• Velkommen til The Anam
 • Lokale farmere i rismarken, Nha Trang
 • Udsigt ud over Lak Lake Tented Camp, Vietnam
 • Kom tæt på de lokale på cykeltur ved Hoi An
 • Elephant Waterfall i Dalat

Vintereventyr i Vietnam

Oplevelsesrig familierundrejse med børnevenlige udflugter, 15 dage fra 22.000 kr., børn fra 17.500 kr.

Glæd jer til:

Idylliske Hoi An og cykeltur i øjenhøjde med lokallivet

Eventyr og luksustelt ved Lak Lake

Badeferie og ren afslapning på The Anam 5*

Dalats landskaber og det storslåede Elephant Waterfall

Børnevenlige hoteller med store værelser

Læs mere

Oplev Vietnam ad en børnevenlig rute skabt til eventyr i det danske vinterhalvår. Glæd jer til idylliske Hoi An med cykeltur til lokalliv og rismarker efterfulgt af 3 dage den fredfyldte Lak Lake i luksustelt. Oplev så landbrug og vandfald i Dalat og tag på ren badeferie på fantastiske The Anam 5*.

Vintereventyr for familier i Vietnam

På denne rejse har vi taget ekstra hensyn til både børn og vejrforhold, da vi planlagde ruten, udflugterne og tempoet. Rejsen er primært skabt til familier, der vil på eventyr i vinterhalvåret, men den kan selvfølgelig gøres hele året.

En rundrejse i Vietnam er en fantastisk mulighed for at vise børene andre kulturer og andre måder at leve på. Overalt bliver I mødt med en unik gæstfrihed, og I kommer nemt omkring. Al lokal transport mellem lufthavne, togstation og hoteller etc. er arrangeret på forhånd og foregår med privat bil eller minibus med engelsktalende guide. I skal bare koncentrere jer om hinanden og om at holde ferie i Vietnam. God rejse!

idylliske Hoi an 

Jeres vintereventyr starter i idylliske Hoi An, hvor I både har tid til at udforske byen på egen hånd og skal på en guidet cykeltur. Den gamle bydel er på UNESCO´s liste over verdens naturarv, og I kan slentre gennem snoede gader med gallerier, caféer, restauranter, butikker og farverige markeder.

I Hoi An bor I i udkanten af byen på Ancient House Resort 3*, der er et hyggeligt, familiedrevet resort fuld af varme og atmosfære. Når I ikke udforsker byen, kan I slappe ved poolen, hvis omgivelser er som en tropisk oase. 

fredfyldte Lak Lake

I skifter nu bylivet ud med de mest naturskønne og fredfyldte omgivelser ved Lak Lake. Her skal I de næste tre dage bo i luksustelt med komfortable senge og egen terrasse med udsigt ud over søen. Alt sammen kombineret med masser af oplevelser til fods og på cykel til autentisk landsbyliv, jungle og vandfald samt morgencruise i solopgangen på Lak Lake.

Dalats landsbyliv og vandfald

I Dalat skal I på eventyr med en lokal guide til små landsbyer og lokale gårde. Glæd jer til at besøge en travl silkefarm, kaffeplantager og en økologisk blomsterfarm.

En oplevelsesrig dag, der munder ud ved det storslåede, smukke Elephant Waterfall.

5* Baderferie på The Anam

Efter dage med masser af kultur og naturoplevelser i børnehøjde skal I nu nyde ren afslapning på The Anam 5*, der har en 300 meter privat badestrand. Her venter kulinariske madoplevelser, tre pools, stor spa, snorkling, yoga og meget mere. Behøver vi sige mere?

The Anam ligger på Cam Ranh Bay cirka et kvarters kørsel fra Nha Trang, hvor I bl.a. skal på en guidet cykeltur til grønne rismarker, landbrug og landsbyliv. Mens I bor på resortet, har I god tid på egen hånd til også at udforske Nha Trangs energiske byliv med markeder, butikker og en hyggelig havn.

Skræddersyet vintereventyr i vietnam

Denne rejse er blot et forslag til jeres vintereventyr i Vietnam. Måske I har lyst til at forlænge jeres ferie med flere nætter på The Anam 5*? Eller opgradere jeres rejse til endnu mere luksus fra The Anam til Six Senses Ninh Vanh Bay 5*, der er et af de bedste luksusresorts i Vietnam. I kan også kombinere rejsen med andre destinationer og flere oplevelser. 

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Vietnam, der matcher jeres drømme, ønsker og behov.

Program

Dag 1-2
I rejser til Vietnam

Kom tæt på de lokale på cykeltur ved Hoi AnAfrejse fra Danmark på dag 1 mod Vietnam, hvor I lander i Danang Lufthavn på dag 2. Her bliver I budt velkommen, hentet og kørt til Ancient House Resort 3* i Hoi An.

Poolen på Ancient House Resort i Hoi An, VietnamAncient House Resort 3* i Hoi An

I har 3 overnatninger på Ancient House Resort i udkanten af Hoi An. Et hyggeligt, familieejet resort fuld af varme og atmosfære. I hjertet af resortet er der en skøn tropisk have samt pool, hvor I kan slappe af. Her er også en god restaurant samt flere vidunderlige restauranter i nærområdet, som I kan udforske. 

I har kun 15 minutter til fods ind til Hoi Ans centrum, men I kan også låne cykler eller tage en taxa til centrum på 5 minutter.

Dag 3
Udforsk Hoi An på egen hånd

I har dag 3 på egen hånd til at opleve byen, pakke ud og slappe af ved poolen på resortet.

Hoi An er en vidunderlig by. Fuld af romantik for de voksne og afslappet og fredelig for børnene. Den gamle bydel er på UNESCO's liste over verdens naturarv. Nyd at slentre gennem de smalle gader med gallerier, cafeer, fantastiske restauranter, butikker, markeder og templer. Her er så hyggeligt.

Meget af livet udspiller sig langs floden og ved Den Japanske Bro, og om aftenen tændes de typiske farvede lamper som romantisk gadebelysning. Her er et utal af skræddere og skomagere, der næsten har det hele færdigt, før I forlader butikken.

 

Dag 4
Fredfyldt cykeltur fra Hoi An

Kom forbi frodige køkkenhaver og landbrug på cykeltur ved Hoi AnI dag skal I ud i det grønne til rismarker og landsbyer med guide. Og I skal det på cykel!

I bliver hentet omkring 7.45 på Ancient House Resort, hvorfra I bliver kørt til startstedet for turen. Glæd jer til at opleve morgenlivet på landet, og cykle afsted i de tidlige og køligere morgentimer. Hoi An er omgivet af smukt landbrugsland med fine urtehaver, rismarker, landsbyer og vandveje. Det er fladt og perfekt til en cykeltur ad de små veje. Overalt bliver I budt hjerteligt velkommen af de lokale.

I starter med at krydse Thu bon-floden med cyklerne på en båd, og så er det ellers stille og roligt derudaf med stop hos bl.a. en vietnamesisk familie, der har frokosten klar. Hjemturen sker med 45 minutters dejlig sejltur til bage til byen.

 

Dag 5-7
Luksustelt ved Lak Lake

Nyd livet i luksustelt ved Lak LakeJeres vintereventyr i Vietnam fortsætter fra Hoi An til smukke Lak Lake. For at komme til Lak Lake bliver I ført kørt fra Hoi An til Danang Lufthavn, hvor I flyver til Buen Me Thout Lufthavn. Her bliver I hentet og kørt til Lak Lake Tented Camp (cirka 1,5 times kørsel), hvor I de næste par dage skal sove i luksustelt i fredfyldte naturomgivelser krydret med masser af oplevelser. 

Jeres teltbolig ligger lidt oppe af en skråning med udsigt ud over søen og dets grønne landskab. I sover I komfortable senge og har en lille terasse, hvorfra I kan nyde de den harmoniske og naturskønne udsigt. Vel fremme nyder I en dejlig frokost, hvorefter I kan tage på en guidet cykeltur ud i naturen samt tage på en tre timers udflugt til den lokale landsby M'Nong i den vestlige ende af Lak Lake.

Landsbyliv ved Lak Lake, VietnamDag 6: På opdagelse i junglen

I vågner op til naturens fredfyldte lyde med god tid til at nyde både morgenkaffe og morgenmad i restauranten, før I bevæger jer ud på dagens eventyr. I skal på en heldagsudflugt med bil til naturperlen Chu Yang Sin Nationalpark, hvor I sammen med jeres guide bevæger jer 4 km ind i junglen. Glæd jer til at opleve junglens mange lyde og konstante sanseindtryk, mens I går ad de små stier omsluttet af tæt, grøn skov og tropeblomster og hopper over floder og små åløb, før I ankommer til et af nationalparkens smukkeste vandfald - Bim Bip. Det store vandfald strømmer fra Yang Tao-bjergkæden ned i floden foran jer, som udgør en eventyrlig oase, hvor I roligt kan tage en dukkert.

Senere på dagen har I mulighed for at komme med i køkkenhaven hos Lak Lake Tented Camp, hvor I plukker urter og bagefter kommer med i køkkenet for at lære et par tricks om vietnamesisk madlavning.

Solnedopgang over Lak LakeDag 7: Cruise i solopgangen

Hvis I har lyst, kan I starte dag 7 med at sejle ud tidligt om morgenen i solopgangens skær på søen efterfulgt af en skøn morgenmad og tid på egen hånd til at nyde et sidste blik af naturen omkring jer.

Omkring kl. 13 bliver I hentet og kørt til Dalat. Køreturen tager cirka 4-4,5 time, og vel fremme skal I bo på Saigon Dalat Hotel 3+* i et Deluxe Room.

Dag 8
Oplev Dalats lokalliv og Elephant Waterfall

Elephant Waterfall i DalatEfter morgenmad på Saigon Dalat Hotel bliver I hentet og kørt til den lille nærliggende landsby Nam Ban. Sammen med en lokal guide skal I i dag opleve livet på disse kanter, besøge de lokale gårde og smage på deres råvarer og specialiteter. I løbet af dagen skal I eksempelvis opleve en travl silkefarm, besøge kaffeplantager, en økologisk blomsterfarm og meget mere.

Midt på dagen spiser i frokost på en lokal restaurant, før I slutter dagen af ved det storslåede Elephant Waterfall. I oplever vandfaldet i jeres eget tempo med god tid til at tage billeder og nyde det smukke syn, før turen går tilbage til jeres hotel i Dalat.

Dag 9-13
Strandeventyr på The Anam 5*

Nyd badeferie på The Anam ved Cam Ranh BayFra Dalats landbrug og grønne natur går rejsen videre til ren afslapning og badeferie på The Anam lidt udenfor Nha Trang. Køreturen til The Anam tager cirka 3,5 time - til gengæld venter den smukkeste, skønneste bountystrand med krystalblåt hav på jer. 

Velkommen til The AnamThe Anam 5*

The Anam 5* åbnede i 2017 på Cam Ranh Bay og ligger lige ud til en 300 meters privat sandstrand, så I kan nyde alt det bedste af stranden helt uden at skulle dele med andre turister fra nærliggende resorts. Der er solsenge på stranden, men I kan også nyde havets smukke udsigt fra infinity-poolen. Faktisk har The Anam hele tre forskellige pools samt en skøn spa, så I bare kan trække stikket ud, slappe af og forkæle jer selv. 

Resortet har desuden to rigtig gode restauranter, der byder på kulinariske madoplevelser fra morgen til aften. Start eksempelvis dagen med en skøn brunch og vælg mellem et stort udvalg af vietnamesiske retter og signatur-retter til frokost og aften. 

Har I lyst til at være aktive, er der også rig mulighed for dette. Dyrk eksempelvis yoga på stranden, tag på snorkeleventyr og meget mere.

Her har I 5 overnatninger i en Deluxe Garden Villa inkl. morgenmad.

Lokale farmere i rismarken, Nha TrangDag 11: Udforsk Nha Trang på mountainbike

Som en del af jeres rejse skal I på dag 11 på en guidet cykeltur til Nha Trangs rismarker, landbrug og landsbyliv.

I sætter selv tempoet og bestemmer, hvor mange kilometer I vil cykle. Dagen slutter på Memento Country Home, hvor I nyder en god frokost og har tid til at svømme i poolen, besøge spaen m.m. (I har fri adgang til poolen, men spa og massage er ikke inkluderet).

Bagefter har I transport tilbage til The Anam.

Dag 14-15
Hjemrejse til Danmark

Nha Trangs havnefrontJeres vintereventyr i Vietnams lunefulde sol er ved at være ved vejs ende. 

I bliver hentet på et aftalt tidspunkt, så det passer med jeres fly tilbage til Danmark. Som regel bliver I kørt til Saigon Lufthavn, hvorfra I stiger om bord på flyet med eventuelle mellemlandinger/ flyskift undervejs.

I lander i Danmark på dag 15.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Vintereventyr i Vietnam
RejseperiodeDobbelt
21.08.18 ‑ 14.12.1821.000‑23.000
15.12.18 ‑ 31.03.1923.000‑27.000
01.04.19 ‑ 31.10.1922.000‑24.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børnepris (2-11 år)

Vintereventyr i Vietnam Børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
21.08.18 ‑ 14.12.1817.000‑19.00017.000‑19.000
15.12.18 ‑ 31.03.1919.000‑22.00019.000‑22.000
01.04.19 ‑ 31.10.1918.000‑20.00018.000‑20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Lene Vestbjerg

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Flyrejse København – Danang // Nha Trang - København
 • Indenrigsfly Danang – Buon Me Thuot
 • Al lokal transport i bil/minibus mellem lufthavne og hoteller, byer etc.
 • 3 nætter på Hoi An på Ancient House Resort 3* i to værelser med dør imellem, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Fredfyldt cykeltur fra Hoi An
 • 3 dages oplevelse: Eventyr og luksustelt ved Lak Lake (i to telte eller en wooden bungalow, hvor et barn har ekstra seng og et barn (under 7 år) deler seng med forældre). Inkl. alle måltider.
 • 2 nætter i Dalat på Saigon Dalat 3+* i to deluxe værelser, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Countryside tur i Dalat
 • 5 nætter i Cam Ranh Bay på The Anam 5* i to Garden Villas, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: På mountainbike i det autentiske Nha Trang
 • Alle skatter og afgifter

Ikke inkluderet

 • Sygdoms- og afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Bemærk

På både Dalat Saigon og på The Anam har vi mulighed for at forespørge hotellerne, om I kan få værelser, der er forbundne med en skydedør.

Derudover er det muligt at opgradere eller nedgradere alle hotellerne efter budget og ønske samt skræddersy rejsen med flere eller færre dage. Den samlede rejse er blot et forslag til jeres vintereventyr i Vietnam. Tal med jeres Vietnam-ekspert om ønsker og behov.