XL Vietnam Six Senses Con Dao, Con Dao Pool Sunset

Afslappet ø-luksus på Six Senses Con Dao

Afslappet ø-luksus på Six Senses Con Dao

15 dage fra 45.000 kr.

Kontakt Natascha

Tlf. 33 320 320

Barfodsluksus på Con Dao og pulserende Saigon

Kultur, indsigt og afslapning er nøgleordene for denne rejse i det sydlige Vietnam. Tag på guidet tur til Saigons gadekøkkener, oplev krigens Cu Chi-tunneller i speedbåd og nyd ypperlig barfodsluksus på øgruppen og naturparadiset, Con Dao. 

Glæd jer til

 • Pulserende Saigon på designhotellet Hotel Des Arts Saigon 5*
 • Saigons forførende kaffekultur med lokal guide
 • Cu Chi-tunnellerne med speedbåd ad Saigonfloden
 • Con Daos strande, jungle og koralrev på Six Senses Con Dao 5*
 • Selvforkælelse på Six Senses berømte spa
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Vietnam i højeste og laveste gear

Denne rejse er sammensat, så I på kun 2 uger oplever vidt forskellige sider af Vietnam. I oplever først Vietnams mest pulserende by, Saigon (Ho Chi Minh City). Byen har været motoren i Vietnams moderne udvikling, men gemmer stadig på traditioner, gadekøkkener og markeder. I får senere pulsen helt ned i paradiset Con Dao, hvor I forkæles med 5-stjernet barfodsluksus i den jungleklædte og bjergrige øgruppe.

Fortryllende hoteller

I Saigon kan I suge til jer af storbyens oplevelser og samtidig slappe af ved poolen på tagterrassen på jeres 5* Hotel Des Arts. Ikke overraskende er kunsten i fokus og I kan glæde jer til gennemtænkte og smukke detaljer, dejlige restauranter og selvfølgelig pool på tagterrassen, hvor Saigons lys blinker under jer.

I slutter rejsen til Vietnam med en uges fortryllende barfodsluksus på øgruppen Con Dao langt ude i Det Sydkinesiske Hav. Her ligger Six Senses Con Dao 5* med store poolvillaer. Glæd jer til et uberørt naturparadis med smukke strande, jungleklædte bjerge og er rigt dyreliv. Og ikke mindst til madoplevelser på gourmetniveau og den helt atmosfære, som kun Six Senses kan præstere.

Den bedste tid at rejse på

I kan tage på denne rejse hele året, men vejr og muligheder skifter med sæsonerne. Det er værd at bemærke, at vejret på Con Dao er ustabilt omskifteligt året rundt, hvorfor det følgende skal tages som en guideline.

Vejrmæssigt er det bedste tidspunkt marts - maj, hvor der er mest sol og mindst vind. Den bedste snorkling og dykning er februar/marts - juli, mens skildpaddesæsonen er fra maj til september. Vejret kan være mere ustabilt og blæsende fra oktober til december, og til og med november, kan man nogle dage forvente en smule regn i løbet af døgnet. 

Alt på denne rejse kan skræddersyes

Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, der ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Xl Vietnam Saigon Ho Chi Minh City Market
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Vietnam, hvor I lander dagen efter.

Xl Vietnam Vegetable Market Street Vendor

Xl Vietnam Saigon Hotel Des Arts Saigon Aerial Hotel

Velkommen til Saigon – eller til Ho Chi Minh City, som byen nu hedder officielt, men det gamle navn hænger stadig godt fast. I bliver mødt i lufthavnen af vores lokale repræsentant, der kører jer til hotellet. Resten af dagen er på egen hånd til at ryste pelsen efter flyrejsen, og til at indsnuse lidt af den fantastiske stemning.

Xl Vietnam Saigon Vietnam Coffee Culture Soup
Xl Vietnam Saigon Vietnam Coffee Culture Street
Xl Vietnam Saigon Ho Chi Minh City Street Fruits Bicycle Vendor

Vietnam økonomiske motor

Saigon er en pulserende storby. Den har været drivkraften bag den økonomiske udvikling i Vietnam, der tog fart op gennem 90'erne. Det mærker I på køreturen til hotellet. Byen er Vietnams største med 7-8 millioner indbyggere.

Xl Vietnam Saigon Hotel Des Arts Rooftop View

I skal bo 3 nætter på det pragtfulde Hotel Des Arts Saigon 5*. Her er fokus ikke overraskende på kunst og design og hvorend I bevæger jer på hotellet mødes I af nye detaljer og fortællinger. Værelserne er dejlige og moderne og tagterrassen med bar og pool er fænomenal. 

Her kan I jo passende slutte jeres første dag med en drink, mens Saigons lys blinker foran jer. 

Saigon kan ved første øjekast synes en anelse kaotisk. Men når I først begiver jer ud i det pulserende byliv, åbenbarer en anderledes verden sig i sidestrøgene bag de store hovedgader.

Her vil I opleve kontrasternes by – moderne skyskrabere og historiske kolonitidsbygninger står side om side, og foran fashionable forretninger tilbereder små gadekøkkener mad til menigmand. Her er farverige og pulserende markeder, historiske seværdigheder og en meget varieret restaurantscene.

Xl Vietnam Ho Chi Minh Saigon Incense Sticks Temple

Det oplever I alt sammen i dag på udflugten bag facaden på Saigons gadeliv og byens berømte kaffekultur. I selskab med en lokal, engelsktalende guide, får I en kyndig introdkution til begge og får selv lov til at prøve kræfter med de duftende bønner.

Xl Vietnam Saigon Vietnam Coffee Culture Coffee Filter

I dag skal I have et indblik i Vietnams turbulente historie. Tæt på Saigon ligger de berømte Cu Chi-tunneller, der er blevet et ikon for vietnamesernes udholdenhed og Nordvietnams sejr over Sydvietnam.

Tunnelsystemet blev udgravet under krigene mod Frankrig og USA og brugt som udgangspunkt for guerillaangreb. Under jorden var våbenlagre, hospitaler, forråd … og livsfarlige fælder.

Xl Vietnam Cu Chi Vietcong Hide Into The Tunnel

De fleste kører hertil, men de små 2 timers køretur hver vej kan godt være lidt lange. Derfor ankommer I med speedbåd ad Saigonfloden før de fleste andre! I bliver hentet tidligt om morgenen og spiser frokost på en lokal restaurant, inden sejler tilbage. Resten af dagen er på egen hånd til at gå på opdagelse i Saigon.

Xl Vietnam Cu Chi Med Speedbaad

Xl Vietnam Six Senses Con Dao Resort Overview

Nu skifter jeres rejse til Vietnam fuldstændig karakter. I skal fra hektiske Saigon til fredfyldte Con Dao, der ligger 45 minutters flyvning væk.

Der er 15 øer i Con Dao-øgruppen, og de er præget af smukke strande og jungleklædte bjerge, hvor I kan gå ture. 80 % er nationalpark, og her gøres et stort arbejde for at beskytte skildpadderne.

Con Dao er med andre ord et paradis skabt til at slappe af, udforske naturen og lade sig forkæle. Sådan har det dog ikke altid været, da øerne tidligere blev brugt til at isolere politiske fanger af det daværende styre i Sydvietnam.

Xl Vietnam Six Senses Con Dao Ocean Front Deluxe Pool Villa
XL Vietnam Six Senses Con Dao, Con Dao Snorkling
Xl Vietnam Six Senses Con Dao Couple Bike

Det er i virkeligheden typisk for rejser til Vietnam. Uanset hvor man er, eller hvad man oplever, er der altid en historie, myte eller legende, der giver oplevelsen en ekstra og ofte tankevækkende dimension.

I skal bo i en pragtfuld pool villa på Six Senses Con Dao 5*, som er et betagende smukt luksusresort i uspoleret naturparadis. 

Xl Vietnam Six Senses Con Dao Jungle Cinema
Xl Vietnam Six Senses Con Dao Couple Ocean Front Three Bedroom Pool Villa
Xl Vietnam Six Senses Con Dao Stand Up Paddle Boarding

Læn jer tilbage, nyd stemningen, den smukke strand, jeres store poolvilla, den fantastiske mad og den exceptionelle service og mærk, hvordan jeres puls kommer helt ned. At være på et Six Senses resort er en følelse, der gør godt helt ind i hjertet.

I løbet af jeres ophold inkluderer vi en udflugt rundt til Con Daos smukke natur samt en halv times spa-behandling.

 

Xl Vietnam Six Senses Con Dao Cooking Class

I har yderligere en gratis aktivitet per dag under jeres ophold. Smut fx i spaen og nyd 30 minutters fodmessage, lær at lave vietnamessiske forårsruller eller tag på opdagelse i Con Daos vilde natur eller historie.

Xl Vietnam Snorkeling Snorkle Swim Tropical Sea Coral Reef

Jeres rejse til Vietnam er ved vejs ende. I forlader Con Dao og flyver via Saigon videre hjem mod Damark, hvor I lander dag 13.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

I Saigon skal I med bag scenen af byen berømte og sublime kaffekultur med guide. Og så skal I opleve Cu Chi-tunnelsystemet, men ikke ad den gængse vej - I skal nemlig sejle dertil i speedbåd.

Glæd jer også til de mange aktiviteter på Six Senses Con Dao, hvor I fx. kan tage på vietnamesisk kokkeskole, møde babyskildpadder eller starte dagen med morgen-yoga.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Saigon t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • 3 nætter på Hotel Des Arts Saigon 5*, Saigon, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: På sporet af Vietnams kaffekultur
 • Oplevelse: Cu Chi Tunnellerne med speedbåd
 • Indenrigsfly Saigon-Con Dao t/r
 • 7 nætter på Six Senses Con Dao 5*, Con Dao. Ocean View Duplex Villa med privat pool, inkl. morgenmad.
 • 1 x 2-retters set menu (ekskl. drikkevarer)
 • 1 x 45 minutters spa-behandling på Six Senses Con Dao
 • 1 gratis oplevelse hver dag under jeres ophold på Six Senses Con Dao
Pris per person ved 2 voksne
Afslappet ø-luksus på Six Senses Con Dao 5*
RejseperiodeDobbelt
25.05.24 ‑ 31.10.2444.000‑51.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.