. Her venter tre skønne strande, 18-hullers golfbane, talrige tennisbaner, stilfulde værelser og gastronomiske oplevelser.

Udforsk St. Thomas

St. Thomas er en mindre, naturskøn og frodig ø med bakker, dale og flotte strande, hvoraf flere er børnevenlige, som f.eks. Magens Bay. 

Hovedbyen Charlotte Amalie byder på spændende levn fra kolonitiden, hyggelige restauranter i de små gader og god taxfree shopping, bl.a. diamanter. Se Von Scholtens guvernørbolig og tag svævebanen op til Paradise Point for at opleve den smukkeste solnedgang over by og bugt. På St. Thomas skal I bo i en dejlig lejlighed på Secret Harbour Beach Resort 3+*. Det ligger direkte til en formidabel strand ved det turkisblå Nazareth Bay. Stedet har bl.a. pool, tennisbaner, vandsportsfaciliteter m.m.

Tilvalg: Øhop på hele 3 øer!

St. John er den mindste, men ubetinget smukkeste, ø i Dansk Vestindien. Det meste af øen er udlagt som nationalpark med fantastisk natur, gode vandrestier og suveræne strande, bl.a. den verdenskendte Trunk Bay og Cinnamon Bay. I rejsen til Dansk Vestindien er inkluderet en dagstur til St. John med frokost, drikkevarer og engelsktalende guide.

Ønsker I en overnatning eller flere på øen, kan vi arrangere dette på Gallows Point 3+* eller mere eksklusive The Westin Resort 4+*. Som vores Dansk Vestinden-eksperter siger: "Ingen tur til Dansk Vestindien er komplet, medmindre I har besøgt alle tre øer!"

I kan flyve mellem St. Croix og St. Thomas på 25 min. og sejle med katamaran på fem kvarter. Fra St. Thomas til St. John tager det kun 20 min. med båd fra Red Hook.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

New York - St. Croix - St. Thomas

New York og øhop i Dansk Vestindien
RejseperiodeDobbeltEnkelt
23.11.19 ‑ 15.12.1925.000‑27.00041.000‑43.000
17.12.1929.000‑31.00049.000‑51.000
18.12.19 ‑ 01.01.2036.000‑38.00063.000‑65.000
02.01.20 ‑ 31.03.2028.000‑31.00048.000‑52.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

 

Rasmus Købgaard

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og- rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport fra lufthavne til hoteller
 • Vandflyveren mellem St. Croix og St. Thomas, enkelttur til ca. 700 kr. pr. person
 • Drikkepenge til Hotel The Buccaneer, som udgør USD 2,50 pr. person pr nat. Beløbet betales direkte til hotellet og dækker kun for morgenmadsbuffet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 
 • Andre ydelser, der ikke er nævnt

Bemærk

 • Mulighed for tilslutningsfly fra provinsen fra ca. 850 kr. ekskl. taxes per person
 • Taxapriser enkelt New York ca. 65 USD, Dansk Vestindien ca. 80 USD plus drikkepenge