• På Mai Chau Ecolodge i Vietnam ånder alt fred og ro
 • Smukt område som ligger tæt på hotellet, Sol Bungalows Mai Chau, Vietnam
 • Pool med udsigt på Mai Chau Ecolodge i Mai Chau, Vietnam
 • Læg vejen forbi Mai Chau Ecolodge på din Vietnam-rejse i Mai Chau

Bjerge og rismarker i Mai Chau-dalen

3 dages tur til smukke Mai Chau på vidunderlig lille lodge

På Mai Chau Ecolodge i Vietnam ånder alt fred og ro
Læs mere

Nyd 3 dage i den smukke Mai Chau-dal, der ligger kun få timer fra Hanoi. I er i selskab med grønne rismarker, frodige bjerge, landsbyer og etniske minoriteter. Glæd jer til at komme helt tæt på smuk natur og fascinerende kultur og opleve det velbesøgte område i ro og mag – og væk fra de mange. 

Smukt område som ligger tæt på hotellet, Sol Bungalows Mai Chau, VietnamNyd 3 dage i den smukke Mai Chau-dal, der ligger kun få timer fra Hanoi. I er i selskab med grønne rismarker, frodige bjerge, landsbyer og etniske minoriteter. Glæd jer til at komme helt tæt på smuk natur og fascinerende kultur og opleve det velbesøgte område i ro og mag – og væk fra de mange. 

Smuk natur og berigende møder med den lokale kultur er nøgleordene for de disse dage på jeres rejse til Vietnam. Glæd jer ikke mindst til at bo på et charmerende eco-lodge i en lækker bungalow, omkranset af skov og rismarker.

Læg vejen forbi Mai Chau Ecolodge på din Vietnam-rejse i Mai ChauDAG 1: CYKELTUR OG FRED PÅ MAI CHAU ECOLODGE

Fra Hanoi kører I lidt mod syd, inden I drejer fra hovedvejen mod bjergområdet omkring den lille by Mai Chau, der ligger i den langstrakte dal af samme navn. 

I når byen via små kringlede veje, der flankeres af marker med ris, maniok og sukkerrør. I ny og næ kommer I gennem små landsbysamfund beboet af etniske minoriteter. Med andre ord: Transporten dertil, der tager ca. 3-4 timer, er en oplevelse i sig selv. I når frem til jeres lodge ved middagstid, hvor en dejlig vietnamesisk frokost venter. 

Pool med udsigt på Mai Chau Ecolodge i Mai Chau, VietnamMai Chau Ecolodge 3+* 

I skal bo på Mai Chaus smukkest beliggende og mest atmosfærefulde lodge Mai Chau Ecolodge. Lodgen har kun 19 rustikke bungalows, der alle har balkon med vidunderlig udsigt til de omkringliggende bambusskov, blomsterhaver og rismarker. Noget af det bedste er at sidde her og bare nyde den landlige ro og luft. Og så hjælper det også, at personalet er overordentlig imødekommende og maden ganske glimrende.

Mai Chau logden har cykler i alle størrelser, så det er bare med at komme af sted

Cykletur og etniske minoriteter

Men det er selvfølgelig også alt det udenfor, I kommer der for, så allerede samme eftermiddag står cyklerne klar. Ruten går op og ned ad støvede grusveje, forbi rismarker til lokale landsbyer, som få andre besøger, bl.a. Na Thia, Chieng Sai og Cha Long.

I Mai Chau-dalens landsbyer bor flere af Nordvietnams etniske minoriteter, herunder Thai, Hvid Thai, Hmong og Muong-folket, som alle har deres unikke kultur med egen tro, traditioner, ritualer og klæder – hold f.eks. øje med kvinder i lange, sorte kjoler, hvide skjorter, grønne skærf og farverige, broderede klæder på hovedet – det er Hvid Thai-kvinder, som i Vietnam er kendte for deres skønhed.  

Thai-stammens karakteristiske huse på pæle i Mai Chau-dalen, Vietnam.Nogle af landsbyerne har det med at ligge på bjergskråningerne, så der skal med andre ord trædes lidt til i pedalerne i ny og næ, men ikke værre end, at alle nok skal klare det. 

Tilbage på jeres lodge venter en velfortjent aftensmad fra det vietnamesiske landkøkken og en rolig aften.

Kvinde fra Thai-stammen i Mau Chau-dalen, Vietnam

DAG 2: VANDRETUR TIL LANDSBYER I GUDESMUK NATUR

I dag skal I virkelig ud i naturen og ind i Mai Chau-dalens fortryllende og sansefulde verden – væk fra mængderne, hvor få turister kommer. Efter morgenmad begynder dagen med en køretur til landsbyen Mai Ha, hvor I stiller bilen og begynder jeres vandretur gennem tropeskove og maleriske landsbyer på Pu Poc-bjerget, som er helligt for Thai-folket i området.

Herfra fortsætter I ad små skovstier til den lille og afsidesliggende landsby Te, hvor I spiser frokost hos en lokal familie. Der kommer få turister til Te og det er en enestående mulighed for at opleve det autentiske landsbyliv i denne del af Vietnam og smage de ægte lokale specialiteter.    

Mai Chau-dalen i VietnamEfter frokost, går I videre gennem flere Thai-landsbyer, hvor landlivet går sin stille gang og vandbøfler slentrer dovent i middagsolen på et bagtæppe af skovklædte bjerge og yndefulde rismarker.

I landsbyen Khoe, bliver I hentet i bil og kørt tilbage til Mai Chau Ecolodge, hvor I har resten af dagen til at slappe af, nyde lodgens pool og den vidunderlige atmosfære fra jeres balkon.

På Mai Chau Ecolodge i Vietnam ånder alt fred og roDAG 3: MORGENDIS I MAI CHAU OG HJEMREJSE TIL HANOI

Jeres eventyr i Mai Chau er ved at være ved vejs ende, men i dag kan I sove længe og bare nyde en rolig formiddag på lodgen. I kan også spise en tidlig morgenmad og gå en skøn morgentur, mens disen stadig rejser sig fra rismarkerne, dyrene strækker deres ben, børnene finder vej til skole og de lokale småbønder tager hul på dagens gøremål. Der er ikke noget som stemningen – og duften – af tidlig morgen på landet.  

I spiser frokost på Mai Chau Ecolodge, inden jeres private chauffør kører jer tilbage til Hanoi cirka 13.30.

Turen inkluder transport i minibus fra/til Hanoi, 2 overnatninger, alle måltider og udflugter med lokal engelsktalende guide.

 
Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.