Con Dao, Vietnam

Six Senses Con Dao

Barfodsluksus og forførende gastronomi i uspoleret natur

Six Senses Con Dao er et betagende smukt luksusresort i uspoleret naturparadis og en perfekt afslutning på en rejse gennem Vietnam. Her bliver I forkælet af butler, kulinariske oplevelser og smukke villaer.

Luksuriøst resort i harmoni med naturen

Ø-gruppen Con Dao ligger blot 45-minutters betagende smuk flyvetur fra Ho Chi Minh City. Men det er en hel anden verden, man ankommer til, når flyet sætter hjulene på jorden på Con Son – den største af øerne. For Con Dao er et naturparadis - måske et af de mest uspolerede og ukendte i Sydøstasien.

For foden af den kuperede regnskov gemmer store bugter på kilometervis af uberørte strande, og i det klare vand, der omgiver øerne, ligger Vietnams bedste og mest intakte koralrev.

På mere end 1 km strand i dette naturparadis ligger det udsøgte resort Six Senses Con Dao - bygget i bæredygtigt træ med fuld respekt for omgivelserne. Området er en nationalpark, og her er fokus på ansvarlighed i alt fra mad til mennesker og materialer. Af samme grund er rygning kun tilladt på udvalgt områder og ikke i villaer eller restauranter.

Six Senses Con Dao har 50 fabelagtige villaer, hvor hele endevæggen består af fire meter høje panorama-skydedøre, der giver frit udsyn til den fine sandstrand og de blide bølger fra Det Sydkinesiske Hav.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Gastronomi i verdensklasse

Friskfanget seafood fra havet omkring Con Dao tilberedt på traditionel vietnamesisk manér, men med et international ”touch”, er grundfilosofien på Six Senses’ hovedrestaurant, der meget sigende hedder ”By the Beach”. Her kan I nyde et himmelsk måltid med panoramaudsigt over bugten og månens spejlbillede i havet, alt imens aftenbrisen lufter blidt i ansigtet. 

Men prøv også ”Vietnamese by the Market”, der er mere tro mod det autentiske køkkens råvarer og delikatesser. Det er med andre ord gadekøkkengastronomi med de allerbedste råvarer.

Udflugter og aktiviteter

Hvis man kan løsrive sig fra resortet, der med sin unikke placering, sin kompromisløse indretning og sit vidunderlige køkken nemt kan udgøre rammerne for en hel ferie, så har ø-gruppen meget andet at byde på.

De kuperede og jungleklædte øer gemmer på en unikt dyreliv med flere udrydningstruede arter, på visser tider af året kommer store havskildpadder op på strandene for at yngle og under havets overflade gemmer koralrevet på oplevelser af en anden verden.

Besøg også den søvnige hovedby, der både huser det lokale marked og er hjemsted for størstedelen af Con Daos befolkning på blot omkring 5.000 mennesker.

En valgfri oplevelse - hver dag

Når I bor mere end 5 nætter på Six Senses Con Dao inkluderer vi ganske gratis en oplevelse hver eneste dag under jeres ophold. Vælg for eksempel mellem følgende:

 • Hike i området (House Hiking)
 • Con Dao-tur med fokus på lokal liv eller historie
 • Cykelleje
 • En tur i spa'en, fx 30 min fodmassage eller 30 min body scrub
 • Hatha Yoga eller guided meditation
 • Singing Bowl introduktion
 • Lær at lave cocktails eller Vietnamesiske forårsruller
 • Lav jeres egen sæbe eller kokosnødolie
 • Bæredygtighedstur
 • Vand-aerobic
 • Kajak eller body board aktivitet
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Vietnam Six Senses Con Dao, Con Dao Pool Sunset
Saigon, Vietnam, Asien

Glæd jer til

Pulserende Saigon på designhotellet Hotel Des Arts Saigon 5*

Saigons forførende kaffekultur med lokal guide

Cu Chi-tunnellerne med speedbåd ad Saigonfloden

Con Daos strande, jungle og koralrev på Six Senses Con Dao 5*

Selvforkælelse på Six Senses berømte spa

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.