Xl USA Colorado Aspen Snowmass Snowboarder Powder Snow

Skiferie i Aspen på første klasse

Skiferie i Aspen på første klasse

10 dage fra 83.000 kr.

10 dages skiferie med pister, puddersne og luksus på ikonisk hotel i Aspen

Oplev en skiferie i USA, hvor I ikke bare nyder skiløb eller snowboarding på 360 pister, men i den grad også nyder det gode liv og Aspens unikke stemning og tilbud. I bor på byens mest ikoniske hotel og oplever også cat skiing i puddersne.

Dette er skiferien i USA for jer, der vil have adgang til fortrinligt skiløb eller snowboarding, og som samtidig vil nyde stemningen og det unikke liv i Aspen.

Glæd jer til

 • Det mest eksklusive skisportssted i USA
 • Ikoniske The Little Nell 5* i Aspen, Colorado
 • Byens eneste ski in/ski out hotel
 • Cat skiing og puddersne på bagsiden af Aspen Mountain
 • Skileje og liftkort til alle 4 områder i Aspen Snowmass

Alt er over gennemsnittet i Aspen

Ude på bjergene er Aspen Snowmass skabt til en skiferie med alle de udfordringer og glæder, I ønsker jer. Generelt mere udfordrende end gennemsnittet, men her er for alle. Også familier.

Det er ikke kun sværhedsgraderne, der er over gennemsnittet på en skiferie i Aspen. De eksklusive tilbud fra gastronomi til kultur er i særklasse. Aspen er en livsstil. Søgt af eliten og alle med sans for at leve på første klasse. I hvert fald når man som jer bor på The Little Nell 5*!

Xl USA Colorado Aspen Aerial From Piste
Det skal i opleve

Dagsprogram

I flyver til Denver med et stop undervejs. Her venter Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner på at byde velkommen og køre jer til Aspen ca. 3 timer derfra.

Vil I hellere ...

Bestiller I denne skirejse i god tid, kan der være chance for pladser på det lille fly, der nogle dage går til Aspen fra Denver. Men det kræver planlægning.

Vil I slappe af oven på flyrejsen og måske vænne jer til lidt højde i Denvers 1.600 meter, kan vi også arrangere en overnatning i Denver. Og ønsker I at køre selv frem for at have privatchauffør, kan det også lade sig gøre. Vi finder ud af det hele sammen. Nu videre på skifere i Aspen.

The Little Nell 5*, Aspen

På The Little Nell blandes sne og stjernestøv. I forkæles med 5-stjernet luksus på Aspens eneste ski in/ski out-hotel. The Little Nell ligger i første række til Aspen Mountain og The Silver Queen Gondola. Og bag hotellet åbner alle byens tilbud sig. I bor 8 nætter på The Little Nell i Aspen.

Xl USA Colorado Aspen The Little Nell Winter Exterior

Den næste uge går med at nyde det gode liv i Aspen og selvfølgelig først og fremmest med at prøve kræfter med de 360 pister i Aspen Snowmass, der dækker over fire bjerge: Aspen Mountain, Snowmass Mountain, Buttermilk og Aspen Highlands. Se vores guide til Aspen Snowmass.

Cat skiing og puddersne på Aspen Mountain

Hvis I virkelig elsker skiløb eller snowboarding, kender I sikkert også følelsen, når man stryger gennem jomfruelig puddersne. Hvis I ikke har prøvet det, kommer I til det en af dagene på jeres skiferie i Aspen. I skal på cat skiing på Aspen Mountain.

I kører op med The Silver Queen Gondola og ud på bagsiden af Aspen Mountain i en snow cat, og så gælder det bare om at nyde den hvide verden dagen igennem med frokost i en bjerghytte.

Hvis I ikke føler jer øvede nok til puddersne, forlænger vi bare jeres liftkort med en dag, så I kan løbe på de præparerede pister i Aspen Snowmass. I behøver dog ikke være eksperter for at dyrke puddersne i Aspen.

Small Colorado Aspen Powder Day Off Piste Group
Xl Colorado Aspen Powder Day Skiing Speed
Xl Colorado Aspen Powder Day Group Looking Over Valley

Det er blevet tid til at vende hjem fra jeres skiferie i Aspen. I bliver kørt tilbage til Denver, hvorfra I flyver hjemad med et enkelt stop. I lander i Danmark dag 10 lokal tid. Igen: Alt kan skræddersys til jeres ønsker.

Xl USA Colorado Aspen The Little Nell Bathroom
360 pister fordelt på 4 områder

Det skal I opleve på jeres rejse

I skiområdet Aspen Snowmass har i adgang til i alt 4 store skiområder med hver sine kendetegn. Fra selve Aspen hæver gondolen The Silver Queen sig op fra torvet til toppen af Aspen Mountain, og der er gratis shuttlebusser til de øvrige områder. Se vores guide til Aspen Snowmass med pistekort område for område.

Puddersne på bagsiden af Aspen Mountain

Vi inkluderer leje af udstyr og liftkort til alle dage på nær én. Ikke fordi I her skal sidde med fødderne oppe, men fordi I den dag skal prøve kræfter med cat skiing i puddersneen på bagsiden af Aspen Mountain!

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

I skal bo på byens mest ikoniske hotel, The Little Nell 5*, der var Aspens første ski in/ski out-hotel - og stadig er det eneste. 5-stjernet luksus med alt, hvad dertil hører lige fra fortrinlig after ski til kokkenes værker i restauranten.

Selv oppe på Aspen Mountain møder I The Little Nell. I skal bare lede efter barchefens pop-up champagnebar, der trækkes rundt i sneen fra fredag til søndag!

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Denver / Denver-København. Hør om tilslutning fra provinsen
 • Lufthavnsskatter
 • Transfer til og fra lufthavnen
 • 8 nætter på The Little Nell 5*, Aspen. Mountain Side Guest Room
 • Oplevelse: Cat skiing og puddersne i Aspen
 • Liftkort i 6 dage
 • Skileje i 7 dage, fuld pakke med ski, støvler og stave
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Skiferie i Aspen på første klasse
RejseperiodeDobbelt
15.11.24 ‑ 30.04.2582.000‑93.000
15.11.25 ‑ 01.12.2587.000‑89.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda. Husk skidækning!
 • Gebyr for ESTA-registrering til USA
Tal med en ekspert

Skræddersyet skiferie i Aspen

Alt på denne skiferie kan skræddersys til jeres ønsker. Ønsker I en nat i Denver, hvor I lander? Vil I flyve fra Denver til Aspen i stedet for at køre med privatchauffør? Eller køre selv? Har I selv udstyr? Og vil I nøjes med at gå til after ski på The Little Nell og i stedet bo lidt mere ydmygt? Tal med jeres rejserådgiver!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.