Small Vietnam Lak Lake Tented Camp Tent Exterior
Oplevelse i Vietnam

Eventyr og luksustelt ved Lak Lake

Smukke vandfald og autentisk landsbyliv

3 dage med oplevelser i junglen. Træk stikket ud i de smukkeste omgivelser ved Lak Lake. I bor i luksustelt med udsigt ud over søen og skal vandre gennem junglen til vandfald, hvor I kan bade. I besøger også landsbyer og lærer et par tricks fra det vietnamesiske køkken.

Det kan I se frem til

Program

Dag 1: ankomst til Lak Lake, frokost og landsbybesøg

I bliver hentet i Buon Me Thuot Lufthavn og sætter kurs mod Lak Tented Camp  - cirka 1,5 times kørsel og en kort sejltur over Lak Lake bringer jer frem. Lad blikket glide over den fredfyldte sø med bølgende bjergtoppe i det fjerne og et mekka af grønt så langt, øjet rækker. Bag jer ligger campens kun 4 bungalows og 15 luksustelte fordelt i landskabet. Luksusteltene er ikke telte i bogstavelig forstand, men små, gode boliger på solidt trægulv og vægge/loft af kraftig kanvas. I sover i komfortable senge og hvert telt har en lille terrasse, så I kan nyde den harmoniske udsigt.

Et landskab, der får jer til at trække vejret dybt, dybt, dybt. Tænk, at I de næste par dage skal nyde disse omgivelser krydret med eventyr til landsbyer og uberørt natur. 

I øjenhøjde med det lokale liv i M'Nong

Efter en dejlig frokost kan I mætte tage ud for at udforske naturen på cykel eller tage på en tre timers guidet udflugt til landsbyen M’Nong på den vestlige side af Lak Lake. Turen dertil går bl.a. gennem rismarker og forude venter et spændende møde med livet på landet. I bliver mødt med smil og åbenhjertighed og inviteres måske indenfor.

Middag akkompagneret af Gong

Sidst på dagen nyder I aftensmad i Lak Tented Camps restaurant. Menukortet byder på vietnamesiske retter, og middagen bliver akkompagneret af et traditionelt Gong-show, hvis toner giver genklang helt inde i skoven bag campen.

Dag 2: på opdagelse i junglen og besøg på lokalt landbrug

I vågner op til naturens fredfyldte lyde med god tid til at nyde både kaffe og morgenmad, før I bevæger jer ud på dagens eventyr.

I skal på en heldagsudflugt med bil til Chu Yang Sin Nationalpark, hvor I sammen med jeres guide går cirka 4 km gennem højlandet. Glæd jer til at opleve roen, se kaffeplantager og Bim Bip-vandfaldet. Vandet strømmer hele vejen fra Yang Tao-bjergene og er her som en naturlig pool, hvor I roligt kan tage en dukkert. 

I har al den tid, I ønsker ved vandfaldet til at slappe af, tage billeder, svømme og nyde en lille picnic, som guiden har med.

Kom med i køkkenhaven

Tilbage i Lak Tented Camp har I mulighed for at lære et par tricks om det vietnamesiske køkkens madlavning. Kom med i køkkenhaven først for at plukke urter og trække friske grøntsager op af jorden og vær så med til at tilberede et lille måltid.

I har aftenen på egen hånd. Inklusiv aftensmad i restauranten.

Dag 3: cruise i solopgangen på Lak Lake

Hvis I har lyst, kan I stå tidligt op for at sejle ud på søen, mens solen står op bag bjergene i det fjerne. Selv om solen, kun er ved at vågne, møder I lokale fiskere i færd med dagens fangst. En fantastisk sejltur med tid til at kaste et sidste blik på omgivelserne, før I skal videre på jeres rejse rundt i Vietnam.

 

Xl Vietnam Lak Lake View

Oplevelsen inkluderer

 

  • 3 dage/2 nætter i Lak Tented Camp, delt twin eller dobbeltværelse (luksustelt med vifte). I har mulighed for at opgradere til bungalows med aircondition.
  • Al transport
  • Alle nævnte udflugter inkl. engelsktalende guide
  • Frokost og aftensmad på dag 1
  • Morgenmad, picnic og aftensmad på dag 2
  • Morgenmad på dag 3

I kan kombinere jeres 3 dages eventyr ved Lak Lake eksempelvis med oplevelser og hoteller i Saigon (Ho Chi Minh City), Phu Quoc Island eller Danang. I kommer let til og fra disse destinationer fra Buon Me Thout Lufthavn.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Hilltop Reserve Pool
Hoi An, Vietnam, Asien

Vintereventyr i Vietnam

14 dage fra

35.000 kr.

Glæd jer til

Idylliske Hoi An med økolologisk gårdbesøg og kokkeskole

Eventyr og luksustelt ved Lak Lake

Badeferie og barfodsluksus på Six Senses Ninh Van Bay 5*

Valgfri daglig oplevelse på Six Senses Ninh Van Bay

Børnevenlige hoteller med store værelser

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.