XL USA Florida Miami South Beach

Puls i New York og sol over Miami

Puls i New York og sol over Miami

11 dage fra 37.500 kr. | BØRN fra 7.000 kr.

Med børnene til byliv og daseliv i USA

Oplev en af verdens mest pulserende storbyer, New York, med et overflødighedshorn af tilbud, og pust så ud ved stranden i Miami bagefter. Vi har udvalgt hoteller, hvor I får gode værelser og rigtigt meget for pengene.

Man skal ikke have gået ret mange sko til, før man drømmer om at opleve byen, der kalder sig et æble. Børnene kender alt til New Yorks puls fra musikvideoer og film, og alt efter alder står skyskrabere eller shopping øverst på bucketlisten. Den skal især større børn nok skrive for jer, hvis I bare sørger for alt det praktiske.

Glæd jer til

 • Manhattans storbyjungle med tilbud til hele familien
 • Miamis sol, strand og art deco
 • Hoteller med perfekt beliggenhed og udsigter
 • Meget for pengene
 • Mulighed for direkte fly - se perioder

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
New York 3 nætter på New York 3 Højdepunkter På stedet, hvor det værst tænkelige skete i 2001 har New York igen rejst sig, og i dag står One World Trade Center som symbol på dette. Bliv blæst bagover af udsigten fra One World Observatory, og kom tilbage til landjorden igen med en picnic i Central Park På stedet, hvor det værst tænkelige skete i 2001 har New York igen rejst sig, og i dag står One World Trade Center som symbol på dette. Bliv blæst bagover af udsigten fra One World Observatory, og kom tilbage til landjorden igen med en picnic i Central Park
Miami 6 nætter på Miami 6 Højdepunkter Afslapning og fantastiske strande under Florida solen. Fra Miami har I muligheden for at tage på udflugt til Everglades, hvor alligatorerne lurer i vandoverfladen - Den bedste oplevelser er fra en privat airboat Afslapning og fantastiske strande under Florida solen. Fra Miami har I muligheden for at tage på udflugt til Everglades, hvor alligatorerne lurer i vandoverfladen - Den bedste oplevelser er fra en privat airboat

Direkte fly

I kan flyve direkte til New York fra København hele året, og om vinteren kan I også flyve direkte hjem fra Miami. Altid behageligt, men især når man rejser med børn.  

Xl Florida Miami Bayfront Skyline Sunny Day Palmtrees USA
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne familieferie i New York og Florida kan skræddersys til jeres ønsker. Vil I have flere eller færre dage hvert sted? Andre hoteller? Spændende udflugter? Eller måske ekstra oplevelser med de store forlystelsesparker i Florida? Sig til, så kan jeres rejserådgiver tilpasse alt. 

I rejser til New York City, hvor I lander senere samme dag. Flyveturen tager 8 timer og 45 minutter. 

Fra lufthavnen tager I en taxa til jeres hotel. Sig til, hvis børnene skal opleve at køre i limousine, så ankomsten til Big Apple får ægte star quality. 

Xl Usa New York Hotel 50 Bowery Exterior

Hotel 50 Bowery 3+*, New York

I skal bo de næste tre nætter på Hotel 50 Bowery i et City View Room med twin beds og flot udsigt over Manhattan. Det er et fantastisk skue både dag og nat. Se det endelig også fra tagterassen!

Hotel 50 Bowery ligger perfekt for at udforske New York. I er i Chinatown, der efter Nyhavn Rejsers mening er et af de mest hyggelige steder at bo. I kan gå til One World Observatory, Brooklyn Bridge og SoHos shopping.

Hvad kan man opleve i New York med børn? I skal ud i gaderne, lægge nakken tilbage og se huse gå ind i himlen. Børnene har måske allerede udvalgt nogle butikker hjemmefra - adressen til M&M butikken er 1600 Broadway! 

One World Observatory og The High Line 

Fra jeres hotel kan I gå hen til One World Observatory i One World Trade Center. Glæd jer til at blive blæst bagover af indtryk og sig til, hvis vi skal arrangere det hjemmefra. 

Xl Usa New York City Family Empire State View

En tur i Central Park - picnic, hestevogn, cykeltur eller bare slentre omkring - er et herligt afbræk i en travl storby. Det samme er parken The High Line, der er anlagt, hvor New York Central Railroad oprindeligt løb. Her kan I også få et første indtryk af New Yorks forrygende street art. 

XL USA New York Bike Riders At Central Park, Manhattan

Sejltur og gospel 

Empire State Building er for mange et must - uanset om man har set King Kong eller ej. Her er fantastiske teatre også med familieforestillinger fx musicals, og I kan tage på udflugt til Frihedsgudinden eller på en skøn sejltur i en  gammel skonnert, så I ser New York fra søsiden. 

XL Usa New York SHEARWATER Daytime With Statue

Væk fra Manhattan kan I opleve det store forlystelsescenter Luna Park ud til Coney Island Beach syd for Brooklyn. Lige i nabolaget er New York Aquarium på Riegelmann Boardwalk. Er I her en søndag, kan I høre gospel i Harlem. Sig til, hvis I vil være her nogle dage ekstra!

Xl New York Harlem Martin Luther King Boulevard Sign USA

Nu går jeres familierejse til USA videre til strandene i Florida, nærmere præciseret Miami Beach. I tager en taxa til lufthavnen og flyver til Miami. Det tager 3 timer. Fremme i Miami tager I igen en taxa til hotellet. 

The Miami Beach Edition 5*, Miami

I skal bo 6 nætter på skønne The Miami Beach EDITION, der ligger ud til South Beach, så I er i sandet på få skridt. Hotellet er smukt og betagende, og I har et værelse med havudsigt. Glæd jer desuden til de flotte poolområder, når I ikke er ude i sandet.

Xl Usa Miami The Miami Beach EDITION Historic Pool

Xl Usa Florida Miami Beach Sunrise Palm Trees

De næste dage går med så meget eller lidt, I nu har lyst til. Nyd at være sammen under Floridas sol, gå en tur ad strandstien til Lummus Park og Ocean Drive, hvor de mest ikoniske art deco-bygninger ligger. Også Lincoln Roads shopping og restauranter er tæt på. 

Xl Florida Miami Art Deco Building Orange Blue

Cykler, kajak og alligatorer 

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I gerne vil opleve alligatorerne i Everglades. Den bedste måde at gøre det på – især med børn – er nemlig en privat tur. Alt efter børnenes alder kan I også tage på en hyggelig cykeltur til Little Havana eller en tur med cykel og kajak i Biscayne Bay National Park.

Xl Florida Miami Restaurant Old Car Ocean Drive USA

XL USA Florida Miami Lifeguard Tower

Det er blevet tid til at sige farvel til Miami og USA. I tager en taxa i lufthavnen, og er det om vinteren, så kan I flyve direkte med SAS til København. Bestil i god tid, så I er sikre på at få billetter hertil. I lander i København dag 11 dansk tid. Flyveturen tager lige over 9 timer. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

I skal bo på Hotel 50 Bowery 3+*, der ligger i Chinatown på kanten til Little Italy med gåafstand til mange af de store attraktioner i New York. Vi booker et af de værelser, der har den bedste udsigt, men und også jer selv at tage op på tagterrassen og se ud over byen. 

Efter tre overnatninger i New York går turen så videre til stranden. Jeres hotel, The Miami Beach EDITION 5*, ligger lige ud til strandstien og sandet på South Beach. Hotellet formår at kombinere stemningen fra et boutique-hotel med luksusresortets faciliteter og mangfoldighed fra spa til underholdning, og I kan både gå til shopping og Ocean Drives ikoniske art deco-bygninger. Vi sørger for et værelse med havudsigt!

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København - New York
 • 3 nætter på Hotel 50 Bowery 3+*, New York. City view room med 2 queen size senge
 • Indenrigsfly New York – Miami
 • 6 nætter på The Miami Beach EDITION 5*, Miami. Ocean View værelse
 • Fly Miami – København
Pris per person ved 2 voksne
Puls i New York og sol over Miami
RejseperiodeDobbeltEnkelt
21.05.24 ‑ 19.06.2537.000‑42.00066.000‑73.000
20.06.25 ‑ 03.10.2538.000‑44.00069.000‑75.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Puls i New York og sol over Miami, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
21.05.24 ‑ 19.06.246.000‑8.0007.000‑9.000
20.06.24 ‑ 11.08.249.000‑11.00010.000‑12.000
12.08.24 ‑ 15.12.246.000‑8.0007.000‑9.000
16.12.24 ‑ 19.06.257.000‑9.0008.000‑10.000
20.06.25 ‑ 11.08.2510.000‑12.00011.000‑13.000
12.08.25 ‑ 03.10.257.000‑9.0008.000‑10.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.