• Den smukke, fredfyldte udsigt ud over Lak Lake
 • Udsigt ud over Lak Lake Tented Camp, Vietnam
 • Tag på udflugter eksempelvis på cykel fra Lak Lake, Vietnam
 • Kom med på eventyr gennem junglen til vandfaldet Bim Bip

Eventyr og luksustelt ved Lak Lake

3 dage med oplevelser i junglen, smukke vandfald og autentisk landsbyliv

Landsbyliv ved Lak Lake, Vietnam
Læs mere

Træk stikket ud i de smukkeste omgivelser ved Lak Lake. I bor i luksustelt med udsigt ud over søen og skal vandre gennem junglen til vandfald, hvor I kan bade. I besøger også landsbyer og lærer et par tricks fra det vietnamesiske køkken.

I Lak Lake Tented Camp bor I i luksustelte med udsigt ud over søenDag 1: Ankomst til Lak Lake, frokost og landsbybesøg

I bliver hentet i Buon Me Thuot Lufthavn og sætter kurs mod Lak Lake Tented Camp (cirka 1,5 times kørsel). Vel fremme glider blikket ud over den store, fredfyldte sø med bølgende bjergtoppe i det fjerne og et mekka af grønt så langt, øjet rækker. Bag jer ligger campens kun 4 bungalows og 15 luksustelte fordelt i det grønne landskab. Her skal I bo. Luksusteltene er ikke telte i bogstavelig forstand, men små, gode boliger på solidt trægulv, hvis vægge og loft er et telt, som skaber de ydre rammer. I sover i komfortable senge og hvert luksustelt har en lille terrasse, hvorfra I kan nyde den harmoniske og naturskønne udsigt ud over søen. 

Et landskab, der får jer til at trække vejret dybt, dybt, dybt. Tænk, at I de næste par dage skal nyde disse omgivelser krydret med eventyr til landsbyer, smukke vandfald og uberørt natur. 

Oplev de små, lokale landsbyer nær Lak LakeI øjenhøjde med det lokale liv i M’Noung

Efter en dejlig frokost kan I mætte tage ud for at udforske den omkringliggende natur eksempelvis på cykel med guide. 

Har I lyst til at opleve mere denne dag, kan I tage på en tre timers udflugt til landsbyen M’Nong på den vestlige side af Lak Lake. Her venter jer et kulturelt møde med det autentiske lokalliv, som på disse kanter har sine helt egne traditioner og levevis. I bliver mødt med smil og åbenhjertighed, og inviteres måske indenfor for at opleve deres unikke, lange huse. På vej til landsbyen kommer I gennem smukke, grønne landskaber og møder lokallivet, som det leves langs floden.

Landsbyliv ved Lak Lake, VietnamMiddag akkompagneret af Gong

Sidst på dagen nyder I en skøn aftensmad i Lak Lake Tented Camps restaurant med udsigt ud over søen. Menukortet byder på vietnamesiske retter og hen ad aftenen bliver middagen akkompagneret af et traditionelt Gong-show, hvis toner giver genklang helt inde i junglen bag jer.

Kom med på eventyr gennem junglen til vandfaldet Bim BipDag 2: På opdagelse i junglen og besøg på lokalt landbrug

I vågner op til naturens fredfyldte lyde med god tid til at nyde både morgenkaffe og morgenmad i restauranten, før I bevæger jer ud på dagens eventyr. I skal på en heldagsudflugt med bil til naturperlen Chu Yang Sin Nationalpark, hvor I sammen med jeres guide bevæger jer 4 km ind i junglen. Glæd jer til at opleve junglens mange lyde og konstante sanseindtryk, mens I går ad de små stier omsluttet af tæt, grøn skov og tropeblomster og hopper over floder og små åløb, før I ankommer til et af nationalparkens smukkeste vandfald - Bim Bip. Det store vandfald strømmer fra Yang Tao-bjergkæden ned i floden foran jer, som udgør en eventyrlig oase, hvor I roligt kan tage en dukkert. 

I har al den tid, I ønsker ved vandfaldet til at slappe af, tage billeder, svømme og nyde en lille picnic, som guiden har med.

Kom med i køkkenhaven i Lak Lake Tented CampKom med i køkkenhaven

Tilbage i Lak Lake Tented Camp har I senere på dagen mulighed for et par tricks om det vietnamesiske køkkens madlavning. På campen har de deres egen biodynamiske køkkenhave, hvor I kan komme med ud at plukke krydderurter og trække friske grøntsager op af jorden efterfulgt af en madlavnings-demonstration, hvor I eksempelvis lærer at kokkerere autentiske, vietnamesiske dressinger og saucer med de råvarer, som I netop har hentet i køkkenhaven. 

I har aftenen på egen hånd. Inklusiv aftensmad i restauranten.

Solnedopgang over Lak LakeDag 3: Cruise i solopgangen på Lak Lake

Hvis I har lyst, kan I stå tidligt op for at sejle ud på søen, mens solen står op bag bjergene i det fjerne. Selv om solen, kun er ved at vågne, møder I lokale fiskere i færd med dagens fangst. En fantastisk, smuk sejltur med tid til at få et sidste blik på omgivelserne, før I senere skal videre på jeres rejse rundt i Vietnam.

Nyd livet i luksustelt ved Lak LakeOplevelsen inkluderer:

 • 3 dage/2 nætter i Lak Lake Tented Camp i delt twin eller dobbeltværelse (luksustelt med vifte). I har mulighed for at opgradere til bungalows med aircondition.
 • Al transport
 • Alle nævnte udflugter inkl. engelsktalende guide
 • Frokost og aftensmad på dag 1
 • Morgenmad, picnic og aftensmad på dag 2
 • Morgenmad på dag 3

I kan kombinere jeres 3 dages eventyr ved Lak Lake eksempelvis med oplevelser og hoteller i Saigon (Ho Chi Minh City), Phu Quoc Island eller Danang. I kommer let til og fra disse destinationer fra Buon Me Thout Lufthavn.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.