• Rygende gadekøkkener i Hanoi
 • Hils på de handlende på Vietnams markeder
 • Oplev Hanois Markeder

Hanois markeder og gadekøkkener med ekspertguide

Inspirerende gåtur med lokal gadekøkkenentusiast

Smag på de lokale delikatesser i Hanois gader
Læs mere

Oplev Hanois vidunderlige mylder af farverige markeder og rygende gadekøkkener med den lokale gadekøkkenentusiast og mad-blogger Mr. Tu. Inspirerende og lærerrigt!

Gadekøkken i Hanoi, VietnamVietnams køkken er vidunderligt og en nydelse på rejser til Vietnam. Fyldt med friske råvarer, som hentes på markedet. De duftende og velsmagende retter tilberedes bl.a. på de mange gadekøkkener, og det er her, I virkelig får indblik i den lokale kultur.

På denne tur kommer I gennem gaderne i den gamle bydel og forbi lokale markeder som f.eks. Thanh Ha, hvor I får et sansefuldt indblik i det store udbud, der tæller alt fra friskplukkede krydderurter til kød og fisk i alskens afskygninger.

Oplev Hanois Markeder I stopper flere steder undervejs, hvor I har mulighed for at se og smage lokale delikatesser. Det er ikke nødvendigvis noget, vi danskere lige tager i munden. Ud over råvarernes friskhed er vietnameserne nemlig særligt i nord kendt for at spise mange forskellige dyr og stort set alle dele af et dyr.

Grænseoverskridende for nogle, men det har den logiske forklaring, at det tidligere har været nødvendigt for at overleve den armod, der har præget landsdelen. Og man kan jo bare lade være med at smage. Men hvorfor ikke?

Vietnams køkken er vidunderligt og en nydelse på rejser til Vietnam.UVURDERLIG VIDEN FRA EN EKSPERT

Men ellers er det bare med at slå sanseapparatet ud. Lad næseborene forkæle af de velduftende krydderier og røgen fra de store gryder. Og glæd jer til at lære om alt fra spiseritualer og hygiejne til navne og indhold på de mange forskellige retter. Det er her, I virkelig mærker, at I følges med en ekspert, der samtidig kender alt og alle.

Den viden, I samler op her, vil med garanti komme jer til gode gennem resten af rejsen. I lærer om gadekøkkenets fortræffeligheder, og hvorfor det sjældent er anledning til maveproblemer. Så kan I begive jer ud i det på egen hånd senere. Og fordi I lærer om de regionale forskelle og lokale fortolkninger af diverse egnsretter.

En gadehandler i HanoiINDBLIK I VIETNAMS KULTUR

Når man slentrer gennem markedet, hilser på de handlende og sætter sig og spiser et let måltid på en skammel ved et gadekøkken, får man både et yderst nærværende indblik i den vietnamesiske kultur og samtidig forståelse for madens betydning.

Snegle og chili serveret i VietnamFor det er mellem madboder og omkring de glohede gryder, at meget af hverdagens sociale liv udspiller sig.

Turen er en del oplevelse med op til 8 rejsende, men kan også laves privat. I Hanoi har vi 2 madture – denne med ekspertguiden og madbloggeren Tu og en (billigere) med normal, engelsktalende lokalguide. Begge muligheder er gode, men man får lidt mere krydderi på oplevelsen og lidt mere baggrundsviden med eksperten.

Tal med vores Vietnameksperter om den tur, I vil foretrække.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.