• Stranden ved Six Senses Ninh Van Bay, Vietnam
 • Landsbyliv ved Lak Lake, Vietnam
 • Hoi Ans klassiske lamper
 • Nyd jeres egen pool i en Beachfront Pool Villa på Six Senses Ninh Van Bay, Vietnam
 • Sovende mand i sin båd i Hue, Vietnam

Vintereventyr i Vietnam

Oplevelsesrig rundrejse med god tid og få baser. Udflugter bag facaden, glamping og 5* strandresort, 14 dage fra 26.000 kr., børn fra 11.500 kr.

Glæd jer til:

Idylliske Hoi An og cykeltur i øjenhøjde med lokallivet

Eventyr og luksustelt ved Lak Lake

Badeferie og barfodsluksus på Six Senses Ninh Van Bay 5*

Valgfri daglig oplevelse på Six Senses Ninh Van Bay

Børnevenlige hoteller med store værelser

Læs mere

Oplev Vietnam ad en rute skabt til eventyr i det danske vinterhalvår. Glæd jer til idylliske Hoi An med cykeltur til lokalliv og rismarker efterfulgt af 3 dage ved den fredfyldte Lak Lake i luksustelt. Afslut med ren badeferie på fantastiske Six Senses Ninh Van Bay 5*.

Vintereventyr for familier og par i Vietnam

På denne rejse har vi fundet den fine balance mellem store oplevelser og afslappende dage, charmerende hoteller i utraditionelle rammer og en rute, der tager jer til varme i vinterens Vietnam.

Rejsen er perfekt til par, der vil have få stop og ro på. Og familier, der vil have få udvalgte baser og oplevelser, der også foregår i børnehøjde. Rejsen er primært skabt til eventyr i vinterhalvåret, men den kan selvfølgelig gøres hele året.

En rundrejse i Vietnam er en fantastisk mulighed for at opleve andre kulturer og andre måder at leve på. Overalt bliver I mødt med en unik gæstfrihed, og I kommer nemt omkring. Al lokal transport mellem lufthavne, togstation og hoteller etc. er arrangeret på forhånd og foregår med privat bil eller minibus med engelsktalende guide. I skal bare koncentrere jer om hinanden og om at holde ferie i Vietnam. God rejse!

idylliske Hoi an 

Jeres vintereventyr starter i idylliske Hoi An, hvor I både har tid til at udforske byen på egen hånd og skal på en guidet cykeltur. Den gamle bydel er på UNESCO´s liste over verdens naturarv, og I kan slentre gennem snoede gader med gallerier, caféer, restauranter, butikker og farverige markeder.

I Hoi An bor I i udkanten af byen på Ancient House Resort 3*, der er et hyggeligt, familiedrevet resort fuld af varme og atmosfære. Når I ikke udforsker byen, kan I slappe ved poolen, hvis omgivelser er som en tropisk oase. 

fredfyldte Lak Lake

I skifter nu bylivet ud med de mest naturskønne og fredfyldte omgivelser ved Lak Lake. Her skal I de næste tre dage bo i luksustelt med komfortable senge og egen terrasse med udsigt ud over søen. Alt sammen kombineret med masser af oplevelser til fods og på cykel til autentisk landsbyliv, jungle og vandfald samt morgencruise i solopgangen på Lak Lake.

Baderferie på Six Senses ninh van bay 5*

Efter dage med masser af kultur og naturoplevelser skal I nu nyde ren afslapning på Six Senses Ninh Van Bay 5*, der ligger i sin egen lille bugt, ud til den skønneste sandstrand. Her venter jeres egen pool villa, kulinariske madoplevelser og en valgfri daglig oplevelse. Skal I på snorkeltur, på kokkeskole eller måske nyde en fodmassage i spaen?

Skræddersyet vintereventyr i vietnam

Denne rejse er blot et forslag til jeres vintereventyr i Vietnam. Måske I har lyst til at forlænge jeres ferie med flere nætter på Six Senses Ninh Vanh Bay? Eller vil I spare lidt på pengene og måske nyde badeferien på Evason Ana Mandara 4* eller The Anam 4* istedet? I kan også kombinere rejsen med andre destinationer og flere oplevelser. 

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Vietnam, der matcher jeres drømme, ønsker og behov.

Program

Dag 1-2
I rejser til Vietnam

Kom tæt på de lokale på cykeltur ved Hoi AnAfrejse fra Danmark på dag 1 mod Vietnam, hvor I lander i Danang Lufthavn på dag 2. Her bliver I budt velkommen, hentet og kørt til Ancient House Resort 3* i Hoi An.

Poolen på Ancient House Resort i Hoi An, VietnamAncient House Resort 3* i Hoi An

I har 3 overnatninger på Ancient House Resort i udkanten af Hoi An. Et hyggeligt, familieejet resort fuld af varme og atmosfære. I hjertet af resortet er der en skøn tropisk have samt pool, hvor I kan slappe af. Her er også en god restaurant samt flere vidunderlige restauranter i nærområdet, som I kan udforske. 

I har kun 15 minutter til fods ind til Hoi Ans centrum, men I kan også låne cykler eller tage en taxa til centrum på 5 minutter.

Dag 3
Udforsk Hoi An på egen hånd

I har dag 3 på egen hånd til at opleve byen, pakke ud og slappe af ved poolen på resortet.

Hoi An er en vidunderlig by. Fuld af romantik for de voksne og afslappet og fredelig for børnene. Den gamle bydel er på UNESCO's liste over verdens naturarv. Nyd at slentre gennem de smalle gader med gallerier, cafeer, fantastiske restauranter, butikker, markeder og templer. Her er så hyggeligt.

Meget af livet udspiller sig langs floden og ved Den Japanske Bro, og om aftenen tændes de typiske farvede lamper som romantisk gadebelysning. Her er et utal af skræddere og skomagere, der næsten har det hele færdigt, før I forlader butikken.

Dag 4
Fredfyldt cykeltur fra Hoi An

Kom forbi frodige køkkenhaver og landbrug på cykeltur ved Hoi AnI dag skal I ud i det grønne til rismarker og landsbyer med guide. Og I skal det på cykel!

I bliver hentet omkring 7.45 på Ancient House Resort, hvorfra I bliver kørt til startstedet for turen. Glæd jer til at opleve morgenlivet på landet, og cykle afsted i de tidlige og køligere morgentimer. Hoi An er omgivet af smukt landbrugsland med fine urtehaver, rismarker, landsbyer og vandveje. Det er fladt og perfekt til en cykeltur ad de små veje. Overalt bliver I budt hjerteligt velkommen af de lokale.

Lær at lave traditionelle sivmåtter på jeres cykeltur til lokalområdetI besøger bl.a. en lille, familiedrevet fiskesauceproducent, sejler ad floden til små landsbyer, som er kendt for at flette sivmåtter og andet håndværk ved brug af forskellige sivplanter og spiser frokost hos en vietnamesisk familie.

I er tilbage i Hoi An midt på eftermiddagen.

Dag 5-7
Luksustelt ved Lak Lake

Nyd livet i luksustelt ved Lak LakeJeres vintereventyr i Vietnam fortsætter fra Hoi An til smukke Lak Lake. For at komme til Lak Lake bliver I ført kørt fra Hoi An til Danang Lufthavn, hvor I flyver til Buen Me Thout Lufthavn. Her bliver I hentet og kørt til Lak Lake Tented Camp (cirka 1,5 times kørsel), hvor I de næste par dage skal sove i luksustelt eller bungalow i fredfyldte naturomgivelser krydret med masser af oplevelser. 

Jeres teltbolig ligger lidt oppe af en skråning med udsigt ud over søen og dets grønne landskab. I sover I komfortable senge og har en lille terasse, hvorfra I kan nyde de den harmoniske og naturskønne udsigt.

Vel fremme kan I nyde aftensmaden i restauranten før en god nats søvn venter.

Landsbyliv ved Lak Lake, Vietnam

Dag 6: På opdagelse i junglen

I vågner op til naturens fredfyldte lyde med god tid til at nyde både morgenkaffe og morgenmad i restauranten, før I bevæger jer ud på dagens eventyr.I skal på en heldagsudflugt med bil til naturperlen Chu Yang Sin Nationalpark, hvor I sammen med jeres guide bevæger jer 4 km ind i junglen. Glæd jer til at opleve junglens mange lyde og konstante sanseindtryk, mens I går ad de små stier omsluttet af tæt, grøn skov og tropeblomster og hopper over floder og små åløb, før I ankommer til et af nationalparkens smukkeste vandfald - Bim Bip. Det store vandfald strømmer fra Yang Tao-bjergkæden ned i floden foran jer, som udgør en eventyrlig oase, hvor I roligt kan tage en dukkert, mens frokosten bliver tilberedt.

På vej tilbage mod Lak Lake Tented Camp besøger I en lille, lokal kakaofabrikant og kan smage på kakaoen i sin rå form. I området er der også rigeligt med kaffeplanter, hvor bønnerne vokser sig store og smagfulde.

Senere på dagen har I mulighed for at komme med i køkkenhaven hos Lak Lake Tented Camp, hvor I plukker urter og bagefter vil kokken vise et par tricks om vietnamesisk madlavning - med smagsprøver, selvfølgelig.

Solnedopgang over Lak LakeDag 7: Cruise i solopgangen

Hvis I har lyst, kan I starte dag 7 med at sejle ud tidligt om morgenen i solopgangens skær på søen mens lotusblomsterne åbner sig, og et par fiskere måske tøgffer forbi i deres både.

Nyd en rolig morgenmad inden dagens halvdags til den lokale landsby M'Nong venter jer. Tag gode gåsko på og følg jeres guide gennem rismarkerne og over små kanaler. Alt foregår i flat terræn og roligt tempo, så I kan sagtens følge med på gåturen, som tager ca. en time. 

Herefter når I landsbyen, som ikke ser mange turister. Her kan I opleve det lokale liv, hvor høns løber rundt i vejkanten og se bonden flytte sine vandbøfler fra en mark til en anden. Fra landbyen sejler I tilbage til Lak Lake Tented Camp.

Hen på eftermidddagen har I tid på egen hånd til at nyde et sidste blik af naturen omkring jer. Måske på cykel eller i kajak, som er til fri afbenyttelse?

Dag 8-12
Strandeventyr på Six Senses Ninh Van Bay 5*

Stranden ved Six Senses Ninh Van Bay, VietnamFra Lak Lake Tented Camps lokalliv og smukke natur går rejsen videre til ren afslapning og badeferie på Six Senses Ninh Van Bay lidt udenfor Nha Trang. Køreturen hetil tager knapt 4 timer efterfulgt af en kort sejltur i speedbåd til bugten  - til gengæld venter den smukkeste, skønneste bountystrand med krystalblåt hav på jer. 

Six senses ninh van bay 5*

Six Senses Ninh Van Bay 5* er måske Vietnams bedste resort. Det er barfodsluksus, når det er allerbedst og gastronomi, villa, stemning og aktiviteter går op i en højere enhed. 

Six Senses Ninh Van Bay, Vietnam500 meter privat strand

Six Senses Ninh Van Bay ligger i en lille bugt som det eneste resort og I kan nyde den 500 meter private strande helt uden at skulle dele med andre turister fra nærliggende resorts. Her er enorme klipper i hver ende af bugten, bjerge med frodig jungle i baggrunden og store, runde sten, der vogter over bugten som søvnige kæmper. 

I den ene ende af stranden er der sågar få svømmetag til et farverigt koralrev med smukke fisk.

Beachfront Pool Villa på Six Senses Ninh Van Bay, VietnamStor pool villa tæt på vandet

I skal bo godt på Six Senses Ninh Van Bay - I en Beach Front Pool Villa. Hele familien vil nyde at bo tæt på vandkanten og børnene vil elske at hoppe i jeres egen pool. Der er god plads til både børn og voksne, for jeres villa består af to etager med separat soverum og åben stue med day bed til børnene. 

Middag med udsigt fra Dining by the Rocks på Six Senses Ninh Van Bay, VietnamAftensmad "with a view"

Hver dag startes med en overdådig morgenmad og gennem dagen slukkes sulten i en af de to gastronomisk formidable restauranter Dining by the Rocks eller Dining by the Bay. Sidstnævnte har afslappet atmosføre og masser af plads. Førstnævnte skal I vælge, hvis det skal være rigtig fint en af dagene.

Børn under 12 år spiser iøvrigt gratis (gælder buffet og børnemenu og ikke i perioden 22.dec - 6.jan)

Picnic på stranden ved Six Senses Ninh Van Bay, VietnamGratis daglig aktivitet

Når I bor 5 nætter på Six Senses Ninh Van Bay kan I hver dag vælge en aktivitet, som er inkluderet i jeres ophold. I kan f.eks. vælge Vietnamesisk kokkeskole, 30 minutters fodmassage, picnic på stranden, guidet yoga eller meditation, lokalt besøg på en fiske- og hummerfarm, morgenmad på sengen eller meget mere.

På Six Senses Ninh Van Bay har I 5 overnatninger i en Beach Front Pool Villa inkl. morgenmad og en daglige aktivitet.

Dag 13-14
Hjemrejse til Danmark

Nha Trangs havnefrontJeres vintereventyr i Vietnams lunefulde sol er ved at være ved vejs ende. 

I bliver hentet på et aftalt tidspunkt, så det passer med jeres fly tilbage til Danmark og I lander i Danmark på dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Vintereventyr i Vietnam
RejseperiodeDobbelt
24.10.19 ‑ 31.10.1928.000‑32.000
01.11.19 ‑ 14.12.1926.000‑28.000
15.12.19 ‑ 16.12.1930.000‑32.000
17.12.19 ‑ 06.01.2041.000‑45.000
07.01.20 ‑ 18.01.2029.000‑31.000
19.01.20 ‑ 02.02.2035.000‑37.000
03.02.20 ‑ 03.05.2027.000‑31.000
04.05.20 ‑ 26.06.2025.000‑27.000
27.06.20 ‑ 02.09.2027.000‑31.000
03.09.20 ‑ 14.12.2026.000‑30.000
15.12.20 ‑ 16.12.2030.000‑32.000
17.12.20 ‑ 06.01.2143.000‑47.000
07.01.21 ‑ 18.01.2130.000‑32.000
19.01.21 ‑ 02.02.2137.000‑39.000
03.02.21 ‑ 28.02.2130.000‑32.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børnepris (2-11 år)

Vintereventyr i Vietnam Børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
24.10.19 ‑ 14.12.1911.000‑13.00011.000‑13.000
15.12.19 ‑ 23.12.1915.000‑17.00015.000‑17.000
24.12.19 ‑ 31.03.2012.000‑14.00012.000‑14.000
01.04.20 ‑ 14.12.2011.000‑13.00011.000‑13.000
15.12.20 ‑ 23.12.2016.000‑18.00016.000‑18.000
24.12.20 ‑ 28.02.2113.000‑15.00013.000‑15.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Peter Møller

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Danang / Nha Trang-København
 • Indenrigsfly Danang-Buon Me Thuot
 • Lufthavnsskatter
 • Al lokal transport i bil/minibus mellem lufthavne og hoteller, byer m.m.
 • 3 nætter på Ancient House Resort 3*, Hoi An. 2 værelser med dør imellem, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: På cykel i Vietnams hjerteland omkring Hoi An
 • 3 dages oplevelse: Eventyr og luksustelt ved Lak Lake (i to telte eller en wooden bungalow, hvor et barn har ekstra seng og et barn (under 7 år) deler seng med forældre). Inkl. alle måltider.
 • 1 ekstra nat på Lak Lake Tented Camp
 • 5 nætter på Six Senses Ninh Van Bay 5* i Beach Front Pool Villa, inkl. morgenmad
 • 1 gratis oplevelse hver dag på Six Senses Ninh Van Bay 5* for 2 personer. Frem til 19. december 2019 gælder dette også for op til 2 børn
 • 2 børn op til 11 år spiser gratis fra børnemenuen (dog ikke i perioden 22. dec - 6. jan)

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring. Vi anbefaler Gouda
 • Visum til Vietnam

Bemærk

 • I kan opgradere eller nedgradere alle hoteller efter budget og ønske samt skræddersy rejsen med flere eller færre dage. Den samlede rejse er blot et forslag til jeres vintereventyr i Vietnam. Tal med jeres Vietnam-ekspert om ønsker og behov.