• Risprammen Bassac på Mekongfloden i Vietnam
 • Mekong-deltaget er berømt for sine flydende markeder
 • Mekong-deltaet i Vietnam
 • Flydende marked i Mekong-deltaet

I rispram på Vietnams Mekongflod

Fantastisk 2-dages cruise i Mekongdeltaet.

Oplev det lokale liv på Mekong Deltaen, Vietnam
Læs mere

I sejler og overnatter på en smuk model af en klassisk rispram. Nyd den kontrastfulde verden af flydende markeder og idylliske landsbyer.

De lokale fiskere på Mekong floden

Denne udflugt vil give jer masser af afslapning og samtidig en overflod af indtryk. I sejler med et skib, der i sit ydre er en klassisk rispram, men i sit indre er en komfortabel flodbåd med restaurant, bar og dejlige kahytter.

MEKONGS MAGISKE VERDEN

Sejlturen bringer jer gennem flere af Mekongdeltaets flydende markeder, forbi frodige øer og frem til lokale hjem langs bredden.

Lokalt hus ved Mekongfloden, VietnamI sejler ad rolige bifloder, hvor træerne hænger dovent ud over floden og skygger for kvinder, der vasker tøj på bredden. Og I oplever den hektiske trafik af enorme flodpramme, der konstant sejler op og ned ad den flere kilometer brede hovedflod.

Nyd vidunderlig udsigt til Mekongdeltaet fra restauranten på BassacKOMFORTABELT SKIB

Afhængig af skib er her mellem 6 og 12 kahytter med aircondition, bad og toilet. Og på skibet er her masser af plads til at sidde og nyde deltaets liv, mens det langsomt passerer forbi.

DAG 1: FLODLIV OG LANDSBYBESØG

I bliver hentet på jeres hotel i Saigon og kørt det første stykke ind i deltaet til Cai Be, hvor I går om bord på skibet. I bliver budt velkommen med en drink, møder besætningen og får jeres kahyt. Så er I klar til eventyret i Mekongdeltaet.

Oplev det lokale liv på Mekong Deltaen, VietnamAFSLAPNING I MEKONGDELTAET

Først sejler I mod Cho Lach på Tien Giang-floden, og I nyder en frokost på det øvre dæk. Lad livet på floden og på land passere, og slap af på dækket eller i den åbne bar.

I sejler ind i Cho-kanalen forbi pramme med sand og ris, skibsværfter til små træbåde og frugt, der tørrer i solen.

Oplev det lokale liv på Mekong Deltaen, VietnamPRIVAT BESØG I LANDSBY

På bredden af Mang Thít-floden ligger en landsby, hvor I skal se nærmere på det lokale liv. På rejser til Vietnam mærker man altid de lokales store gæstfrihed, og det gælder absolut også her. Glæd jer. I besøger også en orkidefarm eller de nærliggende rismarker.

Nyd lækre retter under cruiset på Mekong med BassacTilbage på båden venter en drink, som I kan nyde fra en loungestol akkompagneret af en smuk solnedgang. Senere får I serveret en dejlig aftensmad, mens båden sejler af sted på Mang Thit-floden for senere at kaste anker foran Phuoc Huu-pagoden i Tra On.

Flydende marked i Mekong-deltaetDAG 2: MEKONGS FLYDENDE MARKEDER

I skal have alle de bedste oplevelser med, så I skal tidligt op for at opleve et af de flydende markeder fra morgenstunden. Morgenmaden bliver serveret, mens I stille sejler af sted i morgensolen forbi det flydende marked Tra On.

Traditionelle flydende markeder i Mekong-deltaetDET FLYDENDE MARKED CAI RANG

I fortsætter mod Can Tho og det flydende marked Cai Rang, hvor I stiger over i en lokal båd for at kunne bevæge jer rundt mellem de mange handlende.

Små enmands-robåde slanger sig rundt blandt større flodpramme. Ananas, mango og pomelo skifter hænder i en lind strøm. Duften fra en halveret durian, frugten som heldigvis smager noget bedre end den lugter, siver gennemtrængende ud fra en af bådene.

Sejl med skibet Bassac på Mekongfloden i VietnamI sejler ad små kanaler og forbi fine haver til Ninh Kieu, hvor I stiger i land. Jeres guide vil nu hjælpe jer tilbage til Saigon.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.