Xl Vietnam Hoian Hoi An Chic Hotel Pool
Hoi An, Vietnam

Hoi An Chic Green Retreat

Romantisk oase med udsigt til rismarker

Er I til små hoteller med rolig beliggenhed og intim atmosfære, så er Hoi An Chic Green Retreat det rette valg for jer. Det lille, atmosfærefulde hotel ligger ud til rismarkerne i periferien af selve Hoi An. 

5-10 minutter på cykel eller med taxa mod vest, og I befinder jer i centrum af Hoi An’s gamle bydel. Kører I i stedet mod øst tager det ligeledes blot 5 minutter at nå havet og Cu Dai Beach.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Pool med udsigt

Hotellets pool ligger på taget af en af de lave bygninger med udsigt til rismarker og landsbymiljø. Et dejligt sted at slappe af og blive kølet af efter en cykeltur eller en tur i byen.

Friske råvarer og god mad

Maden, særligt morgenmaden, er overraskende god sammenlignet med nogle af Hoi Ans dyrere hoteller. Udbuddet er varieret og altid super frisk.

Morgenmaden byder bl.a. på friskpressede juicer og godt brød. Og så kan man ikke mindst nyde måltiderne med udsigt til det lokale liv i og omkring rismarkerne.

Cykel eller jeep

Der hører to cykler til alle værelser, og det er både nemt og sikkert at bruge dem til både byen, stranden eller en tur gennem landområdets marker og landsbyer. Der er tilmed monteret cykellygter på dem, så man også kan cykle om aftenen.

Alternativt tilbyder Hoi An Chic gratis shuttle-service til både byen og strande flere gange dagligt. Og som noget særligt foregår det med en restaureret militær-jeep.

Kun 17 værelser

Hoi An Chic Green Retreat har blot 17 værelser, hvilket giver en naturlig begrænsning på antallet af gæster. Af samme årsag er stemningen og atmosfæren rolig og intim på en behagelig og uprætentiøs måde.

Nyd at sidde i restauranten eller ved poolen og kigge ud over rismarkerne, mens solen går ned i horisonten. Det er ren balsam for sjælen.

Alle værelser er pænt store og alle har enten balkon eller terrasse mod gårdhaven eller rismarkerne. De er smukt og romantisk indrettede med hyggelig belysning og lokal kunst på væggene.

De fleste værelser er ca. 45 m2 og ligger i stueplan eller på 1. sal. Men her er også et par større værelser med bedre udsigt aller øverst.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Vietnam Phu Quoc Hotel La Veranda Spa
Hoi An, Vietnam, Asien

Angkor Wat og romantik i Vietnam

15 dage fra

32.500 kr.

Glæd jer til

Guidet tur til Angkor Wat i Cambodja

Cykeltur, gastronomi og idyl i Hoi An

Pulserende Saigon set fra bagsædet af en Vespa

Hvide strande og frisk seafood på Phu Quoc

Stemningsfyldte og særligt udvalgte boutiquehoteller

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.