• Mai Chau-dalen i Vietnam
 • Værelse med smuk udsigt, Sol Bungalows Mai Chau, Vietnam
 • Poolen ved solnedgang, Sol Bungalow i Mai Chau, Vietnam
 • Rismarkermosaik. Mai Chau, Vietnam

Bjerge og rismarker i Mai Chau-dalen

3 dages tur til smukke Mai Chau på vidunderlig lille lodge

Mai Chau-dalen i Vietnam
Læs mere

Nyd 3 dage i den smukke Mai Chau-dal, der ligger kun få timer fra Hanoi. I er i selskab med grønne rismarker, frodige bjerge, landsbyer og etniske minoriteter. Glæd jer til at komme helt tæt på smuk natur og fascinerende kultur.

Mai Chau logden har cykler i alle størrelser, så det er bare med at komme af sted

Smuk natur og berigende møder med den lokale kultur er nøgleordene for de disse dage på jeres rejse til Vietnam. Glæd jer ikke mindst til at bo på et charmerende lodge i en lækker bungalow direkte ud til rismarkerne.

Dag 1: Cykeltur, dans og fred på Sol Bungalows

Fra Hanoi kører I lidt mod syd, inden I drejer fra hovedvejen mod bjergområdet omkring den lille by Mai Chau, der ligger i den langstrakte dal af samme navn. 

Rismarker, Vietnam

I når byen via små kringlede veje, der flankeres af marker med ris, maniok og sukkerrør. I ny og næ kommer I gennem små landsbysamfund beboet af etniske minoriteter, og på vejen får I frokost på en restaurant, der er indrettet i et traditionelt hus på pæle. Med andre ord: Transporten dertil, der tager ca. 3-4 timer, er en oplevelse i sig selv.

Det skønne poolområde på Sol BungalowsSol Bungalows 3+* (Morgenmad, frokost, aftensmad)

I skal bo på Mai Chaus smukkest beliggende og mest atmosfærefulde lodge Sol Bungalows. Lodgen har kun 8 bungalows, der alle har balkon med vidunderlig udsigt til de omkringliggende rismarker og bjerge. Noget af det bedste er at sidde her og bare nyde udsigten og observere de lokale bønder arbejde i rismarkerne. Og så hjælper det også, at personalet er overordentlig imødekommende og maden ganske glimrende.

Mai Chau dalen ligger kun 135 km fra HanoiMen det er selvfølgelig også alt det udenfor, I kommer der for, så allerede samme eftermiddag står cyklerne klar. Ruten går op og ned ad støvede grusveje, forbi rismarker til lokale landsbyer, der har det med at ligge på bjergskråningerne. Der skal med andre ord trædes lidt til i pedalerne i ny og næ, men ikke værre end, at alle nok skal klare det. Om aftenen vil I opleve en traditionel dans efterfulgt af en rislikør. Velkommen til Mai Chau-dalen og Sol Bungalows!

Mai Chau-dalen i Vietnam

Dag 2: H’mong-folket

Morgenmad med udsigt til rismarkerne efterfølges af endnu en tur ud i den smukke natur. Denne gang skal I på en lille vandretur til en landsby beboet af H’mong-folket. Her vil I stifte nærmere bekendtskab med livet som etnisk minoritet i en bjerglandsby.

I er tilbage på lodgen omkring kl. 12, hvor frokosten står klar i restauranten. Resten af dagen kan I bruge til så meget eller lidt, I har lyst til. Brug f.eks. eftermiddagen på at udforske lokalområdet, deltag i arbejdet i rismarken eller nøjes med at nyde den vidunderlige udsigt og atmosfære fra jeres balkon.

 

Rismarkermosaik. Mai Chau, VietnamDag 3: Mai Chau – Hanoi

Jeres eventyr i Mai Chau er ved at være ved vejs ende, men først skal I på en udflugt til Mai Hich. I bliver hentet efter morgenmaden, hvor I kører små 12 km for at opleve autentiske landsbyer og landbruget på disse kanter i øjenhøjde. Mai Hich omgives af smukke bjerglandskaber og rismarker, og I kan glæde jer til et kulturelt møde med forskellige kulturer.

Omkring kl. 11 er I tilbage på Sol Bungalow, hvor I har et par timer med afslapning og frokost. Herefter bliver I hentet og kørt til Hanoi.

Turen inkluder transport i minibus fra/til Hanoi, 2 overnatninger, alle måltider og udflugter med lokal engelsktalende guide.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.