XL Vietnam Phu Quoc Mango Bay Resort Big Villa View
Phu Quoc, Vietnam

Mango Bay Resort

Charmerende, økovenligt og rustikt

Er du til fred og ro, tilbagelænet boheme-atmosfære, fantastiske solnedgange, rustikke bungalows og ikke mindst god, vietnamesisk mad, så er Mango Bay lige noget for dig. Og det hjælper helt sikkert, hvis du deler ejernes passion for naturen og miljøet, for her er fx hverken tv, aircon eller swimming pool.

Tilbage til det enkle liv

Det er bestemt ikke et sted for alle og enhver. Men køber man præmissen, så er Mango Bay et af den slags steder, hvor man bare kommer helt ned i gear og mærker ferieroen helt ud i yderste led af lillefingeren.

Når man ankommer til resortet, der ligger i en isoleret bugt på Phu Quocs vestkyst, mærker man hurtigt, at man er kommet til et sted, hvor stemning, attitude og nærværende service vægter meget højere end faciliteter og strømlinede procedurer.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Miljøvenlige bungalows

Alle værelser og bungalows udmærker sig ved hverken at have tv, air-condition eller telefon. Til gengæld vender de alle ud mod havet, så den milde havbrise fungerer som det afkølende element. Der er selvfølgelig myggenet over sengen

Det varme vand på de udendørs badeværelser bliver opvarmet af solfangere på taget, og mange af de 40 bungalows og villaer er bygget af mørkt genbrugstræ.

De 40 bungalows er fordelt på 7 forskellige værelsestyper af temmelig varieret størrelse, udformning og indretning – fra små, simple værelser på ca. 30m2 til 5 store, private villaer på 240m2. Her er også bungalows primært til familier.

Boheme-atmosfære, god mad og fantastiske solnedgange

Om dagen nyder man freden på den smukke, lille strand. Når dagen går på hæld, og eftermiddagssolen maler naturen i varme farver, så er strandbaren eller On The Rocks Restaurant det rigtige sted at indfinde sig.

Udover at begge steder fungerer som både bar og restaurant dagen lang, så serverer de noget af det bedste mad på Phu Quoc – mange af råvarerne hentes dugfriske fra egen køkkenhave.  Og så byder de begge ikke mindst på den der helt ned på jorden-atmosfære, der nærmest har lidt bohemeagtigt over sig. Loungesofaer i rustikt træ, levende lys, blid musik og drinks og god mad – hvad mere har man brug for?

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.