XL Zannier Hotels Bãi San Hô 2
Quy Nhon, Vietnam

Zannier Hotels Bãi San Hô

Fabelagtigt strandresort i et fredfyldt hjørne af Sydvietnam

Underspillet luksus, gennemført design og en enestående, sjælfuld atmosfære er nogle af nøgleordene på Zannier Hotels Bãi San Hô, der hviler helt perfekt i et fredfyldt hjørne af Sydvietnam mellem rismarker, frodige bakker og en vidunderlig, privat strand.

Et sansefyldt refugie, indhyllet i Vietnams sjæl

Zannier Hotels Bãi San Hôs 71 smagfulde og naturtro villaer skjuler sig diskret på en halvø syd for byen Quy Nhon, der ligger godt halvvejs mellem Hoi An mod nord og Nha Trang mod syd. Det her er stadig et relativt ukendt hjørne af Vietnam, der ikke alene byder på masser af sjæl, historie og autentisk kultur, men også huser nogle af Vietnams smukkeste og vildeste kyststrækninger. Sådan et sted er Bãi San Hô. Og lidt til.

Skabt med omtanke for natur og lokalsamfund

Zannier Hotels Bãi San Hô er er bygget med genanvendelige materialer og lokalt håndværk, lige som I ikke finder noget plastik i villaerne. Resortets skønne restauranter benytter lokale råvarer med afsæt i sæsonen – selv risen dyrkes lokalt på resortet, mens det overskydende ris doneres til lokalsamfundet. Derudover bidrager resortet på forskellige måder til at beskytte og styrke det lokale miljø, bl.a. med genplantning af træer.

XL Vietnam Restaurant LÀNG CHÀI 4
XL Zannier Hotels Bãi San Hô Resort 2 © Frederik Wissink For Zannier Hotels
XL Zannier Hotels Bãi San Hô Hill Pool Villa Bathroom ©Frederik Wissink
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Vietnamesisk køkken og fransk fusion

Zannier Hotels Bãi San Hôs restauranter byder på forførende (og økologiske) sanserejser gennem Vietnams køkken – fra hæderkronede madtraditioner på Ba Hai og fransk-vietnamesisk fusion på Ham Bar til grillet fisk på stranden på rustikke Lang Chai. Og så har vi ikke engang nævnt restauranten Nha O, hvor I kan nyde internationale og vietnamesiske indslag, ledsaget af en fortryllende panoramaudsigt ved resortets infinity pool.

Spa, yoga og sportscenter

I Hoa Sen Spa kan I finde roen i de harmoniske rammer, som bl.a. byder på et te-værelse, hammam, sauna og et skønt udvalg af traditionelle, vietnamesiske kropsterapier. Zannier Hotels Bãi San Hô har også et indbydende yogastudie og et topmoderne fitnesscenter, mens I bl.a. kan vælge mellem et spil racketball, badminton, volleyball eller tennis i resortets Sports Center.

Snorkling, fiskeri, vandsport og mere

Den private strand og den smukke kystrækning omkring Zannier Hotels Bãi San Hô inviterer til alt fra snorkling, fisketure og kajakture til surfing og vandski, mens landområderne omkring resortet kan udforskes til fods eller på cykel langs små, hyggelige stisystemer – cykler er naturligvis inkluderet i jeres ophold på resortet.

71 vidunderlige villaer

Zannier Hotels Bãi San Hô har 71 skønne villaer, der fordeler sig på fem katogorier: Hill Pool Villas, Beach Pool Villas One-Bedroom, Beach Pool Villas Two-Bedroom og Paddy Fields Villas (hvor I på pæle ved rismarkerne). Som navnene antyder, kan I vælge at på stranden, oppe i bakkerne eller på pæle med udsigt til rismarkene – fælles for alle villaerne er deres harmoniske sammenspil med omgivelserne, uforstyrret privatliv og en skøn æstetik, der bedst kan beskrives som luksuriøs eco-chic af den mest gennemførte slags.  

Alle villaer på nær Paddy Fields Villas har privat plunge pool, mens Beach Pool Villas også har udendørs brusere.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Zannier Hotels Bãi San Hô Hill Pool Villa Exterior 1 ©Frederik Wissink
Hoi An, Vietnam, Asien

Indokina for livsnydere

14 dage fra

47.500 kr.

Glæd jer til:

Angkor Wats templer med lokal guide

Sofistikeret luksus på Phum Baitang 5* i Siem Reap, Cambodja

Smukke Hoi An og kolonitidsstemning på Anantara Hoi An Resort 4*

At rejse til Sydvietnam med luksustoget The Vietage

Poolvilla og eventyrlig strandferie på Zannier Hotels Bai San Ho 5*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.