Xl Vietnam Mekong Bassac Cruise Ship
Oplevelse i Vietnam

I rispram på Vietnams Mekongflod

Fantastisk 2-dages cruise i Mekongdeltaet

I sejler og overnatter på en smuk model af en klassisk rispram. Nyd den kontrastfulde verden af flydende markeder og idylliske landsbyer.

Denne udflugt vil give jer masser af afslapning og samtidig en overflod af indtryk. I sejler med et skib, der i sit ydre er en klassisk rispram, men i sit indre er en komfortabel flodbåd med restaurant, bar og dejlige kahytter.

Mekongs magiske verden

Sejlturen bringer jer gennem flere af Mekongdeltaets flydende markeder, forbi frodige øer og frem til lokale hjem langs bredden.

I sejler ad rolige bifloder, hvor træerne hænger dovent ud over floden og skygger for kvinder, der vasker tøj på bredden. Og I oplever den hektiske trafik af enorme flodpramme, der konstant sejler op og ned ad den flere kilometer brede hovedflod.

Komfortabelt skib

Afhængig af skib er her mellem 6 og 12 kahytter med aircondition, bad og toilet. Og på skibet er her masser af plads til at sidde og nyde deltaets liv, mens det langsomt passerer forbi.

Xl Vietnam Mekong Bassac Cruise Lunch
Det kan I se frem til

Pogram

Dag 1: flodliv og landsbybesøg

I bliver hentet på jeres hotel i Saigon og kørt det første stykke ind i deltaet til Cai Be, hvor I går om bord på skibet. I bliver budt velkommen med en drink, møder besætningen og får jeres kahyt. Så er I klar til eventyret i Mekongdeltaet.

Afslapning i Mekongdeltaet

Først sejler I mod Cho Lach på Tien Giang-floden, og I nyder en frokost på det øvre dæk. Lad livet på floden og på land passere, og slap af på dækket eller i den åbne bar.

I sejler ind i Cho-kanalen forbi pramme med sand og ris, skibsværfter til små træbåde og frugt, der tørrer i solen.

Privat besøg i landsby

På bredden af Mang Thít-floden ligger en landsby, hvor I skal se nærmere på det lokale liv. På rejser til Vietnam mærker man altid de lokales store gæstfrihed, og det gælder absolut også her. Glæd jer. I besøger også en orkidefarm eller de nærliggende rismarker.

Tilbage på båden venter en drink, som I kan nyde fra en loungestol akkompagneret af en smuk solnedgang. Senere får I serveret en dejlig aftensmad, mens båden sejler af sted på Mang Thit-floden for senere at kaste anker foran Phuoc Huu-pagoden i Tra On.

Dag 2: Mekongs flydende markeder

I skal have alle de bedste oplevelser med, så I skal tidligt op for at opleve et af de flydende markeder fra morgenstunden. Morgenmaden bliver serveret, mens I stille sejler af sted i morgensolen forbi det flydende marked Tra On.

Det flydende marked Cai Rang

I fortsætter mod Can Tho og det flydende marked Cai Rang, hvor I stiger over i en lokal båd for at kunne bevæge jer rundt mellem de mange handlende.

Små enmands-robåde slanger sig rundt blandt større flodpramme. Ananas, mango og pomelo skifter hænder i en lind strøm. Duften fra en halveret durian, frugten som heldigvis smager noget bedre end den lugter, siver gennemtrængende ud fra en af bådene.

I sejler ad små kanaler og forbi fine haver til Ninh Kieu, hvor I stiger i land. Jeres guide vil nu hjælpe jer tilbage til Saigon.

Xl Mekong River Vegetable Merchants Boats Floating Market Vietnam
Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Vietnam Fishnet Woman Blue
Saigon, Vietnam, Asien

Kompromisløst eventyr i Vietnam

19 dage fra

44.000 kr.

Glæd jer til

Cykel- og gadekøkkenture væk fra alfarvej

3 dages cruise til uberørt del af Halong-bugten (Bai Tu Long)

Overnat i hængekøje i Phong Nhas jungle

Saigon set fra en Vespa og Cu Chi med speedbåd

Mekong-deltaet fra en hyggelig rispram

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.