Eventyr og luksustelt ved Lak Lake

3 dage med oplevelser i junglen, smukke vandfald og autentisk landsbyliv

Læs mere

Træk stikket ud i de smukkeste omgivelser ved Lak Lake. I bor i luksustelt med udsigt ud over søen og skal vandre gennem junglen til vandfald, hvor I kan bade. I besøger også landsbyer og lærer et par tricks fra det vietnamesiske køkken.

I Lak Lake Tented Camp bor I i luksustelte med udsigt ud over søenDag 1: Ankomst til Lak Lake, frokost og landsbybesøg

I bliver hentet i Buon Me Thuot Lufthavn og sætter kurs mod Lak Tented Camp  - cirka 1,5 times kørsel og en kort sejltur over Lak Lake bringer jer frem. Lad blikket glide over den fredfyldte sø med bølgende bjergtoppe i det fjerne og et mekka af grønt så langt, øjet rækker. Bag jer ligger campens kun 4 bungalows og 15 luksustelte fordelt i landskabet. Luksusteltene er ikke telte i bogstavelig forstand, men små, gode boliger på solidt trægulv og vægge/loft af kraftig kanvas. I sover i komfortable senge og hvert telt har en lille terrasse, så I kan nyde den harmoniske udsigt.

Et landskab, der får jer til at trække vejret dybt, dybt, dybt. Tænk, at I de næste par dage skal nyde disse omgivelser krydret med eventyr til landsbyer og uberørt natur. 

Oplev de små, lokale landsbyer nær Lak LakeI øjenhøjde med det lokale liv i M’Noung

Efter en dejlig frokost kan I mætte tage ud for at udforske naturen på cykel eller tage på en tre timers guidet udflugt til landsbyen M’Nong på den vestlige side af Lak Lake. Turen dertil går bl.a. gennem rismarker og forude venter et spændende møde med livet på landet. I bliver mødt med smil og åbenhjertighed og inviteres måske indenfor.

Landsbyliv ved Lak Lake, VietnamMiddag akkompagneret af Gong

Sidst på dagen nyder I aftensmad i Lak Tented Camps restaurant. Menukortet byder på vietnamesiske retter, og middagen bliver akkompagneret af et traditionelt Gong-show, hvis toner giver genklang helt inde i skoven bag campen.

Kom med på eventyr gennem junglen til vandfaldet Bim BipDag 2: På opdagelse i junglen og besøg på lokalt landbrug

I vågner op til naturens fredfyldte lyde med god tid til at nyde både kaffe og morgenmad, før I bevæger jer ud på dagens eventyr.

I skal på en heldagsudflugt med bil til Chu Yang Sin Nationalpark, hvor I sammen med jeres guide går cirka 4 km gennem højlandet. Glæd jer til at opleve roen, se kaffeplantager og Bim Bip-vandfaldet. Vandet strømmer hele vejen fra Yang Tao-bjergene og er her som en naturlig pool, hvor I roligt kan tage en dukkert. 

I har al den tid, I ønsker ved vandfaldet til at slappe af, tage billeder, svømme og nyde en lille picnic, som guiden har med.

Kom med i køkkenhaven i Lak Lake Tented CampKom med i køkkenhaven

Tilbage i Lak Tented Camp har I mulighed for at lære et par tricks om det vietnamesiske køkkens madlavning. Kom med i køkkenhaven først for at plukke urter og trække friske grøntsager op af jorden og vær så med til at tilberede et lille måltid.

I har aftenen på egen hånd. Inklusiv aftensmad i restauranten.

Solnedopgang over Lak LakeDag 3: Cruise i solopgangen på Lak Lake

Hvis I har lyst, kan I stå tidligt op for at sejle ud på søen, mens solen står op bag bjergene i det fjerne. Selv om solen, kun er ved at vågne, møder I lokale fiskere i færd med dagens fangst. En fantastisk sejltur med tid til at kaste et sidste blik på omgivelserne, før I skal videre på jeres rejse rundt i Vietnam.

Nyd livet i luksustelt ved Lak LakeOplevelsen inkluderer:

 • 3 dage/2 nætter i Lak Tented Camp, delt twin eller dobbeltværelse (luksustelt med vifte). I har mulighed for at opgradere til bungalows med aircondition.
 • Al transport
 • Alle nævnte udflugter inkl. engelsktalende guide
 • Frokost og aftensmad på dag 1
 • Morgenmad, picnic og aftensmad på dag 2
 • Morgenmad på dag 3

I kan kombinere jeres 3 dages eventyr ved Lak Lake eksempelvis med oplevelser og hoteller i Saigon (Ho Chi Minh City), Phu Quoc Island eller Danang. I kommer let til og fra disse destinationer fra Buon Me Thout Lufthavn.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.