• Tag med bæltekøretøj til bagsiden af Aspen Mountain og prøv kræfter med områdets fineste puddersne
 • Udsigt til pisterne fra dagligstuen i The Pfeifer Suite på The Little Nell i Aspen, Colorado
 • Udsigt til downtown Aspen fra bjergsiden i Aspen Snowmass, USA

Skiferie i Aspen på første klasse

Pister, puddersne og luksus på ikonisk hotel i Aspen, 10 dage

Glæd jer til:

Det mest eksklusive skisportssted i USA

Ikoniske The Little Nell 5* i Aspen, Colorado

Byens eneste ski in/ski out hotel

Cat skiing og puddersne på bagsiden af Aspen Mountain

Skileje og liftkort til alle 4 områder i Aspen Snowmass

Læs mere

Oplev en skiferie i USA, hvor I ikke bare nyder skiløb eller snowboarding på 360 pister, men i den grad også nyder det gode liv og Aspens unikke stemning og tilbud. I bor på byens mest ikoniske hotel og oplever også cat skiing i puddersne.

Dette er skiferien i USA for jer, der vil have adgang til fortrinligt skiløb eller snowboarding, og som samtidig vil nyde stemningen og det unikke liv i Aspen.

Alt er over gennemsnittet i Aspen

Ude på bjergene er Aspen Snowmass skabt til en skiferie med alle de udfordringer og glæder, I ønsker jer. Generelt mere udfordrende end gennemsnittet, men her er for alle. Også familier.

Det er ikke kun sværhedsgraderne, der er over gennemsnittet på en skiferie i Aspen. De eksklusive tilbud fra gastronomi til kultur er i særklasse. Aspen er en livsstil. Søgt af eliten og alle med sans for at leve på første klasse. I hvert fald når man som jer bor på The Litte Nell 5*!

360 pister fordelt på 4 områder

I skiområdet Aspen Snowmass har i adgang til i alt 4 store skiområder med hver sine kendetegn. Fra selve Aspen hæver gondolen The Silver Queen sig op fra torvet til toppen af Aspen Mountain, og der er gratis shuttlebusser til de øvrige områder. Se vores guide til Aspen Snowmass med pistekort område for område.

The Little Nell 5*

I skal bo på byens mest ikoniske hotel, The Little Nell 5*, der var Aspens første ski in/ski out-hotel - og stadig er det eneste. 5-stjernet luksus med alt, hvad dertil hører lige fra fortrinlig after ski til kokkenes værker i restauranten.

Selv oppe på Aspen Mountain møder I The Little Nell. I skal bare lede efter barchefens pop-up champagnebar, der trækkes rundt i sneen fra fredag til søndag!

Puddersne på bagsiden af Aspen Mountain

Vi inkluderer leje af udstyr og liftkort til alle dage på nær én. Ikke fordi I her skal sidde med fødderne oppe, men fordi I den dag skal prøve kræfter med cat skiing i puddersneen på bagsiden af Aspen Mountain!

Skræddersyet skiferie i Aspen

Alt på denne skiferie kan skræddersys til jeres ønsker. Ønsker I en nat i Denver, hvor I lander? Vil I flyve fra Denver til Aspen i stedet for at køre med privatchauffør? Eller køre selv? Har I selv udstyr? Og vil I nøjes med at gå til after ski på The Little Nell og i stedet bo lidt mere ydmygt? Tal med jeres rejserådgiver!

Program

Dag 1
I rejser til skiferie i Aspen

I flyver til Denver med et stop undervejs. Her venter Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner på at byde velkommen og køre jer til Aspen ca. 3 timer derfra.

Denver Union Station i Colorado

Vil I hellere …

Bestiller I denne skirejse i god tid, kan der være chance for pladser på det lille fly, der nogle dage går til Aspen fra Denver. Men det kræver planlægning.

Vil I slappe af oven på flyrejsen og måske vænne jer til lidt højde i Denvers 1.600 meter, kan vi også arrangere en overnatning i Denver. Og ønsker I at køre selv frem for at have privatchauffør, kan det også lade sig gøre. Vi finder ud af det hele sammen. Nu videre på skifere i Aspen.

Soveværelset i jeres Mountain Side Guest Room på The Little Nell i Aspen, ColoradoThe Little Nell 5*, Aspen

The Little Nell blandes sne og stjernestøv. I forkæles med 5-stjernet luksus på Aspens eneste ski in/ski out-hotel. The Little Nell ligger i første række til Aspen Mountain og The Silver Queen Gondola. Og bag hotellet åbner alle byens tilbud sig. I bor 8 nætter på The Little Nell i Aspen.

Dag 2-8
Skiferie i Aspen, USA

Tag jer endelig tid til at nyde den spektakulære udsigt til snelandskabet ved Aspen Mountain i Colorado, USADen næste uge går med at nyde det gode liv i Aspen og selvfølgelig først og fremmest med at prøve kræfter med de 360 pister i Aspen Snowmass, der dækker over fire bjerge: Aspen Mountain, Snowmass Mountain, Buttermilk og Aspen Highlands. Se vores guide til Aspen Snowmass.

Smuk udsigt på vej tilbage til bæltekøretøjet på Aspen Mountain, USACat skiing og puddersne på Aspen Mountain

Hvis I virkelig elsker skiløb eller snowboarding, kender I sikkert også følelsen, når man stryger gennem jomfruelig puddersne. Hvis I ikke har prøvet det, kommer I til det en af dagene på jeres skiferie i Aspen. I skal på cat skiing på Aspen Mountain.

I kører op med The Silver Queen Gondola og ud på bagsiden af Aspen Mountain i en snow cat, og så gælder det bare om at nyde den hvide verden dagen igennem med frokost i en bjerghytte.

Hvis I ikke føler jer øvede nok til puddersne, forlænger vi bare jeres liftkort med en dag, så I kan løbe på de præparerede pister i Aspen Snowmass. I behøver dog ikke være eksperter for at dyrke puddersne i Aspen.

Dag 9-10
Hjem fra skiferie i Aspen

Sneklædte gader i Aspen, USADet er blevet tid til at vende hjem fra jeres skiferie i Aspen. I bliver kørt tilbage til Denver, hvorfra I flyver hjemad med et enkelt stop. I lander i Danmark dag 10 lokal tid. Igen: Alt kan skræddersys til jeres ønsker.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Denver / Denver-København. Hør om tilslutning fra provinsen
 • Lufthavnsskatter
 • Transfer til og fra lufthavnen
 • 8 nætter på The Little Nell 5*, Aspen. Mountain Side Guest Room
 • Oplevelse: Cat skiing og puddersne i Aspen
 • Liftkort i 6 dage
 • Skileje i 7 dage, fuld pakke med ski, støvler og stave

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda. Husk skidækning!
 • Gebyr for ESTA-registrering til USA