• Overalt kan I nyde skønne, grønne og fredfyldte omgivelser
  • Den gamle handelsby Hoi An
  • La Veranda Resort har egen, privat strand
  • Munk der nyder udsigten fra Angkor Wat i Cambodja
  • Se og oplev hverdagen for de lokale

Angkor Wat og romantik i Vietnam

Fra magiske templer til idyl, gadekøkkener og tropestrande, 15 dage på boutiquehoteller fra 24.000 kr.

Glæd jer til:

Guidet tur til Angkor Wat i Cambodja

Cykeltur, gastronomi og idyl i Hoi An

Pulserende Saigon set fra bagsædet af en Vespa

Hvide strande og frisk seafood på Phu Quoc

Stemningsfyldte og særligt udvalgte boutiquehoteller

Læs mere

Oplev verdensunderet Angkor Wat i Cambodja og fortsæt til Hoi Ans charme, Saigon bag facaden og vidunderlige strande på tropeøen Phu Quoc. En stemningsfuld rejse tilsat enestående udflugter og hoteller med sjæl og atmosfære.

Denne rejse til Cambodja og Vietnam er en af den slags rejser, hvor man igen og igen stopper op for at nyde nuet og betages over stemningen.

En rejse skabt til jer, der lægger vægt på at finde og dele de magiske øjeblikke. Når solen går ned over Angkor Wat. Når lysene tændes i Hoi An. Når gadekøkkener og barer inviterer indenfor i Saigon. Og når solen bager og det turkisblå vand frister på Phu Quoc.

Storslåede Angkor Wat i Cambodja

Angkor Wat er en af verdens absolut største rejseattraktioner. I det gigantiske tempelkompleks er kunsten at vælge det vigtigste og mest eventyrlige ud. Vi har derfor udvalgt en heldagsudflugt, der i roligt tempo leder jer til de største og mest spektakulære attraktioner, og som starter med en magisk solopgang over Angkor Wat. Glæd jer også til at opleve jungletemplet Ta Phrom, templet med de mange ansigter Bayon og mange flere.

Idyl og cykeltur i Hoi An

En af Vietnams mest charmerende og romantiske byer er Hoi An. Her får I god tid til at nyde stemningen og måske få syet tøj eller sko. I skal også på en dejlig cykeltur til det smukke landbrugsland, der omgiver byen og i båd til små landsbyer.

Saigon på bagsædet af en Vespa

Glæd jer også til at opleve Saigon (Ho Chi Minh City) bag facaden. Om aftenen sætter I jer til rette på bagsædet af en Vespa-scooter på en vidunderlig tur gennem byens mindre besøgte kvarterer til gadekøkkener, romantisk kaffebar og en velfortjent øl.

Strandene på Phu Quoc

Rejsen slutter med afslapning på tropeøen Phu Quoc med nogle af Vietnams bedste strande. Bevæger I jer væk fra det hvide sand, så glæd jer til dagmarkedets mylder og natmarkedets grillede fisk!

Udvalgte hoteller

På hele jeres rejse vil I nyde 3+* og 4*, primært boutiquehoteller, der er udvalgt for både deres beliggenhed og stemning, så rejsen bliver komplet. Men husk også, at vi altid skræddersyer efter jeres ønsker og behov, så vil I slutte af med lidt luksus kan I f.eks. vælge Six Senses Ninh Van Bay, hvor I bor i poolvilla og nyder den smukke brede strand og bugt, som kun Six Senses gæster har adgang til.

Al lokal transport mellem lufthavne og hoteller etc. er arrangeret på forhånd og foregår med privat bil eller minibus med engelsktalende guide. I skal bare koncentrere jer om at holde ferie i Vietnam. God rejse!

Program

Dag 1-2
I rejser til Cambodja

Shinta Mani Shack i Siem Reap, CambodjaAfrejse fra København mod Siem Reap i Cambodja. 

I ankommer i Cambodja, hvor I bor i Siem Reap, der ligger tæt på såvel lufthavnen som det store Angkor Wat tempelkompleks.

SHINTA MANI RESORT, SIEM REAP

I skal bo på Hotel Shinta Mani Shack i Siem Reap. Det smukke resort ligger centralt I det franske kvarter mellem de kongelige haver og det gamle markedsområde kun 15 minutter fra Angkor Wat. Det stilfulde hotel har blot 62 værelser og suiter, og I kan nyde den smukke have med den palmeomkransede pool.

Gastronomi på Shinta Mani Shack og Shinta Mani Angkor, Siem Reap

Når I bor her, er I i øvrigt også med til at støtte den lokale NGO Shintamani Fondation, der arbejder for bedre uddannelse, bedre sundhed og nemmere opstart af egen virksomhed for de lokale.

2 overnatninger inkl. morgenmad i Siem Reap.

Dag 3
Heldagsudflugt til Angkor Wat

Angkor Wat tempelkompleks, CambodiaI dag skal I så opleve det, der for mange er en af de helt store rejsedrømme: Angkor Wat - ikonet for rejser til Cambodja og måske den største tempeloplevelse verden kan byde på.

Angkors templer i CambodjaANGKOR WAT, BYGGET TIL ÆRE FOR VISHNU

Angkor Wat blev bygget i starten af det 12. århundrede af kong Suryavarman II til ære for hinduguden Vishnu. Templet repræsenterer det hellige Meru-bjerg, verdens centrum og gudernes hjem. Det fremstår i dag som en af de smukkeste og mest gennemførte symbioser af spiritualitet og symmetri. Kort sagt: et enestående eksempel på et menneskes hengivenhed til sine guder.

Her starter I dagen tidlig morgen med magisk solopgang over templet efterfulgt af morgenmad - så er I klar til resten af dagens eventyr.

Det næsten magiske jungletempel Ta Phrom, CambodiaANGKOR THOM OG TA PROHM

Glæd jer også til at opleve to af de mest spændende templer Angkor Thom og Ta Prohm, der begge er fyldt med fortællinger om Angkor-civilisationens storhedstid. Ta Phrom ligger nærmest opslugt af kæmpe tropiske træer og viser dermed også naturens magt over det menneskabte.

Dag 4
Til idylliske Hoi An i Vietnam

Bayon-templet ved Angkor Wat og Siem Reap i CambodjaI har det meste af dagen til fri afbenyttelse i Siem Reap.

Sidst på eftermiddagen bliver I hentet på hotellet og kørt det lille stykke til lufthavnen for at flyve til Danang i det centrale Vietnam. Igen er en af Nyhavn Rejsers lokale repræsentanter klar til at hjælpe jer og køre jer til hotellet.

Den gamle idylliske by Hoi An i VietnamROMANTISKE HOI AN I DET CENTRALE VIETNAM

Hoi An er en vidunderlig by. Den gamle bydel er på UNESCO's liste over verdens naturarv, og det forstår man til fulde, når man slentrer gennem de smalle gader med gallerier, cafeer, fantastiske restauranter, butikker, markeder og templer. Her er så hyggeligt.

Meget af livet udspiller sig langs floden og ved Den Kinesiske Bro, og om aftenen tændes de typiske vietnamesiske farvede lamper som smuk gadebelysning.

Her er et utal af skræddere og skomagere, der næsten har det hele færdigt, før I forlader butikken, så I kan sagtens nå at supplere garderoben.

Poolen på Hoi An Chic, VietnamHOI AN CHIC 3+*, HOI AN

I Hoi An har vi udvalgt en romantisk oase med udsigt til rismarkerne som jeres hotel. Det lille Hoi An Chic 3* med kun 17 værelser har en dejlig intim atmosfære og ligger roligt i udkanten af byen. 5-10 minutter på cykel eller med taxa er nok til at være i centrum af Hoi Ans gamle bydel. Og den anden vej er der lige så kort afstand til havet og Cu Dai-stranden. I har tre overnatninger inkl. morgenmad.

Dag 5
Fredfyldt cykeltur fra Hoi An

Cykeltur i VietnamI dag skal I ud i det grønne til rismarker og landsbyer med guide. Og I skal det på cykel!

Hoi An er omgivet af smukt landbrugsland med velplejede urtehaver, rismarker, landsbyer og vandveje. Det er fladt og perfekt til en cykeltur ad de små veje. Overalt bliver I budt hjerteligt velkommen af de lokale.

En kyndig guide tager jer med til fiskerlejer, i båd til landsbyer, der producerer traditionsrigt håndværk, gennem rismarker og til frokost hos en lokal familie. En rigtig dejlig oplevelse.

Dag 6
Hoi An på egen hånd

Hoi Ans klassiske lamperI har nu endnu en dag til at nyde den smukke by eller til at tage på udflugter i omegnen. Måske skal tøjet fra skrædderen prøves og rettes til?

Har I mod på en ny cykeltur, kan I cykle ned til stranden. Og ikke mindst: Gå på opdagelse i menukortet på de dejlige restauranter. I kan også tage på snorkelture til øer med koralrev. Ø-gruppen Cu Lau Cham kan nås på en dagstur.

Tag alternativt ind i landet til de Unesco-beskyttede Chamruiner ved My Son.

Dag 7
Saigon by night set fra en Vespa

Saigons skyline om aftenen - kig til business centeret, VietnamNu flyver I mod syd til Saigon (eller Ho Chi Minh City, som byen retfærdigvis hedder i dag, men det gamle navn hænger fast også hos de lokale).

Saigon er den største by i Vietnam og har været drivkraften bag den økonomiske udvikling, som tog fart op gennem 90'erne. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til hotellet.

Loungen på Bach Suites Saigon i VietnamBach Suites SAIGON 4*

I skal bo 2 nætter på det pragtfulde Bach Suites Saigon. Her er lyse, dejlige værelser og masser af komfort. Og ikke mindst er her en utrolig udsigt over byens liv under jer fra hotellets roof top pool. Bare hop i som en god start på jeres rejse til Vietnam, og nyd det igen efter jeres udflugter.

2 overnatninger inkl. morgenmad i Bach Suites Saigon 4*.

Scootere, Vietnam SaigonSAIGON SET FRA BAGSÆDET AF EN VESPA

Det er dog langt fra tid at gå til ro endnu. I skal nemlig opleve Saigon fra bagsædet af en vintage Vespa scooter. En vidunderlig aftentur gennem byens mindre besøgte kvarterer til gadekøkkener, romantisk kaffebar og en velfortjent øl.

Glæd jer til bl.a. at spise seafood med de lokale på et af byens bedste gadekøkkener. Og til den egentlige middag på et gadekøkken med rispandekage, friske forårsruller og BBQ.

Dag 8
Saigon på egen hånd

Kao Dai templet i Saigon, VietnamI dag kan i slappe af oven på de seneste dages mange oplevelser. Der er ikke noget på programmet.

Når det er sagt, anbefaler vi alligevel, at I lægger omkring krigsmuseet. Måske ikke den mest romantiske ting at foretage sig, men en tankevækkende og til tider stærk oplevelse der giver indsigt i krigene mod Frankrig og USA set med vietnamesiske øjne.

I kan også tage på marked for at finde souvenirs, og ønsker I yderligere indblik i krigene, der er så afgørende for at forstå det vietnamesiske samfund i dag, kan I tage på udflugt til de ikoniske Cu Chi-tunneller. Nyhavn Rejser kan arrangere det hjemmefra, så I ankommer I speedbåd ad Saigon-floden.

Dag 9
Til tropeøen Phu Quoc

La Veranda Resort har egen, privat strandI har oplevet så utroligt meget på jeres rejse til Vietnam. Nu skal I bare hygge på stranden, nyde god mad og slappe af på et skønt hotel.

I bliver hentet på hotellet i Saigon og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver direkte til tropeøen Phu Quoc.

Overalt kan I nyde skønne, grønne og fredfyldte omgivelserHOTEL LA VERANDA 4*

I skal bo på Hotel La Veranda 4*. Det er faktisk vores favorithotel på Phu Quoc og det siger ikke så lidt. Her er smukke værelser, skøn stemning, dejlig strand, frodig have med pool og alle de faciliteter, I har brug for. Der er WiFi overalt på hotellet.

I har 5 overnatninger inkl. morgenmad på La Veranda 4*, Phu Quoc.

Dag 10-13
Phu Quocs strande og markeder

Sælger på stranden på Phu QuocPhu Quoc gemmer på nogle af Vietnams bedste og smukkeste strande. Midten af øen er dækket af jungle, og øen er kendt for sine peberplantager og for fiskesovsen nuoc mam.

Midt i byen Duong Dong ved den nordlige bred af floden er der om formiddagen et mylder af handlende på et marked, der bugner af grønt og af fisk, skaldyr og blæksprutter i ufattelige mængder. På natmarkedet syd for floden i Duong Dong kan I indtage en spændende aftensmad. Udpeg jeres kæmpereje, fisk, musling, kæmpesnegl, bøf eller blæksprutte, så bliver den tilberedt og serveret kort efter. Det smager fantastisk.

 

Dag 14-15
Sidste svømmetur og hjem fra Vietnam

Nyd livet ved poolen på La Veranda ResortJeres rejse til Vietnam er ved vejs ende. I har formiddagen til en sidste svømmetur i poolen eller havet, inden I flyver fra Phu Quoc til Saigon midt på eftermiddagen. Herfra går turen videre hjem mod Danmark, hvor I lander dag 15.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Angkor Wat og Romantik i Vietnam
RejseperiodeDobbelt
21.09.21 - 30.09.2122.000-24.000
01.10.21 - 14.12.2125.000-27.000
15.12.21 - 31.03.2228.000-32.000
01.04.22 - 31.10.2223.000-27.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Visum til Vietnam