XL Zannier Hotels Bãi San Hô Hill Pool Villa Exterior 1 ©Frederik Wissink

Indokina for livsnydere

Indokina for livsnydere

14 dage fra 48.000 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Fra eventyrlige Angkor Wat til sublim poolvilla i Sydvietnam

Fra Angkor Wat i Cambodja og Vietnams mest stemningsfulde by, Hoi An, til et magisk hjørne af Sydvietnam, som de færreste har hørt om. Det her er rejsen en, der bringer jer helt ind i Indokinas sjæl - med al den forkælelse, stil og skønhed, I kan drømme om. Hver eneste dag.

Glæd jer til:

 • Angkor Wats templer med lokal guide
 • Sofistikeret luksus på Phum Baitang 5* i Siem Reap, Cambodja
 • Smukke Hoi An og kolonitidsstemning på Anantara Hoi An Resort 4*
 • At rejse til Sydvietnam med luksustoget The Vietage
 • Poolvilla og eventyrlig strandferie på Zannier Hotels Bai San Ho 5*
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Angkor Wat på første klasse

Jeres eventyr begynder med et af verdens store vidundere, tempelbyen Angkor Wat i Cambodja, som I oplever på en heldagsudflugt med egen chauffør og engelsktalende guide. Glæd jer til en dag fyldt med fortællinger fra Khmerrigets storhedstid, mens I går på opdagelse blandt nogle af verdens mest imponerende bygningsværker. Men alt det er kun begyndelsen. I Cambodja bor I nemlig 3 nætter i en på det unikke luksusresort Phum Baitang, der ligger forklædt som en cambodjansk landsby uden for den hyggelige kolonitidsby Siem Reap.

Stemningsfulde Hoi An

Jeres rejse fortsætter til det centrale Vietnam og en af Sydøstasiens mest stemningsfulde byer, Hoi An, hvis gamle bydel med historiske pakhuse, kinesiske templer og japanske handelshuse er på UNESCO's liste over verdensarv - det forstår man til fulde, når man slentrer gennem de smalle gader med gallerier, cafeer, charmerende restauranter, butikker, markeder og nye overraskelser rundt om hvert hjørne.

I Hoi An bor I 3 nætter på det smukke Anantara Hoi An Resort, hvor I kan glæde jer til afslapning, skøn stemning og kulinariske oplevelser med udsigt over floden. 

Luksustog langs Vietnams kyst

Efter Hoi An drager I videre sydpå med luksustoget The Vietage, der ruller gennem Vietnams smukke landskaber, mens palmetræerne langsomt bliver flere og flere. Togrejsen tager 6 timer, så der er god tid til at nyde jeres tre-retters måltid - og måske en massage på vejen mod vidunderlige Sydvietnam.

Sublimt strandeventyr med poolvilla

Zannier Hotels Bãi San Hô ligger tæt på byen Quy Nhon i Vietnams mindre besøgte Binh Dinh-provins. Det her er meget mere end strandluksus – det er et sansefyldt refugie, indhyllet i Vietnams sjæl. En verden af skønhed og harmoni, omgivet af fredfyldte bakker, rismarker, urtehaver og en vidunderlig strand, som I ikke behøver at dele med andre.

Og så har vi ikke nævnt resortets restauranter, spa, mange aktiviteter og en fabelagtig Hill Pool Villa, som er jeres i fem nætter – inklusiv en udsigt over Det Sydkinesiske Hav, der ganske enkelt er mageløs.

Vi har naturligvis også arrangeret en halvdagsudflugt til Quy Nhons facinerende Champa-tårne og vilde klippekyst – en original og anderledes spændende oplevelse, som de færreste oplever på en rejse til Vietnam.

Xl Vietnam Quy Nhon Ancient Chaam Temples

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, der ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Afrejse fra København mod Siem Reap i Cambodja. 

I ankommer i Cambodja på dag 2, hvor I bor tæt på hyggelige Siem Reap, der ligger tæt på såvel lufthavnen som tempelbyen Angkor Wat. Men først venter jeres hotel. Og hvilket et af slagsen.

Xl Cambodia Angkor Thom Wat South Entrance Sunset

Phum Baitang, Siem Riep

I skal bo tre nætter i en fabelagtig Terrace Villa på pæle (60+20 m2). Phum Baitang direkte oversat betyder Phum Baitang ”grøn landsby”. Det grønne, det landsbyagtige og ikke mindst den tydelige lokale forankring er da også hjørnestenene i ejernes filosofi. 

Området er enormt, og villaerne ligger atmosfærefuldt placeret mellem marker med ris og citrongræs. Det ligger blot 10 minutters kørsel fra hjertet af Siem Reap.

XL Cambodia Siem Reap Hotel Phum Baitang Staff In The Garden

XL Cambodia Siem Reap Angkor Wat Panorama

Siem Reap er først og sidst en base for at opleve de fantastiske templer ved Angkor Wat – som I har en hel dag til at udforske i selskab med en kyndig, engelsktalende guide. Glæd jer til en uforglemmelig oplevelse, hvor I kommer helt tæt på en af verdens store vidundere. Det enorme område huser over 1000 templer og tempelruiner - alene hovedtemplet Angkor Wat er en oplevelse for livet. Dets voldgrav er 1,5 km lang - og hele tiden overvældes man bare af den sublime detaljerigdom, de guddommelige proportioner og de mageløse basrelieffer, der vækkes til live i dagens skiftende lys.  

Foruden Angkor Wats templer, har I en hel dag til at nyde jeres skønne resort. I kan også finde vej ind til Siem Reap, der faktisk er er en charmerende by i sin helt egen ret. Gå på opdagelse i den gamle by, og oplev dens blanding af fransk kolonistil og traditionel kinesisk arkitektur. Byen gemmer desuden på en række spændende museer, gode restauranter og et berømt madmarked fra 1920´erne. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige ønsker til jeres dag på egen hånd.

XL Cambodia Bayon Temple At Angkor Thom, Angkor

I dag tager I afsked med Cambodja for at sætte kurs mod nabolandet Vietnam og endnu et stykke verdensarv – denne gang i form af den historiske havneby Hoi An i det centrale Vietnam. 

Hoi An er Vietnam fra sin mest sansefulde og romantiske side – store dele af den gamle by er stort set fri for trafik, mens livet på Thu Bon-floden og de omgivende landområder inviterer til spændende cykelture, gåture og stilfærdige møder med det idylliske, landlige Vietnam.

I flyver til Danang i det centrale Vietnam, hvor I bliver hentet i bil af vores samarbejdspartner, som kører her til Hoi An og skønne Anantara Hoi An Resort, hvor I har tre nætter i en Deluxe River View Suite (42 m2) med terrasse og udsiger over Thu Bon-floden.

Xl Vietnam Anantara Hoi An Resort Pool View To River

Hoi An er en charmerende og yndig lille by, der siden 1999 har været på UNESCOs Verdensarvsliste.

Glæd jer til at gå på opdagelse langs Thu Bon-floden, og mellem byens historiske handelshuse og smukke bygninger i kolonistil, hvor hyggelige caféer, håndværkerbutikker, silkebutikker, restauranter, gadekøkkener, markeder og templer fortæller historien om en sprudlende handelsby på korsvejen mellem Fjernøsten og Sydøstasien – gå ikke glip af byens berømte ”japanske bro”, der blev bygget af byens japanske indbyggere i 1593, for at skille kinesernes bydel fra deres egen.

Xl Vietnam Hoi An Old Town Sunset Boats

Adgangsbillet til den gamle bydel

Hoi An har indført en adgangsbillet til den gamle bydel, der skal hjælpe med at bevare og sikre en god udvikling for den historiske bydel – I kan købe billetter ved 11 forskellige kontorer, der alle ligger ved indgangsveje til den gamle bydel. En adgangsbillet inkluderer også et fem billetter, der hver kan bruges som entrébillet til nogle af bydelens mange museer, historiske huse og øvrige seværdigheder.   

Skomagere, skræddere og Cao Lau

Hoi An er også kendt for sine mange skomagere og dygtige skræddere, der leverer fra dag til dag, mens byen også mange kokkeskoler, hvor I bl.a. kan prøve kræfter med byens legendariske nudelret med grillet svinekød, Cao Lau.

Cao Lau kan kun rigtig opleves i Hoi An, fordi de udon-lignende nudler efter forskrifterne skal koges med vand fra byens ældgamle Ba Le-brønd. 

XL Vietnam Hoi An Rickshaw driver

Cykelture og økologisk gårdbesøg

Hoi An er omgivet af smukt landbrugsland med dybe rødder og stolte traditioner, der bringer jer helt ind i Vietnams sjæl. Vi anbefaler bl.a. en cykeltur til lokale fiskerlejer og landsbyer, lige som I også kan tage på økologisk gårdbesøg med kokkeskole - men hør mere med jeres rejserådgiver, som kan fortælle jer om de forskellige muligheder i og omkring Hoi An. 

Xl Vietnam Anantara Hoi An Resort Riverside Cruise Sunset

I dag sætter i kurs sydpå mod Quy Nhons gyldne strande og det fabelagtige resort Zannier Hotels Bai San Ho, hvor I har hele 5 nætter med rendyrket forkælelse i en Hill Pool Villa.

Men allerførst skal I derhen – og hvilken bedre måde, end med luksustoget The Vietage, der ruller gennem Vietnams smukke landskaber, mens det voksende antal palmetræer uden for vinduet fortæller jer, at I er ankommet til Sydvietnam. Det er tid til strandferie og fredfyldte dage under solen, omgivet af den særlige ynde og sanselige stemning, der kun findes i Vietnam.

Xl Vietnam Train The Vieatage Cutlery
Xl Vietnam Train The Vieatage Seats
Xl Vietnam Train The Vieatage Night


Poolvilla på Zannier Hotels Bai San Ho

Naturligt. Underspillet. Og gennemført til mindst detalje. Det kan siges ganske kort. Zannier Hotels Bai San Ho er et sublimt resort. Ved en af de absolut bedste strande, I kan forestille jer i Sydvietnam. Og så er der udsigten. Den er svær at slippe, men det behøver I heller ikke. I kan nyde den hele dagen fra jeres fortryllende Hill Pool Villa, der ligger oppe i de jungleklædte bakker over Bai San Ho-bugten.

XL Zannier Hotels Bãi San Hô Hill Pool Villa Exterior 1 ©Frederik Wissink

Cykelture mellem rismarker og rejefarme. Snorkling og fiskeri. Eller et spil tennis efterfulgt af en rolig stund i resortets vidunderlige Hoa Sen Spa. For ikke at nævne stranden. Og den forførende gastronomi, der på suveræn vis fusionerer franske og vietnamesiske traditioner. Zannier Hotels Bai San Ho er kort fortalt et levende eventyr for alle sanser. Hele dagen og hver dag.

Quy Nhon er stadig et relativt ukendt hjørne af Vietnam, der ikke alene byder på masser af sjæl, historie og autentisk kultur, men også huser nogle af Vietnams smukkeste og vildeste kyststrækninger.

XL Zannier Hotels Bãi San Hô 2
XL Vietnam Restaurant LÀNG CHÀI 2
XL Zannier Hotels Bãi San Hô Hill Pool Villa Exterior 4 ©Frederik Wissink

Resortet byder på et væld af aktiviteter og originale oplevelser i lokalområdet, som I kan vælge mellem - vi har inkluderet en eftermiddagstur i Quy Nhon, hvor I bl.a. oplever de fascinerende Thap Doi-tårne fra 1000-tallet og Quy Nhons smukke Eu Gio-klippekyst, inden I runder eftermiddagen af med en drink ved byens lokale surferbar. Velkommen til det Vietnam, de færreste kender.

Xl Vietnam Quy Nhon Ancient Chaam Temples

Jeres drømmerejse til Indokina er ved vejs ende. I dag bliver I hentet på jeres resort og kørt til lufthavnen i Quy Nhon, hvorfra I flyver hjem til Danmark med mellemstop i først Saigon eller Hanoi.

I ankommer til Danmark på dag 14.

XL Vietnam Fishermen 2
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Siem Reap / Quy Nhon-København
 • Al lokal transport i bil/minibus mellem lufthavne og hoteller m.m.
 •  Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på Phum Baitang, Siem Reap. Terrace Villa, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Den klassiske tur til Angkors tempelkompleks
 • Fly Siem Reap-Danang
 • 3 nætter på Anantara Hoi An, Hoi An. Deluxe River View Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Med luksustoget The Vietage langs Vietnams kyst
 • 5 nætter på Zannier Hotels Bai San Ho, Quy Nhon. Hill Pool Villa One-Bedroom, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Quy Nhons templer og vilde kyster
Pris per person ved 2 voksne
Indokina for livsnydere
RejseperiodeDobbelt
20.06.24 ‑ 30.09.2453.000‑59.000
01.10.24 ‑ 14.12.2447.000‑50.000
15.12.24 ‑ 21.12.2456.000‑63.000
22.12.24 ‑ 31.12.2476.000‑78.000
01.01.25 ‑ 23.06.2552.000‑56.000
24.06.25 ‑ 30.09.2557.000‑62.000
01.10.25 ‑ 25.10.2551.000‑53.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • Det er muligt at opgradere eller nedgradere hotellerne efter budget og ønske. Tal med jeres Vietnam-ekspert om jeres behov og ønsker.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.