XL Vietnam Hue Rosaleen Boutique Hotel Pool Aireal View
Hue, Vietnam

Rosaleen Boutique Hotel

Centralt og familievenligt boutiquehotel

Rosaleen Boutique Hotel ligger perfekt placeret tæt på flere af Hues største højdepunkter. Og så har hotellet en personlig, venlig atmosfære, en dejlig pool, en god morgenmadsbuffet og gode familieværelser. Ganske enkelt et rigtig godt hotel.

Klassisk komfort i kejsernes by

Rosaleen Boutique ligger mindre end 5 minutters gang fra Duftenes Flod, også kaldet Parfume-floden, som løber mellem citadellet og centrum af Hue by, hvor I bor. Ja, faktisk ligger byens historiske Dong Ba marked lige ovre på den anden side af floden fra Rosaleen Boutique Hotel, så det kan ikke være nemmere, hvis I gerne vil opleve det skønne marked om morgenen. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Pool, sauna og spa

Hotellets udendørs pool med tilhørende liggestole er skøn at komme hjem til efter dagens oplevelser i Hue – ikke mindst for børnene, som også vil sætte pris på hotellets børnevenlige buffet og menu. 

I det hele taget er der bare rart og god plads på Rosaleen Boutique Hotel, hvor I også finder en sauna, en spa og en bar. Og endda en frisør, hvis det lige skulle blive aktuelt. 

Vær dog opmærksom på, at det i Hue kan blive lidt for koldt til at hoppe i poolen i vintermånederne, særligt fra december til og med februar.  

Store værelser - flere med balkon

På Rosaleen Boutique Hotel, venter der jer dejlige lyse og luftige rum med hvide flader, som brydes af varme træelementer og tapeter i gyldne og brune nuancer. Det er en klassisk og enkel indretning, som føles frisk og moderne, men samtidig har en personlig og hyggelig stemning over sig. 

Rosaleen Boutique Hotel har 7 forskellige værelseskategorier, som alle er lyse, luftige og stilfuldt indrettet. Mange af værelserne har balkon med udsigt til byen og alle værelser har tv, kaffemaskiner og Wi-Fi.

Hotellet har rigtig gode familieværelser med plads til store og små. Hør med jeres rejserådgiver, hvilke værelsestype, som passer jer bedst. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.