• Trekking til Tu Lan Cave i den smukke Phong Nha Nationalpark i Vietnam
  • Bun Cha i Vietnam
  • På Cykel i Phong Nha National Park i Vietnam
  • Solnedgang over rismarkerne i den smukke Phong Nha Nationalpark i Vietnam
  • Hængebro i Phong Nha Nationalparken i Vietnam

Kompromisløst eventyr i Vietnam

De største attraktioner oplevet på markant bedre udflugter, 19 dage fra 29.000 kr.

Glæd jer til:

Cykel- og gadekøkkenture væk fra alfarvej

3 dages cruise til uberørt del af Halong-bugten (Bai Tu Long)

Overnat i hængekøje i Phong Nhas jungle

Saigon set fra en Vespa og Cu Chi med speedbåd

Fiskeri, markarbejde og fortræffelig mad på homestay ved Mekong

Læs mere

Tættere på det lokale liv. Længere ud i enestående naturscenerier. Og højere op i glæde og begejstring. Det er nøgleordene for denne rejse til Vietnam. Kom om bag facaderne i byerne og væk fra alfarvej i magisk natur.

Særlige oplevelser. Og ekstra oplevelser!

På denne rejse til Vietnam oplever I det vidunderlige lands største attraktioner på en måde, der adskiller sig markant fra det almindelige.

Nyhavn Rejsers Vietnam-eksperter har sat mange ekstra krøller på den traditionelle rute, så I kommer steder, de færreste ser. Væk fra de store turiststrømme og tæt på det autentiske liv. Det, for alvor præger drømmen om Vietnam. Og vi har udvalgt særlige udflugter og overnatningssteder, der gør de største oplevelser endnu større.

Spændende cykelture

Både pulserende Hanoi og charmerende Hoi An er byer, man kan bruge masser af tid på at udforske og nyde.

Men begge byer har også et vidunderligt opland, som kan opleves på cykel. Derfor inkluderer vi guidede cykelture, hvor I virkelig kommer tæt på dagligdagen.

Selv i kejserbyen Hue kører I på cykel – denne gang dog uden selv at træde i pedalerne, for det sker på en cykeltaxa. I kommer tæt på livet i gaderne, og det samme gør I på endnu en udflugt i Saigon, hvor cyklen for en stund skiftes ud med en Vespa-scooter! Glæd jer!

Indblik i det vietnamesiske køkken

Der er mange gode grunde til at rejse til Vietnam. Den lokale gastronomi er for mange en af de vigtigste. I både Hanoi og Hue inkluderer vi guidede ture til byens duftende markeder og gadekøkkener, hvor I får et fascinerende indblik i kultur og traditioner og samtidig lærer en masse, i kan bruge ved menukortene på den videre rejse.

I Mekongdeltaet har vi udvalgt et fabelagtigt homestay, hvor I også nyder de lokale madtraditioner.

Ekstraordinære naturscenerier

Vietnam har så meget smuk natur at byde på. Vi har på denne rejse udvalgt to af perlerne: Halong-bugtens kalkstenøer og den mindre kendte nationalpark Phong Nha med jungle og grotter. Igen gør vi det lidt anderledes, for at I får den bedste oplevelse.

Meget få turister rejser til Vietnam uden at se Halong-bugten. Det kan selvfølgelig mærkes i den del af bugten, der ligger tættest på land. Derfor skal I på et 2-nætters cruise, der går videre ind i nabobugten Bai Tu Long. I har bedre tid til aktiviteter og nyder en middag i en kæmpe grotte.

Natureventyrene fortsætter i Phong Nha nationalparken, hvor I bl.a. overnatter en nat i hængekøje ude i junglen!

Mødet med historien

Rejser til Vietnam er også mødet med landets turbulente historie. I mærker det både i Vinh Moc-tunnellerne og i Cu Chi-tunnellerne, hvor Viet Cong gemte sig. Da vejen hertil ikke er den mest spændende, har vi valgt at lade jer sejle i speedbåd i stedet!

Vil I vide mere om historien, får I alle muligheder for at tale med de lokale, når I flytter i homestay i Mekongdeltaet. I skal i marken og ud at fiske!

Og sådan er hele denne rejse sammensat for at give jer de optimale oplevelser. Baggrunden er vores egne utallige erfaringer fra rejser i Vietnam, hvor vi tester alt og vælger det bedste.

Tal med vores rejsekonsulenter om jeres rejse. Alt kan tilpasses jeres ønsker.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
I rejser fra Danmark mod Vietnam

Lokal fisker i Hoi An, VietnamJeres rejse til Vietnam er i gang. Glæd jer til et kompromisløst eventyr med de absolut bedste oplevelser.

Dag 2
Ankomst, Hanois gadekøkkener og markeder

Maden syder omkring i de mange små gadkøkkener i HanoiI bliver budt velkommen i lufthavnen og hjulpet til jeres hotel, hvor I tjekker ind og kan slappe lidt af oven på rejsen. Men I skal ind i rytmen, og I skal have noget at spise til aften.

Derfor venter der allerede på denne første dag i Vietnam en stor oplevelse. Sidst på eftermiddagen bliver I nemlig hentet for at komme på en spændende rundtur til Hanois gadekøkkener og markeder. I følges med en engelsktalende guide, og der er indtryk for alle sanse.

Lobbyen på Hanoi Boutique HotelOvernatning på Hanoi Boutique 3* (aftensmad).

Dag 3
På cykel til Hanois landsbyer

Smag på de lokale delikatesser i Hanois gaderGå på opdagelse i Hanois gader om formiddagen. Hanois pulserende liv er en fantastisk oplevelse.

Men det er lige så fascinerende at sætte sig på en cykel og vende det hele ryggen for i stedet at nyde livet i de landlige omgivelser tæt på storbyen.

På cykel gennem Hanois landsbyagtige forstæder

Derfor skal I først på eftermiddagen på cykeltur med engelsktalende guide, hvor I krydser Den Røde Flod og sætter kurs mod landsbyer, markeder, templer og rismarker.

Overnatning på Hanoi Boutique 3* (Morgenmad).

Dag 4-5
Cruise i Halong- og Bai Tu Long-bugten

Halong Bay i VietnamI bliver nu kørt fra Hanoi til Halong-bugten, hvor I skal på et cruise på hele 3 dage.

I forhold til de traditionelle sejlture kommer I videre ud i de utrolige naturscenerier med spektakulære kalkstensøer. Der vil være langt færre på attraktionerne, når I f.eks. går i land for at se de store grotter.

Sejl med Dragon Pearl til dragebørnenes bugt, Halong VietnamOg I har tid til at ro i kajak og en romantisk middag i en stor grotte.

Overnatning om bord (Morgenmad, frokost, aftensmad)

Dag 6
Halong Bay og nattog til Dong Hoi

Flydende by i Halong Bay i VietnamEfter morgenmad og besøg i en af bugtens forunderlige flydende landsbyer står I igen med fødderne på landjorden. I bliver budt velkommen tilbage og kørt til Hanoi. Her har I tid til at se jer omkring, før I tager det komfortable nattog til byen Dong Hoi.

Mens I udforsker Hanoi en sidste gang, bliver der set efter jeres kufferter.

Overnatning på toget i 4-sengs soft sleeper kupé (Morgenmad).

OBS! Ønsker I ikke at køre med tog, er det muligt at tage endnu en overnatning i Hanoi og derpå morgenflyet til Doing Hoi.

Dag 7-9
Nationalparken Phong Nha

Trekking til Tu Lan Cave i den smukke Phong Nha Nationalpark i VietnamFremme i Dong Hoi står en lokal repræsentant for Nyhavn Rejser igen klar til at hjælpe jer mod nye oplevelser.

Denne gang natureventyr i nationalparken Phong Nha.

I skal opleve noget af Vietnams smukkeste natur, trekke i junglen med ekspertguide og lokale bærere og overnatte i hængekøje i den uberørte natur og svømme i en underjordisk flod.

Kort sagt: Fantastiske dage venter jer. Første nat er på guest house med pool. Nyd det, mens I glæder jer til resten!

Dag 10
Til Hue via Vinh Moc-tunnellerne

Thien Mu-pagoden i HueTuren går nu mod Hue. Køreturen tager 4-5 timer gennem landbrugsland og forbi landsbyer med et tankevækkende stop undervejs.

I skal se barndomshjemmet til en af Vietnams helte General Vo Nguyen Giap, og besøge det 3 km lange Vinh Moc-tunnelsystem, hvor indbyggerne i landsbyen Vinh Moc gemte sig for bomberne under Amerikakrigen.

Lobbyen på Muong Thanh Hotel i Hue, VietnamFremme i Hue bliver I kørt til jeres hotel, og resten af dagen kan I slappe af og se jer omkring i Hue.

Overnatning på Hotel Muong Thanh 3* (Morgenmad)

Dag 11
Mad og og historie

Oplev et af de traditionelle markederne i VietnamDer er mange gode grunde til at rejse til Vietnam. Maden er afgjort en af de væsentlige. Og historien en anden.

Dagens udflugt i kejserbyen Hue kombinerer begge dele på forunderlig vis.

Citadellet i Hue, VietnamI skal først på en sansefuld rundtur i Centralvietnams køkken i selskab med den kendte madskribent fru Huy. Derefter besøger I bl.a. Citadellet med den forbudte by og kører med cykeltaxa i den gamle bydel .

Overnatning på Hotel Muong Thanh 3* (Morgenmad, frokost).

Dag 12
Fra Hue til Hoi An over Hai Van passet

Hoi An, VietnamEfter morgenmaden fortsætter I jeres rejse gennem Vietnam med en køretur til den utroligt charmerende by Hoi An. Undervejs stopper I på toppen af Hai Van-passet for at nyde den spektakulære udsigt over den klippefyldte kyststrækning.

Fremme i Hoi An vil I med det samme glædes over, at I har hele 3 overnatninger her. I skal på flere spændende udflugter, men byen er i sig selv også en perle med smukke gader fyldt med fine huse, dejlige restauranter, smukke kulørte stoflamper, marked og ikke mindst et hav af skomagere og skræddere, der leverer fra dag til dag. Nyd livet i gaderne og langs floden.

Udsigt til Hau-floden fra poolen på Vinh Hung Emerald Resort i Hoi An, VietnamOvernatning på Vinh Hung Emerald Resort 3* (Morgenmad).

Dag 13
Fredfyldt cykeltur fra Hoi An

Cykeltur i VietnamI dag skal I ud i det grønne til rismarker og landsbyer med guide. Og I skal det på cykel!

Hoi An er omgivet af smukt landbrugsland med fine urtehaver, rismarker, landsbyer og vandveje. Det er fladt og perfekt til en cykeltur ad de små veje. Overalt bliver I budt hjerteligt velkommen af de lokale.

I starter med at krydse floden med cyklen på en båd, og så er det ellers stille og roligt derudaf med stop hos bl.a. en vietnamesisk familie, der har frokosten klar. Hjemturen sker med 45 minutters dejlig sejltur til bage til byen.

Overnatning på Vinh Hung Emerald Resort 3* (Morgenmad, frokost)

Dag 14
Hoi An på egen hånd

I dag kan I slentre rundt i den dejlige by på må og få. Sæt jer på en café, kig inden for i et af de gamle kinesiske huse med butikker, gå en tur langs floden og over den smukke kinesiske bro. Om aftenen tændes de mange kulørte stoflamper over gaderne, og stemningen er magisk.

Hoi Ans klassiske lamper

I templet dufter der af røgelse, og duftene fra restauranter og markedsboder skaber ny appetit. Måske er det også dagen, hvor I får leveret nye sko og nyt tøj fra de lokale værksteder. I kan også låne en cykel og cykle til stranden.

Overnatning på Vinh Hung Emerald Resort 3* (Morgenmad).

Dag 15
Fly til Saigon, Byen oplevet fra bagsædet af en Vespa

Scootere, Vietnam SaigonEfter morgenmaden bliver I kørt en halv times tid til lufthavnen i Da Nang for at flyve til Ho Chi Minh City, der trods det officielle navn stadig af mange kaldes Saigon. Her bliver I hjulpet til jeres hotel, og allerede om aftenen venter nye oplevelser.

I skal opleve Saigon fra bagsædet af en scooter.

Nyd livet i poolen på Muong Thanh HotelEn vidunderlig aftentur gennem byens mindre besøgte kvarterer til gadekøkkener, romantisk kaffebar og en velfortjent øl. Glæd jer til bl.a. at spise seafood med de lokale på et af byens bedste gadekøkkener. Og til den egentlige middag på et gadekøkken med rispandekage, friske forårsruller og BBQ.

Overnatning på Muong Thanh Saigon 3* i Deluxe Room inkl. morgenmad.

Dag 16
Cu Chi-tunnellerne med speedbåd

Det 250 km lange tunnelnetværk Cu Chi i SaigonI dag skal I igen have et tankevækkende indblik i Vietnams turbulente historie. I besøger det 250 km lange tunnelsystem Cu Chi-tunnellerne, hvor der var våbenlagre, hospitaler, forråd … og livsfarlige fælder, hvis det en modstander klemte sig ned i de smalle gange.

Sejl med speedbåd i det smukke landskab i VietnamMange kører hertil, men det tager 2 timer og er ikke ophidsende, hvad man ser på vejen. Derfor ankommer I på spektakulær vis i speedbåd ad Saigon-floden.

Oftest før mange af de store turistbusser ankommer.

Overnatning på Sanouva Hotel 3* (Morgenmad, frokost).

Dag 17
Homestay på kokosøen i Mekongdeltaet

Homestay på kokosøen i MekongdeltaetFra Saigon går turen nu ud i Mekongdeltaet, hvor I skal bo en nat på et homestay og høste, fiske og slappe af med de lokale. Og I skal nyde pragtfuld mad skabt af de friskeste råvarer – I har jo selv været med til plukke og fange dem.

Kom ud og oplev det lokale liv i rismarkerneFiskene fanges med små flettede kurve på traditionel i små kanaler og vandhuller. Om aftenen kommer ildfluerne frem og bidrager til den gode stemning. Jeres homestay har 6 værelser – 3 af dem er med aircondition, og det er selvfølgelig et af dem, Nyhavn Rejser reserverer.

Overnatning på Coco Hut Homestay (Morgenmad, frokost, aftensmad)

Dag 18
Cykeltur og fiskeri i Mekongdeltaet, hjemrejse

Mekong-deltaet i VietnamJeres rejse til Vietnam nærmer sig sin afslutning. I kan dog stadig nå at se jer omkring i Mekongdeltaet. Lån en cykel eller gå en tur – tag evt. i marken igen med den lokale landmand eller ud at fange fisk.

Efter endnu et dejlig måltid til frokost bliver I kørt til lufthavnen, og turen hjem fra Vietnam kan begynde.

Overnatning på flyet (Morgenmad, frokost).

Dag 19
Hjemkomst

Lokal liv ved Hoi An's havn, VietnamI ankommer til Danmark efter en oplevelsesrig ferie i Vietnam.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Kompromisløst eventyr i Vietnam
RejseperiodeDobbelt
22.08.19 ‑ 30.04.2029.000‑34.000
01.05.20 ‑ 14.12.2028.000‑32.000
15.12.20 ‑ 02.01.2132.000‑36.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

Bemærk

  • Pga. regntid lukker overnatningsmuligheder i Phong Nga fra medio september til medio november. Ønsker I at rejse i denne periode, vil vi anbefale et alternativ på denne del af rejsen.