• Oplev det autentiske Hue i Garden Homes
 • Oplev Garden Homes og se husenes egne haver
 • Nyd arkitekturen på de fantastiske Garden Homes i Hue

Feng Shui og fordums magi i Hue

Halvdagstur med privat guide til Hues sjældne havehuse

Se de famøse Garden Homes og de flotte omgivelser i Hue
Læs mere

Tag med bag facaden i Hue og besøg byens historiske ”havehuse”, som giver jer et unikt og sjældent indblik i, hvordan velhavende vietnamesiske familier levede og indrettede sig i kejsertidens Vietnam.

Se de famøse Garden Homes og de flotte omgivelser i HueSjælden kulturarv bag facaden

Kejserbyen Hue er mere end nogen anden by Vietnams balancepunkt. Både kulturelt og geografisk mellem det sydlige og det nordlige Vietnam, men også historisk, hvor byen senest var hovedstad for Vietnams sidste kejserrige under Nguyen-dynastiet fra 1802 til 1945. 

Til Hues største højdepunkter hører byens enorme citadel med kejserpaladset i Den Forbudte By, den ikoniske Thien Mu-pagoden og de prægtige kejserlige mausoleer. For ikke at nævne byens fabelagtige madkunst og håndværk, som begge afspejler byens royale – og meget rige – historie. 

Se og oplev arkitekturen i det gamle HueUnikt indblik i samfundets top og livssyn

Men bag alt dette, gemmer der sig endnu flere fascinerende levn fra kejsertiden. En af de mest interessante er byens såkaldte Nha Vuon, som direkte oversat betyder ”havehuse”, men i virkeligheden er udførlige villaer i skønne haver, som blev bygget af velhavende familier med stærke forbindelser til hoffet og den royale familie.  

I dag er der en håndfuld af disse havehuse tilbage i Hue, som efter forskrifterne stadig ejes af de retmæssige arvinger – for husene må ikke sælges og skal gå i arv. På denne halvdagstur besøger I nogle af disse huse, mens jeres private guide fortæller jer meget mere om deres unikke og harmoniske indretning, dets betydning og den tid, husene blev bygget i.  

Oplev Garden Homes og se husenes egne haverFormiddag eller eftermiddag

I bliver hentet på jeres hotel cirka kl. 8.00 – eller kl. 14.00, hvis I foretrækker at tage udflugten om eftermiddagen. Herfra går turen langs Parfume-floden mod Thien Mu-pagoden. Det er i dette historiske og charmerende kvarter med små sidegader og baggyder, at I finder Hues hemmelige ”havehuse”.

Glæd jer til at træde ind gennem porten og blive transporteret tilbage til en tid og et sted, hvor intet blev overladt til tilfældighederne.

Oplev det autentiske Hue i Garden HomesFeng Shui og fordums magi

Det er et enestående indblik i, hvordan samfundets top levede og så verden i kejsertidens Vietnam – og hvordan forholdet mellem natur, arkitektur og indretning blev forædlet og dyrket efter tidens filosofi om harmoni mellem mennesket og dets omgivelser. Det er med andre ord Feng Shui i sin reneste form.

På jeres besøg, vil jeres guide også fortælle jer om de forskellige møbler og unikke indretningselementer som skærmbrætte, husalterer og de helt specielle mure, som blev bygget for at beskytte hjemmet og familien fra såvel fortidens som nutidens onde ånder. Og så er der haverne. Tebuske, aprikostræer og skønne gårdhaver.

Såfremt I er afsted om formiddagen, bliver I kørt tilbage til jeres hotel eller centrum af byen ved frokosttid, men alternativt har I også mulighed for at tilkøbe en frokost i en af havehusene, Tha Om Garden House. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.