Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Hilltop Reserve Pool

Vintereventyr i Vietnam

Vintereventyr i Vietnam

14 dage fra 35.000 kr. | BØRN fra 18.000 kr.

Kontakt Pernille

Tlf. 33 320 320

Et magisk vintereventyr i det sydlige Vietnam

Oplev Vietnam ad en rute skabt til eventyr i det danske vinterhalvår. Glæd jer til idylliske Hoi An med gårdbesøg, kokkeskole og rismarker efterfulgt af 3 dage ved den fredfyldte Lak Lake i luksustelt. Afslut med ren badeferie på fantastiske Six Senses Ninh Van Bay 5*.

Glæd jer til

 • Idylliske Hoi An med økolologisk gårdbesøg og kokkeskole
 • Eventyr og luksustelt ved Lak Lake
 • Badeferie og barfodsluksus på Six Senses Ninh Van Bay 5*
 • Valgfri daglig oplevelse på Six Senses Ninh Van Bay
 • Børnevenlige hoteller med store værelser

Vinterferie for familier og par i Vietnam 

På denne rejse har vi fundet den fine balance mellem store oplevelser og afslappende dage, charmerende hoteller i utraditionelle rammer og en rute, der tager jer til varme i vinterens Vietnam.

Denne vinterferie i Vietnam er perfekt til par, der vil have få stop og ro på. Og til familier, der vil have få udvalgte baser og oplevelser, der også foregår i børnehøjde. Rejsen er primært skabt til eventyr i vinterhalvåret, men den kan selvfølgelig gøres hele året.

En rundrejse i Vietnam er en fantastisk mulighed for at opleve andre kulturer og andre måder at leve på. Overalt bliver I mødt med en unik gæstfrihed, og I kommer nemt omkring. Al lokal transport mellem lufthavne, togstation og hoteller etc. er arrangeret på forhånd og foregår med privat bil eller minibus med engelsktalende guide. I skal bare koncentrere jer om hinanden og om at holde ferie i Vietnam. God rejse!

 

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Beachfront Pool Villa Pool
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Romantiske Hoi An

Jeres vintereventyr starter i idylliske Hoi An, hvor I både har tid til at udforske byen på egen hånd og skal besøge en økologisk gård, hvor I kan prøve kræfter med de lokale ingredienser og lære det Vietnamesiske køkkens hemmeligheder.

Den gamle bydel er på UNESCO´s liste over verdens naturarv, og I kan slentre gennem snoede gader med gallerier, caféer, restauranter, butikker og farverige markeder. I bor I udkanten af byen på Ancient House Resort 3*, der er et hyggeligt, familiedrevet resort fuld af varme og atmosfære. Når I ikke udforsker byen, kan I slappe ved poolen, hvis omgivelser er som en tropisk oase. 

Fredfyldt Lak Lake

I skifter nu bylivet ud med de mest naturskønne og fredfyldte omgivelser ved Lak Lake. Her skal I de næste tre dage bo i luksustelt med komfortable senge og egen terrasse med udsigt ud over søen. Alt sammen kombineret med masser af oplevelser til fods og på cykel til autentisk landsbyliv, jungle og vandfald samt morgencruise i solopgangen på Lak Lake.

 

Barfodsluksus på Six Senses Ninh Van Bay 5*

Efter dage med masser af kultur og naturoplevelser skal I nu nyde ren afslapning på Six Senses Ninh Van Bay 5*, Vietnams efter vores mening absolut bedste hotel, der ligger i en afsides bugt ud til en skøn sandstrand. Her venter jeres egen poolvilla, skønne madoplevelser og en valgfri daglig oplevelse. Skal I på snorkeltur, på kokkeskole eller måske nyde en fodmassage i spaen? Glæd jer til bæredygtig barfodsluksus!

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I rejser flere generationer eller familier sammen, for Six Senses Ninh Van Bay har overdådige retreats med flere soveværelser.

Xl Vietnam Lak Lake Nature View
XL Hoi An Man Sleep In Boat Vietnam
Xl Vietnam Food

Dagsprogram

Denne rejse er blot et forslag til jeres vinterferie i Vietnam. Måske I har lyst til at forlænge jeres ferie med flere nætter på stranden? Eller vil I spare lidt på pengene og måske nyde badeferien på Evason Ana Mandara 4* eller The Anam 4* i stedet? I kan også kombinere rejsen med andre destinationer og flere oplevelser. 

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Vietnam, der matcher jeres drømme, ønsker og behov.

Afrejse fra Danmark på dag 1 mod Vietnam, hvor I lander i Danang Lufthavn på dag 2. Her bliver I budt velkommen, hentet og kørt til Ancient House Resort 3* i Hoi An.

Xl Vietnam Hoi An Hotel Ancient House Pool And Garden View Room

Ancient House Resort 3* i Hoi An 

I har 3 overnatninger på Ancient House Resort i udkanten af Hoi An. Et hyggeligt, familieejet resort fuld af varme og atmosfære. I hjertet af resortet er der en skøn tropisk have samt pool, hvor I kan slappe af. Her er også en god restaurant samt flere vidunderlige restauranter i nærområdet, som I kan udforske. 

I har kun 15 minutter til fods ind til Hoi Ans centrum, men I kan også låne cykler eller tage en taxa til centrum på 5 minutter.

Xl Vietnam Hoi An Hotel Ancient House Pool Area

Xl Vietnam Hoi An Old Town Sunset Boats

I har dag 3 på egen hånd til at opleve byen, pakke ud og slappe af ved poolen på resortet.

Hoi An er en vidunderlig by. Fuld af romantik for de voksne og afslappet og fredelig for børnene. Den gamle bydel er på UNESCO's liste over verdens naturarv. Nyd at slentre gennem de smalle gader med gallerier, cafeer, fantastiske restauranter, butikker, markeder og templer. Her er så hyggeligt.

Meget af livet udspiller sig langs floden og ved Den Japanske Bro, og om aftenen tændes de typiske farvede lamper som romantisk gadebelysning. Her er et utal af skræddere og skomagere, der næsten har det hele færdigt, før I forlader butikken.

Xl Vietnam Hoi An Farm Green Garden Vegetables Fruits Flowers

I dag skal I besøge et charmerende, økologisk landbrug uden for Hoi An, hvor de passionerede ejere vil tage jer med I de skønne køkkenhaver, så I kan plukke jeres egne ingredienser. Disse skal I bruge når I lærer at tilberede jeres helt egen vietnamesiske frokost.

Gården blev etableret af en lokal ernæringsekspert, der har gjort gode råvarer og lokalområdets madtraditioner til sin mærke- og hjertesag. I har mulighed for at se, røre, smage og suge til jer af viden fra jeres kyndige vejledere mens I tilbereder jeres femretters frokost og friske juice. Velbekomme!

Senere, bliver I kørt tilbage til jeres hotel i Hoi An, hvor I ankommer midt på eftermiddagen.

Jeres vintereventyr i Vietnam fortsætter fra Hoi An til smukke Lak Lake. For at komme til Lak Lake bliver I ført kørt fra Hoi An til Danang Lufthavn, hvor I flyver til Buen Me Thout Lufthavn. Her bliver I hentet og kørt til Lak Lake Tented Camp (cirka 1,5 times kørsel), hvor I de næste par dage skal sove i luksustelt eller bungalow i fredfyldte naturomgivelser krydret med masser af oplevelser. 

 

Small Vietnam Lak Lake Tented Camp Tent Nature View

Jeres teltbolig ligger lidt oppe af en skråning med udsigt ud over søen og dets grønne landskab. I sover I komfortable senge og har en lille terasse, hvorfra I kan nyde de den harmoniske og naturskønne udsigt.

Vel fremme kan I nyde aftensmaden i restauranten før en god nats søvn venter.

Small Vietnam Lak Lake Locals Cows

Dag 6: På opdagelse i junglen

I vågner op til naturens fredfyldte lyde med god tid til at nyde både morgenkaffe og morgenmad i restauranten, før I bevæger jer ud på dagens eventyr.I skal på en heldagsudflugt med bil til naturperlen Chu Yang Sin Nationalpark, hvor I sammen med jeres guide bevæger jer 4 km ind i junglen. Glæd jer til at opleve junglens mange lyde og konstante sanseindtryk, mens I går ad de små stier omsluttet af tæt, grøn skov og tropeblomster og hopper over floder og små åløb, før I ankommer til et af nationalparkens smukkeste vandfald - Bim Bip. Det store vandfald strømmer fra Yang Tao-bjergkæden ned i floden foran jer, som udgør en eventyrlig oase, hvor I roligt kan tage en dukkert, mens frokosten bliver tilberedt.

På vej tilbage mod Lak Lake Tented Camp besøger I en lille, lokal kakaofabrikant og kan smage på kakaoen i sin rå form. I området er der også rigeligt med kaffeplanter, hvor bønnerne vokser sig store og smagfulde.

Senere på dagen har I mulighed for at komme med i køkkenhaven hos Lak Lake Tented Camp, hvor I plukker urter og bagefter vil kokken vise et par tricks om vietnamesisk madlavning - med smagsprøver, selvfølgelig.

Xl Vietnam Lak Lake View

Dag 7: Cruise i solopgangen

Hvis I har lyst, kan I starte dag 7 med at sejle ud tidligt om morgenen i solopgangens skær på søen mens lotusblomsterne åbner sig, og et par fiskere måske tøgffer forbi i deres både.

Nyd en rolig morgenmad inden dagens halvdags til den lokale landsby M'Nong venter jer. Tag gode gåsko på og følg jeres guide gennem rismarkerne og over små kanaler. Alt foregår i flat terræn og roligt tempo, så I kan sagtens følge med på gåturen, som tager ca. en time. 

Herefter når I landsbyen, som ikke ser mange turister. Her kan I opleve det lokale liv, hvor høns løber rundt i vejkanten og se bonden flytte sine vandbøfler fra en mark til en anden. Fra landbyen sejler I tilbage til Lak Lake Tented Camp.

Hen på eftermidddagen har I tid på egen hånd til at nyde et sidste blik af naturen omkring jer. Måske på cykel eller i kajak, som er til fri afbenyttelse?

Fra Lak Lake Tented Camps lokalliv og smukke natur går rejsen videre til ren afslapning og badeferie på Six Senses Ninh Van Bay lidt uden for Nha Trang. Køreturen hetil tager knapt 4 timer efterfulgt af en kort sejltur i speedbåd til bugten, hvor Six Senses Ninh Van Bay gemmer sig diskret i det grønne ud til en lang sandstrand. 

Six Senses Ninh Van Bay 5* er nok Vietnams bedste resort. Det er barfodsluksus, når det er allerbedst. Gastronomi, villa, stemning og aktiviteter går op i en højere enhed. 

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Aerial View Beach Villas

Lang privat strand

Six Senses Ninh Van Bay ligger i Ninh Van-bugten, der består af flere separate bugter. Six Senses Ninh Van Bay ligger derfor i sin egen  bugt med en lang, privat strand, som i kan nyde uden at skulle dele med andre fra nærliggende resorts. Her er store klipper i hver ende af bugten og bjerge med frodig jungle i baggrunden. 

I den ene ende af stranden er der få svømmetag til god snorkling. Resortet har stor fokus på bæredygtighed og ansvar for lokalområdet. Et af projekterne er reetablering af koralrev.

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Beach Picnic

Stor pool tæt på vandet

I skal bo i en Beach Front Pool Villa. Hele familien vil nyde at bo tæt på vandkanten, og børnene vil elske at hoppe i jeres egen pool. Der er god plads til både børn og voksne, for jeres villa består af to etager med separat soverum og åben stue med day bed til børnene. I har jeres egen sttrandhave med åbning ud til stranden.

Udsigt til god mad og blåt hav

Hver dag starter med en overdådig morgenmad, der sætter niveauet for de mange gastronomiske tilbud, hvor der er udsigt til både udsøgt mad og det blå hav. Børn til og med 11 år kan i øvrigt spise gratis (gælder buffet og børnemenu og ikke i perioden over jul, nytår, påske og Kinessisk nytår)

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Restaurant Dining By The Bay

Daglig aktivitet inkluderet

På Six Senses Ninh Van Bay har I 5 overnatninger i en Beach Front Pool Villa inkl. morgenmad og en daglig aktivitet. Når I bor netop 5 nætter, kan I hver dag vælge en aktivitet, som er inkluderet i jeres ophold (gælder ikke over jul, nytår og kinesisk nytår). I kan f.eks. vælge Vietnamesisk kokkeskole, 30 minutters fodmassage, picnic på stranden, guidet yoga eller meditation, lokalt besøg på en fiske- og hummerfarm, morgenmad på sengen eller meget mere.

 

Jeres vintereventyr i Vietnams lunefulde sol er ved at være ved vejs ende. 

I bliver hentet på et aftalt tidspunkt, så det passer med jeres fly tilbage til Danmark og I lander i Danmark på dag 14.

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Sunset Cruise
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Danang / Nha Trang-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al lokal transport i bil/minibus mellem lufthavne og hoteller, byer m.m.
 • 3 nætter på Ancient House Resort 3*, Hoi An. 2 værelser med dør imellem, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Økologisk gårdbesøg og kokkeskole i Hoi An
 • Indenrigsfly Danang-Buon Me Thuot
 • 3 dages oplevelse: Eventyr og luksustelt ved Lak Lake (i to telte eller en wooden bungalow, hvor et barn har ekstra seng og et barn (under 7 år) deler seng med forældre). Inkl. alle måltider.
 • 1 ekstra nat på Lak Lake Tented Camp
 • 5 nætter på Six Senses Ninh Van Bay 5* i Beach Front Pool Villa, inkl. morgenmad
 • 1 gratis oplevelse hver dag på Six Senses Ninh Van Bay 5*  for 2 voksne og 2 børn (dog ikke i perioden over jul, nytår og kinesisk nytår hvor der kræves min. 7 nætter)
 • Børn til og med 11 år spiser gratis fra børnemenuen (dog ikke i perioden over jul, nytår, påske og kinesisk nytår)
Pris per person ved 2 voksne
Vintereventyr i Vietnam
RejseperiodeDobbelt
25.05.24 ‑ 02.09.2437.000‑42.000
03.09.24 ‑ 31.10.2434.000‑36.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Vintereventyr i Vietnam Børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
25.05.24 ‑ 31.10.2417.000‑20.00017.000‑20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring. Vi anbefaler Gouda
 • Visum til Vietnam

Bemærk

En valgfri oplevelse hver dag

Når I bor på Six Senses Ninh Van Bay inkluderer vi en valgfri oplevelse hver dag under jeres ophold. Dog min. 7 nætter henover jul, nytår og kinesisk nytår. Vælg bl.a. mellem følgende:
 • Vietnamesisk kokkeskole
 • Mousserende vin og lækre kanapeer serveret på terrassen i jeres villa
 • High Tea serveret på The Jetty
 • 30-minutters fodmassage i spaen
 • Guidet meditation eller yoga i spaen
 • Picnic på stranden
 • Guidet vandretur til smuk natur og dyreliv
 • Lokalt besøg på en fiske- og hummerfarm
 • Sejltur med lokal fiskebåd
 • 15 minutter på vandski med guide
 • Morgenmad serveret på sengen
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.